arturcargo 08.10.08, 11:02 Witam, Czy kos moze wypowiedziec sie na temat pracy (atmosfera, zarobki, kierownictwo) w SMYKU?? Konkretnie chodzi o stanowisko młodsezgo specjalisty ds. exportu. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arturcargo Re: SMYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 09:28 Nikt nic nie wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: SMYK IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.08, 13:04 ja pracuje w smyku o kilku miesiecy i powiem ci ze jest hu***wo wyzysk jak nic nie wazne kim jestes robisz zupełnie cos innego co wogóle nie nalezy do twoich obowiązków a do tego te śmieszne zarobki ( smiech na sali) Boże jak można było wpaść w cos tak głupiego i jeszcze do tego te umowy jesli nie zechcesz pracowac przez jakis czas to musisz płacic kary w ywsokości kilku tysiecy, nie jeden dał sie na to nabrac, a i te premie które obiecują przez dobre 3 -6 miesiecy nic nie dostajesz tylko goła pensja, a ich prawnicy tak skonstruowali umowy zeby nikt sie do nich nie przyczepił, a co do atmosfery ja akurat mam super ekipe (ale tylko na moim szczeblu) debile ale kochani dzieki nim jakos szybciej mija ten stres no bo tak wogóle nie ma dnia zeby któras z koleżanek nie ryczała przez szefa, jesli nic innego nie masz na oku to idź tam do pracy skoro musisz ale jesli masz inne oferty nawet troszke mniej płatne to uciekaj zdala od smyka, gdyby nie ta durna kara już dawno by mnie tu nie było Pozdrawiam i powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturcargo Re: SMYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 14:39 bardzo dziekuje za opinie......i tak wybralem cos innego:-) Odpowiedz Link Zgłoś