jutka1 09.05.04, 21:33 Dajcie jakis spososb na pop-ups, bo zaczynam qrwicy dostawac!! Merci, J. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta Re: pop-ups - prosze o pomoc 09.05.04, 22:58 jutus nie wsciekaj sie;) na googlach wyskoczylo mi takie cos np. idg.allegro.pl/show_item.php?item=23775216 swoja droga poszukaj dziewczynko:) albo przynajmniej sobie demo zainstaluj;)) a.:)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: pop-ups - prosze o pomoc 09.05.04, 23:23 Dziewczynko, szukalam,i nic Pamietam Waldi cos mial, ale mi umknelo Odpowiedz Link
maly.ksiaze Google! 10.05.04, 00:07 Jak sobie zainstalujesz Google Toolbar, to tam jest szczepionka na pop-upy. Nie po-pupy. Pop-upy. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Google! 10.05.04, 10:41 maly.ksiaze napisał: > Jak sobie zainstalujesz Google Toolbar, to tam jest szczepionka na pop-upy. Nie po-pupy. Pop-upy. ******* Zainstaluje wieczorem. Merci b. :) Po-pupy to skutki uboczne pupy czy jak? ;) Odpowiedz Link
maly.ksiaze Re: Google! 10.05.04, 16:26 > Po-pupy to skutki uboczne pupy czy jak? ;) Prawdopodobnie. Zatem uwazajcie (na skutki uboczne). Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Google! 10.05.04, 16:47 maly.ksiaze napisał: > > Po-pupy to skutki uboczne pupy czy jak? ;) > Prawdopodobnie. Zatem uwazajcie (na skutki uboczne). ******** bedziemy (royal plural ;) uwazac. pozdrawiam, J. Odpowiedz Link
starypierdola prosze o pomoc ERTESA 10.05.04, 04:34 Jest kilka software packages ktore pomagaja to kontrolowac, ale przy okazji mozesz "stracic" prawdziwe messages. Ertes powinien cos wiedziec n/t. Napisz, Ertes, co i jak bo jak Jutka z zalosci wypije ten Jerez (czy Calvados?) to zostaniemy o sychym pysku... SP Odpowiedz Link
jutka1 Re: prosze o pomoc ERTESA 10.05.04, 10:43 starypierdola napisał: > Napisz, Ertes, co i jak bo jak Jutka z zalosci wypije ten Jerez (czy Calvados?) to zostaniemy o sychym pysku... ******** Nie boj zaby SP, i Jerez i Calvados sa bezpieczne, bo Jutka z zalosci nie pija a wrecz przeciwnie. Z zalosci to Jutka chowa sie pod kredens. Odpowiedz Link
emre_baran Szanowna Pani. 10.05.04, 07:49 Upraszam uprzejmnie o zparzestanie uzywania konia trojanskiego znanego jako IE. STOP. Polecam zauzycie dystrybucji mozarelli dla uzytkownikow lodowek czyli mniej udacznych: channels.netscape.com/ns/browsers/default.jsp Posiada on mianowice pop up menadzerie, ktora pop apom skutecznie zaradza. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szanowny Panie. 10.05.04, 10:46 tez przetestuje. wielkie dzieki. dlaczego kon trojanski IE nie ma funkcji managowania pop-up-ami? Odpowiedz Link
emre_baran jest to wynik ... 10.05.04, 10:52 ... swiatowego spisku zydow i cyklistow. Dodam rownierz ze IE nie posiada wielce przydatnej funkci Tabowania czyli uzywanie Tabow zamiast 50 oddzielnych okien. Odpowiedz Link
jutka1 Re: jest to wynik ... 10.05.04, 14:39 emre_baran napisał: > ... swiatowego spisku zydow i cyklistow. ******** aaaaaaaa, to wszystko wyjasnia, hehehehe, i nie zapomnij o masonach i gejach :)))))))) > Dodam rownierz ze IE nie posiada wielce przydatnej funkci Tabowania czyli uzywanie Tabow zamiast 50 oddzielnych okien. ******* coraz bardziej mnie IE wkurza. Czy Opera moze byc (zamiast instalowac Netscape)???? klaniam sie z dolu, a dziekuje z gory J.:) Odpowiedz Link
emre_baran morze 10.05.04, 15:05 moze byc natomias jest o 30 papierow drozsza. aczkolwiek zmyslniejsza i inna co doskanale odpowiada imagowi uzytkownikow loduwek. Odpowiedz Link
jutka1 Re: morze 10.05.04, 16:39 emre_baran napisał: > moze byc natomias jest o 30 papierow drozsza. aczkolwiek zmyslniejsza i inna co doskanale odpowiada imagowi uzytkownikow loduwek. ******* Alez Opere ja juz mam w komputerze i zadnych papierow juz nie musze placic... Zapominajka Lodowkowa :) Odpowiedz Link
ertes Mozilla 10.05.04, 16:37 Browser roku 2003: www.mozilla.org/products/mozilla1.x/ Produkt z akcentami polskimi jako ze nasie informatycy maja duzy wklad w powstanie i rozwoj. Jest nawet strona pomocy po polsku: www.mozilla.org/start/1.6/ Odpowiedz Link
jutka1 Re: Mozilla 10.05.04, 16:46 zrobilam download, ale odmawia mi otwarcia strony. Moze w robocie blokuja? zrobie znowu w domu i sprawdze, ktore mi bardziej odpowiada, opera czy modzilla. Wielkie dzieki za pomoc, mates! :) Odpowiedz Link
emre_baran open source schody. 11.05.04, 10:29 To mi przypomina dzialania mojgo szfagra. ktory lubuje sie w open source. Ostatnio zaprojektowal i wykonal open source schody. Znalezl istniejeace schody i je ulepszyl. A tak na marginesie to jak prawdziwy trnedy uzytkownika loducy to powinnas zatrudnic rownie trendy konsultanta (najlepiej w na rozowo zafarbowanych wlosach i okularach od armaniniengo) ktory Ci wynajdzie jaks trendy przegladare za ktora koniecznie zaplacisz 4 razy wiecej niz jest warta. Oczywiscie polecam sie! Odpowiedz Link
jutka1 Re: open source schody. -- i brak kabla 11.05.04, 10:49 emre_baran napisał: > A tak na marginesie to jak prawdziwy trnedy uzytkownika loducy to powinnas > zatrudnic rownie trendy konsultanta (najlepiej w na rozowo zafarbowanych > wlosach i okularach od armaniniengo) ktory Ci wynajdzie jaks trendy przegladare za ktora koniecznie zaplacisz 4 razy wiecej niz jest warta. Oczywiscie polecam sie! ******* pod warunkiem, ze wlosy bedziesz miec na rozowo, a okulary od Gicciego. Innych nie przyjmujemy. zadnej z metod anty-pop-up nie moglam wyprobowac, bo w domu siadl mi i net i TV. podobno dzis maja naprawic, ale ja im chrancuzom nie wierze, juz raz tak 3 tygodnie naprawiali. Odpowiedz Link
chris-joe przegladarki a "wiadomosci" 11.05.04, 21:12 widze, ze rozmowa zeszla na przegladarki, a ten temat b. mnie zawsze interesuje. Lubie netscape, lecz niestety jedynie przez IE moge ogladac wiadomosci z PL: wiadomosci.tvp.com.pl/ (okienko do ogladania wiadomosci w dolnym prawym rogu). Czy ktos jeszcze oglada tak wiadomosci i jakiej uzywacie do tego przegladarki? Odpowiedz Link
ertes Re: przegladarki a "wiadomosci" 11.05.04, 23:02 Zaloz sobie najnowszy media player 9.0. Podczas instalacji powinien wyniuchac Netszkape i zainstalowac plugin. Ale nie wszystkie strony sa napisane dla wszystkich przegladarek wiec i tak moze nie dzialac. Odpowiedz Link
ozpol A ja ogladam ale.. 12.05.04, 02:32 chris-joe napisał: > widze, ze rozmowa zeszla na przegladarki, a ten temat b. mnie zawsze > interesuje. Lubie netscape, lecz niestety jedynie przez IE moge ogladac > wiadomosci z PL: > wiadomosci.tvp.com.pl/ > (okienko do ogladania wiadomosci w dolnym prawym rogu). > Czy ktos jeszcze oglada tak wiadomosci i jakiej uzywacie do tego przegladarki? najpierw sobie sciagam i pozniej gram czym chce. A co do twojego problemu to zmien ustawienie, ze chcesz ogladac np Realplayer czy cos innego i wtedy otworzy sie inne okienko. Mam nadzieje ze pisze wyraznie Odpowiedz Link