Dodaj do ulubionych

Impreza firmowa

13.02.09, 09:27
Witam wszystkich
Za tydzien organizuje impreze firmową. Event ten ma sie odbyć w
jakimś klubie zeby można coś było zjeść i potańczyć. Ilość osób ok
15. Niestety towarzystwo raczej mieszane wiekowo z przewagą osób w
wieku koło 40 więc miejsca, kluby do których ja na ogół chodzę (mam
26 lat) odpadają. Może znacie takie miejsca typu Dekada? Byli tam
kiedyś i nie narzekali i jak nic nie znajde to zrobie tam.
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: info Re: Impreza firmowa IP: 81.210.22.* 13.02.09, 09:33
      następny pampers który uważa 40 latków za dinosaurów i trzeba ich
      dać do getta muzycznego ( dekada ), co do klubów weż ich do cynamonu
      a czemu nie? jeżeli nie chodza do klubów niech zobaczą jak inni
      sie bawią
      • Gość: hoginka Re: Impreza firmowa IP: 153.95.95.* 13.02.09, 09:49
        Byli w Melodii, Klubie 70 i Desperados i wszystkie były niedobre i
        im sie nie podobało a Dekada im pasowała więc ide tym tropem
        • monia420 Re: Impreza firmowa 13.02.09, 11:09
          a może jakiś event z ruchem - np kręgle. Zabrałam kiedyś Panie w tym wieku na
          kręgle i bawiły się świetnie: po pierwsze same by tam nie poszły, po drugie
          wydawało im się że to zabawa dla młodych a okazało się że dla "starych" też -
          rywalizacja. Możesz zamówić catering typowy dla kręgli: paluszki, piwo, ale
          także coś innego. W Arco ostatnio mój mąż był i oczywiście zadowolony, ale ma
          prawie 40tkę:)
          • Gość: hoginka Re: Impreza firmowa IP: 153.95.95.* 13.02.09, 11:15
            Pomysł fajny ale chyba nie przejdzie u nas,a wiesz jaki koszt jest
            takich kregli, mamy ograniczony budżet:/
            A co myślicie o klubie muza na Chmielniej?
        • Gość: 123 Re: Impreza firmowa IP: *.aster.pl 13.02.09, 11:28
          Cześć mam takie pytanie a w Desperados płaciłaś za szatnię czy co łaską?
          • Gość: hoginka Re: Impreza firmowa IP: 153.95.95.* 13.02.09, 12:31
            Nie byłam na tej imprezie z Desperados z moją firmą - jeszcze tam
            nie pracowałam, ale byłam pod z 4 m-ce temu ze znajomymi i nie
            płaciłam za szatnię
            • Gość: xyzx Re: Impreza firmowa IP: *.aster.pl 16.02.09, 15:53
              polecam Porto Praga fajny klimat tam jest
              • Gość: alteralter Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 12:16
                Jeżeli ktoś bagatelizuje organizację imprez firmowych to strzela sobie samobója,
                bo jeżeli event się uda, to z powodzeniem można liczyć na poprawę atmosfery w
                firmie, co za tym idzie- poprawienie wydajności, wytworzenie indentyfikacji
                pracowników z firmą, większe przywiązanie - to się sprawdza i działa. Jako
                organizatora rekomenduję eventmapa.pl jest cała baza organizatorów, miejsc,
                atrakcji (w tym turystycznych).
                • Gość: tomeczek Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 18:22
                  Won spamerze
                  • Gość: tomeczek pedałecze Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 15:14
                    won tomeczku
    • aika71 Re: Impreza firmowa 16.02.09, 17:03
      a może sprawdź Restaurację TIFFANY'S na Marszałkowskiej? Tam co
      czwartek chyba jest muzyka na żywo
    • super_filipka Re: Impreza firmowa 03.11.09, 19:03
      Imprezy firmowe, są coraz bardziej popularne i przybierają coraz częściej bardzo
      niekonwencjonalne formy. Koleżanka była np. niedawno na takiej imprezie
      organizowanej z okazji podpisania przez firmę dużego kontraktu. Po tym co
      usłyszałam tylko pozazdrościć:)Była to jedna z tych imprez tematycznych, a
      konkretniej "biesiada szantowa", gdzie każdy miał obowiązek (a wręcz nakaz
      wydany przez szefa) przywdziać odpowiedni strój. Potem były różne atrakcje jak
      np. nauka palenia prawdziwej fajki, możliwość zrobienia sobie tatuażu czy
      konkurs picia piwa na czas. Rewelacja, czegoś takiego się nie zapomina, a każdy
      nawet z pozoru poważny biznesmen uległ urokowi imprezy. Z tego co wiem
      korzystali z portalu EventMapa.pl.,na którym można właśnie znaleźć tego typu
      inspiracje i pomysły. Sama wspomnę o tym portalu naszym HR-owcom przed
      andrzejkowym party :)
      • Gość: tomeczek Kretynizm niebezpieczny dla zdrowia i życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 19:23
        super_filipka napisała:

> Potem były różne atrakcje jak (...)
        > konkurs picia piwa na czas.

Picie alkoholu na czas? Były ofiary w ludziach?
        • Gość: abc Re: Kretynizm niebezpieczny dla zdrowia i życia IP: 188.33.63.* 04.11.09, 09:51
          proponuje spotkanie na plaży- niech 40 latki zaczynaja sie oswajać
          • Gość: Ida Re: Kretynizm niebezpieczny dla zdrowia i życia IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.10, 15:54
            Może od razu na cmentarzu?
      • diabel.lancucki Re: Impreza firmowa 14.11.10, 12:30
        Po tym co
        > usłyszałam tylko pozazdrościć:)Była to jedna z tych imprez tematycznych, a
        > konkretniej "biesiada szantowa", gdzie każdy miał obowiązek (a wręcz nakaz
        > wydany przez szefa) przywdziać odpowiedni strój. Potem były różne atrakcje jak
        > np. nauka palenia prawdziwej fajki, możliwość zrobienia sobie tatuażu czy
        > konkurs picia piwa na czas

Chyba żartujesz, co w tym fajnego? Nie wspomnę, że "muzyki szantowej" nie znoszę jak psa.
    • agusek30 Re: Impreza firmowa 12.01.10, 16:38
      dobrze jest przy organizacji imprez firmowych skorzystać z jakiegoś serwisu,
      gdzie można znaleźć pomysły na wyjazd i spędzenie czasu wolnego... jak np.
      wymiana już eventmapa.pl. Moim zdaniem pracownikom taki nietypowy wyjazd, czy
      impreza bardziej utkwi pracownikom w pamięci niż jakieś zwykła impreza... na
      eventmapa.pl na pewno znajdziesz miejsce, które będzie idealne dla Twojej imprezy;)
      • Gość: tomeczek Znów spam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 18:24
      • Gość: Ika Re: Impreza firmowa IP: 80.50.127.* 15.01.10, 10:33
        Wiecie, żeby marketing tego typu spełniał swoją funkcję powinien
        być dyskretny. Państwo z evencostam jestescie trochę za bardzo
        namolni.
        Siedzę w branzy i wasza strona jest beznadziejna, a pomysły wtórne -
        sorry.
      • Gość: Marcin_M Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 14:38
        Faktycznie, ja też znam serwis eventmapa.pl. Obczaiłem go jak mój szef kazał mi
        zorganizować imprezę firmową i totalnie nie wiedziałem, jak się mam za to
        zabrać. W gruncie rzeczy okazało się właśnie, że tam jest sporo obiektów i
        mijescówek, które można właśnie obczaić na takie eventy.
    • Gość: lak Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 12:54
      takie imprezy są żeby poznać pracowników i tyle
    • Gość: mk Re: Impreza firmowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 16:49
      zabierz ich do Sofii...
      • patrium Re: Impreza firmowa 10.11.10, 11:40
        No z reguły tak jest, ze pracodawca organizuje taka imprezę po to żeby lepiej poznać swojego pracownika, ale też bardzo często jest to forma uznania, nagrody za dobra prace. Można całkiem fajna imprezę zorganizować, warto skorzystać z usług kogoś, kto się na tym lepiej zna. Chyba każdy chciałby iść na taką imprezę firmową www.wyjazdydlafirm.pl/organizowanie_imprez_firmowych.html
    • Gość: !! Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 22:01
      to tajemnica nie odpowiem
    • Gość: sebastian Re: Impreza firmowa IP: *.rev.inds.pl 10.06.11, 12:40
      Ja jestem za bardziej nie typowym sposobem spędzania imprez firmowych, polecam zorganizowanie imprezy firmowej na torze gokartowym Imola w Piasecznie, ostatnio robiłem tutaj taka imprezę i jestem zadowolony, tak samo jak moi współpracownicy, właściciele są bardzo sympatyczni i można ustalić wszystkie kwestie co do organizacji, nie miałem tutaj żadnych problemów a impreza była przednia, polecam

• Gość: Jaga [...] IP: *.devs.futuro.pl 20.09.11, 20:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • d_areczek [...] 04.11.11, 11:57
        • Gość: AD Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 16:43
          W Warszawie, jednym z najlepszych miejsc na event firmowy jest Centrum MT Polska. Duży kompleks targowo-konferencyjny z dobrym dojazdem i wyposażeniem. Warto go sprawdzić, bo naprawdę warto. Jakiś czas temu byłam tam na imprezie firmowej i byłam pod dużym wrażeniem. Wszystko było zapięte na ostatni guzik :)
          • dreamwork Re: Impreza firmowa 13.11.12, 14:37
            Polecam współpracę z warszawską cukiernią Camargo szczególnie jeżeli chodzi o torty firmowe, dajesz projekt lub zdjęcie i potrafią przygotować torty w dowolnym kształcie.
    • Gość: Krzycho Re: Impreza firmowa IP: *.centertel.pl 15.11.12, 17:59
      Warszawa to mnóstwo ofert co roku można imprezować gdzie indziej, ale mnie do gustu przypadła organizacja przez expn.pl pod Warszawą może dlatego, że wszystko pamiętam;)
      • skarabeusz.easy [...] 20.12.12, 11:32
        • anakonda1111 [...] 24.02.13, 23:59
          • Gość: Jaro [...] IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.13, 09:42
            • anakonda1111 [...] 06.03.13, 09:21
              • peter.sweter Re: Impreza firmowa 11.04.13, 14:45
                jak dla mnie to najważniejsze, żeby było dobre jedzenie. nikt nie będzie się dobrze bawił, jeśli nie będzie dobrych przekąsek... my w firmie jesteśmy dosyć zgrani, ale jak dwa lata temu zorganizowaliśmy sobie spotkanie pod chmurką, to towarzystwo się zaczęło rozchodzić po 2 godzinach, bo polecona nam firma cateringowa była do bani. w tym, znaczy minionym 2012, wybraliśmy średnio ciekawe miejsce, ale trochę bardziej się postaraliśmy jeśli chodzi o catering, bo zamiast wziąć pierwszą lepszą firmą, o której wszyscy mówią, poszukaliśmy sami na stronie www.firmy-cateringowe.pl/catering-w-plenerze/. no i zabawa była pierwsza klasa.
                • michal.inaaaa Re: Impreza firmowa 23.04.13, 13:10
                  Myślę, że nie trzeba od razu zamawiać firmy cateringowej. To zależy jaką imprezę chce się zorganizować i na ile ma być wygodnie, żeby można było zająć się tylko celem a nie przejmować drobnostkami. My jesteśmy po firmowej konferencji w Płocku i dla odmiany wybraliśmy hotel ( Hotel Starzyński ) - z wyżywieniem, które zadowoliło najwybredniejsze kierownicze gusta, a po konferencji część z nas relaksowała się w hotelowym spa...
                  Plener to można na grill z kuzynami zarezerwować, raczej nie na firmową imprezę :)
      • Gość: boguś Re: Impreza firmowa IP: 37.59.194.* 07.01.14, 14:02
        Organizację imprezy firmowej warto zlecić specjalistom. Tylko wtedy można mieć pewność, że cała impreza spodoba się wszystkim jej uczestnikom. Ja ze swojego doświadczenia chcę polecić profesjonalistów z firmy Funhunters. Dzięki ich pracy, doświadczeniu możecie liczyć na naprawdę fachową obsługę, wiele ciekawych pomysłów, które spodobają się każdemu. funhunters.pl/fh/
        • Gość: PrzemoILC Re: Impreza firmowa IP: *.eaw.com.pl 27.02.14, 21:15
          My rok temu bawiliśmy się w ślesinie a dokładniej w verano-slesin.pl
          blisko park linowy i wypożyczalnia sprzętu kajakowego, nie zgodzę się z poprzednikami że trzeba wynająć do tego specjalnie firmę. Wystarczy złapać za słuchawkę, umówić terminy i dobrze się bawić za rozsądne pieniądze ;-)
        • Gość: agnieszka Re: Impreza firmowa IP: *.centertel.pl 26.05.14, 23:31
          Takie imprezy są dobre, jeśli pracownikom zorganizuje się odpowiednio czas. U nas zawsze jest gra na bum bum rurkach - w sumie to już się tradycją stało. Dzielimy się na 2 drużyny i wygrywa ta, która zagra bezbłędnie całą piosenkę. Zabawa jest naprawdę świetna :) Oczywiście można wiele innych zabaw wymyślić, ale u nas akurat ta się sprawdza :)
          • Gość: kubik Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.14, 14:00
            u nas zawsze wyjazy organizuje agencja power ;) i zawsze jest świetna zabawa ;)
    • Gość: Honorata Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 11:33
      Ostatnia impreza firmowa na jakiej byłam została zorganizowana w Gospodarstwie Rybackim w Dolinie Będkowskiej, na początku byliśmy sceptyczni, ale jak dotąd był to najfajniejszy wypad jaki mieliśmy :) łódki, podchody, ognisko, wspinaczka... po prostu szaleństwo :D A no i jeżeli ktos lubi to można tam naprawdę dobrze zjeść
      • Gość: kami Re: Impreza firmowa IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.13, 20:16
        Jak ktoś szuka czegoś w centrum Warszawy to na Nowym Świecie otwarto nowe miejsce o nazwie Imperia. Dobra kuchnia, a jak ktoś w trakcie chce wyskoczyć na miasto to też ma wszędzie blisko:)
        • Gość: moriooo Re: Impreza firmowa IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.09.13, 21:31
          Jakiś czas temu byłem na targach w Centrum MT Polska, a później miałem tam imprezę firmową - dobre miejsce zarówno dla mniejszych, jak i większych firm (mają różne sale). U nas było sporo osób, więc się sprawdziło. No i lokalizacja OK.
          • Gość: gosc001 Re: Impreza firmowa IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.11.13, 16:47
            Ja za to w MT Polska byłem ostatnio (patrz w ubiegły weekend) i byłem mile zaskoczony, bo kompleks jest na tule duży, że w jednym czasie może odbywać się tam wiele równoległych imprez.
            Pozdr
            • maja8976 [...] 16.12.13, 18:09
    • Gość: Bart Re: Impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.14, 17:48
      Trzeba wiedzieć jaką firmę wybrać. Znajomy był ostatnio na imprezie organizowanej przez Elite Music i mówił, że było świetnie. Ja też się z nimi spotkałem na naszej integracji, choć organizowała go jeszcze jakaś inna firma a oni byli podnajmowani. Zainteresowanym polecam www.elite-music.pl tam znajdziecie namiary. Wiem, że dojeżdżają w każde miejsce w Polsce i mają mocne imprezy tematyczne.
      • anakonda1111 Re: Impreza firmowa 12.01.15, 16:01
        Ja mogę polecić firmę, która również organizuje imprezy integracyjne w całej Polsce: www.zeronudy.com . Mogę ich polecić z czystym sumieniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka