ertes 13.04.04, 21:23 Pobawcie sie: www.googlism.com Wpiszcie George Bush hehe albo Kwasniewski, a Maria niech wpisze Islam hihi. Naprawde mozna niezle sie usmiac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba no co?:)) 13.04.04, 21:33 zgorszyles sie?:)) nie zebym sie tlumaczyla ale tefgo linka munz mi przeslal:) Odpowiedz Link
ertes Re: no co?:)) 13.04.04, 21:40 > zgorszyles sie?:)) nie zebym sie tlumaczyla ale tefgo linka munz mi przeslal:) Nie, bez przesady. Po prostu sie zadziwilem. Odpowiedz Link
sabba Re: no co?:)) 13.04.04, 21:43 mam takiego kolege, ktory jest fanem google. Uzywa tego jak slownika, informatora, uzywa wszytkich list dyskusyjnych, a niedlugo pewnie tez maila, bo ponoc maja tez skrzynki otwierac. czego to ludzie nie wymysla, a inni zeruja na popularnosci:) podczepiajac sie pod skrzydelka:) Odpowiedz Link
ertes Re: no co?:)) 13.04.04, 21:47 www.gmail.com Tyle ze jest chyba troche problemow z prywatnoscia tego maila choc staorage jaki tam zapowiadaja jest niesamowity: 10GB. To ma byc emailem na poczatku a chyba ogolnie chodzi o stworzenie superkomputera. Matrix? Odpowiedz Link
jutka1 Re: no co?:)) adresy mailowe 13.04.04, 22:07 ertes napisał: > Tyle ze jest chyba troche problemow z prywatnoscia tego maila choc staorage jaki > tam zapowiadaja jest niesamowity: 10GB. > To ma byc emailem na poczatku a chyba ogolnie chodzi o stworzenie superkomputera. > Matrix? *********** czytalam w IHT o problemach z prywatnoscia, szczegolnie o tym, ze w gmail wykasowana wiadomosc nie jest do konca wykasowana i ich system moze ja odtworzyc i uzyc do celow (przyklady szly od niecnych do zbrodniczych) zastanawialam sie, czytajac, czy to by mi przeszkadzalo? a potem sie zastanawialam, czy sobie zalozyc te skrzynke, bo ile adresow mailowych mozna miec?? juz teraz czasem dostaje torepkom bezlep bo do jakiejs skrzynki nie zagladam regularnie i ktos czeka na odpowiedz dlugo, dlugo. na dodatek sprezentowano mi dzisiaj nowy adres mailowy - i jestem dzwieczna bo taki adres miec to honor i przyjemnosc :)))))))))))))) i pomyslalam, kurdebalans, szosty adres, hmmmm.... ale bede go uzywac, bo jestem zaczyszczona, pardon zaszczycona ;)))))))))))))) Jutka wieloadresowa --- Wasza Muszka-Petunia-Jutunia pis end hepines Odpowiedz Link
ertes Re: no co?:)) adresy mailowe 13.04.04, 22:15 Problem jest miedzy innymi z tym ze nawet jak Ty skasujesz swoj email to oni nadal beda trzymac. Poza tym maja skanowac emaile w poszukiwaniu tematow do reklamy i na tej podtsawie reklame prezentowac indywidualnie. Za przemawia jednak ogromna ilosc miejsca. Ciekawe jak to sie dalej potoczy. Odpowiedz Link
basia553 Re: Googlism 13.04.04, 23:18 Jutka a Ty skad piszesz? Jeszcze z Heimatu czy juz z Patrie?:)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Googlism 13.04.04, 23:28 Chrancyja nie jest Patrie!!!!!!!!! :)))))))))) Z Paryzewa juz :) Odpowiedz Link
jutka1 erpolonia 14.04.04, 00:07 basia553 napisała: > a kiedy opowiesz jak sie lecialo tym erpolonia? ************ Jutro, bo juz ide spac :)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Googlism 14.04.04, 21:30 Ja jestem absolutna fanka. Nie chce sie wymadrzac wiec powiem krotko, ze tego wynalazku techniki uzywam do potwierdzenia swojej duzej za to bezuzytecznej wiedzy. Czytam post. Mysle :dzwonilo w kosciele ale czy na pewno dobrze pamietam nazwiska, kontakty, adresy, muzyka, pisarza i polityka. Klikam. Google mnie mowi ze dobrze mi dzwonilo w dziewieciu na dziesiec. A ze nie kilkam z domu gdzie mam encyklopedie to sie nie kompromituje brakiem wiedzy :-))) Pamiec mam slonia ale google wieksza :-DDD K. Odpowiedz Link