Dodaj do ulubionych

All Marketin Solutions ul. grzybowska

06.12.10, 13:12
witam
krótkie pytanie, co to za firma? poszukują pracownika do biura obsługi klienta,
rozmowy wychodzące jesli tak to co sprzedajemy ? czy przychodzące ?
dokładnie to nawet nie wiem jak ta firma ma nazwę przepisuje z tego co otrzymałem w meilu ?
ALL MARKETING SOLUTIONS
et group

Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.stansat.pl 17.01.11, 10:15
      witam, ja dostałam to samo, dzisaj mam rozmowe a nie wiem co to za firma
      • Gość: czarnula Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 09:36
        Przypominam iż złożona przez Ciebie aplikacja była na stanowisko
        konsultanta telefonicznego
        projektów informacyjnych (nie sprzedażowych), praca odbywa się w
        godzinach 8:00-16:00.
        Dostałam taka odpowiedz jakies opinie o firmie jutro mam spotkanie
        • Gość: M Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 10:51
          witam !!ja tez mam dzisiaj rozmowe w tej firmie:)
          • Gość: anet Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 13:57
            daj znać po.co mówili, jakie warunki pracy, czy wygląda na coś porządnego, jaka umowa?
            • Gość: M [...] IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 16:55
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: młody Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 22:42
                ja tam bylem , nie ma tragedii fakt trzeba zrobić te 12 firm dzienni ale to daje rade wyrobić , jak odchodzilem to wchodzilo im coś nowego , nie ma premii ale spoko ludzie tam siedza i najwazniejsze to kameralnie tam jest a nie jak w fabryce pracowalem 3 miechy i polecam po poprawkach z sesji na pewno wroce .
    • Gość: S.J Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 16:26
      Pracowałem tam przez miesiąc czasu, a częsć moich koleżanek i kolegów nawet trzy miesiące. Żadne z nas nie otrzymało pensji i raczej nie maja zamiaru tego zrobić. Ja na pensje czekam od lipca tego roku, a częsć znajomych z pracy od czerwca czy maja...
      • Gość: NIe warto Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.bellona.pl 10.10.11, 14:37
        ja tez od czerwca upominam sie o wyplacenie mi "wynagrodzenia"
        • Gość: Cała prawda!!! Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 11:09
          To prawda, jeśli jesteś znajomym szefostwa to chyba masz normalne pieniądze. Jeden z gorszych konsultantów (4-5aneksów dziennie) dodam znajomy kierowniczki pracuje tam już 3miesiąc i nie narzeka bo nie siedział by tam gdyby dostał wypłaty 200zł. Na takich ludzi właśnie się tam pracuje. Nikomu nie opłaca się tam pracować. Znam osoby które robiły po 20 aneksów dziennie i wypłatę 150zł, których jeszcze nie wypłacają w terminie. Trzeba do niech chodzić po kilka razy i się upominać a oni i tak nic sobie z tego nie robią. A najlepsze jest to, że jeżeli już tam nie pracujesz to nie dostajesz "wynagrodzenia" za aneksy, które wracają z dwu miesięcznym opóźnieniem bo oczywiście muszą jakoś dorobić sobie do swojej pensji. Nie polecam tam pracy chyba że chcecie pracować charytatywnie i tym którzy tam pracują powinni jak najszybciej się zwijać bo za takie pieniądze to ja wolę w domu siedzieć i nic nie robić!!!!!!!!! I nie wierzcie w komentarze, że ktoś dostał normalną wypłatę...próbują nieudolnie poprawić sobie wizerunek.
    • Gość: chmurka-4 [...] IP: *.bellona.pl 22.11.11, 14:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: odp Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.play-internet.pl 22.11.11, 20:47
      Każdy wiedzial ze dostanie pieniądze za podpisane aneksy... problem jest w tym (jeżeli jeszcze tego nie zrozumiał ktoś kto to pisze - a zapewne jest to ktos kto nieudolnie próbuje obronić firmę przed opiniami na które absolutnie sobie zasłużyla), że nikt nie dostał pieniędzy za to co zrobił... zacznijmy od tego ze aneksy byly wysylane z opoznieniem zeby nie wróciły przypadkiem w miesiącu, w ktorym jeszcze tam pracowaliśmy a później.
      Dodatkowo jezeli mieliby nam placic za aneksy podpisane to chyba za wszystkie które wrócą nawet kilka miesiecy po tym jak zakonczylismy wspolprace z ta firma, bo w koncu to nasza praca tak??? a tak jak juz wiele osób sie o tym przekonało się nie dzieje!!!!!!!!
    • Gość: odp Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.play-internet.pl 22.11.11, 20:54
      I znowu ktoś kto jako jedyny próbuje obronic firme przed prawidlową oceną (chmurka) to ktoś którego IP to bellona.pl wiec znowu jest jasne ze to ktoś z ALLMS :) NIe ośmieszajcie się juz więcej... :) bo to jeszcze pogarsza waszą sytuację:) - hmmm w sumie moze to i dobrze, że sami potraficie zrobic sobie antyreklame:) NIe potrzebujecie do tego nas

All Marketings Sollutions ul. grzybowska 77 (budynek Bellony) - ALLMS - ponowna przestroga - Nie dajcie się oszukać!!!
      • Gość: gośc Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: 79.162.230.* 06.12.11, 13:31
        To ja chyba też tam nie idę, zostałam zaproszona ale sądząc po Waszych postach chyba dam sobie spokój...;(
        • Gość: nigdy w życiu Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.play-internet.pl 06.12.11, 17:20
          nie nie wybieraj sie tam... Lepiej uczyć się na cudzych blędach niż na swoich... Więc ucz sie na naszych... Szkoda że mnie nikt wcześniej nie ostrzegł;(
    • Gość: mario Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.net07-g1.isko.net.pl 23.11.11, 23:49
      Dzieki , wlasnie odpisalem pare dni temu na to ogloszenie , oczywiscie dostalem zaproszenie na rozmowe , ale dobrze ze wpadlem na to forum i oczywiscie tam nie pojechalem . stracilbym tylko czas na jakas patologie :-)
      • Gość: odp Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 00:34
        bardzo fajnie ze ludzie tu zagladaja i chociaz kilka osób w ten sposób da sie ochronic przed oszustwem.
    • Gość: odp Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 00:36
      nie wierzcie ze otrzymanie swoich pieniedzy jest takie proste... znam osoby, ktore od lipca nie dostaly jeszcze wyplaty... i wątpie że w ogóle je dostaną - mimo że rachunki podpisały w terminie...
      • Gość: gitez Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.lowicz.vectranet.pl 26.11.11, 20:30
        firma upadnie predzej czy pozniej...zal jezeli chodzi o wyplacanie pieniedzy firma "krzak" kazdy to powie chyba ze jest nowy i wie tyle co mu powiedza zadnego poparcia innego niz slownie nie zobaczy zadnego dokumentu stare umowy na ktorych jest napisane 7 zl brutto sciemniaja ze 10zl brutto i ze to nie wazne ze jest napisane ze 7 zl...masakra jedna wielka ludzie nie dajcie sie zlapac na takie glupstwo bylam na rozmowie same mlode osoby tam pracuja ciekawe czemu? bo sa mlode i glupie kazdy normalny inteligentny by dawno uciekl z tej firmy...co prawda nie widzialam szefowej bo pewnie tyle praacuje tam co i nic ale mialam rekrutacyjna rozmowe z czarna dziewczyna..juz mi sie nie podobalo to ze kwestie ma wyuczone nie mowi od siebie tylko recytuje z glowy!!! porazka widac ze kreci co najwazniejsze mowila: "pamietamy ze to nie jest firma krzak jak to mowi konkurencja" jasne bujda!!!!!!!!
        • Gość: alka Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.aster.pl 29.11.11, 22:42
          na poczatku nie wierzylam we wszystko co ludzie tu piszą, ale przekonały mnie fakty. Na poczatek podpisuje sie umowe o dzieło potem zlecenie. Oczywiscie mówio się o 10brutto za godzinę. Naprawdę jednak wyglada to tak, ze wszystkie bez wyjątku składki płaci pracownik (niewazne, że według prawa firma ma obowiązek płacić je w 50%). Czyli jesli masz nawet policzone te 10zł to na reke dostajesz 5.60. To nie zart (niestety) ale realia dwóch wypłat. Albo dostaniesz mniej bo np twierdzą (przypadek kolezanki) że ksiegowa w tym miesiacu policzyła za dwa miesiace.... Potem zapomnij o zwrocie kasy. Też o premiach za umowy. Pomimo dobrej sprzedaży nie zdarzyło mi się zobaczyć zadnej prowizji, ani też nikogo kto by je otrzymywał. Są osoby zadowolone.... pupilki sv. jakoś dostają kasę, no ale na te dwie trzy osoby placi reszta. jesli więc nie jesteś pupilkiem, to nie wierz w piekne obietnice i uciekaj jak najdalej.
          • Gość: alka Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.aster.pl 30.11.11, 20:20
            a jeszcze zapomniałam dodać ze nie ma zadnego systemu kontroli umów, czyli robisz wynik i masz pobozna nadzieje na zmilowanie szefostwa... Powodzenia.
    • Gość: mikołaj Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.12.11, 16:12
      wesołych świąt mariolka, oczywiście za naszą kasę, smutne ale prawdziwe, takich zakłamanych i bezczelnych ludzi jeszcze nie spotkałem, oczywiście nie dostałem od nich ani złotówki..
      • Gość: lui Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 16:57
        Milych Świat wszystkim. I mam nadzieję,że z przyszłoscia na jakaś fajna pracę nie na śmieciową umowę. Myslę, że Mariolka nie swietuje za nasza kasę tez została zwolniona... Żeby nie było pracowalam tam i ostatnio tez dostałam tyle co nic. Kwestia czego? nie wchodzacych umów? ie wiem, wiem tylko ze na szczęscie mam juz coś innego i moge sobie pozwolić na luksus w miare normalnych Świąt. W niedlugim czasie chce załozyć niezależne zrzeszenie telemarketerów i ankieterów, które broniłoby nas przed nieuczciwymi pracodawcami. Jak myslicie czy to dobry pomysł?
        pozdrawiam.
        • Gość: doris Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.lowicz.vectranet.pl 23.12.11, 18:34
          witam lui :) mnie rowniez spotkala mila niespodzianka swiateczna w postaci niewyplaconego rachunku, chetnie przylacze sie do twojego zrzeszenia i nie tylko ja:) wesolych swiat!
          • Gość: lui Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 18:07
            Hej ;) To działamy na początku tego roku ruszę sprawę i zapraszam wszystkich zainteresowanych (z wyjatkiem włascicieli firm i grona im najbliższego ;-) to chyba zrozumiale he he.. Pozdrawiam wszystkich pracowników CC
            • Gość: mandi Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.aster.pl 25.12.11, 23:05
              Witam jestem zainteresowany informacjami. Też padłem ofiarą tych oszustów. Pracowałem przez część stycznia i cały luty. Za luty zaproponowali mi płacę niewiele przekraczającą sto złotych (nigdy nie wypłacono). Oczywiście to ściema, z tym wynikiem. Przy nadarzającej się okazji będę domagać się udokumentowania tego wyniku. Myślę, że siła tkwi w grupie - ta "firma" pojedyncze jednostki zawsze będzie ignorować, jako słabe. Trzeba się zrzeszyć. Warto rozważyć opcję zrobienia im odpowiedniej reklamy w mediach, to powinno poskutkować. Proszę o kontakt na priv: artur.mandas@gmail.com
              • Gość: aleka Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.12, 07:58
                Ja też jestem ofiarą tych bandziorów.Pracowałam miesiąc i zarobiłam jest to śmieszne,ale nie całe 100,00.Czy uwierzycie?A poza tym nie płacą na godzinę tylko od zrobionego zamówienia.A za zamówienie otrzymujesz 3.00 brutto.A zrobisz może ok.20.A jeszcze p.M zrobi jakieś machlojki i w sumie dziennie możesz zarobić może ok.20 lub 30 zł.Gdzie w innych firmach tego typu jest płacone na godzinę i dodatkowo premia za te zamówienia.Uważajcie na tą pseudo firmę.
            • Gość: milka Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 00:31
              "To działamy na początku tego roku ruszę sprawę - "

Też poproszę o info na prywatnego maila : milka21.91@o2.pl
              • Gość: Fireland Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.home.aster.pl 19.01.12, 02:25
                Już po samej rozmowie "kwalifikacyjnej" ile to można zarobić i 8 h dziennie tylko umawiać spotkania z handlowacami wiedziałem że coś tu jest nie tak...
                Z ludzi debili chcą zrobić dobrze, że przeszukałem neta w poszukiwaniu jakiejkolwiek opini i na szczęście się udało.
                Masakra co z tą Polską? Chyba czas wyjechać.
                • Gość: gość Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 23:03
                  Fakt, do bani, a mariolka jeszcze tam pracuje :)
                  wielka super pani :)
                  • Gość: A jednak Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 23:59
                    Wyłanczamy monitory !!! Pamiętajcie :) Haha - Wielce mądra Pani M.
    • Gość: gość patrzcie jaką mają stronę IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 23:19
      www.allms.pl/praca.html
      • Gość: Postrach Re: patrzcie jaką mają stronę IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 23:57
        Jakby ktoś nie wiedział jak to wszystko wygląda naprawdę wygląda to by pomyślał, że całkiem porządna firma... Nie ma co pozory to oni potrafią jednak stwarzać....
      • Gość: klo Re: patrzcie jaką mają stronę IP: *.play-internet.pl 05.07.12, 19:59
        strona juz usunieta... :) a wiec jednak jestesmy skuteczni
    • Gość: ja Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.03.12, 15:13
      FIRMA ZŁODZIEJSKA GDZIEŚ SIĘ PRZENIOSŁA UCIEKŁA Z GRZYBOWSKIEJ!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: a Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.kubas.pl 22.03.12, 13:40
        zaraz ich ktos namierzy
      • Gość: b Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 21:48
        ludzie swojego życia nie macie ?
        • Gość: c Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 16:06
          mamy ale dlaczego nie ostrzegać innych? jak się sami już na nich przejechaliśmy to możemy chociaż innych przed nimi ostrzec :)
      • Gość: Magdalena B Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 14:27
        Dokładnie. Uciekła,a niech sprubują nie wypłacic mi tego co zarobiłam! Będą w sądzie! Mam wszystko udokumentowane i nawet mam wszystkie imiona i nazwiska tych co tam pracowali! Więc leżą jak sprubują mnie oszukać! ;)
      • Gość: ??? Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.play-internet.pl 05.04.12, 21:10
        I jak udało się zlokalizować gdzie teraz urzęduję All Marketing Sollutions? Warto byłoby umieścić ich nowy adres na forum...
    • Gość: xxxxx Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 18:10
      nie wypłacają pieniędzy wrzystkich szukaja osob charytatywnych-podsumuwujac odradzam bardzo
      • Gość: Nowy adres Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.play-internet.pl 25.04.12, 11:11
        Namierzeni... teraz uwaga na: ALL Marketing Solutions albo Sales & Group Center
        przenieśli się z Grzybowskiej 77 lok. 214 na Aleje Jerozolimskie 70 lok. 24
        • Gość: zmiana Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.centertel.pl 05.06.12, 10:33
          prawidlowy adres to al. jana pawla ii 70 lok. 24 !!!
    • Gość: Czytać Praca do kitu IP: *.play-internet.pl 06.07.12, 17:41
      Koniecznie przeczytaj jeśli dostałeś od nich zaproszenie na rozmowę CAŁA PRAWDA:
      www.pracadokitu.com/temat/752/all-marketing-solutions/
    • Gość: oszukany Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: 78.109.14.* 17.07.12, 08:27
      Firma ma sytuacje nienajciekawszą. Obecnie 3 osób poszła do TVN i u adwokata żeby sprawe jej założyć. Pod koniec sierpnia wytoczą sprawe tej firmie. Głównie ludzie którzy byli na projekcie boś i tauron. Równoregle prowadzili sprzedaż usług innego dostawcy energi (EDF). TO JEST NIE DOPUSZCZALNE W PRAWACH O KONKURENCJI. Firma jest i działa tylko ludziom którzy są oszukiwani. 100 zł za miesiąc pracy. Jest to najbardziej zdradziecka firma i oszukańcza jaka kiedykolwiek powstała. Właścicielka ma 28 do 30 lat i mysli że jej wszystko można. Niebawem zacznie się sprawa sadowa więc radze odejść bo napweno nie będzie ona istniała długo już.
      • Gość: :) Re: All Marketin Solutions ul. grzybowska IP: *.play-internet.pl 17.07.12, 17:44
        Oooo fajnie, że w końcu ktoś znalazł czas na to żeby się za nich wziąć :)
        • Gość: rere Re: All Marketin Solutions = contact sales gropu IP: 94.75.114.* 30.07.12, 09:15
          UWAGA na firme Contact Sales Group, to ci sami własciciele!!!!
          • Gość: ... All Marketin Solutions = contact sales group IP: *.play-internet.pl 31.07.12, 17:11
            Proszę bardzo czyli zmienili nazwę i myślą, że nadal będą mogli ludzi oszukiwać...
            Tylko chyba się pomylili, jak myśleli, że tak łatwo im się to wszytko uda!!!
            Gratulacje za wyśledzenie :)
            • Gość: gosc portalu Contact sales group IP: *.centertel.pl 01.08.12, 14:13
              Proponuje przeprowadzic akcje i uswiadomic innych, ze nie mozna im ufac
              wiecej wpisow!!!
              • Gość: !!! Contact sales group - oszuści !!! IP: *.play-internet.pl 08.08.12, 15:05
                Na szczęście już kilka osób dzięki wpisom na naszym forum udało się uratować przed tą firmą, oby nadal ludzie trafiali tutaj, żeby tym kłamcom nikt nie dał się już oszukać!!!
                • lupka29 Re: Contact sales group - oszuści !!! 05.09.12, 16:48
                  Ludzie nie pracujecie tam!!!!!!!! banda oszustów. Na początku wszystko ładnie pięknie, miła atmosfera, chodźmy na papieroska itp. Niestety skończyło się w momencie wypłaty. Czekam już drugi miesiąc na pieniądze!!! Czy ktoś z Was zgłaszał to do Państwowej Inspekcji Pracy???
                  • Gość: PIP Re: Contact sales group - oszuści !!! IP: *.play-internet.pl 06.09.12, 18:54
                    Nie nikt nigdzie chyba tego nie zgłaszał
                    • Gość: gosc Re: Contact sales group - oszuści !!! IP: *.146.180.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.12, 16:59
                      rany cos mnie tknelo zeby sprawdzic na forum ich...bo strona internetowa wydawala mi sie jakas mierna jak na taka firme, lokal tez jakis biedny a tyle placa? i sprawdzilam i prosze bardzo..zwlaszcza ze wpisy wasze sa sprzed paru tygodni wiec....
                      jak to dobrze byc ostroznym, dzieki wam ze napisaliscie o nich! chyba bym im nie podarowala gdybym przepracowala tyle godzin a nie dostala kasy za to, zwlaszcza ze mialam sie przeprowadzac........
                      • Gość: strona www Re: Contact sales group - oszuści !!! IP: *.play-internet.pl 18.09.12, 17:30
                        czy moze ktos wrzucic adres ich strony internetowe?
                        • Gość: j Re: Contact sales group - oszuści !!! IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.12, 22:07
                          www.csgroup.com.pl/2.html
                      • Gość: zadowolony pracown Re:Contact sales group-oszuści !!!-wierutna bzdura IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.10.13, 21:56
                        Jedni Debile wypisują wierutne bzdury a drudzy w nie wierzą. Inteligentny człowiek sprawdziłby sobie stronę firmy i spojrzał na certyfikaty jakie Firma posiada, m.in. certyfikat Rzetelnej Firmy który otrzymują tylko firmy które nie mają opóźnień w płatnościach. Dla inteligentnych załączam link do poczytania: www.bankier.pl/forum/temat_sales-group-fakty-o-firmie,10369346.html
                        Ja nigdy w życiu nie zarabiałam tak dobrze jak w tej firmie!!!
                        • Gość: ona Re:Contact sales group-oszuści !!! IP: *.play-internet.pl 28.11.13, 09:21
                          W sumie nie dziwi mnie, że zarabiasz tam dużo, bo z tego, co piszesz jesteś jedna z osób zarządzających tą firmą, a jeżeli firma zmieniła tylko nazwę z All Marketing Solutions na Contact Sales Group, a zasady funkcjonowania się nie zmieniły, to "prezesi" nadal dzielą się pieniędzmi uczciwie zarobionymi przez osoby na najniższych stanowiskach, a z których ci otrzymują jedynie marne ochłapy (0zł-300zł max)

Nie dajcie się oszukać!!!
                          • Gość: Były Re:Contact sales group-oszuści !!! IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.14, 15:27
                            oszuści to mało powiedziane. Pracowałem tam jakiś czas temu i jest to bardzo proste Pani Ula bierze Duża kasę od każdej umowy podpisanej. Konsultantom liczy po 20-30 zł za umowę podpisaną. Stawka za umowę około 150 zł w górę. proszę sobie policzyć 10 konsul razy jedna 2 umowy dziennie sama dzieli się z jakimś przydupasem a wam daje po 300 do 700 zł bo umowy nie podpisane albo że będą wprowadzone w kolejnym miesiącu. Nie zobaczycie tych umów i nie zobaczycie pieniędzy. Wszystko opowiedziała mi znajoma jak można jak to ujęła pewna osoba ludzi robić w h.... . Jedyne co wam życzę to oddalić się i poszukać gdzie indziej jest mnóstwo infolinii przychodzących płatnych po 16 zł na godzinę. Możesz nie wierzyć możesz się śmiać. idź przekonaj się i sam dodaj post czy nie jest tak
                        • Gość: kens Re:Contact sales group-oszuści !!!-wierutna bzdur IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 10:50
                          hahahahahaha, "debile"? "debila" to wy chcecie zrobić z kazdego waszego pracownika. Zamieszczasz link do tematu na forum tak aby imitowało to artykuł na stronie bankier.pl? Żenada. Pracowałem u was w 2011 przez miesiąc, wypłaty w postaci niecałych 200zł nie otrzymałem nigdy.
                • Gość: anonim Re: Contact sales group - oszuści !!! IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.14, 17:16
                  atmosfera fatalna, małe zarobki, głupawi koordynatorzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka