Gość: wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:30 Jakie macie doświadczenia z tym bankiem? Jaka atmosfera, ludzie, pieniądze? Aplikuje na stanowisko Specjalisty ds. Funduszy UE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Bank BGŻ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:14 A coś konkretniej? Dlaczego dramat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Bank BGŻ IP: *.net-serwis.pl 17.07.07, 22:19 Moja rada, nie zbliżaj się do tego Banku. To przerażające miejsce. Ponury budynek, mroczni ludzie, większość dyrektorów departamentów nie do przyjęcia, gó..ane pieniądze. Kretyński system premiowania, najchętniej Ci nie dadzą kasy. Szkoda życia, serio. Pracuję wystarczająco długo by mieć zdanie na temat tej firmy. Idź do każdego innego Banku tylko nie do BGŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: Bank BGŻ IP: *.srg.vectranet.pl 17.07.07, 22:39 to bank dla rolnikow i innych burakow,na rozmowie pytaja sie o swinie i tzrzode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Bank BGŻ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:21 Hmm.. na rozmowie dyrektor i zastępca sprawiali wrażenie miłych i bezpośrednich. Co do systemu premiowania to przynajmniej z opowieści nie wyglądał źle i co podkreślali, jest całkowicie uzależniony od wyników a nie od uznania dyrektora (a taki np. ja mam obecnie). Cóż jeśli się odezwą to zobaczymy... Co do najgorszego banku to cóź, nie wiem czy cos jest w stanie przebic mój obecny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edke Re: Bank BGŻ IP: *.aster.pl 21.07.07, 20:50 Wojtuś a gdzie pracujesz że twój obecny bank jest jeszcze gorszy w banku spółdzielczym w mszanie dolnej czy w karczewie?! Odpowiedz Link Zgłoś