Dodaj do ulubionych

(Nie)moralnosc na tym forum

07.09.04, 21:05
zrobilo sie ciekawie na forum..
jednego tylko nie rozumiem, ale o tym za chwile.
Zalozylem watek o Putinie bo wydawalo mi sie ze to wazny temat i warty
podyskutowania, zwlaszcza, ze osobiscie widze niebezpieczenstwo takich samych
tendencji w przyszlosci w Polsce (Slask).
Watek zboczyl z tematu i skonczylo sie na wydzielaniu kopniakow..
I tu przechodze do sedna sprawy i tego co mnie ciekawi.. To ze Lucja mnie
wprost nie znosi jest mi doskonale jasne, w koncu wypowiadalem sie juz na tym
forum dosc obszernie na tematy zycia seksualnego ze szczegolnym uwzglednieniem
moich azjatyckich obserwacji i doswiadczen. Nie robilem tego przeciez aby sie
tym chwalic, kiedys na jakims "scurvionym" watku cos napisalem i w efekcie
tego zostalem wrecz poproszony (!) przez wlasnie Panie (wazne) na tym forum o
kontynuacje, co i uczynilem. Watek cieszyl sie zainteresowaniem i wydawalo mi
sie, ze jako osoby dorosle potrafimy rozmawiac i na "takie" tematy bez
rumiencow i opluwania kogos. To ze Lucja tego tak nie odbiera uwazam za
dziwne,ale normalne na tym swiecie. Skad wiec te wybuchy nienawisci nie
zwazane z tematem watku i wykorzystywanie faktu, iz zrobilem w pospiechu blad
ortograficzny do osobistych i niewybrednych atakow? Nawet fakt, iz
przeprosilem nie zmienil tu nic. zostalem niedouczionym analfabeta z otwartym
rozporkiem.. Dobrze, moge z tym zyc i to nie jest problem.
Istotniejsza sprawa jest Ertes i jego ataki na mnie (bez zadnego osobistego
powodu bo nigdy sie z nim nie klocilem ani zajadle dyskutowalem,
lub "zwalczalem" jego pogladow).
Moje zdziwienie dotyczy tego, ze jest to osoba, ktora publicznie pisala na
tym forum o swojej zonie per "gruba" wielokrotnie i ze: "Trzeba by taczek,
aby ja transportowac" itp. I co ? I nic.. Nikt sie nigdy tym nie wzruszyl bo
sam sobie wystawil swiadectwo.. Pytanie tylko czy ktos taki ma prawo mnie
obrazac?
Oczywiscie, ze nie ma, ale mi to wisi bo go po prostu uwazam za podelca i nie
szanuje-temat skonczony.
Drogie Panie, bylybyscie zadowolone, wiedzac, ze Wasz maz pisze o Was na
forum w ten sposob? (nawet gdyby byla to prawda) osobiscie watpie..
I z tym pytaniem bez odpowiedzi wracam do pracy..
Wasz ptaszek
Obserwuj wątek
    • don2 Re: (Nie)moralnosc na tym forum 07.09.04, 23:35
      Ptoku,spokojnie,nie jest tak zle jak piszesz.zreszta sam znasz to: niewazne
      jak ,nie wazne kto-wazne ,ze pisza znaczy czytaja i co jeszcze wymagac?
      Lepsze to niz martwa cisza:))))))))))))))))))))))))))))Pozdrawiam.
      • lucja7 Komiwojazer 07.09.04, 23:55
        • lucja7 Re: Komiwojazer 08.09.04, 00:01
          Czujne oko cenzora wymazalo mi moj tekst, ktory ograniczal sie do jednego
          slowa: spier....j,

moze mi sie uda?

lucja
          • bird_man Re: Komiwojazer-dla zasuszonej Lucji 08.09.04, 09:48
            Droga Lucjo,
            ja naprawde rozumie twoja seksualna obsesja (hi,hi,hi, nie tylko ja jak widac
            to stwierdzilem) Dla rozszerzenia Twego horyzontu seksualnego podaje ci ciekawy
            link (nota bene, sam sie tam tez udzielam). Poczytaj sobie troszke, moze
            bedziesz miala przyjemniejsze sny.
            jakby ci to nie wystarczylo to napisz prosze, podesle ci kilka innych
            oto ten link: www.wsgforum.com/

z seksualnym pozdrowieniem
            ptaszek
            • starypierdola E, Birdman, teraz widze ze nie masz honoru! 08.09.04, 09:51
              Tak pisac do kobiety? A Ty co, Adonis jaki czy moze sam Zeus???

SP
              • bird_man Re: E, Birdman, teraz widze ze nie masz honoru! 08.09.04, 09:55
                starypierdola napisał:

> Tak pisac do kobiety? A Ty co, Adonis jaki czy moze sam Zeus???
                >
                > SP
                +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                po pierwsze: co to ma wspolnego z honorem albo i nie..?
                po drugie: na nauke nigdy nie jest za pozno.. chociaz w przypadku licji nie
                jestem tego taki pewny,
                po trzecie: w porownaniu z toba oczywiscie, ze wygladam jak adonis..
                Nie widziales moich zdjec na poprzedniej galerii? Ja mam twoje zapamietane na
                moim komputerze i od razu mi lepiej..
                • starypierdola A sprawdziles w slowniku co to honor? 08.09.04, 10:02
                  No aje jak Ty internacjonal to pewnie i honoru nie masz, Nawet niemieckiego, o
                  polskim juz nie woiac!

Na a jak bys potrzebowal wiecej zdjec to ci moge podeslac.

SP
    • jan.kran Re: LUCJO. 08.09.04, 00:07
      Znowu te cholerne capsy...

Jedno slowo " spierdalaj "est dosc duzo mowiace.

Ale zarazem pojawiajas ie pytania kto ma spierdalac, dlaczego i o co chodzi?
      A komiwojazer to juz w ogole zagadka: K.
      • starypierdola Birdman, zapominales o mnie i o moim honorze!!! n 08.09.04, 02:16
        • maria421 Zdaje sie 08.09.04, 08:42
          ze duzo wczoraj wieczorem przegapilam, musze poczytac Wasza wczorajsza
          produkcje.

Teraz tylko jedno pytanie: czy komiwojazer to jest nowy epitet za jaki nalezy
          sie obrazic?
          Zawsze myslalam, ze to zawod jak wiele innych, pamietam nawet sztuke "Smierc
          komiwojazera"...
          Hmmm. To teraz jek bede chciala komus dociac moge powiedziec "Ale z ciebie
          komiwojazer"? Albo "Odczep sie ty komiwojazerze"?
        • bird_man Re: Birdman, zapominales o mnie i o moim honorze! 08.09.04, 09:51
          nie ma süprawy SP, nie zapomnialem.. i dlatego cie olewam,
          za to doznales razem z Twoim przyjacielem ertesem duzego zaszczytu: otoz
          zamiescilem zdjecia was obu (z galerii - jeszcze tej starej i tej nowej) na moim
          komputerze i kazdego ranka jak go wlaczam to od razu dzien sie robi piekny,
          nawet jak pada deszcz..
          to by bylo na tyle
          ptaszek
          • starypierdola Czyzbys sie az tak podciagnal .. 08.09.04, 09:53
            ... w komputerach???

Juz lece na Galerie ogladac.

SP
            • starypierdola Przecenilem Cie ... 08.09.04, 09:55
              ... albos straszna samochwala.

Na galerii nie ma ani sladu Ciebie. Pewno nie wiesz jak tam sie dostac?
              Potrzebujesz porady?

SP
              • bird_man Re: Przecenilem Cie ... 08.09.04, 09:59
                starypierdola napisał:

> ... albos straszna samochwala.
                >
                > Na galerii nie ma ani sladu Ciebie. Pewno nie wiesz jak tam sie dostac?
                > Potrzebujesz porady?
                >
                > SP
                +++++++++++++++++++
                moj drogi, pisanie programow komputerowych to moj zawod od 18 lat..
                jak sadzisz, w jakim celu jezdze po swiecie tyle lat - turystycznie tylko?
                oj biednys, ty biedny..
                a co do zdjec, to moje zdjecia byly na poprzedniej galerii (zanim padla) jak
                znajde troche czasu to w przyszlym tygodniu podrzuce tam kilka swoim znowu, aby
                ci popsuc humor
                • starypierdola Wymowki, wymowki ... 08.09.04, 10:10
                  A czy Ty czasem nie jezdzisz przykrecac srubek? W koncu Opel/GM tak duzo z
                  komputerami nie ma do czynienia. A jak robi to nie zeby spedzac pol roku na
                  jednym prostym programie!

Ale pomoge Ci, choc jestes niehonorowy. W koncu zalozyles ciekawy watek -
                  gratulacje. No i pracuj nad tym honorem! A Lucje przepros, bo przystojna dama w
                  kwiecie wieku.

SP
                  • bird_man Re: Wymowki, wymowki ... 08.09.04, 10:31
                    starypierdola napisał:

> A czy Ty czasem nie jezdzisz przykrecac srubek? W koncu Opel/GM tak duzo z
                    > komputerami nie ma do czynienia. A jak robi to nie zeby spedzac pol roku na
                    > jednym prostym programie!
                    > ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                    SP - nie jezdze, aby "przykrecac srubki" - choc i to czasami sie zdaza. Otoz
                    ostatnio wszystkie niemieckie firmy jakby sie wsciekly i produkuja na miejscu
                    tzn. w chinach. Jakos jest katastrofalna i zdazalo mi sie jut calymi dniami
                    przewodowywac i przedrutowymac szafy sterownicze na nowo, bo wszystko ale to
                    wszystko bylo falszywie.. To sie nazywa "tania sila robocza" i jak sie pomysli
                    ze ja kosztuje 650€/dzien + spesen to nie wiem jak sie to moze oplacac.
                    GN nie ma z computerami nic do czynienia? To swiadczy tylko o twojej
                    niaiwnosci.. Ja w tej chwili robie nowa lakiernie z planowana zdolnoscia
                    produkcyjna 1000-1200 aut/dzien. jak sadzisz jezdzi to wszystko na korbe ?
                    Moj drogi, w tym programie ktory ja w tej chwili pisze jest sterowane ponad 1000
                    silnikow elektrycznach i 64 roboty lakiernicze..
                    Pol roku na jednym prostym programie.. o swieta naiwnosci..

> Ale pomoge Ci, choc jestes niehonorowy. W koncu zalozyles ciekawy watek -
                    > gratulacje. No i pracuj nad tym honorem! A Lucje przepros, bo przystojna dama
                    w
                    >
                    > kwiecie wieku.
                    >
                    > SP
                    +++++++++++++++++++++++++++++
                    damy w kwiecie wieku z takim nastawieniem do seksu maga wiednac dalej same w
                    kaciku, nawet jak sa przystojne.
                    Moj drogi, na swiecie sa miliony kobiet, ktore maja ochote na mala przygode,
                    dlaczego mialbym zadawac sie z jakas megiera ?
                    Jestem szarmancki, dobrze sytuowany, z poczuciem humoru i co nie bez znaczenia
                    dobrze zbudowany i dobrze wygladajacy.. czegoz potrzeba wiecej aby uprzyjemnic
                    sobie zycie na obczyznie..
                    • starypierdola Przemoz sie, przemoz... przepros! 08.09.04, 10:39
                      W koncu jestes: "..szarmancki, dobrze sytuowany, z poczuciem humoru i co nie
                      bez znaczenia dobrze zbudowany i dobrze wygladajacy.. "

Jak przeprosisz to Ci odpuszcze z tym honorem, no i moze uwierze w te
                      komputery. W miedzycasie pomoglem Ci z Galeria :)))

SP

PS. Przystojne to chlopy; damy sa piekne.
                      • bird_man Re: Skleroza to nie jest grozna choroba 08.09.04, 11:03
                        starypierdola napisał:

> W koncu jestes: "..szarmancki, dobrze sytuowany, z poczuciem humoru i co nie
                        > bez znaczenia dobrze zbudowany i dobrze wygladajacy.. "
                        >
                        > Jak przeprosisz to Ci odpuszcze z tym honorem, no i moze uwierze w te
                        > komputery. W miedzycasie pomoglem Ci z Galeria :)))
                        >
                        > SP
                        ++++++++++++++++++++++++++++++++++
                        moj drogi, czy ty mi wierzysz czy nie to jest dla mnie tak samo wazne, jak
                        dziura w ziemi na pustyni gobi, ale z ta galeria nic nie rozumiem.. nie mam
                        teraz czasu aby tam zagladac, jak juz pisalem w przyszlym tygodniu..

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                        > PS. Przystojne to chlopy; damy sa piekne.

+++++++++++++++++++++++

sam napisales:
                        "A Lucje przepros, bo przystojna dama w
                        kwiecie wieku."
                    • xurek Re: Wymowki, wymowki ... 08.09.04, 13:42
                      „damy w kwiecie wieku z takim nastawieniem do seksu maga wiednac dalej same w
                      kaciku, nawet jak sa przystojne. Moj drogi, na swiecie sa miliony kobiet, ktore
                      maja ochote na mala przygode, dlaczego mialbym zadawac sie z jakas megiera ?”

Birdman, skad Ty bierzesz te swoje informacje do oceny zycia seksualnego
                      Lucji ? Z tego samego zrodla co do oceny « genetycznej przydatnosci » Afrykanow
                      i « terrorystycznego zagrozenia » ze strony Slazakow ?

Jestem szarmancki, dobrze sytuowany, z poczuciem humoru i co nie bez znaczenia
                      dobrze zbudowany i dobrze wygladajacy.. czegoz potrzeba wiecej aby uprzyjemnic
                      sobie zycie na obczyznie..

Jaki szarmancki Ty jestes to widac na tym forum, chociazby po tym, jak
                      potraktowales Toske i Lucje (k woli wyjasnienia – krytyka, nawet ostra, moze
                      byc szarmancka zamiast zalosnie – chamskiej). O Twoim poczuciu humoru nic nie
                      swiadczy lepiej niz to, iz swiecie przekonany jestes ze Ertes nazywa swoja
                      zone „Gruba“ na powaznie.
                      Ale masz racje, to, co byc moze pozostalo z tej Twojej autopochwaly (bo nie da
                      sie na forum sprawdzic), czyli dobra budowa, dobry wyglad i wystarczajaca ilosc
                      kasy zupelnie wystarczy na to, by „ na obczyznie“,
                      szczegolnie „trzecioswiatowej i zenskiej“ uprzyjemnic sobie zycie. Mam nawet
                      powazne podejrzenia, iz samo „dobre usytuowanie“ tez by wystarczylo.

Teraz moglabym jeszcze cos w Twoim stylu i na Twoim poziomie na
                      temat „straconych dla Europejek amatorow Chinek wymagajacych podszkolenia“ ale
                      sobie podaruje, bo ani to moj poziom ani moj styl.

Xurek
                      • don2 Re: Wymowki, wymowki ... 08.09.04, 14:11
                        Ciekawe a nawet miejscami bardzo ciekawe.Co do jasnej anielki czepiacie sie
                        Ptaka !! ma prawo pisac o sobie jak chce.ma prawo pisac i opisywac
                        doswiadczenia z Azjatkami.Mozecie nagwizdac kazdemu ,kto pisze co chce.
                        Oczywiscie jak widac pewne personalne detale lepiej zachowac dla siebie.
                        I jak zawsze ktos to wykorzysta w celu zadania uderzenia ponizej pasa.
                        sa ludzie ,ktorzy tym sie nie przejmuja inni bardzo na to zwazaja.
                        Zostawiajac na boku jego poglady o innych nacjach itp.rezta to nic strasznego.
                        Piszac to mam na mysli kazda replike,kazda jest dozwolona i kopiac
                        kogos ,trzeba byc przygotowanym na podobne zachowanie.Wyrazone poglady na
                        forum ,sa automatycznie zwolnione od ochrony.budowanie jakichs tam chwilowych
                        sojusz itp jest dziecinnada.wylapywanie czyichs zdan i wklejanie do swoich
                        argumentow w zupelnie innej sprawie jest debilizmem-O tobie pisze Toska.
                        Uzalanie sie i usilowanie wzbudzenia sympatii dla siebie i swoich wpisow -
                        podobnie.zadziwiajace jest odczytywanie kazdego wpisu jako powaznego wkladu w
                        dyskusje ,biorac to doslownie.Pojecie autoironii oraz zartu ,nie istnieje na
                        tym forum prawie zupelnie.prowokacyjne i dla zgrywy napisane zdania ,sa
                        traktowane ze smiertelna powaga.Infantylne wpisy maloletnich i zarozumialych
                        osob ,gdy zostana potraktowane w sposob nalezny sa powodem do niekonczacych
                        sie dyskusji o niczym-dokladnie niczym.podszywanie sie co poniektorych pod
                        wyimaginowane postacie ,zaczyna byc zbyt powszechne ,by nie zwbudzic niesmaku.
                        Dotyczy to glownie nowoprzybylych.To przyjety zwyczaj na necie.ale na naszym
                        forum nie musi byc.ITD itp.I na koniec oswiadczam ,ze jestem bardzo bogaty
                        zajmuje wysoka pozycje zawodowa i spoleczna,piekny jestem az sie sam sobie
                        dziwie.wiem wszystko o wszystkim a jak nie to mam linki.baby na mnie leca
                        okrutnie i to kazdego wymiaru i kolotu oraz wieku.I jak sie to komus nie podoba
                        lub denerwuje to mam to dokladnie gdzies !!!!!!
                        • xurek Re: Wymowki, wymowki ... 08.09.04, 14:18
                          „Zostawiajac na boku jego poglady o innych nacjach itp.rezta to nic strasznego.“

„Detrou oprocz ze zabil i zgwalcil ilestam dziewczynek byl bardzo spokojnym i
                          milym sasiadem“. Pisze tak, bo jak twierdzisz, kazdy se tu moze gwizdac jak i
                          gdzie chce.

A tak w ogole to pisze tylko dlatego, ze te swoja obrone (no wlasnie, kogo
                          tudziez czego i przed kim tudziez czym) wlepiles pod moim postem, wiec byc moze
                          do mnie skierowana, w ktorym to wypadku nie rozumiem zupelnie o co Ci chodzi.

Wiec albo prosze o wyjasnienie albo jezeli bylo nie do mnie, to zigonruj moj
                          post.

PS: a juz pytanie "so sie czepiacie" z Twoich ust to jest naprawde forumowy
                          szczyt autoironii.

Xurek
                          • don2 Re: Wymowki, wymowki ... 08.09.04, 14:28
                            Xurku,wybacz,ze napisalem to w niebezpiecznej odleglosci do twojego wpisu.
                            Ale nie mial nic bezposrednio z twoim wspolnego.I slusznie
                            zauwazylas "autoironia" Zreszta moje czepianie sie jest innego rodzaju.a twoj
                            komentarz do tego co napisalem nie jest zbyt na miejscu.mialem na mysli
                            oddzielenie watku "erotycznego" od tego ,ktory chcialem ominac.To temat do
                            innego watku.I mam pytanie:czy ta odwykowka wplynela na twoj sposob pisania
                            i reagowania na wpisy ? A moze sa inne przyczyny? juz pomyslalem sobie ,ze to
                            pisze inna osoba pod twoim nikiem.Pozdrawiam Glupi Don
                            • xurek Re: Wymowki, wymowki ... 08.09.04, 14:32
                              „Zreszta moje czepianie sie jest innego rodzaju.“

Moglbys rozszerzyc bo tak to nic tylko slogan...

“a twoj komentarz do tego co napisalem nie jest zbyt na miejscu.mialem na mysli
                              oddzielenie watku "erotycznego" od tego ,ktory chcialem ominac. .To temat do
                              innego watku.“

Moglbys wyjasnic jak chlop krowie na rowie bo nie zrozumialam nic.

„I mam pytanie:czy ta odwykowka wplynela na twoj sposob pisania i reagowania na
                              wpisy ? A moze sa inne przyczyny? juz pomyslalem sobie ,ze to pisze inna osoba
                              pod twoim nikiem.Pozdrawiam Glupi Don“

Ja nie widze specjalniej roznicy – moglbys wyjasnic, na czym ona polega?

Xurek
                              • don2 Re: Wymowki, wymowki ... 08.09.04, 14:40
                                Potraktujmy to jako slogan
                                doslowniw jak napisalem:Ptak pisal ,rozdzielmy wpisy
                                • xurek co to znaczy 08.09.04, 14:43
                                  "Ptak pisal, rozdzielmy wpisy"? Ja tego naprawde nie rozumiem.

No i tez mam pytanie: czy zapozyczyles technike od Toski (mowie tutaj o Twoim
                                  nowym podpisie w postach skierowanych do mnie).

Xurek
                                  • don2 Re: co to znaczy 08.09.04, 15:13
                                    Nic nie zapozyczalem,bardzo spodobalo mi sie twoje okreslenie-nie widze powodu
                                    by zaprzeczac.Uwazam ,ze powinienem uzywac tego okreslenia,by sprawic ci
                                    przyjemnosc.Uklony dla synka,jednopoziomowca.Pozdrawiam Glupi Don
                                    • xurek Re: co to znaczy 08.09.04, 15:26
                                      "Nic nie zapozyczalem,bardzo spodobalo mi sie twoje okreslenie-nie widze powodu
                                      by zaprzeczac"

Jak to bylo z tym czytaniem? To okreslenie, drogi Donie, jest TWOJE. Ja tylko
                                      przyznalam Ci racjie w Twej probie samooceny. Nie przypisuj mi wiec prosze
                                      cudzych zaslug. Moja wrodzona skormnosc nie pozwala mi na przyjecie.

No i mozesz wyjasnic co rozumiesz pod "synkiem - jednopoziomowcem"?

Xurek
                                      • don2 Re: co to znaczy 08.09.04, 15:32
                                        popatrz w twoje teksty,tam o synku i o mnie.Podniesienie mnie do poziomu
                                        umyslowego twojego synka uwazam za zaszczytny awans.Glupi Don(zauwaz ,ze
                                        okreslajac mnie tak,obrazasz swego syna)
                                        • xurek Widze coraz wiecej podobienstw 08.09.04, 15:42
                                          "Glupi Don(zauwaz ,ze okreslajac mnie tak,obrazasz swego syna)"

Moj syn tez permanentnie twierdzi, ze nie zrobil, nie powiedzial, ja
                                          powiedzialam itd.

Tu link, na wypadek, gdybys nie uwierzyl:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=15555461&a=15562731
                                          a Tutaj cytat z Twojej wypowiedzi:

„Dubai na wejscie do Zjednocz.Emiratow.Poniewaz to nie sredniowiecze,to jezeli
                                          podstawa egzystencji i niezaleznosci ma byc handel .....ok faktycznie glupi
                                          jestem.“

A Tutaj moja na te odpowiedz reakcja:

„I masz racje Donie, jezeli uwazasz, ze panstwo tej wielkosci w takim miejscu
                                          nie jest
                                          w stanie na dluzsza mete zyc z takich zrodel to faktycznie glupi jestes.“

GLUPIM NAZWALES SIE SAM (te capsy)
                                          ----------------------------------------------

A tutaj moja CALA I JEDYNA wypowiedz porownojaca do mojego syna, tyle tylko ze
                                          nie TWOJ poziom, tylko DYSKUSJI:

„Z czego? NIE Z ROPY. Czyli dokladnie przeciwnie do Twojego wyjsciowego
                                          twierdzenia, ze „NIEZDOLNI DO PRZEZYCIA BEZ SPRZEDAWANIA NAFTY“, czyli ZDOLNI
                                          DO PRZEZYCIA BEZ SPRZEDAWANIA NAFTY.

Dalszych ograniczen w Twoim zdaniu nie bylo, dodawanie ich po fakcie i pekanie
                                          ze smiechu to powoli poziom dyskusji mojego synka, ktory jak juz nie ma
                                          argumentu to twierdzi, ze on i tak jest szybszy i silniejszy niz ja. Albo sie
                                          smieje.“

----------------------------------

A swoja droga jak na kogos, kto bez obciachu i skapstwa obdziela idiotami,
                                          glupkami i innym jestes wyjatkowo wrazliwy.

Xurek
                                          • don2 Re: Widze coraz wiecej podobienstw 08.09.04, 17:20
                                            masz racje jak zwykle.Ale z jednym wyjatkiem-nie tylko nie obrazilem sie ale
                                            nawet bardzo to mi sie podoba.Oczywiscie zdazy sie ,ze juz mnie traia cholera i
                                            kogos nazwe tak.ale zmusza mnie do tego sila wyzsza.Poczytaj wpisy na tym czym
                                            sie wpisalas tez-o "elitach" i naprawde dochodze do wniosku ,ze jestem
                                            powsciagliwy.:)))))
                                  • tos.ka Re: co to znaczy 08.09.04, 17:32
                                    ty chyba juz dalas wystarczajaca plame?
                                    czy moglabys sie od*(czepic), prosze?
                                    • xurek do Toski 09.09.04, 09:57
                                      “ty chyba juz dalas wystarczajaca plame? “

powiedzial kto? Toska? Znalazlas choc jedna osobe dzielaca Twoje zdanie?
                                      -------------------------------

“czy moglabys sie od*(czepic), prosze?”

Moze Ty zaczniesz? Cytuje tylko ostatnie dni:

Toska, 7. wrzesnia 23:49
                                      “prosze Cie przecztaj- moje wpisy- nie watek jak leci- bo ci sie jeszcze osoby
                                      pomyla...a
                                      potem mozesz se przecztac- co o mnie - za to wypisywano(to jeszcze tak a propos-
                                      ze "nie za poglady").“

Toska, 7 wrzesnia 23:24
                                      „a moze Tobie rowniez- jak xurkowi- pomylilo sie co napisalam ja a co don?“

Toska, 7 wrzesnia 23:09
                                      a xurek mnie zlinczowal za Twoje majaki.

A teraz to, do czego sie odnosisz nazywajac to „zlinczowaniem i plama“:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=14799877&a=15237277
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=14799877&a=15237664
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=14799877&a=15238184
                                      przeczytaj sobie jeszcze raz, potem sobie przeczytaj w slowniku co to jest
                                      lincz a jak nie pomoze to idz sie leczyc. I dopoki nie odczepisz sie ode mnie
                                      daj sobie spokoj z takimi „prosbami“.

Xurek
                                      • tos.ka Re: do Toski 09.09.04, 22:39
                                        o tu jest jeszcze cos do mnie..
                                        > “ty chyba juz dalas wystarczajaca plame? “
                                        >
                                        > powiedzial kto? Toska? Znalazlas choc jedna osobe dzielaca Twoje zdanie?

??????????????
                                        osoby- przypadkiem-sie znajda.
                                        ale bez wzgledu na to - papugi z owczym pedem srednio mnie przekonuja.

> Moze Ty zaczniesz? Cytuje tylko ostatnie dni:

ano.
                                        tylko wiesz jest taka drobna roznica. to tys sie do mnie przyczepila zupelnie
                                        bezinteresownie. stworzylas epistle- ktora najlepiej zreszta charakteryzuje
                                        sama Ciebie. nawte bym ci znalazla pytania na ktore nie odpowiadasz- i co tam
                                        jeszcze chcesz (choc napisalam Ci- ze nauczona doswiadczeniem- ze odpowiadanie
                                        na kazde- czesto tendencyjnie falszujace- jak np cj z bierutem-prowadzi tylko
                                        do niekonczacej sie pisaniny- na tego typu pytania nie odpowiadam swiadomie).
                                        zreszta przyklad- twej tworczosci- Ci podalam.
                                        aby zobrazowac "moj styl pisania"- zacytowalas teksty dona. i to bylo- jedyne
                                        czym sie podparlas. nie uwazasz- ze to plama i to mocna?

> I dopoki nie odczepisz sie ode mnie
                                        > daj sobie spokoj z takimi „prosbami“.

?????
                                        przyczepilas sie pierwsza. dalas plame.
                                        jakos "przepraszam" nie slyszalam.

moze warto od tego zaczac?
                      • bird_man Re:Xurku, masz maila 08.09.04, 15:30

• starypierdola Hej, Birdman! Ja rozumie Twoje frustracje! 08.09.04, 22:05
            55 lat, bez zony i dzieci, sam sie musisz zadowalac albo szukac uslug w
            Chinach... Kazdy by byl wpieprzony!

I dobrzes to napisal:"..szarmancki, dobrze sytuowany, z poczuciem humoru i co
            nie bez znaczenia dobrze zbudowany i dobrze wygladajacy.. "

Tez Cie rozumie. Moj ma 10 calow, sidem calow w obwodzie i potrafie zrobic 506
            pompek. Wszystko bez Viagara! Wiec wiem z doswiadzczenia jak to ciezko.

A Twoj jakie ma wymiary??

SP
    • basia553 Re: (Nie)moralnosc na tym forum 08.09.04, 11:16
      Ojej! Zdaje sie ze znowu jaks "haje" przegapilam! A mam tylko na krötko dostep
      do compa i nie dam rady przeczytac. Ale juz z tego wontku (ktörym jestem
      rozczarowana, ale o tym potem) widze rözne smieszne rzeczy. Ziutek, Ty jestes
      faktycznie Pierdola! Jak bys mnie nazwal pania w kwiecie wieku, to chocbys mial
      racje, to bym Cie zdzielila torepkom bez lep! Ty nie masz za grosz wyczucia w
      komplementach i nie tylko! I wogöle: co sie robisz adwokatem Lucji? Po pierwsze
      NIKT jej zdjec nie widzial, po drugie jest to baba (albo chlop), co w walkach
      wrecz jest doswiadczona.
      A rozczarowana wontkiem jestem, bo myslalam, ze beda znowu
      swoawolno/erotyczno/rozurywkowe opowiesci ptaszka, a tu NIC z tych rzeczy!!!
      Ptaszku, proszem o erotykie!!!!
      PS O ile mi wiadomo, Gruba Ertesa jest przepiekna, wysoka dziewczyna!!!
      • tos.ka Re: (Nie)moralnosc na tym forum 08.09.04, 11:21

Pewien pan, zwany tu adonisem
        Myslal wcale nie głowa lecz penisem
        W zwiazku z czym-sami wiecie
        jezdzil ciagle po swiecie
        I tak walczył z męskim kryzysem

ps.loj, limrnelo mi sie:)
        • don2 Re: (Nie)moralnosc na tym forum 08.09.04, 11:41
          tos.ka napisała:

>
          > Pewien pan, zwany tu adonisem
          > Myslal wcale nie głowa lecz penisem
          > W zwiazku z czym-sami wiecie
          > jezdzil ciagle po swiecie
          > I tak walczył z męskim kryzysem
          >
          >
          >
          > ps.loj, limrnelo mi sie:)
          >
          >
          • maria421 BirdMan 08.09.04, 12:53
            Od kiedy przeczytalam Twoje osobiste wpisy lazi za mna jedna piosenka:

"Ich bin so schön, ich bin so toll,
            ich bin der Anton aus Tirol"....

A poza tym, skad mamy byc pewni, ze ten ktos na zdjeciach w Galerii to Ty?

Na powaznie teraz:

Nie podoba mi sie Twoj atak osobisty na niektorych uczestnikow P2.
            Nie podoba mi sie, ze Tosce przekazujesz wyrazy pogardy, ze czepiasz sie
            wygladu Ertesa i Starego Pierdoly, ze Lucji proponujesz wibrator.
            • bird_man Re: do Marii 08.09.04, 13:41
              maria421 napisała:

> Od kiedy przeczytalam Twoje osobiste wpisy lazi za mna jedna piosenka:
              >
              > "Ich bin so schön, ich bin so toll,
              > ich bin der Anton aus Tirol"....
              >
              > A poza tym, skad mamy byc pewni, ze ten ktos na zdjeciach w Galerii to Ty?
              >
              > Na powaznie teraz:
              >
              > Nie podoba mi sie Twoj atak osobisty na niektorych uczestnikow P2.
              > Nie podoba mi sie, ze Tosce przekazujesz wyrazy pogardy, ze czepiasz sie
              > wygladu Ertesa i Starego Pierdoly, ze Lucji proponujesz wibrator.
              ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
              Droga Mario, szanuje Cie i dlatego odpowiem Ci na ten osobisty post bo tego
              nakazuje zwykla uczciwosc.
              Ale po kolei:
              1. Toska
              otoz pogardzam Toska wlasnie za jej poglady i powiedzialem jej to wprost. zadko
              bywam na czacie, ale pewnego razu tam bylem i na pewno brala tam udzial jeszcze
              szwedka i o ile dobrze sobie przypominam to jeszcze chyba Ty, ale moge sie
              mylic.Przyszla tam Tosca i bez zadnego powodu stwierdzila tam kilkakrotnie na
              kazdy moj post "nie lubie niemcow", wiele razy i po prostu wyrzucila mnie z
              czatu. Musze ci powiedziec, ze sie wscieklem, jakby byla facetem i mialbym
              takiego typa przed soba to zapewniam cie ze dalbym mu po prostu w morde. Sam
              nie mam najlepszego zdania o wielu nacjach czy tez rasach-z czym sie nie
              ukrywam, ale sa to tawsze uogolnienia (za ktore mozna mnie nazywac rasista i
              mnie nie lubic, nie powazac czy tez mna pogardzac) - sa one wynikiem moich
              osobistych doswiadzczen zyciowych i tak juz jest. Nigdy jednak zadnemu
              czlowiekowi w zyciu nie powiedzialem ze uwazam go za gorszego bo jest Polakiem,
              Niemcem, Turkiem czy innym. Sam tez wielokrotnie przezylem w zyciu takie
              wlasnie upokorzenia i sama dobrze wiesz jak ciezko jest Polakowi w Niemczech
              zdobyc pozycje, ile i jak ciezko trzeba na too zapracowac. Byc moze Toska miala
              swoj zly dzien wowczas, nie wiem.. W kazdym razie bylem na tyle uczciwy, ze jej
              o tym powiedzialem wprost, a ona sie w zywe oczy wyparla.. Wytarczy, dla mnie
              jest skreslona i koniec.
              2. SP
              otoz w pewnym watku napisalem tylko, ze mam niemiecki paszport, ale nie czuje
              sie niemcem i uwazam za "kosmopole" jak to sam okreslilem. Na to SP zarzucil mi
              nie tylko nieuczciwosc ale wrecz lamanie prawa i na moje proby wyprostowania
              tej sprawy jeszcze bardziej mi ublizal zacietrzewiajac sie coraz bardziej.
              zazadalem od niego w koncu prawatnych przeprosin, nie uczynil tego, nie ma
              sprawy dostal ignora jak Toska i dla mnie sprawa zalatwiona. teraz co do atakow
              na jego wyglad -otoz dobrze wiem, ze jest to nie fair, ale wlaczyl sie do watku
              ktory go zupelnie nie dotyczyl i to nie merytorycznie ustosunkowujac sie do
              moich pogladow i do tego co pisze, ale z osobistym atakiem na mnie. tego nie
              lubie i z reguly sobie na to nie pozwalam, a wiec mu przywalilem z "grubej
              rury" tak aby zabolalo.
              2. Z Ertesem jest podobna sprawa i dla mnie zupelnie niezrozumiala, jestem
              zdziwiony, bo nigdy nie mialem z nim zadnej utarczki slownej, a tu nagle ataki
              OSOBISTE. OK, ja tez potrafie i choc nie zawsze mam czas i ochote to z reguly
              nie puszczam takich numerow plazem..Sadze, ze z nim sprawa sie rozejdzie po
              kosciach, bo w zasadzie to dziecinnada.
              3. Lucja
              Sama pamietasz moje wypowiedzi na rozne "mesko-damskie" tematy na tym forum.
              jak juz gdzies pisalem, stalo sie to raczej przypadkowo i to na prozbe Pan na
              tym forum, temat cieszyl sie nawet zainteresowaniem, ale sie skonczyl jak
              wszystkie. Niestety, z powodow dla mnie nieznanych (ale zrozumialych) Lucja
              wziela te moje wypociny OSOBISCIE i zaczela ocrzucac mnie blotem. Jakis czas mi
              to nie przeszkadzalo, ale w koncu, gdy wykorzystujac fakt iz trafil mi sie w
              moim pisaniu blad usilowala i usiluje przedtawic mnie jako kabotyna z "ptasim"
              mozdzkiem - zauwaz, ze wykozystuje tu wszelkie chwyta wlacznie z uzyciem mojego
              nicka - w koncu nie wytrzymalem. Nie pomogly nawet moje przeprosiny i
              przyznanie sie do "bledu". Co mam wiec w Twoich oczach jeszcze zrobic? Pasc na
              kolana i sie kajac?. Jestem czlowiekiem doroslym, zyjacym samotnie i majacym
              pelne prawo zyc swoim wlasnym zyciem, wlacznie z bywanie w burdelach
              azjatyckich i spaniem z setkami kobiet jak mi sie to spodoba i NIKOMU NIC DO
              TEGO BO JA NIKOMU NIE CZYNIE TYM KRZYWDY . Kropka i punkt. Jezeli ona nie chce
              tego zaakceptowac i uzywa to do osobistych atakow na mnie to musi sie liczyc z
              taka a nie wlasna reakcja na to..

4. Teraz co do mnie..
              Nie uwazam sie za wspanialego itd..itp. Zdaje sobie sprawe z tego ze byc moze
              czasami moje wypowiedzi na MOJ TEMAT moga brzmiec zarozumiale, ale uwazam, ze
              mam do tego prawo (z mojego punktu widzenia.)
              Przyjechalem do niemiec tylko z dyplomem 25 lat temu majac ze soba tylko to co
              mialem na sobie (jak wielu z nas) i wiem do czego doszedlem i ile mnie to
              kosztowalo. Jestem z tego dumny i nie ukrywam tego. Pozatym choc mam lysine i
              55 lat to mam "sixpack" na brzuchu, potrafie przplynac 20 km za jednym zamachem
              i przebiec maraton juz nie mowiac o zdolnosci do zrobienia 200 pompek za jednym
              zamachem. Ja wiem, dla kobiety to moze byc smieszne, jak sie jest 55-nim
              mezczyzna ma to inne znaczenie. I wierz mi moja droga, ze tego nie dostalem od
              nikogo w prezencie tylko po prostu mam na tyle wlasnej dyscypliny, ze trenuje
              regularnie i o siebie dbam. I jestem z tego dumny.. niezaleznie co kto o tym
              mysli.
              Mam nadzieje, ze Ci wyjasnilem przynajmniej moje powody (co nie znaczy, ze
              musisz sie z nimi zgadzac)
              pozdrawiam cie
              janusz
              • ertes Re: do Marii 08.09.04, 16:06
                Skompromitowales sie. Jestes prymityw, cham i prostak.
                Zachowujesz sie jak zarozumialy szczeniak ktory chce byc w srodku
                zainteresowania snujac opwiesci na swoj temat.
                I jak niewiele trzeba bylo zeby chama wyprowadzic z rownowagi.

Nie wspominajac o ptasim mozdzku (Lucjo :) ) ktory malo co rozumie.
                • maria421 Ertes, calm down, Tiger (ntx) 08.09.04, 17:27
                  • ertes Re: Ertes, calm down, Tiger (ntx) 08.09.04, 17:30
                    Niestety czasami sie nie udaje jak sie widzi takiego Anton aus Tirol.
              • maria421 Re: do Marii 08.09.04, 17:24
                "Können Sie eine konstruktive Kritik ertragen?" Tak kiedys zapytal kogos ALF w
                jednym z odcinkow....

Drogi Ptaku, my tu wszyscy jestesmy bytami wirtualnymi. Wszyscy siedzimy przy
                klawiaturze i posylamy nasze madrosci do netu. Naczelna zasada wiec takich
                wirtualnych spotkan powinno byc dyskutowanie z pogladami, nie z nickami.
                Aby dodac troche humoru mozna sobie pozwolic na danie pstryka komus w nos, ale
                taki pstryk nie powinien byc odbierany inaczej niz pare slow na ekranie.

Ty mowisz, ze gardzisz Toska. Mam nadzieje, ze sie przejezyczyles i ze chciales
                powiedziec ze gardzisz jej pogladami. Ma tez nadzieje, ze ona tak to przyjela.

Co do Lucji: czy jestes pewien, ze pod nickiem Lucja7 , ktory sie wirtualnie
                zarecza z Jutka kryje sie naprawde kobieta?...)))

Co do SP i Ertesa: zamiast sie obrazac nie lepiej zaproponowac chlopakom
                wirtualne piwo?

Duzo juz tu szermierek slownych przeprowadzilismy na tym forum, ale jezeli
                jeszcze funkcjonujemy, to dlatego, ze potrafimy znalesc dystans do tego co w
                necie.

Ptaku, zeby tylko kazdy problem mozna bylo w zyciu rozwiazac tak jak nasze
                problemy na forum- czyli klik mysza i po bolu....

Mnie osobiscie relacje na temat Twoich doswiadczen erotycznych nie
                przeszkadzaja, tak jak nie przeszkadza mi to, ze chcesz nas zapoznac ze swoimi
                osiagnieciami. Jedni mowia o sobie wiecej na forum, inni mniej. Ja naleze do
                tych co wola mniej niz odrobine za duzo... Ostatecznie jestem tutaj tylko
                Maria421...

• lalka_01 Re: do Marii 08.09.04, 17:27
                  A Lucja to nie kobieta? Mario, Ty cos wiesz i nam nie mowisz????
                  • maria421 Re: do Marii 08.09.04, 17:28
                    lalka_01 napisała:

> A Lucja to nie kobieta? Mario, Ty cos wiesz i nam nie mowisz????

Nic nie wiem, Lalko. Fantazja mnie tylko poniosla.
              • tos.ka Re: do Marii 08.09.04, 17:25
                > bywam na czacie, ale pewnego razu tam bylem i na pewno brala tam udzial
                >jeszcze szwedka i o ile dobrze sobie przypominam to jeszcze chyba Ty, ale moge
                >sie mylic.Przyszla tam Tosca i bez zadnego powodu stwierdzila tam
                kilkakrotnie na > kazdy moj post "nie lubie niemcow", wiele razy i po prostu
                wyrzucila mnie z> czatu.

w takim razie - to na pewno nie bylam ja- gdyz nigdy nie bylam na czacie ze
                szfedka. z maria- zdaje sie tez nie.

osby z ktormi do tej pory czatowalam (wogole) to:
                anita, jutka, kran, klara ,
                baska (krotko)i prawdopodobnie (tez krotko) ertes.
                raz jeszcez byla jakas nieznana mi forumowiczka (twierdzial ze jest
                forumowiczka),ktorej imienia nei pamietam - ale rozmawialysmy tylko we dwie.

• maria421 Nigdy nie czatowalam (ntx) 08.09.04, 17:26
              • starypierdola Birdman, co sie stalo?? 08.09.04, 17:26
                >>Nie uwazam sie za wspanialego itd..itp. <<

????????
                Zapominales cos napisal wyzej, nieszczesniku???

SP
                • ertes Uklony SP 08.09.04, 17:28
                  Stary ale ode mnie masz uklony gdyz wczesnie i pierwszy ze wszystkich poznales
                  sie na tym osobniku.
                  • lucja7 A to nie ja? 08.09.04, 17:57
                    Napewno byl to SP?
                    Natomiast Anton aus Tirol bardzo mi sie podoba:)

lucja
                    • ertes Re: A to nie ja? 08.09.04, 18:00
                      Wydawalo mi sie ze SP ale moge sie myslic.

Anton aus Tirol jest niewatpliwie przebojem tygodnia.
                      • bird_man Re: Ertes, przestan sie onanizowac.. 08.09.04, 18:30
                        Drogi Ertesie, przestan juz sie onanizowac, wiesz przeciez ze od tego mozg
                        wysycha.. nie ostrzegala Cie mamusia?
                        Ale coz innego ci zostalo biedaku

ptaszek
              • starypierdola WOW!!! 200 pompek!! 08.09.04, 18:55
                Alem sie wystraszyl!!! I do tego znasz sie na PLC i znasz angielski, i
                jestes ...

Zwracam Ci wiec Twoj niemiecko-internacjonalistyczny honor i sie trace. Better
                safe than sorry!!

SP
    • swiatlo Spróbuj zmówić litanię do Panienki Zielnej. /nt 08.09.04, 18:41
    • starypierdola Basia! Nie strasz parasolka! 08.09.04, 22:00
      Sama piszesz ze niebo u Ciebie blekitne, wiec dobrze wiem ze zadnej parasolki
      nie masz. :)))

I nie badz zazdrosna! Wiesz ze Lucja ode mnie dwa razy starsza, i z Paryza, i
      ma nagrane z Jutka. Ja z Calavasito, cos jak Mannheim albo jeszcze gorsze! :)))

A co do Ptoka: czy Ty jego chamstwa nie widzisz czy tylko wolisz je przemilczec?

SP
    • luiza-w-ogrodzie Wiosna czy co? 09.09.04, 03:33
      U mnie wiosna i rozumiem ze MNIE moze odbijac kwiatkami i ptaszkami, ale co sie
      z Wami panowie dzieje? Na polnocnej polkuli jesien i Wasze wylewy testosteronu
      nie maja zadnego uzasadnienia. Biologicznego przynajmniej.

Na ptasie opisy sixpackow, cali i innych liczb naturalnych nie trzeba reagowac
      tak dziko. Ja na przyklad spokojnie sobie czytam co on napisal, przeciagajac
      gibka talie i zakladajac jedna muskularna noge (102 cm antropologicznie
      zmierzona!) na druga, wzburzajac od niechcenia fale gestych, lsniacych lokow
      spadajacych na me umiesnione ramiona.

Pozdrawiam
      Wasz 120-kilowy rencista z wlochatymi lydami
      Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
      .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
      • starypierdola Re: Wiosna czy co? 09.09.04, 06:58
        Jelenie maja ruje jesienia ....

:)))
        SP
        • ani-ta SP!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))) ntxt 09.09.04, 15:52
          • starypierdola No wiesz, nie chzialem sie chwalic! 09.09.04, 16:32
            Ale Birdman chyba i tak ma wiekszego. Tyle ze ze skoromnosci nie napisal.
            :)))

SP
            • ani-ta :PPPPP 09.09.04, 16:47
              ja to raczej odczytalam moi Panowie jako wasza wizytowke;)))
              jelenie-rogacze:P

chyba... ze zle odczytalam.....:)))))))

a.:)))
              • starypierdola Dobrze, dobrze. To tez bylo. 09.09.04, 16:58
                W koncu wyglada ze na tym Forum jest tylko jeden maniak seksualny. :))))
                SP
                • lalka_01 Re: Dobrze, dobrze. To tez bylo. 09.09.04, 17:10
                  jaki tam maniak, to zwykly gawedziarz.
      • lucja7 Re: Wiosna czy co? 09.09.04, 10:07
        Luiza przestan, niektorym i bez tego sie juz przelewa,

lucja
        • jutka1 Re: Wiosna czy co? 09.09.04, 10:37
          lucja7 napisała:

> Luiza przestan, niektorym i bez tego sie juz przelewa,
          :-)))))))))))))))))))))

Poczekaj az przyjdzie listopad i Luiza zacznie pisac o lecie w Australii,
          truskawkach i innych... To dopiero bedzie!! (juz bylam swiadkiem 2 forumowych
          listopadow.... ten bedzie trzeci... czas plynie nieublaganie!!)

J. :-)
          • luiza-w-ogrodzie Przyjdzie listopad i Luiza zacznie pisac - a co! 10.09.04, 01:05
            jutka1 napisała:

> Poczekaj az przyjdzie listopad i Luiza zacznie pisac o lecie w Australii,
            > truskawkach i innych... To dopiero bedzie!! (juz bylam swiadkiem 2 forumowych
            > listopadow.... ten bedzie trzeci... czas plynie nieublaganie!!)

Jutka, nie chce byc okrutna, ale znalazlam dzis rano w ogrodzie dwie truskawki
            (co prawda wielkosci poziomek, jedna nadgryziona przez slimaki), wiec chyba
            zaczne nadawac truskawkowo wczesniej niz w listopadzie. Zreszta listopad to
            glownie mango, a grudzien wisnie i czeresnie...

Mam wprawe - to bedzie dla mnie piate lato truskawkowych wojen na polonijnych
            forach GW.

Pozdrawiam i wracam do raportow
            Luiza-w-Ogrodzie

• luiza-w-ogrodzie Re: Wiosna czy co? 10.09.04, 01:01
          lucja7 napisała:

> Luiza przestan, niektorym i bez tego sie juz przelewa,

Ehem, Lucja, mam nadzieje ze Tobie sie nie przelewa, bo to by znaczylo ze
          jestes facet ;o[+]

Spadam do pracy poprawiajac podwiazki moich jedwabnych ponczoch xoxox
          Luiza-w-Ogrodzie

• lucja7 Re: Wiosna czy co? 10.09.04, 10:02
            Luiza, kto jak kto, ale ty? brzydalu!

lucja:))

• luiza-w-ogrodzie Lucjo, co kto jak ja? 13.09.04, 04:13
              lucja7 napisała:

> Luiza, kto jak kto, ale ty? brzydalu!

CO kto jak ja?
              Wiosna u mnie, wiosna, a niestety MMZ wyjezdza na pare tygodni, to lapie co sie
              da.

Pozdrawiam drapiac sie z chrzestem po wlochatych lydach
              Luiza-w-Ogrodzie

• starypierdola Birdman, w koncu zrozumialem gdzie Twoj problem! 09.09.04, 22:05
      Prosilem Cie o podanie wymiarow, ale nic nie napisales choc jestes chwalipieta.
      Wiec widac ze nie masz sie czym pochwalic.

I piszes ze miales kilkaset kobiet. Jedyne wyjasniene jakie przychodzi mi do
      glowy to ze za kazdym razem jak sciagniesz gacie i kobieta zobaczy Twego
      ptaszka (a nie PTAKA) to cie wyrzuca na leb, na szyje.

W koncu piszesz dozo o Chinkach dostarczanych przez rozne Mama-San. Z wlasnego
      doswiadczenia wiem ze tam licza sie tylko pieniadze a nie przyrodzenie.

Wniosek: masz problem z ptaszkiem!!

Ale nie martw sie. To sie da nadrobic. Zobacz naprzyklad tutaj:
      www.male-enhancement-facts.com/
      Podaja tam tez instrukcje jak mierzyc wymiary. Jak juz bedzies mial siedem
      cali, uwazane za "srednia dlugosc" to napisz o dalsze porady. :)))

SP
      • i.p.freely Re: Pecker checker 10.09.04, 00:05
        potrzebny? Sluze - taki gadzet naprawde istnieje. Ale co to rozwiaze kiedy
        honor wiednie na jalowej glebie chamstwa. I czy aby tyko ptaszek sie tu skalal?

Coz to jest ta wartosc - HONOR? A co GODNOSC?

W czym roznica?
        "Honor" naruszamy SAMI pompelniajac czyny mniej lub wiecej niehonorowe, np.
        upadlanie zasad. Czy tylko ptaszek jest tu winny? Tak sie tylko sie pytam.

Jesli o "godnosc" chodzi to rania nam ja INNI. Czy reagowanie (samo w sobie)
        kiedy sie nam po niej depcze jest czynem niehonorowym?

• starypierdola I guess one can not have it right at all times. nt 10.09.04, 02:13
        • bird_man Re: Pecker checker- przemyslenia 10.09.04, 10:26
          i.p.freely napisał:

> potrzebny? Sluze - taki gadzet naprawde istnieje. Ale co to rozwiaze kiedy
          > honor wiednie na jalowej glebie chamstwa. I czy aby tyko ptaszek sie tu
          skalal?
          >
          > Coz to jest ta wartosc - HONOR? A co GODNOSC?
          >
          > W czym roznica?
          > "Honor" naruszamy SAMI pompelniajac czyny mniej lub wiecej niehonorowe, np.
          > upadlanie zasad. Czy tylko ptaszek jest tu winny? Tak sie tylko sie pytam.
          > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

jak juz napisale wielokrotnie uwazam SP za czlowieka bez honoru, bo publicznie
          zarzucil mi popelnianie czynow niezgodnych z prawem bez jakiejkolwiek podstawy
          do takiego twierdzenia i nie chcial sie z tego wycofac chociaz mu zostawilem
          furtke do tego, ani mnie przeprosic..

> Jesli o "godnosc" chodzi to rania nam ja INNI. Czy reagowanie (samo w sobie)
          > kiedy sie nam po niej depcze jest czynem niehonorowym?
          >
          +++++++++++++++++++++++++++++++++++
          A co do godnosci (mojej) to ja dycyduje sam jak reaguje na ataki na nia..
          Zyje w swiecie dosc brutalnym, gdzie nie ma specjalnie miejsca na sentymenty
          jezeli sie nie chce znalezc na dnie drabiny spolecznej. Od wilu lat poruszam
          sie w swiecie wrecz bezlitostym i bez skrupulow (Azja) - to ksztaltuje czlowieka
          Wychowywalem sie czesto w "bandyckich" miejscach gdzie nalezalo naprawde
          walczyc o przezycie i tego sie nauczylem, sporty ktore uprawiam, tez sa dosc
          niebezpieczne.. wiec jestem jaki jestem. Jako ze (w moich oczach) wiele
          osiagnelem jestem z tego dumny czego nie ukrywam - ze to budzi zawisc i
          niechec to normalne.
          Drobnostka na skraju drogi: kiedys w jakims "technicznym" poscie w odpowiedzi
          na jakies dosc skomplikowane pytanie stwierdzilem po drodze, ze istnieja inne
          rozwiazania techniczne o ktorych wiem i nie moge publicznie pisac. Ot normalne
          w zyciu zawodowym, jak sie dla kogos pracuje to jest sie zobowiazany do
          utrzymywania absolutnej tajemnicy o wszystkim czego sie tam dowiedziales. Tylko
          czlowiek z mentalnoscia sklepikarza jak ertes moze sie tego jeszcze miesiacamo
          czepiac wytykajac mi na publicznym forum (patrz kilka postow powyzej) - jaki
          trzeba mnie mozdzek i jaka mentalnosc, aby sie tak publicznie onanizowac?
          pozdrawiam
          ptaszek czasami (nierzadko) po prostu cham

kaum macht man richtig, schon funktioniert
    • sabba proponuje zaczac pisac znow 10.09.04, 08:15
      posty o dupach marynach lub innych penisach bo juz czytac sie nie da jak ciagle na siebie najezdzacie. Jak chcecie sobie robic analize psychologiczna nickow to prosze do psychologa na kanapke albo na priwa z psiapsiolami. Pisze to do wszytkich do nowych i starych. Tutaj nie ma co sie dziwic bo tutaj nie jest tak jak w normalnym zyciu, moze podobnie ale nie tak samo, wiec lepiej nie przykladac kalek, nie ma sie co dziwic roznym zachowaniom i oczekiwac poprawnosci badz puci puci. Ale niektorerzeczy sa bardzo podobne jak w realu np zle jest widziane podkreslanie swych umiejetnosci i bycie dumnym ze swoich osiagniec, wiec nie dziwie sie komentarzom, zreszta zbytecznym. A dalsze wyciaganie antagonizmow nickowo-wirtualnobytzowych i osobowych jest bez sensu nie mowiac o tym ze jest przykre.
      • starypierdola Przecie caly czas pisze o penisie :))) n/t 10.09.04, 08:36
      • bird_man Re: o dupie maryny.. 10.09.04, 10:08
        Droga Sabbo,
        o dupie maryny lub innej to ja zawsze i chetnie bo jak wiadomo powszechnie
        widzialem juz to i owo..
        Nie dziw sie jednak, ze inni panowie sa w tym temacie sfrustrowani (zagladalas
        na stara galerie i widzialas jak ci panowie wygladaja?)
        Niektore panie tez maza, aby byc Claudia..ale "wzial prysznic i tyz nic"
        Co do nalotow osobistych to nic sie nie przejmuj, jezeli chodzi o mnie
        przynajmniej to ja sobie z tym poradze, zarowno psychicznie jak i fizycznie.
        W mojej przeeszlosci zdazalo mi sie lamac ludziom nosy i rece (ale tylko tym co
        to na to zasluzyli) i nie mam zadnych skrupulow w tym wzgledzie ani nie brakuje
        mi odpowiedniej brutalnosci (co czasami widac z moich postow - przyznaje)
        Zabawne jest jak tacy ludzie jak SP lub ertes sie wypowiadaja na tematy damsko-
        meskie.. hi, hi, hi...
        psy szczekaja, karawana idzie dalej jak mawial byly kanclerz Kohl w niemieckim
        bundestagu..pozyjemy, zobaczymy
        pozdrawiam
        ptaszek
        • starypierdola Jezu!!! Ales mnie wystraszyl!!! 10.09.04, 10:11
          No to juz nie bede z Toba korespondowac. Za maly ptaszek.

SP
        • sabba Re: o dupie maryny.. 10.09.04, 10:12
          ja sie nie dziwie (no moze czasem:) ale po prostu obserwuje hahaha. zadnych galerii nie ogladam bo chyba przestalo zalezec mi na tym kto jak aktualnie wyglada, tego kogo widzialam zachowalam w sercu (nonono:)) a na reszte albo przyjdzie czas i ochota albo i nie. Ja sie zamierzam na forum dobrze czuc a nie klocic kto glupi a kto madry. Lamanych nosow i innych czesci ciala mam nadzieje ze nie bedzie bo przemoc jest rzecza mi niemila i zednym sposobem argumentacji.
          Ty sie lepiej za tworczosc wez, wiesz jaka:)
        • jutka1 do birdman-a 10.09.04, 10:45
          bird_man napisał:

> Nie dziw sie jednak, ze inni panowie sa w tym temacie sfrustrowani
          (zagladalas
          > na stara galerie i widzialas jak ci panowie wygladaja?)
          > Niektore panie tez maza, aby byc Claudia..ale "wzial prysznic i tyz nic"
          po raz kolejny wypowiadasz sie w niemily sposob na temat wygladu
          wspolforumowiczow, nie mowiac o aluzjach, jak to sobie skopiowales zdjecia do
          swojego wielkiego i cudownego komputera.

galeria jest dla zaufanych osob. ty swoimi uwagami to zaufanie zawiodles, a
          raczej dowiodles ze zaufana osoba nie jestes.

tell you what. jako wspolzarzadzajaca galeria, na swoja odpowiedzialnosc,
          niniejszym zawieszam twoje w niej uczestnictwo. jesli wspolzarzadzajacy i
          czlonkowie beda przeciw temu, wtedy cie na powrot wpuscimy.

PS. maRza, nie maza
          • bird_man Re: od birdman-a do jutki 10.09.04, 11:15
            nie ma sprawy, ty jestes boss i masz prawo do dysponowania galeria wg Twoich
            zasad, akceptuje bez zastrzezen..
            Co do zaufania, jasne ze skopiowalem sobie niektore zdjecia dla swojego
            prywatnego uzytku, w koncu jest to net i kazdy kto tam zdjecia wstawia (lacznie
            z moimi wlasnymi) musi sie z tym liczyc. Ze sie wypowiadam, to swiadczy tylko o
            mnie i moim sposobie argumentacji w stosunku do osob ktorzy mnie osobiscie
            atakuja. Nie wypowiadalem sie przeciez na temat Twojego usmiechu czy
            iteligentnych oczu Sabby nie mowiac juz o innych czlonkach galerii, nieprawdaz?
            Xurek tez sam sobie wkleil zdjecia claudii schiffer i mnie publicznie na forum
            o tym poinformowal, a wiec rowniez publicznie odpowiedzialem co o tym mysle..
            Prueciezmogla to zrobic przez PM jak juz raz sie stalo, dostalaby odpowiedz na
            PM i nie byloby sladu na forum..
            A swoja droga Jutka, uwazasz za stosowne to co zrobil SP na galerii zakladajac
            tam folder z mim nickiem (niezaleznie od jego zawartosci) Zdobylas sie tylko na
            uwage "Chris to czyta i zareaguje" no prosze.. ja nikomu zdjec do "jego"
            folderu nie wlozylem..
            zycie jest pelne niespodzianek..
            pozdrawiam cie
            ptaszek
          • don2 Re: do Jutki 10.09.04, 11:18
            Prosze dla sprawiedliwosci zawiesic moje uczestnictwo w galerii. tez napisalem
            ze ta "amerykanka" ip. z wygladu przypomina sluzaca ze sredniozamoznego domu.
            I tez widzialem jej zdjecie na galerii.
            • jutka1 Re: do Jutki 10.09.04, 11:26
              czasami cie nie rozumiem.
              ale wielu rzeczy nie rozumiem, juz sie z tym pogodzilam.
              • don2 Re: do Jutki 10.09.04, 11:37
                jutka1 napisała:

> czasami cie nie rozumiem.
                > ale wielu rzeczy nie rozumiem, juz sie z tym pogodzilam.

--I coz tu takiego dziwnego? Ptaka wywalilas ? wywal i mnie za to samo
                przestepstwo !!!
                --------------------------------------
                • jutka1 do Dona. 10.09.04, 11:44
                  don2 napisał:

> --I coz tu takiego dziwnego? Ptaka wywalilas ? wywal i mnie za to samo
                  > przestepstwo !!!
                  Ptak zostal zawieszony, a czlonkowie zaglosuja w tej sprawie.
                  Twoje wpisy oczom umknely.
                  Zreszta nie mam juz sil wszystkiego czytac.

A zaluzju poniala. W szerszym kontekscie rowniez, niestety.

Jutka.
                  • don2 Re: do Jutki 10.09.04, 11:52
                    A moze by tak rozpisac referendum kogo wywalic z Forum co? jak chcesz to ci
                    podam liste,tych kto pozostanie.Juz Rob zaciera raczki-bawcie sie dalej a
                    zobaczycie rezultat.
                    • jutka1 Re: do Jutki 10.09.04, 12:00
                      don2 napisał:

> A moze by tak rozpisac referendum kogo wywalic z Forum co? jak chcesz to ci
                      > podam liste,tych kto pozostanie.Juz Rob zaciera raczki-bawcie sie dalej a
                      > zobaczycie rezultat.
                      Wybacz, Donie, ale nie myl forum z galeria. NB, na poprzedniej galerii C-J'a
                      glosowanie bylo za kazdym razem gdy ktos chcial wejsc.

Pozdrawiam.
                      • don2 Re: do Jutki 10.09.04, 12:04
                        Nie myle,to tak przy okazji dodalem jako ,ze zblizona materia.A galeria chyba
                        jest czescia forum ,czy cos w tym rodzaju?
                        • jutka1 Re: do Jutki 10.09.04, 12:06
                          don2 napisał:

> Nie myle,to tak przy okazji dodalem jako ,ze zblizona materia.A galeria chyba
                          > jest czescia forum ,czy cos w tym rodzaju?
                          nie jest.
                          • don2 Re: do Jutki 10.09.04, 12:10
                            jutka1 napisała:

> don2 napisał:
                            >
                            > > Nie myle,to tak przy okazji dodalem jako ,ze zblizona materia.A galeria c
                            > hyba
                            > > jest czescia forum ,czy cos w tym rodzaju?
                            > **********
                            > nie jest.
                            >

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! to przepraszam.To czemu dyskusja leci na forum a nie
                            na galerii.Przeciez galeria ma swoje miejsce na pogaduszki.Ciekawe podejscie
                            masz do tematu.
                            • jutka1 Re: do Jutki 10.09.04, 14:57
                              don2 napisał:

> AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! to przepraszam.To czemu dyskusja leci na forum a nie
                              > na galerii.Przeciez galeria ma swoje miejsce na pogaduszki.Ciekawe podejscie
                              > masz do tematu.
                              CJ byl wlascicielem pierwszej galerii, potem zamknietej przez yahoo z powodow
                              braku trafiku, i oglaszal rozne informacje zwiazane z galeria na forumie. Ja
                              sie tylko dostosowalam do formuly.

Ja zadnego podejscia nie mam.
                              Baaaaardzo uprzejmie prosze o odstosunkowanie sie.

Jak widze filozofia Kalego Ciebie tez dosiegla. Szkoda.
                              Wiecej na ten watek nie wchodze. W ogole nigdzie nie bede wchodzic oprocz
                              watkow zalozonych przeze mnie. Jak ktos chce mnie unikac, to bedzie wiedziec
                              gdzie nie wlazic. Jak ktos chce ze mna rozmawiac, tez bedzie wiedziec, gdzie
                              wlazic. A jesli ktos chce mnie mobowac, to zapraszam albo na priwa, albo na
                              kite, do wyboru do koloru.

Pozdrawiam.
                              G. (czy tez B.) rowniez pozdrawiam.
              • bird_man Re: do Jutki 10.09.04, 11:48
                jutka1 napisała:

> czasami cie nie rozumiem.
                > ale wielu rzeczy nie rozumiem, juz sie z tym pogodzilam.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                Droga i wielce przeze mnie szanowana jutko, kobieta mezczyzny nie zrozumie i
                vice versa.. :-))))
                A swoja droga, czasami lubie sobie popatrzyc na Ciebie w Slowacji z tym
                przystojnym panem, czy Sabbe z mezem. Za kazdym razem gdy widze post Morsy to
                przypominam sobie jej zdjecie w tej niebotycznej skale i oddech mi zapiera z
                podziwu.. piekne..
                Albo zwiewna Luiza na molo z oceanem w horyzoncie.. och moglbym
                bezinteresownie..
                pozdrawiam
                ptaszek
                • don2 Re: do Jutki 10.09.04, 11:55
                  bird_man napisał:

> jutka1 napisała:
                  >
                  > > czasami cie nie rozumiem.
                  > > ale wielu rzeczy nie rozumiem, juz sie z tym pogodzilam.
                  >
                  > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                  > Droga i wielce przeze mnie szanowana jutko, kobieta mezczyzny nie zrozumie i
                  > vice versa.. :-))))
                  > A swoja droga, czasami lubie sobie popatrzyc na Ciebie w Slowacji z tym
                  > przystojnym panem, czy Sabbe z mezem. Za kazdym razem gdy widze post Morsy to
                  > przypominam sobie jej zdjecie w tej niebotycznej skale i oddech mi zapiera z
                  > podziwu.. piekne..
                  > Albo zwiewna Luiza na molo z oceanem w horyzoncie.. och moglbym
                  > bezinteresownie..
                  > pozdrawiam
                  > ptaszek
                  >

Zgadzam sie Ptaku-Luiza mniam mniam,Morsa ok ale nie moj typ :)))
                  • luiza-w-ogrodzie A jesli zwiewna Luiza jest 120 kilowym rencista? 13.09.04, 04:58
                    don2 napisał:

> bird_man napisał:

> > Albo zwiewna Luiza na molo z oceanem w horyzoncie.. och moglbym
                    > > bezinteresownie..

> Zgadzam sie Ptaku-Luiza mniam mniam,Morsa ok ale nie moj typ :)))

Prosze sie nie oblizywac, nie porownywac wygladu Pan i Panow, bo jak sie okaze
                    ze zwiewna Luiza jest 120 kilowym rencista z Welligton, ktoremu bryza moze co
                    najwyzej potargac siwe kudly na klacie, to bedziecie glupio wygladac.
                    Porownujcie nicki, klase wypowiedzi, ale co do reszty mozecie tylko
                    przypuszczac, co wychodzi na Internecie jak kula w plot.

Pozdrawiam
                    Luiza-w-Ogrodzie

PS Zdjecie nie bylo zrobione na molo, ale na ulubionym basenie z woda morska.
                • sabba Re: do Jutki 10.09.04, 14:25
                  sabbe z menzem? nie zebym miala cos przeciw mezowi sabby ale o ile kojarze to trza bylo do galerii cj wpisywac sie na nowo bo cos tam cos tam. Ja sie na nowo nie wpisalam wiec czemu moje zdjecia tam wisza? Informacyjnie sie pytam....
            • ertes Re: do Jutki 10.09.04, 15:35
              Szczerze mowiac ja wczoraj do zauwazylem ale uznalem ze TY nie moglbys znizyc
              sie do poziomu reprezentowanego przez birdmana i wyjsc poza wirtualnosc forum a
              co gorzej naduzyc ZAUFANIE.

Jutka, klaniam sie nisko za decyzje, mimo ze wedlug mnie spozniona o 24 godziny.

• don2 Re: do Jutki 10.09.04, 18:59
                Wytlumacz Ertes co masz na mysli?
                • ertes Re: do Jutki 10.09.04, 19:11
                  Don, mam na mysli to ze galeria jest najbardziej prywatna czescia naszego
                  forumowania i wstawiajac tam swoje zdjecia zakladamy ze nie bedzie oceny naszych
                  osob. Dlatego jesli ty czy ja czy ktos inny ma konflikt z bytem witualnym nie
                  powinno to wykraczac poza wirtualnosc. Sam nie jestem bez winy gdyz, akurat nie
                  w tej galerii, ale zrobilem podobnie i teraz uwazam ze nie bylo to
                  usprawiediwione prywatna acz wirtualna wojna.
                  Dlatego uwazam ze Jutka zrobila to co powinno zostac zrobione juz wczesniej, o
                  czym zreszta napisalem.
                  Co do twojego wpisu na temat ip uznalem ze jest to raczej przypadkowe co piszesz
                  gdyz masz na tyle kasliwe pioro ze nie potrzebujesz uzywac zdjec do jego
                  poparcia. Poniewaz sam temu zaprzeczasz pozwalam sobie zwrocic ci uwage ze nie
                  powinno miec miejsca. Podkreslam ze sam zrobilem kiedys podobnie a pozostal mi
                  niesmak wlasnego chamstwa.
                  Ot, i tyle.
                  • don2 Re: do Ertesa 10.09.04, 19:22
                    Zgadzam sie .I poniewaz tak jak ty i ktos jeszcze postapilem to w zwiazku z
                    decyzja Jutki w stosunku do Ptaka ,uwazam ,ze zasluguje na to samo.I nie wiem
                    co ma tu Kali do rzeczy.I nastepny ,ktory tak zrobi tez powinien bys zawieszony.
                    troche nie rozumie prywatnosci i zakladania ,ze nie bedzie oceny.gdyz patrzac
                    na cos oceniamy i to zawsze.A jezeli chodzi o powstrzymanie sie od np wyrazenia
                    swojej opinii o zdjeciu ,to trzeba sie umowic:podoba sie to piszemy...a nie
                    podoba sie to milczymy.I tak to zrozumialem z tego co napisales.
                    • ertes Re: do Ertesa 10.09.04, 19:29
                      Dokladnie to mialem na mysli.
                      Co do twojego wpisu to mam wrazenie ze sie zagalopowales i tyle wiec nie widze
                      potrzeby jakis zdecydowanych krokow w postaci wyrzucania.
                      Sprawa birda jest nieporownywalna a Jutka wykazala (jak zwykle) ze ma duzo
                      cierpliwosci i chwala jej za to.
                      Pokajaj sie wiec bo nie powinienes byl jej napadac.
                      • don2 Re: do Ertesa 10.09.04, 19:59

• starypierdola Napadles, napadles, Don. Wiec przepros! 10.09.04, 22:44
                          Czyba ze ten honor????

SP
                  • tos.ka do 10.09.04, 22:22
                    bardzo madry wpis ertes.
                    drobna poprawak- szanowac powinno sie wszytskie wiadomosci ktore posiadamy o
                    zyciu prywatnym "bytow wirtualnych"- dotyczace rodziny, zawodu, pochodzenia,
                    preferencji seksualnych i in.
                    ich wykorzystywanie (a na forum- w sposob czesto bardzo niewybredny) w
                    przypychankach forumowych swiadczy o zwyklym prymitywizmie owej osoby. dwie
                    osoby na tym forum- przekroczyly wszelkei granice przyzwoitosci- i zasluguja
                    wlasciwie tylko na pogarde. obok ptaka- jest to oczywiscie don.
                    dlatego- nie sadze- zeby jego komentarz nt freely byl li tylko lapsusem.
                    wpisuje sie doskonale w caloksztalt jego forumowej tworczosci

ps.
                    do don-
                    zawuazylam- ze byl moment, w ktorym probowales mi sie "podlizywac".
                    mozesz sobie darowac. jesli myslisz ze ja tez wpisze sie w chorek osob
                    ktore "przeszly chrzest" a potem grzecznie przytakuja wszelkim twym dupkowatym
                    wyskokom- to sie grubo pomyliles.
                    • don2 Re: do 11.09.04, 00:06
                      tos.ka napisała:

> bardzo madry wpis ertes.
                      > drobna poprawak- szanowac powinno sie wszytskie wiadomosci ktore posiadamy o
                      > zyciu prywatnym "bytow wirtualnych"- dotyczace rodziny, zawodu, pochodzenia,
                      > preferencji seksualnych i in.
                      > ich wykorzystywanie (a na forum- w sposob czesto bardzo niewybredny) w
                      > przypychankach forumowych swiadczy o zwyklym prymitywizmie owej osoby. dwie
                      > osoby na tym forum- przekroczyly wszelkei granice przyzwoitosci- i zasluguja
                      > wlasciwie tylko na pogarde. obok ptaka- jest to oczywiscie don.
                      > dlatego- nie sadze- zeby jego komentarz nt freely byl li tylko lapsusem.
                      > wpisuje sie doskonale w caloksztalt jego forumowej tworczosci
                      >
                      > ps.
                      > do don-
                      > zawuazylam- ze byl moment, w ktorym probowales mi sie "podlizywac".
                      > mozesz sobie darowac. jesli myslisz ze ja tez wpisze sie w chorek osob
                      > ktore "przeszly chrzest" a potem grzecznie przytakuja wszelkim twym
                      dupkowatym
                      > wyskokom- to sie grubo pomyliles.
    • pani-i-toto aaa nie moge!!! 10.09.04, 11:13
      birdman to jest ten bucowaty anton z prima?!
      i broni honoru NAPRAWDE BARDZO GRUBEJ ertesowej przed ertesem paskudem?
      co to sie wyprawia.
      Ale do rzeczy.
      Kto mi moze powiedziec jak dlugo trzeba cwiczyc taniec brzucha zeby to
      wygladalo erotycznie a nie komicznie?
      Luizka chyba Ty? Cos pisalas kiedys, pamietam. Poradz bo upadam na (d)(brz)-
      uchu.

• bird_man Re: aaa nie moge!!! - a dlaczego ? 10.09.04, 11:21
        pani-i-toto napisała:

> birdman to jest ten bucowaty anton z prima?!
        > i broni honoru NAPRAWDE BARDZO GRUBEJ ertesowej przed ertesem paskudem?
        > co to sie wyprawia.
        > Ale do rzeczy.
        > Kto mi moze powiedziec jak dlugo trzeba cwiczyc taniec brzucha zeby to
        > wygladalo erotycznie a nie komicznie?
        > Luizka chyba Ty? Cos pisalas kiedys, pamietam. Poradz bo upadam na (d)(brz)-
        > uchu.
        >
        ++++++++++++++++++++++++++
        nie prosze pani,
        nie jestem tym "bucowatym antonem z prima" - nawet nie bardzo wiem o co ci
        chodzi. Antonem z tyrolu nazwala mnie Maria cytujac taka austriacka
        przyspiewke o wspanialym antonia, chwala jej za to..
        Gdybym ja mial gruba zone, to nigdy bym tego ani publicznie ani w towarzystwie
        tego glosno nie powiedzial, ale ja po prostu wiem jak czuja sie kobiety gdy sie
        o nich takie rzeczy mowi..
        Ps. wg. mnie orginalny arabski taniec brzucha wyglada obrzydliwie a nie
        erotycznie, ale widac ja mam inny smak jezeli chodzi o erotyke..
        pozdrawiam
        ptaszek
        • tos.ka Re: aaa nie moge!!! - a dlaczego ? 10.09.04, 11:32
          > Gdybym ja mial gruba zone, to nigdy bym tego ani publicznie ani w
          >towarzystwie tego glosno nie powiedzial, ale ja po prostu wiem jak czuja sie
          >kobiety gdy sie o nich takie rzeczy mowi..

nieeee, czegos takiego- jak zywiem jeszcze nie spotkalam.....:)))))))))))))

niemoge , ojejej, moje biedne miesnie brzuszne...
          ojojoj
          (birdman, za to jaki mi siem bzusio dzieki tobie wyrobi- hohoho!)
        • don2 Re: aaa nie moge!!! - a dlaczego ? 10.09.04, 11:33
          Dorotko,to co pokazuje sie na roznego rodzaju "pokazach" itp tanca orientalnego
          lub np flamenco,nie ma nic wspolnego z orginalem:)) faktycznie popieram Ptaka-
          Potrzasanie zwalami tluszczu w orginalnej wersji "tanca brzucha" nie jest
          niczym dla europejczyka podniecajacym.Zmodernizowana wersja krazaca po
          wszelkiego rodzaju tingel - .tanglach oraz tzw szkolach tanca ,to raczej
          nieudolne nasladownictwo erotycznych tancow w nocnych klubach przy rurce oraz
          hollywood pomieszane razem.flamenco to juz nieporozumienie zupelne,ze na
          marginesie nadmienie.
          • pani-i-toto potrzasanie zwalami tluszczu 10.09.04, 11:47
            jednak donie podnieca niektorych europejczykow. Nawet jesli mieszkaja w
            ameryce. Wiec jesli nie masz nic przeciwko, to ja dalej bede moje zwaly
            cwiczyc, byc moze stworzymy duet z ertesowa.

• don2 Re: potrzasanie zwalami tluszczu 10.09.04, 11:59
              pani-i-toto napisała:

> jednak donie podnieca niektorych europejczykow. Nawet jesli mieszkaja w
              > ameryce. Wiec jesli nie masz nic przeciwko, to ja dalej bede moje zwaly
              > cwiczyc, byc moze stworzymy duet z ertesowa.
              >
      • luiza-w-ogrodzie Stokrotko, taniec brzucha 13.09.04, 04:35
        pani-i-toto napisała:

> Kto mi moze powiedziec jak dlugo trzeba cwiczyc taniec brzucha zeby to
        > wygladalo erotycznie a nie komicznie?
        > Luizka chyba Ty? Cos pisalas kiedys, pamietam. Poradz bo upadam na (d)(brz)-
        > uchu.

Stokrotko,
        taniec brzucha po pierwsze NIE jest tancem erotycznym, tylko rodzajem arabskiej
        kobiecej gimnastyki majacej zwiazek z plodnoscia.
        PO drugie, wracajac do Twojego pytania, wyglad osoby w tancu zalezy od talentu
        i wczesniej nabytych umiejetnosci tanecznych... Znam dziewczyny, ktore po
        trzech miesiacach ruszaly sie jak marzenie, ale wiekszosc potrzebuje lat zeby
        jako tako wygladac.

Pozdrawiam lagodnie falujac
        Luiza-w-Ogrodzie

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka