gale 10.06.01, 20:54 Czy nie wydaje Wam sie, ze lysi mezczyzni maja powodzenie u kobiet poniewaz maja falliczny ksztalt? gale_freudysta -*-*-*-*-*-*-*- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Freud IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 21:09 Mnie osobiście łysina (taka totalna, jak u Klaudka) brzydzi. Lubię natomiast mężczyzn bardzo króciutko ostrzyżonych z włosami na klacie i z kilkudniowym zarostem. Ale pozdrawiam wszystkich, łysych i długowłosych. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 10.06.01, 21:13 Aniu, a przerzedzonych? gale_przerzedzony -*-*-*-*-*-*-*-*- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Freud IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 21:19 gale napisał(a): > Aniu, a przerzedzonych? > > gale_przerzedzony > -*-*-*-*-*-*-*-*- > www.bigsister.prv.pl Wyczuwając rozpacz w Twoim głosie, stwierdzam, że przerzedzony jest ok, o ile tego co mu pozostało nie zaczesuje na łysinkę (brrr), lecz krótko obcina i modeluje ciekawy zarost na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 10.06.01, 21:24 Aniu, nie zalamuj mnie ;)) Nie, 'pozyczki' nie mam, jestem oryginalnie przerzedzony (vide foto na http://obrazki.cjb.net). Acha, i brode mam. I wasy tez. Moze byc? A w ogole to po co ja pytam?! Przeca Zone mam! gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Freud IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 21:29 Może być! Ja też jestem zajęta, więc tym bardziej obiektywna. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 10.06.01, 21:32 Uffff, to naprawde mile (ze 'oblece' nie tylko dla wlasnej Zony Kochanej). Oj, mile :) A wiesz jaki to klopot czesac rzadzizne?! gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Freud IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 21:41 A wiesz jak trudno farbować długie włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 10.06.01, 22:11 A wiesz jak trudno ufarbowac rzadkie krotkie wlosy? e, chyba trudniej dlugie... gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Freud IP: *.chello.pl 10.06.01, 22:12 Kapralu wichura, zapytajcie sie sierzanta Freuda z sasiedniej kompani czolgow. ptys Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 10.06.01, 22:21 Tak toczna towariszcz Kris! ;)))))))) gale_the_tank_man -*-*-*-*-*-*-*-*- www.citibank.prv.pl Ps.: Krzychu, tak to mnie jeszcze nie ubawiles, naprawde ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Freud IP: *.chello.pl 10.06.01, 22:26 Sluchajcie Wichura, ale was to dobrze cos jablo. Juz lepiej nie chodzcie do tego Freuda, bo on ma na was wyraznie zly wplyw. ptys /nie od ciasteczka/ Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 10.06.01, 22:46 Towarzyszu Napoj_Gazowany, Wasz rozkaz jest dla mnie rozkazem! Rozkaz! gale_szeregowy_rezerwy -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- www.citibank.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Freud IP: *.chello.pl 10.06.01, 23:03 No nareszcie Wichura zaliczyliscie zajecia z azymutu. Pozdrowienia ptys /gazowany/ Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 11.06.01, 08:08 Ku chwale Forum, obywatelu Gazowany!!! gale_niegazowany -*-*-*-*-*-*-*- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszorek Re: Freud IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 22:44 Kurcze, nie przepadam za łysymi facetami. i w ogóle z fallicznymi kształtami. Chyba, że mam do czynienia z fallusem..... Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 10.06.01, 22:47 Ciekawe przemyslenia! gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Freud IP: *.chello.pl 10.06.01, 22:50 No i zawiodles mnie niestety, niestety. Po prostu cie zatkalo, zamiast podjac inicjatywe tej zacnej kobiety i widac, ze wielce zyczliwej, w szczegolnym tego slowa znaczeniu. Chcialoby sie powiedziec: "no to wez ten temat do reki, na poczatek oczywiscie" ptys Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 10.06.01, 22:56 Ptychu! Ty prowokatorze!!! ;))) Jutro tu bedzie moja Zona, Pani_Gale! gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszorek Re: Freud IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 22:57 Zważywszy na tematykę ręka wydaje się niezbyt wskazana...... Ale mniejsza o to. Fajni jesteście - ptysie i gale. Ja nie jestem łysa - chociaż byłam prawie, prawie. To tak, żebyśvie coś o mnie wiedzieli..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Freud IP: *.chello.pl 10.06.01, 23:01 Myszorku, nie przejmuj sie i nie tlumacz, nie jestem rasista. A reka to przeciez byla tylko na poczatek /wyraznie zaznaczylem/. Nie badz taki raptus traszny, najpierw pobaw sie w rece. Spokojnie, nie slyszalas o grze wstepnej, czy ty tylko tak lubu dubu, jak na wiejskim weselu? pozdrwienia ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszorek Re: Freud IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 23:07 Ja w ogóle nie wiem o co chodzi z tym rasizmem???? Co mi umyka?????? Acha, gale. Żona żoną, ale ja widzę, że ty całymi dniami siedzisz przy komputerze i piszesz. Co na to żona?????????? Wysoce zaniepokojony stopniem twego uzależnienia - Myszorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Freud IP: *.chello.pl 10.06.01, 23:12 Gość portalu: myszorek napisał(a): > Ja w ogóle nie wiem o co chodzi z tym rasizmem???? Co mi umyka?????? > Acha, gale. Żona żoną, ale ja widzę, że ty całymi dniami siedzisz przy > komputerze i piszesz. Co na to żona?????????? Wysoce zaniepokojony stopniem > twego uzależnienia - Myszorek Tak strzelam z tym rasizmem, jak ktos sie tlumaczy, albo udziela informacji o sobie, ze naprzyklad jest lysy, biedny, itp, a dotyczy to zwlaszcza kobiet. ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszorek Re: Freud IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 23:32 Męska, szowinistyczna świnia. Określam tak przede wszystkim mężczyzn... Widzę, że panuje tu system, którego nie jestem w stanie rozgryźć, wręcz kastowy. Dlatego do usłyszenia przy innej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 11.06.01, 08:12 No nieeeee, ja bardzo prosze sie tu nie klocic. Mysza, Ptychu napewno nie mial na mysli nic zlego. Gazowany, prosze sie wytlumaczyc bo sie Myszy przykro zrobilo. Kastowego systemu nie mamy, to pewne. I raz jeszcze prosze, nie kloooocmy sie, dobraaaa? gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 11.06.01, 08:10 Spoko spoko. Wczoraj wreszcie udalo mi sie namowic Pania gale'owa, zeby zajrzala na Forum :) gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszorek Re: Freud IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 22:50 gale, zerknęłam na Twoją podobiznę. Cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Freud 10.06.01, 22:55 Mysia, ja sie nie upieram, ze mam atrakcyjny wyglad. A propos, wiesz, ze w PL jest miejscowosc o nazwie Żygląd? (sorry za pl fonty) Pani_gale sie podoba (podobno). Wystarczy. gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: packard Re: Freud-fascynujace IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 00:08 Wasze pseudointelektualne dowcipasy są nudniejsze niz monologi Alicji. Odpowiedz Link Zgłoś