Dodaj do ulubionych

BLONDYNY sie kłócą

IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 29.10.03, 11:16
Oj dzis bedzie milusio w BARze, wczoraj w zajawkach pokazali jak Tomala sie
klóciła z Madzią....może sie pobiją:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ASKA Re: BLONDYNY sie kłócą IP: *.neonet.gliwice.pl / 62.111.206.* 29.10.03, 11:39
      Tomala jaka jest każdy widzi, ale Magda wzbudza u mnie coraz więcej uczuć
      negatywnych.
      • sonny07 Re: BLONDYNY sie kłócą 29.10.03, 11:46
        znając Polszmat to pokażą pewnie tą samą scenę, która była w zajawce i na tym
        się skończy! no, może 5 sekund dłuższą ;)
        • Gość: KIRA Re: BLONDYNY sie kłócą IP: *.crowley.pl 29.10.03, 12:15
          No pewnie tak, chyba że Tomalowa bedą chcieli pokazac w dobrym świetle...:(((
          A tak swoja droga to nie rozumiem, przeciez wszyscy widzą jaka z niej idiotka a
          pokazuja ja całkiem pozytywnie....

i wczoraj Damianek jakie cięgi zebrał od Kocha, hihihi ale fakt wkurza mnie
          Damianek na maksa, ta jego filozofia juz mi uszami wychodzi...przeciez to jest
          takie słodkie ble ble ble...a Tadek to chyba nawalił się jak cukrował Damiankowi
          • sonny07 Re: BLONDYNY sie kłócą 29.10.03, 12:21
            Ano, Tadek chyba sobi robi jaja z filozofa Das Zena. I dobrze!
            A rozmowa Marko o tępych oczętach z Tadkiem na temat kobiet?? Maxxxx! Tadek
            sensownie, fajnie opowiadał o pięknie kobiety, o tym co czuje itp.. Marko tępo
            patrzył i słuchał.. cudny widok! Ten makaroniarz jest beznadziejny!
            • Gość: Vera Re: BLONDYNY sie kłócą IP: *.acn.waw.pl 29.10.03, 12:25
              ale za to jak wprawnie klnie po polsku ;) co i rusz go to go Polszmat musi
              wypikać...
            • Gość: KIRA Re: BLONDYNY sie kłócą IP: *.crowley.pl 29.10.03, 12:26
              i dlatego Marco powinien bujnąc sie w Tomali, pasuja do siebie jak ulał!!!
              Para jak malowana, on cielęce oczy, ona te swioje usta zdziwione a jakie dlugie
              noce spedzą na rozmowach o zyciu no bo w końcu muszą miec troche czasu na
              zrozumienie dobrego ..... To dobrzy ludzie, to zycie ich tak nauczyło...oni sa
              piekni od wewnatrz....i zamknieci są w złotej kuli...wierzmy ze odlecą do
              gwiazd....tak do dobrzy ludzie...inteligenta kobieta i ......
              • Gość: s_l Re: BLONDYNY sie kłócą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 15:23
                a potem beda wyprowadzac na spacer swoje dzieci (marcouszy + tomalousta +
                tomaloczolo + marcooczy = chodzaca yntelygencyja promieniujaca)
                w razie sprzeczek w stadle bendom sobie mowic z kulturom - jestes mojom zlota
                (piszczyk)kula u (piszczyk)nogi, piiiiiiiiiiiiiiiiiip
        • Gość: Vera Re: BLONDYNY sie kłócą IP: *.acn.waw.pl 29.10.03, 12:23
          hehe, ale pokażą "najostrzejszy" moment, jak Tomala robi Modrej porządną
          wrzutę: "TY BLONDYNO!" nie no, musiała się nieźle wkurzyć, skoro taaaakie
          potężne działa wytacza, hehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka