ani-ta no to ja! 02.11.04, 17:02 z rodzinom mojom wpisuje sie tu i teraz:) zyczac udanego pozycia, licznych poczynan wszelakich oraz milosci wzajemnej nigdy nie gasnacej! <to byla proza! zeby mi nikt tu sylab znowu nie liczyL:PP> a.:) P.S. aaa woodka gdzie? bo na trzezwo to sie zaraz rozplacze!:) Odpowiedz Link
ani-ta Re: nooooo nieeeeeee!!!!!!! 02.11.04, 20:29 przegiales z zyczeniami! juz sie nikt pod toba nie wpisze!:))))))) a.:))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 02.11.04, 17:31 Jesli kasz, to rubli i jenow, ani lewych i lei nie przyjmujemy.... :-))))) Odpowiedz Link
don2 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 02.11.04, 19:22 DZIS JEST WIELKIE WYDARZENIE DZIS JEST ZWYCZAJOW ZDERZENIE DZIS SLUBUJE SOBIE Z POWODOW WIADOMYCH TYCH DWOJE,JAK PARA NIEWIDOMYCH JUZ DAWANO SLUB JEDNAKIM W SPODNIACH JAK I W SPODNICACH LACZYLY SIE PARY LECZ WIRTUALNIE? NIGDY ! I NIKT NIE DA TEMU WIARY NIE MA OJCA NIE MA MATKI VIRTUALNE SA TEZ SWIADKI W TYM UKLADZIE I JAK OBYCZAJ KAZE KOCHAJCIE SIE I MNOZCIE Z KLAWIATURA SIE POLOZCIE I MALEGO ZROBCIE NIKA NIECH NAM PO NECIE FIKA Odpowiedz Link
basia553 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 02.11.04, 21:11 Zeby ckliwy klimat zmoncic, pozwalam sobie: Ile slodyczy w p...., tyle szescia Wam zyczy! Basia Odpowiedz Link
viper39 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 02.11.04, 21:17 basia553 napisała: > Zeby ckliwy klimat zmoncic, pozwalam sobie: > Ile slodyczy w p...., tyle szescia Wam zyczy! Basia nie wiem kto i co ale niech tam... niech wam dzieci sie samolotow nie czepiaja... a tak wogole to wszystkiego naj...... Odpowiedz Link
ani-ta noooo dziekuje!:))))) 02.11.04, 21:52 JEDEN o dziecku pomyslal!!!! bo mateczki.... to chyba zapomnialy:(((((((((((( a.:) Odpowiedz Link
lalka_01 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 03.11.04, 09:56 zycze Wam konserwatywnie- rozmnarzajcie sie kolektywnie. trzeba nam nowych ciotek wiec nie udawajcie juz cnotek. (koperta w zalaczeniu). Odpowiedz Link
go.ga Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 03.11.04, 15:10 Ja Wam zycze dzieci. Duzoooo, bardzo duzo, gromadki. Idzcie na calosc. Odpowiedz Link
jutka1 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 03.11.04, 15:43 Goga nie badz zyla, daj cos w kopercie... (zbieram na podroz poslubna na Seszelach... ;-)))) Lalce za wklad bardzo dziekuje :-))))) Odpowiedz Link
go.ga Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 03.11.04, 22:25 Masz tu koperte a w niej jest COS. Odpowiedz Link
jutka1 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 03.11.04, 22:27 Goga, wiedzialam, ze sie zlitujesz... :-) Dank u wel!!!!!! Odpowiedz Link
go.ga Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 04.11.04, 17:32 > Dank u wel!!!!!! Jutka, czemu tak oficjalnie, przeciez jestesmy na Ty :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 04.11.04, 17:39 go.ga napisała: > > Dank u wel!!!!!! > > Jutka, czemu tak oficjalnie, przeciez jestesmy na Ty :-) ************ Goga, kurdebalans, ty myslisz, ze ja na tyle nederlandzki znam, zeby odroznic???? Mowilam ci, jedyne jeszcze co znam to (wybacz ortografie, napisze fonetycznie) jaej haebt van di lekkere stejvehe bilen :-)))))))))))))) Odpowiedz Link
go.ga Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 04.11.04, 18:19 > Goga, kurdebalans, ty myslisz, ze ja na tyle nederlandzki znam, zeby odroznic?? Dank je wel, Glabie :-) > > Mowilam ci, jedyne jeszcze co znam to (wybacz ortografie, napisze fonetycznie) > jaej haebt van di lekkere stejvehe bilen Gramatyka, pisownia - fatalne :-) ale przeslanie zrozumialam :-) Ide sie odchudzac :-(((((((((((((( Odpowiedz Link
basia553 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 03.11.04, 16:03 Wisz Jutka, bo zle to zostalo zorganizowane. Gdybys wyszla za Turka, lub Lucja udawalaby Greka, to podczas tancöw slubnych przypinano by Ci - jak tradycja nakazuje - banknoty o duzej wartosci do sukienki slubnej. Pod koniec tancöw mialabys majontek na niejednom jazde. Odpowiedz Link
don2 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 03.11.04, 17:50 A jak bys odwalila taniec przy rurce i na barze ,to za stringi wkladali by ci banknotow co nie miara PS w PL widzialem stringi z kieszeniami.i nie trzeba za cudzoziemca siem wydawac.wydawac by sie moglo. Odpowiedz Link
jutka1 Re: TELEGRAMMA I PREZENTA SLUBNE TO TU 03.11.04, 18:35 Biednemu zawsze wiatr w oczy............................................. ;-) Odpowiedz Link