gosia152 10.12.06, 12:27 kto gra/ śpiewa w reklamie bounty, tej co to pani się coś maluje na twarzy? a moze ktoś wie co to za rodzaj muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia152 Re: baton bounty 12.12.06, 21:37 up up nigdzie w necie nie mogę tego znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: baton bounty 13.12.06, 18:53 zobacz tutaj znalazłem jakis tytuł, szczerze nie mam pojęcia o którą reklame chodzi więc pomagam w ciemno www.commercialbreaksandbeats.co.uk/results.asp?searchString=bounty Odpowiedz Link Zgłoś
jaka.to.melodia Re: baton bounty 14.12.06, 10:59 obawiam się, że nie tego Gosia szuka :) na jakiejś niemieckojęzycznej stronie znalazłam informację, że muzyka została skomponowana na potrzeby reklamy. nazywa się to Blaue Augen. ale czy rzeczywiście o tę reklame chodzi - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia152 Re: baton bounty 14.12.06, 12:23 YES YES YES !!!! weszlam na tą niemiecką stronę i rzeczywiście jest tam info, tylko że nie chodzilo o blaue augen, ale o jungle funk Wielkie dzięki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś