Dodaj do ulubionych

Kancelaria poszukiwana

02.02.11, 09:53
Witam wszystkich,

Proszę powiedzcie jak jest pracą w kancelarii w Warszawie. Ja jestem aplikantka I roku mam praktykę a szukam pracy juz z 4 miesiące i nadal nic cisza!!Może wiecie gdzie poszukują pracowników? Jakie są wasze opinie o rynku?
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Kancelaria poszukiwana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.11, 01:22
      Ja mam podobne pytanie, adwokat ( izba z poz Warszawy), dwa lata doświadczenia po zdobyciu uprawnień, angielski. Nie pracowałem przy obsłudze spółek, doświadczenie procesowe, trochę gospodarczego, trochę klasycznej cywilistyki plus dość duże doświadczenie w sprawach karnych, w szczególności karno-gospodarczych (white collar crimes). Gdzie najlepiej uderzać, jakie w ogóle miałbym szanse na pracę w Wawie, czy jest sens sobie głowę zawracać?
      • Gość: Komentarz Re: Kancelaria poszukiwana IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.11, 08:22
        Ludzie....5 la t studiów, aplikacja - a pracy szukacie na forum?????
        Ręce opadają, jak się słyszy o takich prawnikach...Na prawdę nie macie inwencji? Nic dziwnego, że postępowania się ciągną w nieskończoność. Wszedłem w google i po 15 minutach znalazłem 6 ofert stazu i 3 oferty parcy.

Pozdrawiam, radca
        • Gość: janek87 Re: Kancelaria poszukiwana IP: 62.29.253.* 22.02.11, 13:21
          co do praktyk to bez problemu możesz poszukać w sieci.
          1) bezpośrednio na stronach największych kancelarii
          2) za pomocą wyszukiwarki np. google
          3) na portalach rekrutacyjnych np. infopraca - w kategorii prawo bądź praktyki

W taki sposób możesz szybko znaleźć interesującą Ciebie posadę - poza tym możesz także obdzwonić osobiście kancelarię - jestem przekonany, że nie będzie z tym problemu

pzdr
          • Gość: maria22 Re: Kancelaria poszukiwana IP: 62.29.253.* 14.03.11, 10:44
            www.infopraca.pl/praca/praktykant-praktykantka/krakow/3292624 - np. w Krakowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka