sonny07 27.11.03, 10:48 ten tata jest w ciąży...?? ;) www.se.pl/Iso/dzisiaj/reportaz/teksty/reportaz_1.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łezka Re: Edzia będzie miała dzidzi IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 27.11.03, 10:54 jaki Dariusz,jaki Krupa;))????sorry,ale nie nadążam..jeszcze chwile temu wygłaszała peany na temat jakiegoś Angola,Miłości jej życia.załamałam się... P.S.Moja najlepsza Przyjaciółka ma na imie Edyta,wszyscy zwracaja sie do niej Edzia.Jak przeczytałam tytuł wątku,to Ona przyszła mi na myśl.Już Ją chciałam ochrzanic,że o takich ważnych sprawach muszę sie z forum dowiadywać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Edzia będzie miała dzidzi IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 12:55 a były pogloski ze olek K mieszal cos w tym na MŚ moze on tesz ma cos z tym wspolnego ehh gorniaczka z brzusiem ciekawe jak bedzie wygladac i czy dalej bedzie nosila odsloniety pap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Edzia będzie miała dzidzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 14:51 Wiedziałem że ten paul to kit, wydurniła się po raz kolejny u wojwódzkiego ż epaul to paul tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Edzia będzie miała dzidzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 19:43 To jej prywatna sprawa, co tu komentować? Szczęśliwego macieżyństawa, Edyto! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: Edzia będzie miała dzidzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.03, 11:53 a gdzie o tym można przeczytać ? otworzyłam link Super Expressu , który podałes i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Edyta Górniak Superstar 28.11.03, 12:13 Górniakowa to już są szczyty kretynizmu. Opowieści dziwnej treści o jakimś Angliku imieniem Paul, och ach, ąąą ęęę, giętkie meble, mieszkam w Londynie, wożą mnie limuzyny, w Japonii jestem gwiazdą jak Kylie Minoque, w ogóle haj- lajf światowy i życie międzynarodowe po czym.... Dariusz Krupa z Łomży, przygrywający coś tam na basie (nawet nie w stałym składzie, tylko jako dochodzący) i domek w Milanówku. Taki to finał owej "światowej kariery". Eeeech.... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Edyta Górniak Superstar 28.11.03, 12:23 Wiesz, szczęścia można zazanać i ze "Staszkiem Banachem". ;) Nieważne gdzie dom i jaki mąż. Gorzej z tym konfabulowaniem nt. sławy... Kylie Minogue - ha, ha, ha. Zawsze mnie bawi jak coś takiego słyszę. Ciekawe czy chociaż Polacy mieszkający w Japonii wiedzą kto to jest EG. A tak poza tym, to już ją stać na dziecko? W programi u Wojewódzkiego było dla niej za drogo. ;) riki_i napisał: > Górniakowa to już są szczyty kretynizmu. Opowieści dziwnej treści o jakimś > Angliku imieniem Paul, och ach, ąąą ęęę, giętkie meble, mieszkam w Londynie, > wożą mnie limuzyny, w Japonii jestem gwiazdą jak Kylie Minoque, w ogóle haj- > lajf światowy i życie międzynarodowe po czym.... Dariusz Krupa z Łomży, > przygrywający coś tam na basie (nawet nie w stałym składzie, tylko jako > dochodzący) i domek w Milanówku. Taki to finał owej "światowej kariery". > Eeeech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Edyta Górniak Superstar IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.11.03, 12:25 pewnie się zapożyczyło,biedactwo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: Edyta Górniak Superstar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.03, 12:24 skąd wzzieliście Dariusza Krupę ? gdzie o nim piszą ? gdzie można o tym poczytać ? dajcie jakieś namiary , linki.dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: Edzia będzie miała dzidzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.03, 14:52 ponawiam pytanie, skąd macie takie newsy na temat Górniaczki ? w tym linku co go podał Sonny nie ma słowa o niej, dlatego zastanawia mnie skąd macie takie informacje itd. ? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Edzia będzie miała dzidzi 28.11.03, 14:55 wczorajszy Super Express na pierwszej stronie o tym trąbił a link już chyba nieaktywny bo wczoraj załączyłem a nie trzymają go dłużej... jak masz znajomych z wczorajszym SE to se zobaczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Edzia będzie miała dzidzi IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.11.03, 14:56 to tajemnica;))a tak serio-jak Sonny wrzucił link,był tam artykuł o brzemiennej Edith.teraz pod tym linkiem jest pewnie jakiś art. z dnia dzisiejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Edzia będzie miała dzidzi IP: *.mlociny.pl / *.waw.cdp.pl 28.11.03, 15:07 Tutaj tez jest na ten temat: www.gala.pl/apps/gala/index.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola art z superexpresu IP: *.rejtravel.com / *.waw.cdp.pl 28.11.03, 22:52 Edyta naprawdę jest w ciąży! Rok temu Polska huczała od plotek, że Edyta Górniak jest w ciąży z prezydentem. Teraz rzeczywiście spodziewa się dziecka. Tatą nie jest polityk, ale muzyk - basista. - Edyta bardzo dba o siebie - mówi nam znajomy artystki. - Cieszy się z tej ciąży, bardzo ją przeżywa. Ostatnio zrezygnowała nawet z dalszych podróży w obawie, że to może zaszkodzić dziecku. Zachowuje się tak, jakby była pierwszą przyszłą mamą na świecie. O tym, że piosenkarka jest w odmiennym stanie, plotkowano już nieraz. Teraz nie ma wątpliwości! Z brzuszkiem w sklepie Edyta Górniak (33 l.) oczekuje dziecka. Jego ojcem jest Dariusz Krupa (27 l.), muzyk sesyjny współpracujący m.in. z Kayah (36 l.) i Mieczysławem Szcześniakiem (39 l.). Górniak z zaokrąglonym brzuszkiem kilka dni temu widziano w jednym ze sklepów z artykułami świątecznymi. Jak mówią świadkowie - promieniała szczęściem. - O tym, że Edyta jest w ciąży, wiem już od dłuższego czasu - powiedziała nam Justyna Steczkowska (31 l.). - Bardzo się z tego powodu cieszę i życzę jej wszystkiego najlepszego. I jej narzeczonemu, Dariuszowi Krupie, również. Nie był również zaskoczony Robert Kozyra (35 l.), szef Radia Zet. Byli parą ponad 5 lat. - Późno dowiedzieliście się o tym - śmiał się dziennikarz. - To dla mnie nie nowość. Ale nie jestem już z Edytą i nie chcę mówić więcej na ten temat. Nie chcą mówić Inni byli towarzysze życia artystki wydawali się zdziwieni. - Jeżeli to prawda, to życzę jej wszystkiego najlepszego. Jestem pewien, że będzie dobrą żoną i matką - powiedział Piotr Kraśko (32 l.), dziennikarz TVP 1. Inaczej zareagował jeden z pierwszych partnerów Edyty, aktor Dariusz Kordek (38 l.). - Proszę mi wierzyć, że to, czy Edyta Górniak jest w ciąży, czy nie, jest mi całkowicie obojętne - powiedział. O błogosławionym stanie artystki nie chciał mówić jej agent, Marcin Perzyna. - Proszę skontaktować się z jej menedżerką, Ewą Galin - powiedział krótko. - Ani nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam - powiedziała nam Galin. - Edycie organizuję tylko zawodowe życie. Prywatne jest jej sprawą. Jazzujący ekonomista Przyszły tatuś Darek Krupa pochodzi z Łomży, ma 27 lat i jest basistą, muzykiem sesyjnym (choć z wykształcenia technikiem ekonomistą). Do Warszawy przyjechał w 1995 roku - na studia. Pracował przy nagrywaniu płyt największych gwiazd polskiej piosenki: Kayah, Kasi Groniec (30 l.), Justyny Steczkowskiej, Mieczysława Szcześniaka. Współpracował z Robertem Amirianem (30 l.), kolegą, poznanym na wydziale jazzu Szkoły Muzycznej w Warszawie. Pierwsze kroki stawiał na scenach studenckiego klubu Blue Velvet i Akwarium. Obecnie nagrywa płytę z Ferridem Lahdarem (25 l.) (śpiewającym aktorem, byłym partnerem Katarzyny Skrzyneckiej). Ich gniazdko Dom, w którym Edyta i Dariusz pomieszkują w podwarszawskim Milanówku, to świeżo wyremontowany, piętrowy dom ze spadzistym dachem. Od ulicy odgrodzony gęstym żywopłotem. W oknach na parterze zamiast szyb - luksfery. Przez cały czas trwają tam intensywne prace remontowe - dzisiaj robotnicy robili komin. Byliśmy koło tego domu już w sierpniu, kiedy po raz pierwszy dowiedzieliśmy się o bliskiej znajomości, jaka łączy Edytę Górniak z Darkiem Krupą. Wtedy budynek był jeszcze w kompletnej rozsypce. Według świadków, przygotowali tam studio nagraniowe, aby zakochani mogli pracować na miejscu. Sąsiedzi często widują ich w okolicy. - Ale tylko tak przemkną nam przed oczyma - mówi jeden z sąsiadów. - Przyjadą samochodem, wysiądą i - hyc - do domu. I z powrotem: z domu do samochodu biegiem, i jazda. - Latem razem po bazarku, objęci spacerowali. Widać, że szeptali sobie czułe słowa do uszka - wspomina sąsiadka. - Teraz się pilnują. Unikają dziennikarzy. Nawet do gospody, gdzie chętnie przesiadywali, już nie zaglądają. Podobno Krupa chętnie przyjmuje gratulacje od przyjaciół. . Byli partnerzy życiowi Edyty Górniak mówią o jej ciąży: Piotr Kraśko, dziennikarz TVP 1 Życzę jej wszystkiego najlepszego. Jestem pewien, że będzie dobrą żoną i matką. Robert Kozyra, szef Radia Zet Nie jestem już z Edytą i nie chcę mówić więcej na ten temat. Dariusz Kordek, aktor To, czy Edyta Górniak jest w ciąży, czy nie, jest mi całkowicie obojętne. Kamil Grygorowicz, Małgorzata Bogusz, Dorota Kowalska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curly Re: Edzia będzie miała dzidzi IP: 213.173.205.* 04.12.03, 08:25 To że jest w ciąży....a niech Edycie i jej dziecku Bóg da zdrowie. Ale te wypowiedzi, poprzednich jej facetów(?) - żenujące. Szkoda, ze jeszcze dawnych sąsiadów nie zapytali co oni na to, albo jej chłopaka z podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Edzia będzie miała dzidzi IP: 149.156.213.* 04.12.03, 15:59 Dno. Grzebanie sie w prywatnosci kobiety to dno podwojne. Odpowiedz Link Zgłoś