IP: 217.8.186.* 14.02.05, 11:51
obecnie studiuje w WSZP www.wszp.edu.pl
prosze o opinie na temat tejze Uczelni
Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: o wszp 15.02.05, 19:08
      cóz, wygląda jak dziesiątki innych szkół prywatnych rozsianych po Wawie i
      Polsce, czyli perspektywy po jej ukończeniu są takie same, jak gdzie indziej po
      podobnych szkołach... jesli chcesz nieco szczegółów co do renomy podobnych
      uczelni, sięgnij chociażby do wątku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=19202893
      co do atmosfery tam panującej: sam pewnie - jako student tejże wszechnicy -
      wiesz najlepiej jak jest.

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: ciekawy odpowiedz proszę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 20:05
      A co to wogóle jest??? Kolejna wspaniała szkoła warszawska?? Czy to taka szkoła
      po której zostaje się specjalistą ds kupowania papierów...niewartościowych??
      • Gość: waw Re: odpowiedz proszę IP: 217.17.46.* 18.02.05, 15:58
        to jest Wyzsza Szkola Zarzadzania Personelem. Poziom nauczania jest wysoki. Ale
        widze, ze studenci uczelni niepaństwowych są gorzej traktowani na forum. Nie
        wiem dlaczego. Jesli ktos chce sie uczyc to wszedzie bedzie zdobywał wiedze.

=======================
        www.wszp.edu.pl
        • Gość: Golasz Re: odpowiedz proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:05
          Co to znaczy że poziom nauczania jest wysoki? wiele publikacji referowanych w
          czasopisamach? nagrody Nobla? a może dużo osób nie zdaje - ale nie wiadomo czy
          dlatego że cisną czy dlatego że kiepscy studenci...?
          • Gość: waw Re: odpowiedz proszę IP: 217.8.186.* 18.02.05, 16:11
            gwoli wyjasnienia. poziom nauczania wysoki tzn.,ze wykładowcy bardzo duzo
            wymagają, poza tym nie ma prześlizgania sie. Nie umiesz = nie zdajesz i masz
            poprawki, warunki a jesli to nie pomaga to jestes wyrzucany
            • Gość: kasssia Re: odpowiedz proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:50
              jestem na I roku w tej szkole i co mogę powiedzieć...hmmm...no więc cały
              semestr bimbałam, tydzień przed sesją wzięłam się za robotę i jestem najlepsza
              z grupy:)))nie powiem bo jest duży nacisk na naukę ale mam wrażenie że ta
              wiedza do niczego mi sie nie przyda....
              • Gość: waw Re: odpowiedz proszę IP: *.busnet.pl 19.02.05, 10:07
                widoczenie nie ten kierunek wybrałaś skoro twierdzisz ze ta wiedza nie przyda
                Ci sie
                • Gość: waw Re: odpowiedz proszę IP: 217.8.186.* 21.02.05, 14:29
                  a jesli chodzi o sesje to na zaocznych studiach przewaznie ludzie ucza sie
                  przed sesja.
    • starskyandhutch Re: o wszp 21.02.05, 14:33
      troche za późno na zmianę decyzji
      trza się było zastanwaić wcześniej nad prestiżem uczelni
      a może nie jest tak źle może ta szkoła ma bądź zdobędzie renome któz to wie:(
      • Gość: waw Re: o wszp IP: 217.8.186.* 21.02.05, 14:50
        ta uczelnia jest dobrą szkołą
        www.wszp.edu.pl
        • losiu4 Re: o wszp 22.02.05, 07:37
          Gość portalu: waw napisał(a):

> ta uczelnia jest dobrą szkołą

niewykluczone :)

> www.wszp.edu.pl

i raz jeszcze powtórzę: wygląda jak dziesiątki innych szkół przyjmujacych
          ludzi "jak leci".

Pozdrawiam

Losiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka