Dodaj do ulubionych

Any of you involved in any illegal activity?

03.06.04, 08:35
'Cause I could sure go for some!
Obserwuj wątek
    • basia553 Re: Any of you involved in any illegal activity? 03.06.04, 08:41
      same dziwne rzeczy dzisiaj. czy ktos tutaj zszedl w podziemie i robi cos
      niedozwolonego? Musze to wiedziec.
      • emre_baran Czy ktos? Ktos pytal o garden state AKA NJ? 03.06.04, 09:42
        NJ seks analny jest nielagalny, nie mowaic o obrzydliwym oralnym. Zaloze sie ze
        tysiace lamia prawo wlasnie w tej chwili. Jersey City? Trenton?
        • starypierdola Re: Czy ktos? Ktos pytal o garden state AKA NJ? 03.06.04, 16:32
          Wlasnie czytam ze naukowcy francuzcy stwierdzili zwiazek miedzy seksem oralnym
          i zachorowaniami na raka jamy ustnej.

To chyba znaczy ze liczba mieszkancow NJ wkrotce zacznie sie zmiejszac ... mimo
          ze MK sie tam przeprowadza ....

SP
          • jutka1 Re: Czy ktos? Ktos pytal o garden state AKA NJ? 03.06.04, 16:40
            starypierdola napisał:

> Wlasnie czytam ze naukowcy francuzcy stwierdzili zwiazek miedzy seksem
            oralnym i zachorowaniami na raka jamy ustnej.
            SKANDAL i dywersja!!!!!!

Chrancuz znowu oszalam. Ja chce do domu. ;))))))))))))))))
            • starypierdola W ostatniej chwili ... 03.06.04, 16:41
              .... masz sie szanse uratowac!!
              :-)))
              SP
              • jutka1 Re: W ostatniej chwili ... 03.06.04, 16:42
                starypierdola napisał:

> .... masz sie szanse uratowac!!
                > :-)))
                Trzeba stad spadac, inaczej nie widze cycat

;))))))))))))))
    • jutka1 Re: Any of you involved in any illegal activity? 03.06.04, 08:46
      emre_baran napisał:

> 'Cause I could sure go for some!
      let's negotiate :)
      • emre_baran what's my fantasy 03.06.04, 09:57
        myslalem ze sie takie przejawy knuje nie negocuje. ale w dziejszych czasach np.
        wczoraj w zbunowanej przeciw amerykanskiej komercji jewropie, sidze sobie w
        molu, wpieprzam hinszczycne (niestety z malymy cyckami) a tu z glosnikow:

I wanna do in the canopy
        I wanna do it where your girl gon see and get mad at me
        I want a nigga that'll grab the weave
        And turn my eyes Chinese
        Tell me baby can you handle me?
        I wanna do it all in your mouth
        Then I'll pull the ass out
        Make you bounce till you pass out
        Or we can cut up in the grass
        And give the neighbors a flash
        Can you tell me who the bad motherfucker now?

No i postalem i zakrzyknolem "Take this one to the bank BABY". Oczywiscie
        usuneli mnie za zaklucanie pozadku.
        • xurek podziwiam 03.06.04, 10:21
          zdolnosc zapamietywania. Ja taki dlugi teks to bym sie z godzine musiala uczyc,
          a kolega Baran po odsluchaniu raz i to na dodatek z pelna geba i na przeciwko
          malych cyckow caly zapamietal.

cytujac Jutke - szapoba
          Xurek
          • emre_baran my ze szwagrem w 45 03.06.04, 11:13
            To nie takie zeczy zapamientywalismy! Przyznam sie do malego oszustwa jest to
            jedna z moih ulubionych artytystow ludowych ameryki polnocnej miamnowic
            Ludokrus (w towarzystwie Brazowej Lisisczki), ktorego teksty takie jak

"I've got hoes, in different area codes"

recutuje sobie sam do siebie kiedy dzieci nie ma w poblizu jak innu Milosza czy
            Anne Marie.

I prostuje ze Male cycki, czyli kurzy cycki czyli filet z kury nie byl
            naprzeciwko tylko na talerzu.
            • xurek aha 03.06.04, 13:22
              (fajny krotki post, no nie?)

Xurek
        • jutka1 Re: what's my fantasy 03.06.04, 10:27
          emre_baran napisał:

> myslalem ze sie takie przejawy knuje nie negocuje.
          dobra, to uknujmy cos nielegalnego, byle bylo nieseksualne, bo ciagle nie
          pofarbowales wlosow na rozowo i nie zmieniles okularow Armaniego na Gucciego
          czy wicewersa juz nie pamietam. To bylo sine qua non (zna sie te
          jezyki... ;))))) jakichkolwiek akcentow anty-nieseksualnych czy tez personalno-
          asystenckich.

ja mam na mysli zlecenie jakiemus Iwanowi albo innemu Andriejowi morderstwo z
          premedytacja (czy mozna zlecic morderstwo, ktore by nie bylo z premedytacja?
          wot, zagwozdka...), chcesz ze mna cos uknuc w tej sprawie?? ;))
          • emre_baran ty sie ruda zastanow 03.06.04, 11:16
            jakie okulary a jaki kolor! A morderstwu mowie stanowcze nie. jako cywilizowany
            europejczyk obawiam sie przemocy i nie bede podnoscil reki zbrojenej na araba
            co czycha z nozem i moze wysadzic!

Preferuje za swiatlym wzorcem polityki rolniczej o harakterze dotacyjno
            protekcjonyjnej EWG gnebic slabych swiata, ktorzy nie moga oddac jak np.
            Afrynscy czy Poludniow Amerykanscy rolnicy.
            • jutka1 Re: ty sie ruda zastanow 03.06.04, 11:48
              Kolor ma byc rozowy - wlosow na glowie baraniej
              Okulary masz zmienic z Armaniego (current) na Gucciego (wolem)

Ciesz sie, ze Ci nie kaze stilettoes blahnika nakladac! :))))

A co do knucia mojego zamierzonego morderstwa, to jestem bardzo rozczarowana
              Twoja pacyfistyczno-kolonizatorska postawa. Sam dajesz haslo czynnosci
              nielegalnych, a potem uciekasz.

No to uknujmy cos innego... napad na bank?
              • emre_baran napad na bank 03.06.04, 12:01
                juz niestety obstawiony. Przewodniczacy LePerr powiedzial ze pieniadze sa w
                bankach na co Anna Maria: Ty barbarzynco.

Natomiast wracajac do morderstwa. Moglibysmy moje morderstwo i nie w takim celu
                jakim w tym filmie z Kevinem, tylko w calkiem innym. Po mnie napewno przyjdzie
                sam belzebub. I jak on bedzie wylazil z windy zeby moja dziurawa dusze
                zainkasowac to dy go capniesz do wora a potem do klatki i bedziemy pokazywac na
                jarmarkach.

W razie jakby sie nie udalo mam plan awaryjny.

As I look up at the sky
                My mind starts trippin, a tear drops my eye
                My body temperature falls
                I'm shakin and they breakin tryin to save the Dogg
                Pumpin on my chest and I'm screamin
                I stop breathin, damn I see deamons
                Dear God, I wonder can ya save me
                A voice spoke to me and it slowly started sayin
                "Bring your lifestyle to me I'll make it better"
                How long will I live?
                "Eternal life and forever"
                And will I be, the G that I was?
                "I'll make your life better than you can imagine or even dreamed of
                So relax your soul, let me take control
                Close your eyes my son"
                My eyes are closed
                • jutka1 Re: napad na bank 03.06.04, 12:13
                  emre_baran napisał:

> juz niestety obstawiony. Przewodniczacy LePerr powiedzial ze pieniadze sa w
                  > bankach na co Anna Maria: Ty barbarzynco.
                  Zapomnialam o LePerrze i Janie z Maria. Masz racje, zly pomysl.

> Natomiast wracajac do morderstwa. Moglibysmy moje morderstwo i nie w takim
                  celu jakim w tym filmie z Kevinem, tylko w calkiem innym. Po mnie napewno
                  przyjdzie sam belzebub. I jak on bedzie wylazil z windy zeby moja dziurawa dusze
                  > zainkasowac to dy go capniesz do wora a potem do klatki i bedziemy pokazywac
                  na jarmarkach.
                  Wenszem, ze na tym mozna za-robic.
                  Ile dziur w duszy jest uwazane za prawidlowe?

Plan awaryjny tez mi sie podoba, tylko wydaje sie z rodzaju tych co sie ma po
                  kwasie alboco.
                  • emre_baran Wlasnie zauwazylem ze tak nie moze byc. 24.06.04, 09:34

Ty Ruda to masz zawsze osotatnie slowo wszedzie, wczesniej na to uwagi ze
                    wzgledu na wrodzona powolnosci i roztarganie nie zwrocilem.

Wlasnie sie zdecydowalem ze tak nie moze byc. A chwyty w stylu przeswietnie
                    podstepnej udajace niewinnosc P. Xurek nie przechodza ze mna, jak np. " Ile
                    dziur w duszy jest uwazane za prawidlowe?". Co to ma byc, to jest zagranie na
                    przciagniecie watka i znurzenie adventysty!

A ja ci na to!

661 Dziur oczuwiscie.

Nie po Kwasie, to sie ma od dziur w duszy.

HA! Snakeskin suits, Sixty-five Chevelle's
                    • jutka1 Re: Wlasnie zauwazylem ze tak nie moze byc. 24.06.04, 09:59
                      emre_baran napisał:

> Ty Ruda to masz zawsze osotatnie slowo wszedzie, wczesniej na to uwagi ze
                      > wzgledu na wrodzona powolnosci i roztarganie nie zwrocilem.
                      Tez cus, Baranie. Ja Ci tu przyznaje racje w sprawach roznych, wlacznie z
                      lePerrem i Janem z Mariom Rokitami, chylem czolo itepe, a Ty mi tu z takimi
                      wyjezdzasz? No wiesz? :)

> Wlasnie sie zdecydowalem ze tak nie moze byc. A chwyty w stylu przeswietnie
                      > podstepnej udajace niewinnosc P. Xurek nie przechodza ze mna, jak np. " Ile
                      > dziur w duszy jest uwazane za prawidlowe?". Co to ma byc, to jest zagranie na
                      > przciagniecie watka i znurzenie adventysty!
                      Znuzenie adventysty is the story of my life. Musze byc bardzo nuzonca ;)))

> A ja ci na to!
                      > 661 Dziur oczuwiscie.
                      No i to mi chodzilo. O in-formacjem. Jak mawial T. z rudej Ani z zielonego
                      wzgorza, kto jest ojcem diabla? musze to wiedziec!

> HA! Snakeskin suits, Sixty-five Chevelle's
                      Nic nie wiem, nikogo nie znam, adresy i kontakty zjadlam przed przeczytaniem. ;)
                      Amen.
                      Ciao.
                      • emre_baran Wiesz co ja juz to sobie wyjasnile! 24.06.04, 10:07
                        I wychodzi na to ze to calkiem inaczej.

A wogule to mi sie podoba super w Bulandi siedzie se w ofisie i przegladam:

www.dontspitswallow.com
                        Z glosnikow dobiega:

She said she never tried to take it in the butt
                        But, knew some ho down all around sluts
                        She even said she never licked another girl
                        and never had any chocolate, vanilla swirl
                        She said that ring up in her tongue was for show
                        and she would never be mistaken for a hoe
                        She telling lies over 20 years old
                        I guess the game is to be sold, not told (Whoa!)

I nikogo nic nie obchodzi. Jutro wiesza fotki golych bab nad biurkiem!
                        • jutka1 Re: Wiesz co ja juz to sobie wyjasnile! 24.06.04, 10:25
                          Wiesz co, skandal! Jestem obruszona i oburzona!! Zeby powazna pani w moim
                          wieku takie rzecZy na forumie musiala czytac!! Doprawdy, Baran do konta
                          wstydzic siem ale to juz!!!

A od moich coreczek sie odstosunkuj! Na porczu siedzi moja narzeczona z
                          szotganem, i jak jom na ciebie napuszczem, to bedziesz wiedziec co to
                          znaczy "scorpio bite". Nio. :)
                          • emre_baran Dziecie Niewinne! 24.06.04, 10:53
                            Bella! No to przecie Polska wlasnie! Dzikie pola! Pieknie pikantnie
                            perwersyjnie! Gotoj sie! Wszystko co ludzkie jest mi obce w szcegolnosci WSTYD!

Co do wieku. Tak wiem zes mloda i nie-winna. Lecz ja ci w przystepny sposob
                            ochyda swiata udostepniam, i tu upatruje swoja zaluge.

Ta Twoja narzeczona to owszem i tak boje sie oczywiscie. Ale mam plan! Cos mi
                            sie zdaje ze Lucja uwielbia Paryz, Paryzan i Paryznaki. Znaczy estetkam usi byc.
                            No wiec jak sie pojawie jako ja dokaldnie, w plugawej bezgustownej baraniej
                            sukni i zaczne sie przechadzac.

To ona pewnie na to ze tak sie nie godzi wygladac i pobiegnie zeby mi mnie
                            zmienic i wyedukowac esetycznie! A JA WTEDY DO KURNIKA! A moze wzbudze instykty
                            maciezynskie. Uzyje spiewu Baranio-syreniego o malym kutasie pozlaczanym.

Pochawle, podszczypne, zagram na fujarce czy tez mandoliniem wywabie kobre z
                            muszli! Juz sie boje juz mam dreszce.
                            • jutka1 Re: Dziecie Niewinne! 24.06.04, 11:07
                              Mloda i nie-winna to ja bylam kiedys, teraz jestem stateczna pani w srednim
                              wieku, z barchanami itepe, i mnie siem proszem nie wysmiewac, a tem bardziej
                              zwracac siem do mnie w dziwnych jezykach.

Co do strategii ws. narzeczonej. Oczywiscie ze narzeczona jest estetka, ale
                              jest tez przy tym skorpionem wiernym i zmyslowym purpurowo, i zadne barany z
                              trabkami i mandolinami jej z porczu nie wywabia (nespa chérie?). Coreczek ja
                              sama tez bede bronic jak lwica, wiec z gory ostrzegam. Rece precz od wolnej
                              Kuby.

J.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka