Dodaj do ulubionych

zarobki w carrefour

21.09.08, 15:17
jak płacą w tym hipermarkecie i jak płacą na poszczególnych stanowiskach????
Obserwuj wątek
    • Gość: wiki Re: zarobki w carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 11:15
      hipermarkety carrefour to najgorzej wypłacalne sklepy, płacą
      najmniej, na początak daja 1300zł po 3 m-cach 1350zł brutto plus 10%
      premii, wychodzi to na ręke niecałe 1200zł
      • Gość: Anna Re: zarobki w carrefour IP: *.broker.com.pl 15.09.09, 13:24
        Przez pierwsze 3 miesiące 1276zł po 3 miesiącach jak dostaniesz seniora 1340 zł.
        Ale jeśli go nie dostaniesz dalej 1276zł.Oczywiście wszystko BRUTTO.Do tego
        premia 10%, wszystko zależy od widzimisię lidera. Ogólnie praca którą odradzam
        każdemu! Dźwiganie ponad normę, nie przestrzeganie zasad BHP!
        • smakosz80 Re: zarobki w carrefour 16.09.09, 02:12
          Premia zależy od lidera?? Chyba żart...
          Wiesz w ogóle kim jest Senior, po jakim czasie można nim zostać i ile zarabia?
          Pewnie wywalili cię po miesiącu za opie..r..lanie się.
          Nie masz pojęcia o czym piszesz...
          • Gość: n Re: zarobki w carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 10:00
            Faktycznie poprzedniczka trochę pokręciła.
            Ale faktem jest,że w Carrefour zabranie premii (lub jej części) jest bardzo
            łatwe - wystarczy nie zrobić dokładnie tego co chce menadżer. Ja kiedyś
            straciłem 1/3 premii za nie przylegającą do regału paletę (1szt.) - podobno
            stała pod kątem. Ale znam przypadki zabierania premii gdy ktoś nie wykonał
            jakiegoś polecenia którego wykonanie było sprzeczne z przepisami BHP a wręcz
            zagrażało to jego zdrowiu a może i życiu. I wiem o czym pisze, bo spędziłem tam rok.

Ogólnie to bardzo dziwna firma. Mają wymagania praktycznie bezgranicznego
            oddania i poświęcenia firmie, a w zamian oferują pieniądze na poziomie minimum
            krajowego.
            Na pewno jest to firma dla osób, którym wystarczy sam fakt tego że będą tyrać
            jak woły, a w zamian będą awansowali na kolejne stanowiska - od sprzedawcy
            junior, potem przez seniora, specjalistę do lidera (menadżerem raczej nie
            zostanie). Jak kogoś rajcuje "awans" nawet kosztem śmiesznej płacy bo motywuje
            go sama świadomość że jest już np. 2 szczebelki w hierarchii wyżej niż zaczynał
            kiedyś to jest to firma dla niego.
          • Gość: Anna Re: zarobki w carrefour IP: *.broker.com.pl 17.09.09, 13:29
            Pracowałam w Carrefour bardzo, bardzo długo, po 3 miesiącach zostałam seniorem!
            Premia moja i moich koleżanek zależała od lidera i od jego humorów. Wiec
            doskonale wiem o czym pisze. I na pewno nie wywalili mnie za opier... sama
            odeszłam bo mam studia i dostałam pracę na wysokim stanowisku- pracę biurową. A
            tak swoja droga byłam bardziej wykształcona od menedżera działu...Pozdrawiam
            osobę, która nie znając mnie wydała złą opinie
            • Gość: a.s. Re: zarobki w carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 19:05
              Ty na pewno pracowałaś w carrefour?bo piszesz stek bzdur:ja też tam pracowałam i juniorem jest się podczas pierwszej umowy,a podwyżki w pracy nie zależą od lidera tylko od pana sektorowego,lider jest do pomagania kierownikowi!!!
            • Gość: Zuza Re: zarobki w carrefour IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.14, 08:52
              pracuje w Carrefour od 3 lat; jestem załamana.Omijajcie to szerokim łukiem.
              Mając umowę na 1/2 etatu zarabiam 1000 zł. dodam że pracuje 5 dni w tygodniu po 7 godz i 45 min czyli prawie pełny etat. Stopniowo pnę się w górę lecz tylko w obowiązkach bo na zmianę umowy nie mam co liczyć,po poszczególnych awansach poinformowano mnie że nie mam co liczyć na zmianę umowy lub podwyżkę. Wiem że inne dziewczyny zarabiają jeszcze mniej.Pensja kasjerki to 600- 650 zł a każda różnica w kasetce odejmowana jest z pensji która i tak jest masakryczna. Można długo by opowiadać.....zgroz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: rafi Re: zarobki w carrefour IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 19:29
                Z tego co piszesz wynika, że masz umowę (a zakładam że masz umowę o pracę) na 1/2 etatu, a reszta to nadgodziny które dopełniają etat. Tak czy siak to śmieszna pensja za tyle godzin pracy.
                Ja bym na Twoim miejscy walczył o podwyższenie wymiaru etatu na papierze (skoro i tak pracujesz jak na pełnym etacie) - przynajmniej dostaniesz pełny urlop.
              • Gość: aaaabbb Re: zarobki w carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.14, 13:48
                ja pracowalam w carrefourze 2 miesiace ale wlasnie sie zwolnilam. pracowalam od poniedzialku do piatku po 6 godzin dziennie i moja miesieczna wyplata wyniosla 640 zl, z racji tego,ze dojezdzalam autobusem to po odliczeniu dojazdów zostalo mi 520 zl. Zaznaczam ze idac tam do pracy trzeba nastawic sie na prace na calym sklepie, nie wazne czy sie ogarnia gdzie co jest- tam wychodza z zalozenia ze masz umiec i koniec. Smieszna przerwa trwala 15 min przy czym musialam sie wpisac o ktorej dokladnie jestem na przerwie i o ktorej koncze, nawet nie zdarzylam nic zjesc bo zaraz mowili mi,ze koniec przerwy. Ukladajac towar np na kawach zaraz wyslali mnie na kosmetyki bo tam na polkach zrobil sie balagan a potem opieprz i pretensje dlaczego nie skonczylam kaw. No ale jak tu cos wogole skonczyc skoro tam maja taka organizacje pracy i za 10 min wysylaja Cie na inny dzial. Szczerze mowiac chodzilam do tej pracy z wielka niechecia bo atmosfera i ludzie pracujacy tam za te grosze bli strasznie dolujacy. Nie polecam nikomu pracy tam z calego serca.
      • Gość: lidka Re: zarobki w carrefour IP: *.legnica.vectranet.pl 07.08.13, 20:04
        to prawda wszedzie takie marne stawki, a jeszcze wazna sprawa pracownicy pracujacy ponad 10 lat zarabiaja takze te marne grosze, a jak najnizsza podwyzsza to wszystkim ponizej kreski podnosze o to co im brakuje czyli jakies 20-70 zl
      • Gość: była pracownica Re: zarobki w carrefour IP: *.dynamic.mm.pl 08.09.13, 11:19
        o ile praca jest na cały etat
    • Gość: n Re: zarobki w carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:10
      Omijaj tę firmę z daleka.
      Tam tylko brakuje nad każdym wejściem pracowniczym szyldu ze znanym skądinąd
      hasłem "Praca czyni wolnym".
      • Gość: junior Re: zarobki w carrefour IP: *.cdma.centertel.pl 17.09.09, 01:44
        To prawda ja też pracowałem w carr.... dostawałem 1276 zl brutto.
        Byłem odpowiedzialny za dział owoce warzywa. Zawsze się czegoś czepiali czy dyrektor lub kierownicy.
        Byłem zatrudniony na stanowisku pracownika działu ow. a siedziałem na kasie, obsługiwałem ludzi na dziale wędliny, rozkładałem zwykły towar; nabiał. wszystko totalnie wszystko-czasami w jednym dniu wykonywałem zadania za 5cioro ludzi.
        • Gość: ola Re: zarobki w carrefour IP: *.mmj.pl 05.04.10, 22:50
          ja mam 3/4 etatu i zarabiam 770 zł na rękę jako kasjer . na dodatek teraz
          przenieśli mnie na alkohol (zwykła kasa, totolotek,rachunki , zwroty butelek)
          bez mojej wiedzy i zgody , z ta samą stawką . trzyma mnie tam tylko to , że nie
          umiem znaleźć niczego lepszego . dla porównania w biedrące za 3/4 etatu miała
          950 zł na rękę i to przed podwyższeniem średniej krajowej . więc teraz mają
          zapewne koło 1000 zł .
      • Gość: Anna Re: zarobki w carrefour IP: *.broker.com.pl 17.09.09, 13:32
        I pragnę dodać, że to co napisał Gość:n oddaje w pełni atmosferę tam panującą ;]
        Pozdrawiam wszystkich tych co już nie muszą tam pracować
    • Gość: Anna Re: zarobki w carrefour IP: *.broker.com.pl 17.09.09, 13:58
      aha, jedno sprostowanie. Teraz dopiero zauważyłam, że dotyczy to warszawy,
      myślałam że ogólnie Carrefour. Ja pracowałam w innym mieście, dość sporym. I tak
      to właśnie wyglądało. I takie były zarobki.
      • Gość: piotr Re: zarobki w carrefour IP: 89.191.153.* 05.12.14, 18:18
        W tej firmie zwykły pracownik na pełnym etacie (kasjer, starszy kasjer, wykładacz towaru, sprzątaczka itd. oczywiście wykonuje to jedna osoba - Carrefour Bydgoszcz) 10 lat pracy, na rękę otrzymuje 1300 zł, żenada.
        • natalianeczka Re: zarobki w carrefour 23.01.15, 11:14
          forum.gazeta.pl/forum/w,225,156347781,156347781,Carrefour_Grudziadz.html
    • Gość: Mateo Re: zarobki w carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 23:08
      A ja mam 1700 brutto na warzywach w złotych tarasach :)
    • micka5 Re: zarobki w carrefour 17.01.10, 12:07
      Witam,
      byłam na rozmowie w Carreffour w CH Wileńska. Proponują tam 8,50
      brutto za godzinę plus pół etatu z dopełnieniem a więc pracuje się tam
      8h. Podziękowałam za tak "atrakcyjne" warunki pracy :)
    • Gość: plewa Re: zarobki w carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 22:06
      ciężka praca
    • Gość: !! Re: zarobki w carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 08:13
      na kasie jak się machniesz potrącają z twojej wypłaty, brutalne ale
      prawdziwe!!
      • Gość: pracownik Re: zarobki w carrefour IP: 193.23.174.* 04.08.10, 12:15
        to najgorszy syf wśród marketów:(((płaca marna i nerwówa na okrągło
        • Gość: była pracownica Re: zarobki w carrefour IP: *.dynamic.mm.pl 08.09.13, 11:26
          idz do pracy do kaufanda to wtedy zobaczysz gdzie jest syf nerwówka i marna płaca i zapieprzanie po godz
          • Gość: 123 Re: zarobki w carrefour IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.13, 17:06
            I właśnie ktoś czekał na Twoją opinię ponad trzy lata :/
    • Gość: pablo Re: zarobki w carrefour IP: *.pragapld.waw.pl 06.03.17, 11:09
      Oferuję dodatkowy dochód pracownikom kas Carrefour w ramach codziennych obowiązków, uzależniony od obrotu, w 100% legalny i uczciwy. Więcej info 729295888 lub pablo198002@yahoo.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka