Gość: blabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:04 jeśli ktoś pracował lub był na rozmowie kwalifikacyjnej to bardzo proszę o wrażenia i opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: kancelaria Kunachowicz Slusarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 00:30 wzglednie tak samo jak w kazdym innym miejscu zalezy na kogo sie trafi podczas rozmowy i na jakie stanowisko inaczej na wspołpracujacego prawnika inaczej na sekretarkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: kancelaria Kunachowicz Slusarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:09 no tak, tylko chciałabym wiedzieć jak tam się pracuje, jaka atmosfera bo różnie to bywa... pod tym względem, i w ogóle czy warto w to wejść (nie jako wspólnik, ale jako pracownik) Odpowiedz Link Zgłoś
omango Re: kancelaria Kunachowicz Slusarek 26.07.04, 14:12 zdziwilabym sie gdzyby przyszly wspolnik kancelarii szukal informacji na forum :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: kancelaria Kunachowicz Slusarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 15:23 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: kancelaria Kunachowicz Slusarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:03 ? Odpowiedz Link Zgłoś
pikot2 Re: kancelaria Kunachowicz Slusarek 28.07.04, 16:19 słyszałem od znajomego, który tam pracował, że jak przychodził dzień wypłaty, to szefowie płakali, że klienci im nie płacą i w związku z tym oni też nie mogą zapłacić. Bardzo mi się to podejście spodobało. pzdrw P.S. Czy jesteś na jakiejś aplikacji? Wiem kto szuka apl. adw. Odpowiedz Link Zgłoś