chris-joe 11.12.13, 00:21 Happy happy :) Love you, miss you, hope to see you soon... All the best on your bday :))) Hey Jude - Paul McCartney, Elton John, Eric Clapton, Sting, Phil Collins, Mark Knopfler, Beatles (the Elton John look-alike is really me, yeah ;)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hey, Jude ;) 11.12.13, 07:01 Tez lubie te piesonke, (jak mawia moja kanadyjsko rodzona cora) najsmieszniejsze ze chyba najbardziej lubie ja w wykonaniu Karela Gotta to chyba bylo z tej plyty, ale glowy sobie nie dam uciac fajnie gosc wyllll Karel Gott - "Rot und schwarz" (Paint it Black, 1969) Rolling Stones a to z innej Karel Gott - Die Biene Maja (1994) maju, qq twoja mac, czemu nie chesz ... dac Karel-Gott-Hity 70-tych let sorry CJ ze ci watek wykoleilam juz juz a ja uwielbiam the piesonke Beatlesow wersja blues don't let me down - charles walker (beatles blues) great cover.wmv w Minnie spodniczce Odpowiedz Link
blues28 Re: Hey, Jude ;) 11.12.13, 09:07 Podpinam sie pod Chrisowa Hey Jude :-) Szczesliwosci wszelkiej, nieustajacej nie tylko na dzis ale calorocznej, calozyciowej :-) Serdeczny scisk z Madrytu :-) Odpowiedz Link
xurek Re: Hey, Jude ;) 11.12.13, 09:15 ja rowniez gratuluje i zycze wspanialego dnia urodzinowego i wszystkich nastepnych :) Odpowiedz Link
ach_dama_byc_z_kanady Re: Hey, Jude ;) 13.12.13, 11:54 ~ tez zycze Sto Lat, Jutka, i w ogole Wszystkiego Dobrego !!! Minnie Odpowiedz Link
jutka1 Re: Hey, Jude ;) 13.12.13, 15:08 Dzięki wielkie, Kochani, za pamięć i życzenia! :-))) Odpowiedz Link
ewa553 Re: Hey, Jude ;) 13.12.13, 19:33 i ja skladam lekko opoznione, niemniej serdeczne zyczenia. A teraz zabieram sie do czytania zaleglosci. Odpowiedz Link