wirginia2 15.10.02, 15:51 szukam od dłuższego czasu pracy, głównie biurowej, ale zero odzewu- studiuję zaocznie, znam biegle angielski.Trafiłam na oferty agencji pracy czasowej, co o nich myślicie ? Jak płacą? Czy w ogóle warto się zgłaszać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota-r Re: Agencje Pracy Czasowej 16.10.02, 16:14 Skoro, jak sama mówisz szukasz długo to jeśli taka agencja zaproponuje Ci stanowisko które Cię interesuje to łap! Czegoś na stałe i tak możesz cały czas szukać, a zdobędziesz trochę ciekawego doświadczenia. Płacą różnie. Pewnie 2000 netto to dobrze-może ktoś bardziej zorientowany się wypowie??? Sądzę że lepsza nawet średnia krajowa niż nic. Jak stracę pracę to na pewno czasową nie pogardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Agencje Pracy Czasowej IP: *.acn.waw.pl 24.10.02, 18:50 w czasie studiów pracowałam na zlecenie głównie jako recepcjonistka. dostawałam 8,5 brutto za godzinę. Ale szczerze mówiąc to dzięki tym pracom zleconym udało mi się znaleźć później pracę bo jednak przede wszystkim liczy się doświadczenie. Życzę powodenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fama1979 Re: Agencje Pracy Czasowej 25.10.02, 12:14 W UK tzw. "Temp Agencies" sa bardzo popularne. U mnie w firmie chociaz raz w tygodniu przychodzi 1 temp. Zazwyczaj jest to praca administracyjna zwiazana z jakims projektem gdzie potrzeba rak do pracy w przeciagu kilku dni.Przede wszystkim dzwonienie, wprowadzanie danych, tworzenie bazy danych, adresownaie kopert, segregacja dokumentow, szukanie adresow w internecie itp. Z rozmow z tymi ludzmi wynika ze jest to najlepszy sposob na szukanie pracy, oczywiscie mowa o UK, kiedy moga poznac kulture pracy w roznych branzach i firmach. Niekiedy zdarza sie ze firma zatrzymuje takiego tempa na stale, musi on sie jednak pokazac naprawde z dobrej strony, a czasu nie ma duzo... Mysle ze w Polsce ten rodzaj pracy powinien stawac sie coraz badziej popularny, na zachodzie sie sprawdza, wiec czemu nie u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golonka Re: Agencje Pracy Czasowej IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 14:08 to jest tak jak bys sie odalano nie golonka'' Odpowiedz Link Zgłoś