swiatlo 14.02.04, 18:12 All we need is love. Love for all. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta Re: Happy Valentine's 14.02.04, 18:25 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxoooxxxxxoooxxxxx xxxxoooooxxxoooooxxxx xxxoooooooxoooooooxxx xxoooooooooooooooooxx xxoooooooooooooooooxx xxxoooooooooooooooxxx xxxxoooooooooooooxxxx xxxxxoooooooooooxxxxx xxxxxxoooooooooxxxxxx xxxxxxxoooooooxxxxxxx xxxxxxxxoooooxxxxxxxx xxxxxxxxxoooxxxxxxxxx xxxxxxxxxxoxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hmm... mialo byc ukryte serduszko... co wyszlo? sie okaze:) a.:) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Happy Valentine's 14.02.04, 18:27 hmmm...serce zobaczylam, wiec wszystko jest w porzadeczku o; Odpowiedz Link
bella-donna Re: Happy Valentine's 14.02.04, 18:25 swiatlo napisał: > All we need is love. > Love for all. swiatlo, przyznaj sie, czym sie tak raczyles z samego rana ? Odpowiedz Link
swiatlo Re: Happy Valentine's 14.02.04, 19:11 bella-donna napisała: > swiatlo napisał: > > > All we need is love. > > Love for all. > > swiatlo, przyznaj sie, czym sie tak raczyles z samego rana ? ; Odpowiedz Link
bella-donna Re: Happy Valentine's 14.02.04, 19:36 swiatlo napisał: > bella-donna napisała: > > > swiatlo napisał: > > > > > All we need is love. > > > Love for all. > > > > swiatlo, przyznaj sie, czym sie tak raczyles z samego rana ? > > ; > czekam na cd... Odpowiedz Link
don2 Re: Happy Valentine's 14.02.04, 19:50 Eeee swiatlo,a chleb,woda ,powietrze a tyton do fajki? Jak na razie to cukierniki i podobne prezentniki maja cos z tego amerykanskiego ciapciu ciapciu.Nie ma jak to 1 maja !! Niech sie swieci swieto ludu pracujacego !!!!!!! Odpowiedz Link
bella-donna Re: Happy Valentine's 14.02.04, 20:10 don2 napisał: >"nikomu niczym za nic i tak z nikim w nicosc....." fajne to, wiem, ze sobie sam to wymysliles Odpowiedz Link
don2 Re: Happy Valentine's 14.02.04, 20:27 Dzieki :))) ja wszystko sam wymyslam.jednego dnia wieczorem wymyslilem sam siebie.To byla frajda. Odpowiedz Link
bella-donna Re: Happy Valentine's 14.02.04, 20:32 don2 napisał: > Dzieki :))) ja wszystko sam wymyslam.jednego dnia wieczorem wymyslilem sam > siebie.To byla frajda. siebie, tzn. dona ? wiem, ze potrafisz zmyslic wszystko na poczekaniu o; Odpowiedz Link