tortugo 18.06.04, 19:36 powiedz mi, dziecie, jak grzeszylos ;))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: konfesjonal(c) nienienienienienienie!!!!! 18.06.04, 19:38 tortugo napisał: > powiedz mi, dziecie, jak grzeszylos ;))) *********** to wontek Dona!!!! kurdebalans. co teraz bedzie??? Odpowiedz Link
tortugo Re: konfesjonal(c) nienienienienienienie!!!!! 18.06.04, 19:44 jutka1 napisała: > tortugo napisał: > > > powiedz mi, dziecie, jak grzeszylos ;))) > *********** > to wontek Dona!!!! kurdebalans. co teraz bedzie??? > nie ma sprawy, trzeba tylko dopelnic formalnosci. Don niech zglosi wniosek o patent, udokumentuje uprzednie istnienie wontka, firma ~:O=o przyzna mu nalezycie patent, a sama happily odda sie scurvianiu konfesjonalu :))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: konfesjonal(c) nienienienienienienie!!!!! 18.06.04, 19:47 tortugo napisał: > nie ma sprawy, trzeba tylko dopelnic formalnosci. Don niech zglosi wniosek o > patent, udokumentuje uprzednie istnienie wontka, firma ~:O=o przyzna mu > nalezycie patent, a sama happily odda sie scurvianiu konfesjonalu :))))))))))) ************* Don nieobecny usprawiedliwiony, oddaje sie uciechom doczesnym ;)))))) Ja, plose pana ksiendza, zgzesylam dzisiaj myslo. slowem nie, i ucynkiem tes niestety nie ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: konfesjonal(c) nienienienienienienie!!!!! 18.06.04, 20:02 jutka1 napisała: > Ja, plose pana ksiendza, zgzesylam dzisiaj myslo. slowem nie, i ucynkiem tes > niestety nie ;)))))))))))))))) godne pochwaly. idz kup sobie lody :))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: konfesjonal(c) nienienienienienienie!!!!! 18.06.04, 20:12 tortugo napisał: > jutka1 napisała: > > > Ja, plose pana ksiendza, zgzesylam dzisiaj myslo. slowem nie, i ucynkiem tes niestety nie ;)))))))))))))))) > > godne pochwaly. idz kup sobie lody :))))))))))))) ********* plose pana ksiendza, zapomnialam ze zgzesylam mowom i napisalam na najjsniejsym forumie dupa... pseplasam... ale ucynkiem ciongle niestety nie, nie dzisiaj psynajmniej...... cy za to mogem sobie kupic dwa lody? .... ;)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: a ja wiem o czym myslalas!!!!!!!!!!!o!o!o!:)) 18.06.04, 20:19 by siem anitka plose ksiendza zdziwila jakby sie dowiedziala... ;))))))))))) a o cym anitko myslalas ze wies?? ;))) tak tylko z ciekawosci, cycat ;))))))))))) Odpowiedz Link
ani-ta tu mi tu jutka oczu nie mydl seplenieniem! ja wiem 18.06.04, 21:18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o czym myslalas!!!!!!!!!!!!!!! niby glab wysokonumerowy jestem! ale swoj rozum mam!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty myslalas o......... ZASTYGANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to JAKIM??????????????????? ............ HA MESKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gjenjuszka(c)a.:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: tu mi tu jutka oczu nie mydl seplenieniem! ja 18.06.04, 21:26 ani-ta napisała: > ty myslalas o......... ZASTYGANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ************ pudlo. :)))))))))))))))))) wiecej nie powiem ;) Odpowiedz Link
ani-ta Re: tu mi tu jutka oczu nie mydl seplenieniem! ja 18.06.04, 21:28 no przeca, ze nie o fazie "przed"!:) a.:PPP Odpowiedz Link
jutka1 my lips are sealed forever and ever and ever :)))) 18.06.04, 21:35 ani-ta napisała: > no przeca, ze nie o fazie "przed"!:) > a.:PPP ********** nie powiem. winecej niz panu ksiendzu nie powiem i juz!! ;))))) i nie widze inaczej cycat. slodka tajemnica. amen. ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: my lips are sealed forever and ever and ever 18.06.04, 21:43 no dobra..... ksiedzu tez bym nie powiedziala.......:PPPPPPPPPPP a.:)))))))) Odpowiedz Link
ani-ta i co mu powiedziec?:) zem zgrzeszyla? 18.06.04, 22:09 mysla mowa uczynkiem i zaniedbaniem?:)))) myslalam o sexie mowilam o sexie pisalam o sexie i... poki co zaniedbuje;PPPPP a.:)) Odpowiedz Link
jutka1 kurdebalans, zapomnialam!!! :)))) 18.06.04, 22:16 ani-ta napisała: > mysla mowa uczynkiem i zaniedbaniem?:)))) > myslalam o sexie > mowilam o sexie > pisalam o sexie > i... > poki co zaniedbuje;PPPPP *********** o zaniedbaniu zapomnialam!!!!! zara, zara, zara!!!! (nie chodzi i ciuchy ;))))) to jak sie nie ma seksu, to wprawdzie nie grzeszy sie uczynkiem, ale grzeszy sie zaniedbaniem??????? :OOOO to jak sie ma, to grzeszy sie uczynkiem a nie grzeszy zaniedbaniem????? czyli cokolwiek sie nie robi, to wychodzi na to samo???????? plosepanaksiendza, to ja wolem gzesyc ucynkiem jednak. psemyslalam sobie i wolem to a nie tamto ;))))))))))))))) Pickled Petunia ;))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ani-ta grzesznicooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.04, 22:21 w tej chwili marsz w miasto... i naprawiaj!!!!!!!! chyba, ze wolisz pokute?:) a.;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: grzesznicooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.04, 22:26 ani-ta napisała: > w tej chwili marsz w miasto... i naprawiaj!!!!!!!! > chyba, ze wolisz pokute?:) *********** tak ot? na miescie????????????,, z obcymi????????????????? ooooo nie!!!! ze mno trzeba najpierw porozmawiac, do kina zabrac, kwiatki kupic, podanie zlozyc w 3 kopiach, zdjecie te rzeczy. A potem siem zobaczy......... ps. i oplate skarbowo tysz ;))))))))))) pps. pokuta mniem siem nie podoba ale o tym obok.... Odpowiedz Link
tortugo Pokuta 18.06.04, 22:22 jutka1 napisała: >> plosepanaksiendza, to ja wolem gzesyc ucynkiem jednak. psemyslalam sobie i > wolem to a nie tamto ;))))))))))))))) > Trzy razy dziennie modlitwa na dywaniku, zwrocona w strone dowolna (najlepiej zmieniac pozycje), uwazac na nos ;)))) Psa nie nabywac dopoki pokuta nie zostanie spelniona. ament. ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pokuta -- plosepana k. ...... ;))) 18.06.04, 22:33 tortugo napisał: > Trzy razy dziennie modlitwa na dywaniku, zwrocona w strone dowolna (najlepiej > zmieniac pozycje), uwazac na nos ;)))) ************ plosepanaksiendza.... kochanego..... (podlizujem siem pardon... ;)))) na dywaniku niewygodnie i potem siniaki siem robiom.... zmienianie pozycji nie pomaga, naplawdem..... nos mam maly i nie zacepia siem z leguly..... > Psa nie nabywac dopoki pokuta nie zostanie spelniona. > ament. *********** plosepanaksiendza???......... plose mi wytlumacyc (za cyca pseplasam) dlacego??? jaki zwiazek psa??? cy z piesem mam cus tenteges i po pokucie bendzie ok????.... ;))))) ranyboskiejutka!!! za sedes marsz!!!! :) Odpowiedz Link
ro-bert Re: Pokuta -- plosepana k. ...... ;))) 18.06.04, 22:37 jutka1 napisała: > na dywaniku niewygodnie i potem siniaki siem robiom.... zmienianie pozycji > nie pomaga Fakt. Zmiana pozycji zapobiega otarciom ale na siniaki nie pomaga :( Odpowiedz Link
jutka1 siniaki 19.06.04, 11:46 ro-bert napisał: > Fakt. Zmiana pozycji zapobiega otarciom ale na siniaki nie pomaga :( ********** scurviajac lekko i odchodzac od konfesjonalu, za co przepraszam dywanik dywanikiem, a co ma zrobic osoba, ktora potrafi sie posiniaczyc w czasie snu (sama)?? :((( mistrzostwem swiata bylo, jak sie obudzilam ze zbitym kolanem. bolalo z tydzien. J. Odpowiedz Link
jutka1 Re: konfesjonal(c) 21.06.04, 19:18 plose pana ksiendza, ja dzisiaj zgzesylam myslom (codziennie pale lazy dziennie gzese myslom plose pana ksiendza), a poza tym od dawna gzese ucynkiem bo zdlabniam niki na folumie.... Mucha :) Odpowiedz Link
tortugo czasem myslisz, ze to parafia... 22.06.04, 17:00 a to czarna mafia i ksiadz-patafian! :))))))))) Odpowiedz Link
xurek Rzolw, 22.06.04, 17:02 ty zamiast parafrazowac moja sygnaturke lepiej siem moim patentem zajmij :)))) Xurek Odpowiedz Link