Dodaj do ulubionych

rondo dla maluchów

03.09.02, 08:15
Nowe rondo przy Wyszyskiego i obwodnicy jest super! Maluchy mieszcza sie na nim bez problemu.
Co prawda autobusom nie jest lekko (a w zimie bedzie jeszcze smieszniej), ale co tam, jak sie nie zmieszcza, to sie je pusci inna trasa...
Obserwuj wątek
    • tajk Re: rondo dla maluchów 05.06.03, 15:32
      Zima dawno minęła. I co dalej Ci się nie podoba?
      • Gość: ???? Re: rondo dla maluchów IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 07.06.03, 19:15
        ...tajk!! skad wiesz przeciez nie jestes z Piekar, a tak na marginesie to
        rondo dla maluchow jest rzeczywiscie za malutkie ,najwiekszy strach jest, jak
        sie jedzie za autobusem, ktory ma taki przechył w bok ! że lepiej uciekac
        daleko!!!!!!NO ALE PLAN WYKONANY ktos za to forse zgarnał.
        • tajk Re: rondo dla maluchów 09.06.03, 16:45
          Owszem nie jestem, ale czasem bywam tu i ówdzie i generalnie orientuję się w
          sprawach regionu. Zwłaszcza jeśli chodzi o drogi (taka mała pasja). Mnie się
          Wasze rondo podoba. Jeśli chodzi o szerokość, to nie należy zapominać, że
          jednym z jego zadań jest właśnie zwolnienie ruchu na skrzyżowaniu. Lepsze chyba
          to niż "korkująca" sygnalizacja świetlna.
          • Gość: ???? Re: rondo dla maluchów IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 09.06.03, 20:36
            masz zupełna racje ,ale co z tymi pojazdami które ledwo mieszcza sie w
            zakret,chyba że -tak jak juz ktoś wspomniał, puscic je inna trasą!
            • tajk Re: rondo dla maluchów 13.06.03, 14:55
              Powinieneś wiedzieć, że nie ma innej trasy z Szarleja na wschód. Myślę zresztą,
              że kierowcy PKM-u Świerklaniec (bo głównie o nich tu mowa) już przyzwyczaili
              się do pokonywania wypukłych rond. W ciągu ostatniego roku w okolicy powstały
              takie cztery (2 w Piekarach, w Świerklańcu i w Radzionkowie).
              • Gość: ???? Re: rondo dla maluchów IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 16.07.03, 11:49
                byle do zimy ,wrocimy do tego tematu ale juz nie bedzie tak wesoło !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka