ada296 27.08.04, 00:49 dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego bardzo sympatycznego grona mam nadzieję, że czas pozwoli mi bywać tutaj tak często jak sobie bym tego życzyła pozdrawiam :-) osobne zupełnie osobiste i prywatne pozdrowienia dla Jutki :-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 27.08.04, 01:32 Witam ,witam.Dawno mnie tu nie bylo bo urlopowalam w Polsce. Witam i pozdrawiam. :)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 27.08.04, 08:17 Ado, witaj !!! :-)))))))) Ciesze sie, ze tu do nas zawitalas. :-)))) Od-pozdrawiam niemniej serdecznie :-))))))) Odpowiedz Link
ro-bert Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 27.08.04, 10:16 jutka1 napisała: > Ado, witaj !!! :-)))))))) > Ciesze sie, ze tu do nas zawitalas. :-)))) Tez sie ciesze ale Ty, Jutka lepiej uwazaj aby nie oskarzono Cie o "podbieranie" forumowiczow:))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 27.08.04, 10:20 ro-bert napisał: > Tez sie ciesze ale Ty, Jutka lepiej uwazaj aby nie oskarzono Cie > o "podbieranie" forumowiczow:))) ******** Ja tam obok nic nie pisze o P2, ani nikogo do niczego nie namawiam, ani nic.... :-)))))))) Ada moze potwierdzic.. :-)))))))) Odpowiedz Link
ro-bert Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 27.08.04, 10:30 jutka1 napisała: > Ada moze potwierdzic.. :-)))))))) Ja to rowniez moge poswiadczyc:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 27.08.04, 10:32 ro-bert napisał: > Ja to rowniez moge poswiadczyc:) ********* :-)))))))))))))))))))))) (czulam czyjs wzrok na plecach.... ;-)))) joke alert ;-)) Odpowiedz Link
ro-bert Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 27.08.04, 10:40 jutka1 napisała: > (czulam czyjs wzrok na plecach.... ;-)))) joke alert ;-)) W albumie bylas? Tam chyba jeszcze gdzies moje (do ch-j: przeze mnie zrobione) fotki strasza:) Odpowiedz Link
jan.kran Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 27.08.04, 14:24 Czesc Ada , witam szybko i nerwowo bo zaraz musze leciec toalety sprzatac :-)))) Ciesze sie , ze przybylas i jak masz pytania to sie zwracaj , bo czasem trudno zrozumiec co Swiatobliwi Forumowicze pisza :-ppp Ja jestem powazna i odpowiedzialna i wszystko ci wyjasnie :-)))) Jan Henryk Kran. Odpowiedz Link
jutka1 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 27.08.04, 15:44 ro-bert napisał: > W albumie bylas? Tam chyba jeszcze gdzies moje (do ch-j: przeze mnie zrobione) > fotki strasza:) ******* do albumu sie jeszcze nie dopychalam.. moze po powrocie do Paryza zapukam.. :-) Odpowiedz Link
ada296 WITAM WSZYSTKICH :-)) 27.08.04, 22:54 dziękuję za miłe przywitanie dwa słowa o sobie mieszkam w Wielkopolsce lat 40+ przytuptałam tutaj przypadkowo Jutka mnie nie zaprosiła :-( przeczytałam parę wątków i odniosłam wrażenie, ze tworzycie bardzo zgraną sympatyczną grupę i myślę, że będę tutaj często bywać i znalazłam tutaj kogoś z nickiem pomalowanym na zielono :-) znaczy kogoś kogo lubię :-) ale dawno go nie widziałam :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 28.08.04, 08:18 ada296 napisała: > przytuptałam tutaj przypadkowo > Jutka mnie nie zaprosiła :-( ********* Ado, skarbie :-)))))) Na forum obok przyjelam zasade, ze nie propaguje P2, jeno istnieje jako jutka1 - nowy nabytek :-))))) Bardzo sie ciesze, ze przytuptalas tutaj !!!!! :-)))))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 28.08.04, 10:00 ada, w tej wielkopolsce to ty moze kiedys mieszkalas. twoja sygnaturka cie jednak jako "niemke" zdemaskowala. buzka na dziendobry:)))))))) Odpowiedz Link
don2 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 28.08.04, 11:08 Grzeczne dziewczynki ida do nieba,niegrzeczne z kim chca :))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 28.08.04, 11:13 Ja to widze tak donie, ze skoro niegrzeczne dziewczynki ida z kim chca, to ida do nieba, a moze do raju? Odpowiedz Link
sabba witam tez 27.08.04, 08:31 i ostrzegam, nie zawsze jest sympatyczne:))) mam na mysli oczywiscie grono... Odpowiedz Link
basia553 Ada, to nie wypada, 27.08.04, 09:49 zebys taka byla tajemnicza. Powiedz cos o sobie. Narazie wiem, ze wzmocnilas frakcje niemiecka:)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
marialudwika Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 01.09.04, 00:39 Jestem tu pierwszy raz "oficjalnie",ale dlugo Was podczytuje :)))) trudno bylo sie tu dostac,ale,jakos po znajomosci sie udalo... Jutka mnie nie agitowala,z gory to oswiadczam! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 01.09.04, 06:58 Witaj, Marioludwiko!! Milo Cie tu widziec (tez) :-) Potwierdzam, ze nie agitowalam, bo ze mnie taki agitator, jak z koziej de rajzetasze ;-) PS. Pierdolo.... tak od razu z grubej rury???? ;-) Odpowiedz Link
ertes Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 01.09.04, 17:01 A ja myslalem ze nas opuszczasz a tu wrecz odwrotnie :)))))))))))) Odpowiedz Link
starypierdola Witajcie ada i marialudwika! 01.09.04, 00:51 Juz sie szykuje zeby Was przyprzec do muru! SP Odpowiedz Link
ani-ta ada i marialudwika:) 01.09.04, 16:53 witajcie;) z opoznieniem, ale usprawiedliwionym!, dolaczam do grona witajacych:) czy ja cos opuscilam? jutka? ten krysztal bez skazy AGITUJE???!!! trza zapiski w notesiku pod lieterka "J" zweryfikowac... "nieprzekupna" korektorkiem poprawic;))) a.:)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: ada i marialudwika:) 01.09.04, 17:38 ani-ta napisała: > czy ja cos opuscilam? jutka? ten krysztal bez skazy AGITUJE???!!! > trza zapiski w notesiku pod lieterka "J" zweryfikowac... "nieprzekupna" > korektorkiem poprawic;))) ********** Przeca obie zaznaczyly, a robert potwierdzil ;-) ZE NIKOGO NIE AGITOWALAM !!!!!! (CAPS SIE ZACIAL) kurdebalans, no. :-))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: ada i marialudwika:) 01.09.04, 18:09 i jeszcze rob jest w TO zamieszany!?!?!?:)))) ja chyba zaczne czytac to forum! bo same tytuly zbyt wiele domyslow rodza:PPP a.:)) P.S. juz w paryzewie? jak moj pers? zadbany?:) Odpowiedz Link
don2 Re: ada i marialudwika:) 01.09.04, 18:17 witaj marialudwika.piekny nik. Brunetka,smukla,pociagla twarzyczka ,burza francuskich lokow,wielkie oczy patrzace jak przez mgle na ten brutalny swiat.oczy oczywiscie ciemno -ciemny granat.witaj. Odpowiedz Link
basia553 nie röb paniki, Sabba 03.09.04, 15:34 moze nie ma chwilowo czasu, albo nic do powiedzenia? Pozwöl jej sie zadomowic! Odpowiedz Link
sabba ojeeeejku.... 03.09.04, 15:43 nawet se pozartowac nie mozna................................ Odpowiedz Link
basia553 Re: ojeeeejku.... 03.09.04, 16:11 idem do konta siem wstydzic z powodu braku poczucia humoru. Odpowiedz Link
sabba nie chodz 03.09.04, 16:12 lepiej sie wyspij przez wyprawa. A marie L. znam z innego forum i mysle ze nie czuje sie zagoniona w kat;:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: ze co???;) 04.09.04, 15:25 sabba napisała: > to nie u mnie ta protekcja, zly adres:) ******** hehehehehe gdzie drwa rombiom...... (ortzam ;-)))))) cmok. J. ;-))))) Odpowiedz Link
ada296 podnoszę wątek do góry 20.09.04, 00:48 celem poinformowania Was (gdyby ktoś jeszcze tego nie wiedział), że powinniście być szczęśliwi, że macie tutaj Jutkę to najweselsze i najsympatyczniejsze dziewczę na świecie :-) wiem bo widziałam :-)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: podnoszę wątek do góry 20.09.04, 08:18 Bo od rana nic nie robie jeno sie rumienie, a wiesz, ze rumien na piegi zle robi!! :-)))))) cmok Adziulcu ;-))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: nie röb paniki, Sabba 04.09.04, 12:16 Wlasnie sie pomalu zadomawiam,ale nie jestem brunetka :((( A tak wogole to zbieram odwage by sie wogole odezwac,wszyscy siwe znaja a ja obca,na razie jeszcze.... ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: nie röb paniki, Sabba 04.09.04, 12:17 He,he,ale widze tu sporo znajomkow!! Juz mi lzej na duszy! ml Odpowiedz Link
basia553 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 20.09.04, 10:20 Zaraz, zaraz, kogo/z kim sie tutaj wita? Czy M-L to ada? I dlaczego sie obie/jedna przestala odzywac? Jam niekumata, wiec prosze o wyjasnienia. A teraz odpelzam kroczonc (koniec cycatu) myc trupiarnie (auto od soboty oklejone muchami, a ja nie mialam okazji umyc!) Odpowiedz Link
jutka1 Re: WITAM WSZYSTKICH :-)) 20.09.04, 10:26 MariaLudwika i Ada to dwie rozne osoby... Ada byla nieobecna z powodu wojazy po Europie, wlaczajac Paryz :-)))) ML niech sie poczuje wezwana do tablicy!!! :-) Odpowiedz Link