Gość: waw IP: 217.8.186.* 14.02.05, 11:51 obecnie studiuje w WSZP www.wszp.edu.pl prosze o opinie na temat tejze Uczelni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: o wszp 15.02.05, 19:08 cóz, wygląda jak dziesiątki innych szkół prywatnych rozsianych po Wawie i Polsce, czyli perspektywy po jej ukończeniu są takie same, jak gdzie indziej po podobnych szkołach... jesli chcesz nieco szczegółów co do renomy podobnych uczelni, sięgnij chociażby do wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=19202893 co do atmosfery tam panującej: sam pewnie - jako student tejże wszechnicy - wiesz najlepiej jak jest. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy odpowiedz proszę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 20:05 A co to wogóle jest??? Kolejna wspaniała szkoła warszawska?? Czy to taka szkoła po której zostaje się specjalistą ds kupowania papierów...niewartościowych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: odpowiedz proszę IP: 217.17.46.* 18.02.05, 15:58 to jest Wyzsza Szkola Zarzadzania Personelem. Poziom nauczania jest wysoki. Ale widze, ze studenci uczelni niepaństwowych są gorzej traktowani na forum. Nie wiem dlaczego. Jesli ktos chce sie uczyc to wszedzie bedzie zdobywał wiedze. ======================= www.wszp.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golasz Re: odpowiedz proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:05 Co to znaczy że poziom nauczania jest wysoki? wiele publikacji referowanych w czasopisamach? nagrody Nobla? a może dużo osób nie zdaje - ale nie wiadomo czy dlatego że cisną czy dlatego że kiepscy studenci...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: odpowiedz proszę IP: 217.8.186.* 18.02.05, 16:11 gwoli wyjasnienia. poziom nauczania wysoki tzn.,ze wykładowcy bardzo duzo wymagają, poza tym nie ma prześlizgania sie. Nie umiesz = nie zdajesz i masz poprawki, warunki a jesli to nie pomaga to jestes wyrzucany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasssia Re: odpowiedz proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:50 jestem na I roku w tej szkole i co mogę powiedzieć...hmmm...no więc cały semestr bimbałam, tydzień przed sesją wzięłam się za robotę i jestem najlepsza z grupy:)))nie powiem bo jest duży nacisk na naukę ale mam wrażenie że ta wiedza do niczego mi sie nie przyda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: odpowiedz proszę IP: *.busnet.pl 19.02.05, 10:07 widoczenie nie ten kierunek wybrałaś skoro twierdzisz ze ta wiedza nie przyda Ci sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: odpowiedz proszę IP: 217.8.186.* 21.02.05, 14:29 a jesli chodzi o sesje to na zaocznych studiach przewaznie ludzie ucza sie przed sesja. Odpowiedz Link Zgłoś
starskyandhutch Re: o wszp 21.02.05, 14:33 troche za późno na zmianę decyzji trza się było zastanwaić wcześniej nad prestiżem uczelni a może nie jest tak źle może ta szkoła ma bądź zdobędzie renome któz to wie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: o wszp IP: 217.8.186.* 21.02.05, 14:50 ta uczelnia jest dobrą szkołą www.wszp.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: o wszp 22.02.05, 07:37 Gość portalu: waw napisał(a): > ta uczelnia jest dobrą szkołą niewykluczone :) > www.wszp.edu.pl i raz jeszcze powtórzę: wygląda jak dziesiątki innych szkół przyjmujacych ludzi "jak leci". Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś