kokolores 21.04.04, 18:30 Oto stronka dla zainteresowanych : www24.germanwings.com/ Ja lece w lipcu za 39 Euro ,tez tanio.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Tanie loty do Warszawy!! 21.04.04, 21:13 Witaj na forum, kokolores, i dzieki za link :) Basiu, cos dla Ciebie moze? Odpowiedz Link
basia553 Re: Tanie loty do Warszawy!! 21.04.04, 21:18 nawet nie zagladam, bo kokolores mieszka w zasiegu lotniska Köln i stamtad lata to towarzystwo. Dla mnie jest lotnisko Frankfurt-Hahn z ktörego te tanie loty sa Twoim Jutka towarzystwem, czyli air polonia. Ale dzieki za pamiec. Dajcie mi znac, jakby tanie linie zaczely latac z Mannheim:)))) Odpowiedz Link
ertes Re: Tanie loty do Warszawy!! 21.04.04, 21:33 I nie zapomnijcie o mnie jak cos taniego bedzie latalo z LAX. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Tanie loty do Warszawy!! --- ertes :))))) 21.04.04, 21:38 ertes napisał: > I nie zapomnijcie o mnie jak cos taniego bedzie latalo z LAX. ********** hehehe dream on, man! ;))))))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Z Bariloche??? ntxt 21.04.04, 22:27 Mnie interesuja ino loty nach Breslau. Tylko nie wiem czy mi dobrze w brazowym , bo piesni odpowiednie znam... Die Fahnen hoch, die Reihen sind geschlossen... K. Odpowiedz Link
basia553 ertes, 21.04.04, 21:39 Ty sie tyle nie przekomarzaj z SP, to Ci moze pozyczy swöj prywatny jet:))) Odpowiedz Link
basia553 Re: Tanie loty do Warszawy!! 22.04.04, 08:43 gdzies, kiedys, cos przez pomylke nacisnelam i teraz dostaje propozycje od germanwingsa. Wlasnie otwarlam maila od nich: dzis maja "zwariowana noc": miedzy godz.20-ta i jutro 8 rano mozna u nich buchowac loty za 19 € do röznych krajöw. Nawet nie patrze dokad moglabym leciec, bo leca z Köln i Stuttgart. To cos dla Artura! Odpowiedz Link
kokolores Re: Znowu cos nowego!! 29.06.04, 02:14 Napewno was to zainteresuje!! Artykul nie jest najnowszy ,ale... www.gtl.com.pl/aktualnosci.html?nid=48 A tu stronka : wizzair.com/pl/index.shtml Odpowiedz Link