xurek 22.10.04, 15:13 czy wszyscy przeniesli sie na inne fora czy tez nagle stali sie tak pracowici jak ja :)))))? Xurek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: co tu tak pusto? 22.10.04, 15:17 pracowici jak ty Xur :-)))))))) albo na wyjezdzie w Paryzu.... ;-) ja sie motam z PLL LOT aktualnie, jednym uchem na sluchawce, jednym okiem na kalendarzu..... Odpowiedz Link
xurek Re: co tu tak pusto? 22.10.04, 16:45 i co? masz juz konkrenty termin powrotu? Jak pomysle o przeprowadzsze z calym dobytkiem na taka odleglosc i to na dodatek w listopadzie to bardzo Ci wspolczuje. My przeprowadzalismy sie w grudniu 15 km dalej i to juz byl horror.... Zaczynam juz teraz trzymac kciuki, zeby w dniach przeprowadzki nie padalo :))) Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Re: co tu tak pusto? 22.10.04, 17:10 4 grudnia lece rzeczy przyjezdzaja 6 grudnia nawet mi nie mow, bo ja siwieje od tej przeprowadzki....... :-) Odpowiedz Link
ani-ta ooooooo:) 22.10.04, 17:37 dostaniesz swoje klamoty na mikolajki;)))))))))) a.:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: ooooooo:) 22.10.04, 17:42 ani-ta napisała: > dostaniesz swoje klamoty na mikolajki;)))))))))) ********** Ty wiesz, ze kompletnie nie skojarzylam daty??? Glab1 :-) Odpowiedz Link
ani-ta nooooooo:) 22.10.04, 17:54 DZIECI bardzo lubia prezenty mikolajkowe.... pamietaj!:PPPPPPPPPP a.:))) <coreczka> Odpowiedz Link
ertes Re: co tu tak pusto? 22.10.04, 17:29 Kto mnie przebije? Ponad 4000 km :) Chyba tylko CJ bo on z Van do zabojadow mial chyba z 5k. Odpowiedz Link
jutka1 Re: co tu tak pusto? 22.10.04, 17:32 ja cie przebije :-) Los Angeles - Paryz o ile chodzilo o odleglosc, ktora kontener musial przebyc a ja przeleciec... bo jesli chodzilo o wlasnoreczne prowadzenie samochodu czy ciezarowki, to nie przebije, z wiadomych powodow ;-))))))) yellow submarine, yellow submarine... ;-) Odpowiedz Link
ani-ta Re: co tu tak pusto? 22.10.04, 17:47 xurku:) przeprowadzka z jednego konca wawy na drugi w dzdzystym pazdzierniku, li tylko w godzinach szczytu komunikacyjnego, 3 samochodami osobowymi (tylko jeden kierowca dojechal od razu, reszta sie zgubila i trzeba bylo szukac:P), z rocznym dzieckiem w zebach, psem spanikowanym na smyczy... usilnie upychajac klamoty w worki na smieci (xxxL) bo pudelek zabraklo... do... nowego osiedla bez chodnikow i drog dojazdowych, bez jednej latarni, na czwarte pietro bez windy (bo jeszcze nie zamontowali), do zimnego mieszkania bez ogrzewania, cieplej wody i... gazu;))))) mialam za to... kuchenke gazowa... ;)))))))))))) aaa... w tym sezonie o dziwo nikt nawet kataru nie mial... :)))) aaa... juz pewnie pisalam... jak juz wniesiono pralke (Jedyny z przyjacielem), opatrzono rany (przyjaciel troche nadwyrezyl kolano - tak na 3 miesiace utykania:P)... to sie okazalo, ze franca jedna popsula dosc skutecznie przy ostatnim praniu w starym mieszkaniu.... a.:))) Odpowiedz Link
swiatlo Re: co tu tak pusto? 22.10.04, 17:41 Ja się nie produkuję bo coś mi w tym roku wyraźnie zdrowie szwankuje, po nodze przyszła kolej na żołądek, cholera co się dzieje, natomiast wydaje mi się że CJ się na mnie obraził, więc też nie zagląda. Może się wkrótce odbrazi. Odpowiedz Link
jutka1 Swiatlo... 22.10.04, 17:43 ... marsz do lekarza ale juz! jesien... moze wrzodowiec jestes... Odpowiedz Link
ani-ta Re: Swiatlo... 22.10.04, 17:48 ciiicho byc! moje spia! reszta tez ma spac!:) a moze sie tylko przezarl... konserwantow? do lekarza:P a.:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Swiatlo... 22.10.04, 17:52 dobra dobra juz nie bede nic o wrzodach odpukac, jest mi na razie oszczedzone... ide stad, a potem 2 gracje bede spotykac na miescie :-)))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Swiatlo... 22.10.04, 17:53 podaj sie za morse... morsie... moze sie nie kapnie?:)))))) a.:)))) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Swiatlo... 22.10.04, 18:51 jutka1 napisała: > ... marsz do lekarza ale juz! A idę, idę. Dzisiaj będą mi do brzucha wpuszczać rurę do odkurzacza. Będzie niezła zabawa. Już się cieszę. Odpowiedz Link
blues28 Re: Swiatlo... 22.10.04, 19:03 Trzymam kciuki! Ta sama frajda czeka mnie 15 listopada. Tez juz sie ciesze)))). Odpowiedz Link
ertes Re: co tu tak pusto? 22.10.04, 17:56 Obrazil sie? To niemozliwe. Wy jestescie jak bracia syjamscy. Jak widze post jednego to zaraz oczekuje ze drugi sie odezwie objezdzajac pierwszego. Bolek i Lolek, Zwirek i Muchomorek, Jacek i Gagatek*. *) rola Gagatka jest zamienna :) Odpowiedz Link
ertes Chulaj dosza, piekla ni ma 22.10.04, 18:03 Jutro moja strasznie gruba zona wyjezdza na cale 10 dni! Bede tylko ja i plasma ;) Juz sie ciesze. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Chulaj dosza, piekla ni ma 22.10.04, 18:12 a niejaki "pilot" miedzy wami... nie stanie?:) a.:) Odpowiedz Link
blues28 Re: Chulaj dosza, piekla ni ma 22.10.04, 18:26 A co z offspringami i kotem, a? Odpowiedz Link
ertes Re: Chulaj dosza, piekla ni ma 22.10.04, 18:38 Offspring jest jeden i sie sam wyzywi. To samo kot. Albo offspring nakarmi resztkami z MikiDees ktorymi przez najblizszy tydzien bedziemy zyc. Odpowiedz Link
blues28 Re: Chulaj dosza, piekla ni ma 22.10.04, 19:01 Rozumiem offspring. Ale kot? Sam? Musi strasznie zdolny ten Twój kot, albo myszy sa w poblizu)))). P.S. Co to Miki Dees? Odmiana Big Mac'a? Odpowiedz Link
ertes Re: Chulaj dosza, piekla ni ma 22.10.04, 19:12 McDonald's czyli MikiDees. Kot jak kazdy drapieznik umie chyba polowac, nie? Do karmnika dla kolibrow doloze z metr sznurka tak zeby byl zaraz nad ziemi i sobie upoluje jedzenia w brod. Odpowiedz Link
blues28 Re: Chulaj dosza, piekla ni ma 22.10.04, 19:23 Aaaa, to rozumiem. Jeszcze i Wam swiezego ptactwa upoluje. Odpowiedz Link
ani-ta bedziesz... 22.10.04, 18:39 .. za kazdym razem podchodzil do PLAZMY zeby zmienic kanal tv? czy tez uzyjesz... pilota... skoro tak... to miedzy PLAZMA a TOBA bedzie UZADZENIE... zwane w PL PILOTEM... "huh"... to chyba cytat?:P a.:) Odpowiedz Link
ertes Re: bedziesz... 22.10.04, 18:54 Te, Anita, tys z Polski to powinnas swiecic przykladem ortograficznym nam emigrantom. "huh" [ haa ]to takie amerykanskie "eh" [ej] ktore to slowa oznaczaja wszystko a w tym przypadku "O co chodzi?". Odpowiedz Link
ani-ta Re: bedziesz... 22.10.04, 19:26 ertes:P ja nie tylko ortografia swiece (oczywiscie jako przykladem):PPP w twoich ustach "huh" zabrzmialo jakby CYTOWANE skads bylo.... i nie mowi sie "te"... troche wsiowo to brzmi:P a.:) Odpowiedz Link
ertes Re: bedziesz... 22.10.04, 19:34 Te, Anita, ja ustami nie pisze tylko recami. Przeca ja jezdem ze wsi zwanej Wola to co sie dziwisz. Odpowiedz Link
blues28 Re: Anita 22.10.04, 19:40 A co, kurcze wies nieelegancko mówi czy jak? Za moich czasów punkty na studia dostawali, prawie bez egzaminów na uniwersytety szli. To Ty bsobie wyobraz ile tam magistrów i innych ksztalconych... Odpowiedz Link
ani-ta blues 22.10.04, 22:02 wierz mi... ja se tego wyobrazc nie musze;) a ertes... cos ma klopoty z koncentracja chyba?:P a.:) Odpowiedz Link
starypierdola Ertesowi sie nalezy lekcja polskiego... 22.10.04, 22:16 Widac w Polsce nie mial telewizora; albo jak mial to "Pionier"?? pilot = remote SP Odpowiedz Link
edzioszka Re: co tu tak pusto? 22.10.04, 21:33 jakoś czasu brak na przebieżkę po prywatnych forumach.. Odpowiedz Link