Dodaj do ulubionych

Czy Wam tez..

03.07.04, 12:29
Czesto przepadaja gumki do wlosow? szlag moze trafic.Tzn. na codzien mam wlosy
swobodnie rozpuszczone ( lekko falujace) ale gdy sie zamierzam golic,to
musze je zebrac i zawsze mi te gumki znikaja.
Obserwuj wątek
    • basia553 Re: Czy Wam tez.. 03.07.04, 12:52
      O rany, Donie, masz fryzure na trzech Muszkieteröw ?!?!
      Zamiast gumek proponuje zaplatanie warkocza. Albo zapuszczenie brody:))
      • don2 Re: Czy Wam tez.. 03.07.04, 13:08
        Dlaczego az na trzech? mam wonsy.broda mi dodaje lat,juz probowalem.Nie zaplote
        warkocza ,bo mi sciaga skore na twarzy i wygladam jak chinczyk.
        • don2 Re: Czy Wam tez.. 03.07.04, 13:11
          sabbo , och nie,gumke uzywam tylko przy goleniu.wlosy mi przeszkadzaja.
          A tak przy okazji, jakiego szamponu uzywa twoj monsz ?
          • sabba poradnik fryzjerski dona 03.07.04, 13:26
            Plantur Teebaumöl albo Arnika. niestety ta firma juz nie produkuje temuz maz bardzo ubolewa bo byl to najlepszy szampon na jego wlosy. Jeszcze jakies resztki mozna w drogeriach spotkac ale rzadko. Na razie jeszcze nie ma alternatywy.i zadnych odzywek oczywiscie!
            • basia553 Re: poradnik fryzjerski dona 03.07.04, 15:29
              czy chcesz przez to powiedziec, ze mimo licznej rzeszy zon miales jeszcze czas
              na liczne kochanki???? Nie wiem co o tym myslec...
              • don2 Re: poradnik fryzjerski dona 03.07.04, 15:46
                nic nie myslec,podziwiac !!!! :))))))))))))))
              • jutka1 Re: poradnik fryzjerski dona 04.07.04, 02:49
                basia553 napisała:

> czy chcesz przez to powiedziec, ze mimo licznej rzeszy zon miales jeszcze
                czas na liczne kochanki???? Nie wiem co o tym myslec...
                Widzisz Basiu?? Mezczyzni czasem potrafia karkolomne rzeczy godzic.. ;))))
                Joke alert :)
                • jan.kran Re: poradnik fryzjerski dona 05.07.04, 17:51
                  Szczotka do wlosow koniecznie. Najlepiej ekologiczna z body shop.
                  Na gumki jest jeden sposob : kupowac duzo , bo i tak nigdy nie bedzie dosyc.
                  Nie mowie z wlasnego doswiadczenia , ale opierajac sie na zeznaniach innych
                  dlugowlosych.
                  Szczotkuj rano i wieczorem , min. 200 ruchow za kazdym razem. W zazadzie 3 x
                  dziennie daje lepsze efekty. K.
    • sabba Re: Czy Wam tez.. 03.07.04, 13:07
      mojemu mezowi tez ciagle przepadaja. mysle ze to taka przywara gumek. a najgorsze jest to ze kazda gumka szybko sie rozciaga i po tygodniu noszenia jest do wyrzucenia. tez tak masz?:)
      Don z falujacymi wlosami. Coz to za piekny widok musi byc...)
    • basia553 Re: Czy Wam tez.. 03.07.04, 13:55
      Oj Donie, wszystko Ci trzeba tlumaczyc jak dziecku. Warkocza nie zaplata sie
      tak scisle na chinczyka, tylku luzem! A wogöle to dlaczego nie zgolisz sobie
      fryzurki na Kojaka? To jest bardzo sexy. No ale moze juz tak sexy jestes, ze
      nie zniösl bys jeszcze wiecej? Musze zadzwonic w sprawie sexy do ktörejs z
      Twoich bylych zon:))))))
      • don2 Re: Czy Wam tez.. 03.07.04, 15:14
        Hmmm,o sexy to raczej nalezy pytac kochanki a nie zony :)))))))))))))))))
    • ani-ta Re: Czy Wam tez.. 03.07.04, 17:40
      u mnie wrecz odwrotnie;)
      gumki, frotki, spinki do wlosow roznej masci sa WSZEDZIE:)
      mala ksiezniczka ma zdolnosc gubienia ich i znajdowania daaaawno zaginionych:)))

a ja... juz moge sobie 5cm kicie zrobic!:))
      o!:)

a.:))
      • don2 Re: Czy Wam tez.. 03.07.04, 19:05
        I ciagle nie wiem co lepsze ,szczotka czy grzebien.szczotka troche nieporeczna
        ( nie nosze torebki)i bylo by np dziwnie ,gdy otwieram aktowke ( czarna skora
        metalowe okucia )a tam obok kalkulatora i zeszytu w kratke lezy sobie np
        rozowa szczotka.hmmmm...czerwona by lepiej harmonizowala z aktowka,mysle.
        • sabba dobre rady cioci sabby 03.07.04, 20:44
          don tylko szczotka, wlosy beda lsniace i sprezyste. Trzeba szczotka je wieczorem
          czesac 100 razy to beda piekne. I na milosc boska nie czerowna ale ekologiczna
          drewniana z czarnym wlosiem. a jak aktowka to przymusowo lakierki, no nie?
          • don2 Re: dobre rady cioci sabby 03.07.04, 21:10
            tak ,ze szczotka masz racje.A lakierki to bylo by zbyt wyzywajace.mialem kiedys
            piekne buty od Bally,ale ukradli mi je ukrainscy tynkarze.raczej teraz Ecco
            wygodne i neutralne w modelu.100 razy mowisz..no patrzac na TV mzna ,ale
            jednoczesnie klikac na forum..raczej niewygodnie.
            • sabba Re: dobre rady cioci sabby 03.07.04, 21:19
              w zadnym wypadku mokasyny. zabijaja meskosc u kazdgeo faceta. Ale brazowe dobrze
              gralaby z raczka szczotki do wlosow...
              • don2 Re: dobre rady cioci sabby 03.07.04, 21:30
                Nie znosze sznurowanych,trzeba sie schylac to raz,sznurowki sie rwa ciagle to
                dwa.A po trzecie nie widac bialych skarpet filuternie wychylajacych sie pod
                zabkowanym jezykiem mokazynow ( z boku gustowna klamerka)
                • sabba Re: dobre rady cioci sabby 03.07.04, 21:57
                  nie nie nie i jeszcze raz nie. lenistwo lenistwem ale meskosc meskoscia ot co.
                  To juz lepiej czarna koszula i chustka w sery luzno i nidbale zawiazana...choc
                  nie wiem czy pasuje do dlugich wlosow... A biale skarpety widac doskonale z
                  sandalow...
                  • don2 Re: dobre rady cioci sabby 03.07.04, 22:03
                    Pragne zaznaczyc ,ze tegoroczny trynd mody,znowu nakazuje nosic rozpiete
                    koszule i ukazywac meska piers.tylko o zdumieniu mym !!! wszystkie modele na
                    catwalku mieli torsy gladkie jak dupa.I zrozumialem ,kto kupuje najwiecej
                    depilatorow.PS czy to boli ? znaczy depilacja.
                    • akawill Re: dobre rady cioci sabby 03.07.04, 22:07
                      don2 napisał:

> Pragne zaznaczyc ,ze tegoroczny trynd mody,znowu nakazuje nosic rozpiete
                      > koszule i ukazywac meska piers.tylko o zdumieniu mym !!! wszystkie modele na
                      > catwalku mieli torsy gladkie jak dupa.I zrozumialem ,kto kupuje najwiecej
                      > depilatorow.PS czy to boli ? znaczy depilacja.

Przepraszam bardzo, a jak dupa włochata to co?
                      • don2 Re: dobre rady cioci sabby 03.07.04, 22:09
                        przytoczylem przyslowie :)))) faktycznie nie za wiele meskich dup ogladalem
                        mimo ze sluzylem w Armii,obcej nie mniej...:))))))))))
                        • akawill Re: dobre rady cioci sabby 03.07.04, 22:11
                          don2 napisał:

> przytoczylem przyslowie :)))) faktycznie nie za wiele meskich dup ogladalem
                          > mimo ze sluzylem w Armii,obcej nie mniej...:))))))))))

Ano. Przysłowia mądrością narodów a dupa dupą.
                          • sabba don 03.07.04, 22:22
                            o depilacji zapomnij. boli jak cholera, zwlaszcza woskiem. NIech juz rosna gesto
                            jak maja rosnac. O ile klate lysa jak dupa (nieowlosiona) mozna zniesc, to
                            ogolone nogi u mezczynzny zle swiadzca o tymze.
                            • don2 Re: don 03.07.04, 22:28
                              jak sie skarzyla tenisistka do kolezanki- wiesz mysle ,ze te pigulki co trener
                              mi dal sa dziwne..czemu pyta kolezanka?wlosy mi rosna w najmniej spodziewanych
                              miejscach.Cos ty gdzie ? na jajach odpowiedziala tenisistka.
                              • sabba o zesz ty 03.07.04, 22:31
                                ide sie wlasnie myc i przyokazji popatrze co gdzie i jak:) z tymi wlosami...ja
                                co prawda nie tenisistka ale ostatnio dostalam pigulki na dobra skore. trzeby
                                byc czujnym....
      • go.ga Re: Czy Wam tez.. 07.07.04, 17:12
        ani-ta napisała:

> u mnie wrecz odwrotnie;)
        > gumki, frotki, spinki do wlosow roznej masci sa WSZEDZIE:)

Mam tak samo. Moje gumki leza wszedzie :-)
    • kokolores Re: Czy Wam tez.. 04.07.04, 00:23
      Do golenia polecam spiecie wlosow klamrami do wlosow :
      www.hair-shop24.de/index.html?haarschmuck_colors_in_fashion_teil_1.htm
      Sa troche wieksze niz gumki i zadziej sie gubia.Napewno bedzie Ci w nich do twarzy!!
      :))
      • lucja7 Don o czym ty mowisz? 05.07.04, 18:43
        Przyznaj sie. Bo ta gumka to jakis pretekst do ciagniecia dyskusji, slucham,
        czytam i ciagle nie rozumiem.
        czy ty mozesz powiedziec o co chodzi z ta gumka?
        lucja7.
        • jan.kran Re: Don o czym ty mowisz? 05.07.04, 18:50
          lucja7 napisała:

> Przyznaj sie. Bo ta gumka to jakis pretekst do ciagniecia dyskusji, slucham,
          > czytam i ciagle nie rozumiem.
          > czy ty mozesz powiedziec o co chodzi z ta gumka?
          > lucja7.

Lucjo Siedem.
          Nie dopatrujmy sie w kazdej dyskusji podwojnego dna. Ja problem wlosow dlugich
          znam z autopsji. Ostatnio koledze w fabryce pekla gumka. Ma wlosy do ramion i
          musi miec zwiazane, tak mowi BHP. Cala zaloga lacznie z szefem tasmy nerwowo
          latala po fabryce szukajac gumki zastepczej. W koncu uzylismy scotch

Ja bym problemu gumki nie bagatelizowala. K.
    • luiza-w-ogrodzie Re: Czy Wam tez.. 06.07.04, 07:32
      Sprobuj zakladac kilka gumek na golarke, to sie nie zgubia. Swoja droga Don,
      taka piekna meszszcizna jak Ty i z dlugimi wlosami? Czy Twoje kochanki lubia
      jak im wlosy wchodza do nosa czy tez biorac sie do dziela zakladasz gumke? (Za
      skojarzenia czytelnikow nie odpowiadam).

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

..._@/" ....._@/" ........_@/"

.·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
      • jutka1 Luiza !!!! 06.07.04, 07:56
        luiza-w-ogrodzie napisała:

> Czy Twoje kochanki lubia
        > jak im wlosy wchodza do nosa czy tez biorac sie do dziela zakladasz gumke? (Za
        > skojarzenia czytelnikow nie odpowiadam).
        Skandal paniedzieju! ;)))))))
        Gumke sie zaklada w trakcie dziela, nie biorac sie do, tzn. tak mi sie wydaje
        ale co ja wiem??? joke alert ;)
        • luiza-w-ogrodzie Alez, doprawdy, Jutko... 06.07.04, 08:07
          jutka1 napisała:

> luiza-w-ogrodzie napisała:
          >
          > > Czy Twoje kochanki lubia
          > > jak im wlosy wchodza do nosa czy tez biorac sie do dziela zakladasz gumke?
          > (Za
          > > skojarzenia czytelnikow nie odpowiadam).
          > ********
          > Skandal paniedzieju! ;)))))))
          > Gumke sie zaklada w trakcie dziela, nie biorac sie do, tzn. tak mi sie wydaje
          > ale co ja wiem??? joke alert ;)

Gumke DO WLOSOW zaklada sie przed, zeby kochance wlosy nie wchodzily do buzi.
          Wiesz ile mozna sie najesc wlosow w trakcie?

Jestem zaniepokojona - chyba opuszcza mnie wrodzona precyzja wypowiedzi -
          czyzby nie bylo jasne o co mi chodzilo? ;oP

Pozdrawiam znad kolejnego miesiecznego raportu zazerajac kolejna kostke cukru
          Luiza-w-Ogrodzie

• jutka1 Re: Alez, doprawdy, Jutko... 06.07.04, 08:12

> Jestem zaniepokojona - chyba opuszcza mnie wrodzona precyzja wypowiedzi -
            > czyzby nie bylo jasne o co mi chodzilo? ;oP
            Luizo :) doskonale wiedzialas, co piszesz i sprecyzowalas tez w celu ew.
            scurvienia, czemu oczywiscie ja nie moglam sie oprzec. ;))))))))))))))

Odpelzam kroczonc chlup do wanny. :) chlup chlup.
            • luiza-w-ogrodzie Re: Alez, doprawdy, Jutko... 06.07.04, 08:18
              jutka1 napisała:

>
              >
              > > Jestem zaniepokojona - chyba opuszcza mnie wrodzona precyzja wypowiedzi -
              > > czyzby nie bylo jasne o co mi chodzilo? ;oP
              > *********
              > Luizo :) doskonale wiedzialas, co piszesz i sprecyzowalas tez w celu ew.
              > scurvienia, czemu oczywiscie ja nie moglam sie oprzec. ;))))))))))))))
              >
              > Odpelzam kroczonc chlup do wanny. :) chlup chlup.

Przepraszam bardzo, ale precyzje mowienia mam wrodzona, nawet jak precyzyjne
              scurviam. Aby wykonac piekna parabole potrzebna jest precyzja i zdolnosci
              inzynierskie (mental engineering).

Oddalam sie falujac biodrami - po nowy kartonik z cukrem, spiety gumka
              Luiza-w-Ogrodzie

• jutka1 Re: Alez, doprawdy, Jutko... 06.07.04, 08:38

> Przepraszam bardzo, ale precyzje mowienia mam wrodzona, nawet jak precyzyjne
                > scurviam. Aby wykonac piekna parabole potrzebna jest precyzja i zdolnosci
                > inzynierskie (mental engineering).
                I z tego wlasnie powodu zrobilam Ci komplement
                • luiza-w-ogrodzie o zastosowaniach gumek 06.07.04, 08:48
                  jutka1 napisała:

>
                  > > Przepraszam bardzo, ale precyzje mowienia mam wrodzona, nawet jak precyzyj
                  > ne
                  > > scurviam. Aby wykonac piekna parabole potrzebna jest precyzja i zdolnosci
                  > > inzynierskie (mental engineering).
                  > **********
                  > I z tego wlasnie powodu zrobilam Ci komplement
                  • jutka1 Re: o zastosowaniach gumek 06.07.04, 09:36

> Jutko, cos krotko sie kapalas - zgubilas gumke?
                    Poranne kapiele sa niezbyt dlugie z powodu ograniczen czasowych. Wieczorne to
                    inna sprawa. :))

> A "inne uzycie gumki do wlosow" mozesz spoko podac na P2, zobaczysz jak Prim
                    > sie ozywi ;oP
                    Luizo, nie mogem. Wstydzem siem.
                    ;))))))))
                    • lucja7 Re: o zastosowaniach gumek 06.07.04, 09:54
                      Napisz w biurze, nie wyjdzie poza jego mury
                      lucja7:)
                      PS - ja i tak wiem:)
                      • luiza-w-ogrodzie Sekrety przedmalzenskie??? 06.07.04, 09:59
                        lucja7 napisała:

> Napisz w biurze, nie wyjdzie poza jego mury
                        > lucja7:)
                        > PS - ja i tak wiem:)

Jak to, jakies sekrety przedmalzenskie bez dzielenia sie ze mna, czyli osoba
                        uprawniona do prawa piewszej nocy (opatentowanego u rzulwia)??? Omawianie
                        zastosowania gumek poza moimi plecami? Jestem zniesmaczona. Jutka, Lucja,
                        przywoluje Was do porzadku!

Pozdrawiam
                        Luiza-w-Ogrodzie

• jutka1 Re: Sekrety przedmalzenskie??? 06.07.04, 10:02

> lucja7 napisała:
                          >
                          > > Napisz w biurze, nie wyjdzie poza jego mury
                          > > lucja7:)
                          > > PS - ja i tak wiem:)
                          >
                          > Jak to, jakies sekrety przedmalzenskie bez dzielenia sie ze mna, czyli osoba
                          > uprawniona do prawa piewszej nocy (opatentowanego u rzulwia)??? Omawianie
                          > zastosowania gumek poza moimi plecami? Jestem zniesmaczona. Jutka, Lucja,
                          > przywoluje Was do porzadku!
                          Pisac nie bendem, nawet w biurze :))))))

A jak Lucja wie dzieki telepatii, to i Ty Luizo porusz wyobraznie.... :)
                          zastosowanie dla panow w przypadku......
                          ;)))))))))))))))))))))))))))))))
                          • luiza-w-ogrodzie Re: Sekrety przedmalzenskie??? 06.07.04, 10:12
                            jutka1 napisała:

> Pisac nie bendem, nawet w biurze :))))))
                            >
                            > A jak Lucja wie dzieki telepatii, to i Ty Luizo porusz wyobraznie.... :)
                            > zastosowanie dla panow w przypadku......
                            > ;)))))))))))))))))))))))))))))))

Przykro mi ze sie za moimi plecami namawiacie. Wyobrazni nie bede poruszac bo
                            takowej w tym momencie nie posiadam - jestem ponura, drobiazgowa, wyrachowana
                            statystyczka w okularach jak denka od butelek i lordoza od garbienia sie nad
                            klawiatura, w ktora stukam recami powykrecanymi od "carpal tunnel syndrom",
                            powoli lysiejac od zakoli poczynajac.

Pozdrawiam nakladajac klawiature na mozg
                            Luiza-w-Ogrodzie

PS A zastosowanie gumki o ktorym se mysle zdejmujac czapke statystyka wymaga
                            uzycia bardzo miekkiej, grubej gumki aby nie zrobila odciskow na obiekcie
                            pozadania.
                            • jutka1 Re: Sekrety przedmalzenskie??? 06.07.04, 10:30

> PS A zastosowanie gumki o ktorym se mysle zdejmujac czapke statystyka wymaga
                              > uzycia bardzo miekkiej, grubej gumki aby nie zrobila odciskow na obiekcie
                              > pozadania.
                              JA tego nie napisalam....
                              ;)))))))))))))))))))))))))))
                              • lucja7 Re: Sekrety przedmalzenskie??? 06.07.04, 10:39
                                Luizo, odciski na obiekcie pozadania? Boj sie boga kobieto!
                                Dobra partnerke sobie znalazlas do scrabbla, Muszko..
                                lucja7:))
                                • jutka1 Re: Sekrety przedmalzenskie??? 06.07.04, 10:57
                                  lucja7 napisała:

> Luizo, odciski na obiekcie pozadania? Boj sie boga kobieto!
                                  > Dobra partnerke sobie znalazlas do scrabbla, Muszko..
                                  I tak mi Luiza nic nie bedzie po scrabblu odciskac, bo przeciez bedziesz
                                  szaperonem liczacym punkty.. ;))
    • zjawa64 Re: Czy Wam tez.. 06.07.04, 08:47
      od gumki wypadaja wlosy... ponoc :)))))
      • luiza-w-ogrodzie Re: Czy Wam tez.. 06.07.04, 08:50
        zjawa64 napisała:

> od gumki wypadaja wlosy... ponoc :)))))

Mnie wlosy wypadaja zima - od GUMOWEGO czepka plywackiego. Poza tym gumek nie
        uzywam bo jestem uczulona na latex...

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie

• lucja7 latex:))) 06.07.04, 09:29
          ja tez jestem uczulona na latex:))))
          Slowo honoru
          lucja7.
          • luiza-w-ogrodzie Re: latex:))) 06.07.04, 09:53
            To znaczy, chcialam powiedziec, ze nie uzywam lateksowych czepkow do
            plywania... pozostaje mi tylko SILIKON

Pozdrawiam z kraju bez plywalni
            Luiza-w-Ogrodzie

• basia553 Re: Czy Wam tez.. 07.07.04, 17:20
      Zaprawde, nie bujam: moja psipsiöla jest uczulona zaröwno na latex jak i na to,
      przed czym ja latex ma chronic. Jak tylko kropelka gdzies sie wydostanie -
      tragedia. I co jej radzicie?
      • jutka1 Re: Czy Wam tez.. -- Basiu.... 07.07.04, 17:24
        basia553 napisała:

> Zaprawde, nie bujam: moja psipsiöla jest uczulona zaröwno na latex jak i na
        to, przed czym ja latex ma chronic. Jak tylko kropelka gdzies sie wydostanie -
        > tragedia. I co jej radzicie?
        matkobosko, na sperme partnera ma uczulenie???
        a) prezerwatywy bez lateksu, istnieja
        b) zmiana partnera
        c) celibat z aktualnym partnerem
        d) inne drogi do nirwany dla niej, a dla partnera nie wiem jakie wyjscie...
        moge mu swiezo-odnaleziona zolta line pozyczyc i hak... ;)))

biednaaaa... :(
        • ani-ta Re: Czy Wam tez.. -- Basiu.... 07.07.04, 17:27
          szczepionka.
          az mnie dziwi, ze jej lekarz tego nie poradzil?
          jezeli nie wchodzi w gre zmiana partnera (a zwykle raczej nie) produkowana jest
          szczepionka z nasienia jego.

w aptekach jesli nie maja, to sprowadzaja prezerwatywy "nielateksowe".

w kazdym razie - tak jest w zasciankowie;)

• don2 Re: Czy Wam tez.. -- Basiu.... 07.07.04, 17:45

• jutka1 HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!! :)))))) ntxt 07.07.04, 17:47

• ani-ta Re: Czy Wam tez.. -- Basiu.... 07.07.04, 18:37
              ".. do nieba...
              ... do nieba...
              do piekla...
              do piekla...
              za toba bede szla!!!"...

tak mi sie przypomnialo... hit lata 2000?2001?2002? ktoregos;))))

co do spermy... coz... troche bialka, troszke weglowowodanow, soli
              fizjologicznej, wody... ot receptura SUKCESU:)))

a.:)))
              • don2 Re: Czy Wam tez.. -- Basiu.... 07.07.04, 18:57

• ani-ta pograzajac dona;)))))) 07.07.04, 19:02
                  noooooo
                  wieszzzz.......
                  kobiece komorki rozrodcze... maja "nieco" bardziej SKOMPLIKOWANY sklad...
                  widac... geniuszu trza ci u matki dziecka szukac:PPPPPPP

a.:)))))
                  • don2 Re: pograzajac dona;)))))) 07.07.04, 19:08

--U jej matki szukac geniusza? ...aaa to co innego.wiadomo z kompletnymi
                    idiotkami sie nigdy nie zadawalem :)))))) mam szczescie,ze tak powiem.
                    --------------------------------------
                    • ani-ta Re: pograzajac dona;)))))) 07.07.04, 19:11
                      coz don...
                      to juz jest kwestia doboru naturalnego...
                      instynkt!
                      dobrze, ze mu zaufales!:)))

• don2 Re: pograzajac dona;)))))) 07.07.04, 19:20
                        Ano zaufalem i po kilku latach instynkt znowu sie odezwal,tym razem
                        samozachowawczy.widocznie mam instynkt wielofunkcyjny.multi.
                        • ani-ta wygrales!:) 07.07.04, 19:24
                          zapedziles mnie w kozi rog:)

przy innej okazji wkrocze sie... poprzekomarzac:))))

a.:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka