bagatella 14.03.07, 13:04 smutno mi sie zrobilo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
procura Re: Zygmunt Kestowicz odszedl, buuu 14.03.07, 13:07 mi tez... piatek z pankracym, smocza jama. na tym sie wychowalo moje pokolenie :) z zalem zegnam Pana zygmunta Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Zygmunt Kestowicz odszedl, buuu 14.03.07, 13:56 "Piątek z Pankracym" z nim pamiętam słabo. Za mały byłem. "Pore na Telesfora" to juz zupełnie nie kojarze. Pamiętam go głównie z "Klanu". Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: Zygmunt Kestowicz odszedl, buuu 14.03.07, 16:10 coraz częściej żegnamy wspaniałych aktorów, a po nich zostaje pustka której nie ma komu zastąpic. Odpowiedz Link Zgłoś
sher.khan Re: Zygmunt Kestowicz odszedl, buuu 14.03.07, 20:48 prawdę napisałaś Grazkax, kto z tzw. aktorów, przed pięćdziesiątka potrafi dzisiaj grać, a nie tylko stroić miny przed kamerą? A Pan Zygmunt miał takie fajne "aktorskie" - "ł" ... (*) Odpowiedz Link Zgłoś
brian.e Re: Zygmunt Kestowicz odszedl, buuu 15.03.07, 09:54 sher.khan napisał: > prawdę napisałaś Grazkax, kto z tzw. aktorów, przed pięćdziesiątka potrafi > dzisiaj grać, a nie tylko stroić miny przed kamerą? > A Pan Zygmunt miał takie fajne "aktorskie" - "ł" ... > (*) To "aktorskie" - "ł" to pozostałość po dzieciństwie i wczesnej młodości spędzonej w Wilnie... :*( Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Zygmunt Kestowicz odszedl, buuu 14.03.07, 20:57 Boś młody Szatmachu. Takie wujki jak ja pamiętają go dobrze, panią babcię sąsiadkę i Barcisia, który nie wiem dlaczego od czasu do czasu tam się pojawiał. Czy ktoś pamięta kim on był? I czy ktoś widział tę panią babcię sąsiadkę? Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: Zygmunt Kestowicz odszedl, buuu 14.03.07, 23:11 pani babci sąsiadki nigdy nie było widac ,tylko były o niej rozmowy.A Barciś to chyba był tam jak dobrze pamiętam albo listonoszem albo tez jakims sasiadem. Trzeba by spytac samego aktora Barcisia. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Artuś Barciś, 15.03.07, 00:42 zastąpił Pana Zygmunta i prowadził "Okienko Pankracego", które zastąpiło "Piątek z Pankracym"... Odpowiedz Link Zgłoś