Gość: Bart IP: *.acn.waw.pl 18.05.07, 20:18 Oczywiście chodzi o Warszawę. Zarządzanie grupą kilku programistów. Ponad 2 lata doświadczenia w branży. Jaką pensję negocjować podczas rozmowy o pracę? Dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Clark Kent Re: Project Manager w branży IT - zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 04:23 Wszystko zależy co za firma, rozpiętość jest gigantyczna. U nas (wredna ogromna globalna korporacja) taki ktoś zarabia 8-9k na rękę, no może ciut więcej jak był pyskaty na rozmowie. Ale z tylko dwuletnim doświadczeniem nikt by raczej managerem nie został. No i zdecydowanie nie jest to top warszawskich zarobków, raczej dolna strefa stanów średnich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Project Manager w branży IT - zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:13 ja tez pracuje w ogromnej korporacji z branzy finansowej. czy wredna ona jest to nie wiem, ale ludzi nie traktuje najlepiej, tzn. ludzie odchcodza, maja pgromna wiedze i nikt ich nie probuje zatrzymac. przyjmuja jakis ludzi po studiach, ktorzy nic nie wiedza i jak ma nie byc opoznien w projekatch? nie wiem jakie sa pensje menedzerow, ale tez wydaje mi sie ze cos kolo 9k netto. mozesz napisac na jakim zczeblu pracujesz (pracownik wsparcia, (mlodszy) specjalista czy kieerownik) i ile zarabiasz? ja pracuje od roku na stanowiksu mlodszego specjalisty w dziale kluczowym dla tej firmy (ryzyko operacyjne) i dostaje 6k brutto. i nie wiem, czy powienienem szukac czegos innego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clark Kent Re: Project Manager w branży IT - zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 02:05 U mnie też traktuje się ludzi jak łajno i też ewakuują się jak mogą, widać taka norma ;-))) Chociaż inżynierów się ceni bardziej bo to oni w końcu generują przychód, najbardziej przerąbane mają "pracownicy biurowi". Ja jestem "konsultant techniczny", zresztą na najwyższym możliwym w tej firmie levelu zaawansowania (co znaczy żebym nie wiem co zrobił to i tak nie będzie podwyżki ;-))) ), 10 lat doświadczenia w tym prawie pięć w tej firmie. W międzyczasie zdążyłem przez półtora roku być team leaderem ale potem team mi zlikwidowali i ostałem się sam ;-) Zarabiam podstawy 13k brutto. Plus jakaś premia czasem, duuużo nadgodzin (druga pensja często). Praca generalnie kiedy trzeba, świątek piątek i niedziela. Mimo to generalnie jakoś bardzo nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś