ertes 16.06.04, 17:28 Potlukly sie talerze i inne sprzeta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xurek Ertes 16.06.04, 17:30 czy mozesz zaspokoic moja ciekawosc o co chodzi? Ja by sie zolwiowi potlukla skorupa, to rozumiem, ale talerze i sprzeta...? Xurek - Glab 5 Odpowiedz Link
ertes Re: Ertes 16.06.04, 17:36 Bylo spore trzesienie niedaleko San Diego: 5.2 wczoraj kola 4pm. Nas tez pobujalo. quake.wr.usgs.gov/recenteqs/Quakes/ci14065544.htm Odpowiedz Link
basia553 Re: Rzulw 16.06.04, 17:41 cholera, rzulw sie nie odzywa. Möglbys tam Ertes podskoczyc i sprawdzic? A swoja droga: nie czujesz sie troche nieswojo mieszkajac w tak chybotliwych okolicach? Odpowiedz Link
ertes Re: Rzulw 16.06.04, 17:51 Pewnie ze tak. Czasami jak stoje w korku na autostradzie i wjezdam pod jakis wiadukt to sobie mysle co by bylo gdyby, czy jak jestem gdzies w pietrowym parkingu itp. W domu wysokie meble pokrzykrecane do scian, telewizor przyklejony do stolika, latarka kolo lozka, w garazu kilka puszek zarcia ;) Ale maja gorzej. U nas moze bedzie a moze nie. Na Florydzie i calum poludniowym wschodzie co roku sa huragany. I tam wiesz ze beda NA PEWNO. To samo w centralnych stanach: tornada beda na pewno. A przedwczoraj w Toronto bylo ostrzezenie przed tornado. U nas nie jest najgorzej. Odpowiedz Link
tortugo Re: Rzulw 16.06.04, 17:53 nis sie nie potluchlo, jeno mnie stracha takiego dalo zem sie prawie posral, ale gwozdz w tym, ze akurat wlasnie to robilem, i stad ten strach, ze mnie znajdo martwego z gaciami u kostek, a tak nie przystoi. I to w pracy! I to z krzyzowka w martwej lapie!!! iiiiiiiiihihihihihihihi a posa tym wszysko topsz :))))) ~:O:=o PiEs: acha, dzieki za troske :)))))))))))) Odpowiedz Link
xurek pozwolem sobie scurwic, 16.06.04, 18:06 bo mnie zajscie przypomnialo piosenke z wczesnego dziecinstwa, co mi ja wujek spiewal ku zgorzseniu babci i mojej ogolnej depresji bo nie zorzumialam z niej wtedy prawie nic. Wiec lecialo to mnw tak: o swicie obudzil zaspanych kamratow i wybral sie z nimi na siedem granatow ale tak sie pospieszyl w sportowym zapale ze nie wysral sie wcale tralalala bum wiec gdzie glaz rozpekniety pod nawis sie zsuwa przepina rozpina lecz nic nie przeczuwa wtem jeknelo steknelo i w dol polecialo omsknelo sie cialo tralalala bum choc poniosl na ciele olbrzymie on straty to smieja sie z niego przebrzydle kamraty moral wiec sie nasuwa z tej sprawy przebiegu nie sraj nigdy na sniegu tralalala bum Moze w Kalifornii tez jest na okolicznosc jakas odpowiednia piosenka? Moglabym nauczyc Prianhe.... Xurek Odpowiedz Link
tortugo Re: pozwolem sobie scurwic, 16.06.04, 18:10 czasem myslisz ze to dwa kameleony, a to watek scurviony :))))) ~:O:=o PiEs: pomysle nad jakims przednim rymem dla Pirahnii :) Odpowiedz Link
xurek dwa kameleony 16.06.04, 18:16 potrafiom tak nieraz scurvic ksztalt i barwe, ze siem na wzajem nie poznajom i wtedy wychodzi tak: nikt na swiecie nie pokona w scurvieniach kameleona :))))) Xurek Odpowiedz Link
tortugo Re: dwa kameleony 16.06.04, 18:31 mam dwa pytania: 1. jak sie wlasciwie wymawia "xurek"? 2. czy moge ci mowic per "scurviszonie"? :))))))))))))))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
basia553 Re: dwa kameleony 16.06.04, 18:34 Jestes jednak w swietnej formie, rzulwiu! Przesrales trzesienie ziemi, w brydza - mam nadzieje - ze nie. nono, grywaj czesciej:)))) Odpowiedz Link
xurek zupelnie was juz ta emigracja scurvila :)))))))) 16.06.04, 18:36 jak to jak? Jak byl proszek ixi to jak sie wymawialo? IKSI. I tak sie tez wymawia KSUREK a nie jak jakies dziwne innostrance sugeruja ze zurek. Mowic mi scurviszonie nie mozesz, bo tak zwracaja sie do mnie tylko kochankowie, mezowie i najblizsi przyjaciele - a my sie przeciez prawie ze nie znamy :))))))))) Xurek Odpowiedz Link
tortugo Re: zupelnie was juz ta emigracja scurvila :))))) 16.06.04, 18:56 no dobra, to niech bedzie szczurek, dopoki sie lepiej nie poznamy (ale nie w sensie biblijnym) ;)))))))) buuuzka ~:O:=o Odpowiedz Link
xurek NIE NIE NIE NIE NIE!!!!!! 16.06.04, 19:01 zaden zurek ani szczurek ani inne takie. Ksurek i juz. Przy okazji sie mnie tez nasuwa pytanie: czy ty moze pisywales wczesniej na Primie :)))? No i pytanie nr. 2: co to jest poznanie sie w sensie biblijnym? tylko i wylacznie KSurek ewentualnie dla CJ KSur Odpowiedz Link
tortugo more of the Rzulw 16.06.04, 19:19 xurek napisała: > Przy okazji sie mnie tez nasuwa pytanie: czy ty moze pisywales wczesniej na Primie :)))? Nie, nie pisywalem nigdy na Primie. Ale to z kolei mnie nasuwa cos innego, i to po raz drugi, bo stokrotka pare dni temu tez cos napisala typu "rzulte" i mnie nasunelo. Pisywalem kiedys na Forum o Czacie jako rzulw (rowniez jako wlurz, zluwr, i wszelkie inne anagramy tych literek), ale nigdy tego nicka nie zalogowalem. az wreszcie pojawil sie kiedys inny "rzulw", zalogowany prawidlowo, i zaczelo sie mylenie. klonem go nie moge nazwac, bo technicznie to ja klon, ale powiedzmy ze ;) w kazdym razie, on sie okazal niebywale plodny na rozmaitych forach, czytalem go czasem, i czasem mi sie podobalo co pisal, czesciej nie. ale niewazne. chodzi o to, ze jesli ktos napotka(l) na forum rzulwia co to sie podpisuje "rzulty rzulw", to nie ja. Howgh! > No i pytanie nr. 2: co to jest poznanie sie w sensie biblijnym? > spytaj swojego ksiedza ;) albo sie po prostu domysl :)))))))) > ~:O:=o Odpowiedz Link
xurek do Rzulwia 18.06.04, 18:20 "No i pytanie nr. 2: co to jest poznanie sie w sensie biblijnym? spytaj swojego ksiedza ;) albo sie po prostu domysl :))))))))" Ksiedza nie mam, bo niczego nie praktykuje, wiec pozostaly mi tylko domysly. Myslalam dni cztery i jedyne co mi wychodzi, to ze poznanie w sensie biblijnym musi byc rownie fundamentalne, doglebne, pelne madrosci i objawien jak biblia sama. A skoro Ty siem biblijnie ze mna poznac nie chcesz to wnioskuje, ze nie bedziemy wymieniac zadnych mysli glebokich tylko dalej gadac o przyslowiowej dupie Maryni. Czy dobrze sie domyslilam :))))))? Xurek Odpowiedz Link
tortugo Re: do Rzulwia 18.06.04, 18:35 xurek napisała: > "No i pytanie nr. 2: co to jest poznanie sie w sensie biblijnym? > > Myslalam dni cztery i jedyne co mi wychodzi, to ze poznanie w sensie biblijnym > musi byc rownie fundamentalne, doglebne, pelne madrosci i objawien jak biblia > sama. A skoro Ty siem biblijnie ze mna poznac nie chcesz to wnioskuje, ze nie > bedziemy wymieniac zadnych mysli glebokich tylko dalej gadac o przyslowiowej > dupie Maryni. Czy dobrze sie domyslilam :))))))? > > Xurek > Xurku, w twojej interpretacji jest duzo prawdy... Masz racje, jest to rzecz fundamentalna, na pewno. doglebna tez, ale tu juz mozna interpretowac "doglebnosc". pelna madrosci i objawien Odpowiedz Link
xurek lojeszusiemaryjosiweta :))))) 18.06.04, 18:38 SEX!!!??? Dobrze, ze moge pisac, bo jak bym miala mowic to by mi nawet przez gardlo nie przeszlo:). Ja obcego seksu absolutnie nie uprawiam i nawet by mi do glowy nie przyszlo i dlatego oczywiscie sie nie domyslilam bo takowych zboczonych (w sensie z wlasciwej drogi) mysli nie miewam :)))))). No to mi tera ulzylo :))))) Xurek Odpowiedz Link
basia553 Re: pozwolem sobie scurwic, 16.06.04, 18:12 Jak juz skurvilas Xurku to zapytuje w imieniu moich siostrzencöw, czy ktos pamieta slowa nastepujacych piosenek: Wesola marynarska wiara.. oraz: a uszy mial ogromne muskularne, a egzotyczny wicher wial. Nie znalazlam niestety slöw w googlach:((((( Odpowiedz Link
basia553 Re: piosenki som mi calkowicie nieznane :))) ntxt 16.06.04, 18:22 no tak, smarkata jestes. Don by sie przydal, ale gdzies sie lajdaczy od tygodni.... Odpowiedz Link