Dodaj do ulubionych

komentatorzy sportu w tvp

IP: *.rtk.net.pl 15.10.03, 18:50
oglądam właśnie mech groclinu z hertą. komentarz tragiczny. szczyt
niedołęstwa. nuda, brak energii i same banały (w rodzaju: "trawa jest zielona,
cudownie zielona, równo strzyżona, a linie białe, białe, białe bez przerw...").
do tego jakiś gostek-piłkarz, nie wiem kto taki, ale po tym co ma do
powiedzenia widać, że "bystry inaczej".
kurde! za co płacimy te abonamenty! nie można w końcu zrobić jakiegoś
konkursu, naboru młodzieży - albo po prostu zatrudnić w tv zimocha z radia?!
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: komentatorzy sportu w tvp 15.10.03, 19:28
      nie obraz sie,ale moim zdaniem tym rezem sie czepiasz.Moim zdaniem M.Iwanski
      jest lepszym komentatorem od innych z tvp.Nie jest idealny na pewno,ale to
      jego chyba czwarty mecz,wiec ciezko wymagac wielkiego doswiadczenia.Poza tym
      ma 24 czy 25 lat wiec nie wiem ile komentator powinien miec lat,jesli chcesz
      mlodziezy.PS.ten gostek-pilkarz to Piotr Reiss,postac na pewno nie anonimowa
      dla kibicow.PS2.Gratualcje dla Groclinu:)
      • Gość: profesor Re: komentatorzy sportu w tvp IP: *.rtk.net.pl 15.10.03, 21:46
        nie chcę się czepiać!
        doceniam piotra Teissa - ale jednak dobry był na boisku, nie przed mikrofonem
        (moim zdaniem)
        wynudził mnie ten młody komentator - coż ja na to poradzę...
        • mameluch Re: komentatorzy sportu w tvp 15.10.03, 21:57
          jasne ze masz wszelkie prawo do swojego zdania,tak jak ja do swojego:)a Reiss
          nie byl zaproszony jako wspanialy mowca,ale dlatego ze zna Herthe od podszewki
          i mogl podrzucic jakies ciekawostki.Dla mnie Iwanski sprawia zdecydowanie
          lepsze wrazenie od Jasiny w tej chwili komentujacego Wisle.Mysle ze Iwanskiemu
          trzeba dac pewien kredyt zaufania,zeby troche sie oszlifowal,bo nigdy
          wczesniej w tv nie pracowal (Wisla 2:1:))) ,tylko w prasie i w radiu.Zobaczymy
          co z nim bedzie dalej,wybitnym komentatorem moze nie zostanie,ale moze nie
          bedzie zniechecac do ogladania meczow tak jak niektorzy.Popieram natomiast
          sprowadzenie Zimocha,chociaz nie wiem czy w tv bylby taki sam,tu w koncu
          widzimy co sie dzieje na boisku:)pozdrowienia:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka