ertes 08.05.25, 19:26 Make America Great Again. Nasz ci on, prosto z Ameryki. USA! USA! USA! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Papież 09.05.25, 07:59 Moje pierwsze wrażenie jest pozytywne. Młody jeszcze wiec zapowiada się długi pontyfikat. A Ty, Erteise, sprawdź jak on na X komentował , jeszcze jako Robert Prevost, Trumpa i Vance´a :-) Viva il Papa Leone XIV ! Odpowiedz Link
ertes Re: Papież 11.05.25, 20:54 Widze ze obsesja na punkcie Trumpa ma sie dobrze. Nawet wybor papieza kojarzy sie z trumpem. Niezle. Mnie sie bardzie kojarzy z tym ze ukrywal pedofilie w Peru i Chicago. Odpowiedz Link
maria421 Re: Papież 12.05.25, 08:58 ertes napisał: > Widze ze obsesja na punkcie Trumpa ma sie dobrze. Nawet wybor papieza kojarzy s > ie z trumpem. Niezle. > Mnie sie bardzie kojarzy z tym ze ukrywal pedofilie w Peru i Chicago. Jak ma się nie kojarzyć, skoro White House zamieścił zdjęcie Trumpa jako papieża? Odpowiedz Link
ertes Re: Papież 14.05.25, 15:55 hahaha widze ze dokladnie sledzicie co white house robi. U was tak wszyscy? Zapatrzeni w ameryke i trumpa? Odpowiedz Link
maria421 Re: Papież 15.05.25, 08:31 ertes napisał: > hahaha widze ze dokladnie sledzicie co white house robi. > U was tak wszyscy? Zapatrzeni w ameryke i trumpa? W dobie mediów społecznościowych to nie ludzie szukaja wiadomości, to wiadomości same przychodzą do ludzi Odpowiedz Link