Dodaj do ulubionych

HORROR-SCOPE (c) -- Czesc 7

11.01.05, 13:15
Jako, ze doszlo do setki.

Ponizej wklejam dzisiejszy razem z postami.
Obserwuj wątek
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 11 stycznia 11.01.05, 13:17
      Maju, wszystkiego naj naj :-))
      ?  HORROR-SCOPE (c)
      • ma_teusz Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 11 stycznia 11.01.05, 13:26
        jutka1 napisała:

> Maju, wszystkiego naj naj :-))
        > ? HORROR-SCOPE (c)
        • szfedka Re: Matti 11.01.05, 13:39
          prawda ze dobre slowa dla nas???
          a tak miedzy nami to powinienes dostac odemnie miedzy rogami bararnie jeden :)
          wiesz za co...
          pozdrawiam :)
          • ma_teusz Re: Matti 14.01.05, 21:10
            Wiemy, wiemy, golabek w drodze :))
            • szfedka Re: Matti 14.01.05, 21:35
              :)
              sa bajki niezakonczone np. ta o dwoch niedzwiadkach
              zastanawiam sie czy ta bajka bedzie kiedykolwiek zakonczona
              jak zawsze
              przyjacielsko :)
              pozdrawiam
              • ma_teusz Re: Matti 14.01.05, 21:37
                Jestem pewny ze tak :))
                Uwazam ze zakonczenie po amerykansku bedzie nawet mile widziane.
                pozdrawiam :))
                • szfedka Re: Matti 14.01.05, 21:42
                  ma_teusz napisał:

> Jestem pewny ze tak :))
                  > Uwazam ze zakonczenie po amerykansku bedzie nawet mile widziane.
                  > pozdrawiam :))
                  >

wydaje mi sie ze bladzisz w pytaniu o niedzwiadki ;)
        • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 11 stycznia 11.01.05, 23:03
          Czesc, Matti :-))

nie mnie dziekuj, ale panu Jakubowi :-)
          mnie sie nie sprawdzilo dzis, ale coz... tak bywa... :-)))
          • ma_teusz Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 11 stycznia 14.01.05, 21:11
            utka1 napisała:

> mnie sie nie sprawdzilo dzis, ale coz... tak bywa... :-)))
            Jak tylko dzis to calkiem dobrze.
            Pozdrawiam i pytam ...kiedy ? :))
      • bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 11 stycznia 12.01.05, 01:11
        jutka1 napisała:
        >KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Milosc i sukcesy. Taki to czas, takie nadzieje,
        takie szanse i takie spelnienia.

jutka1, Ty mi tu ciagle o milosci, ciesze sie, no ale co z cashem ?
        bez tego ani rusz
        • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Bella 12.01.05, 08:59
          Pan Jakub o mielosci ci gada... moze dzis cos o gotowce powie? :-)
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 12 stycznia 12.01.05, 09:01
      Dobrego dnia i spelnienia..

Ksiezyc w znaku Wodnika, w dobrych ukladach z Jowiszem - czas przyjaznych ukladow z ludzmi
      i ze swiatem.

BARAN (21 III - 20 IV): Nowoczesny: szybki, sprawczy, blyskotliwy. Rozgrywasz nowa gre -
      bardzo przenikliwie.

BYK (21 IV - 21 V): Niezalezny. Sam wiesz, czego chcesz, podejmujesz decyzje. Niby dobrze,
      lecz zalecam dystans.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Wielki front dzialan, slownictwo militarne: walka, przegrupowanie sil,
      zmasowany atak.

RAK (22 VI - 22 VII): Duza intuicja, sprawnosc myslenia, ciekawe projekty. Zawodowo jestes
      rzeczywiscie swietny.

LEW (23 VII - 22 VIII): Wielki menedzer - czlowiek, ktory realizuje swoje wizje. Bill Gates. Pora
      wystapic w telewizji!

PANNA (23 VIII - 22 IX): W zaciszu biblioteki, w spokoju ksiag, madrosci - latwo odnalezc
      prawdziwe wartosci.

WAGA (23 IX - 22 X): Nowe interesy, nowe pasje, marzenia, nadzieje - wkraczasz w dobry okres.
      Znowu dnieje!

SKORPION (23 X - 21 XI): Codzienna rutyna, niechec do zmian i nowosci. Warto pokonac losu
      przeciwnosci.

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Ambitny i przedsiebiorczy - zalatwiasz najtrudniejsze sprawy - z
      sukcesem. Radosc! Wielkosc!

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Szerokie zycie towarzyskie - jestes wszedzie i wzbudzasz
      zainteresowanie. Jak topgwiazda.

WODNIK (21 I - 18 II): Sukcesy w zbiorowym dzialaniu. Idziesz wciaz do przodu. Osiagasz
      satysfakcje. Coraz blizej miodu!!!

RYBY (19 II - 20 III): Rozsadek zwyciezy! Rozum odniesie triumfy. Trzeba tylko dzialac. JAKUB
      CIECKIEWICZ
      • ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 12 stycznia 12.01.05, 19:18
        > RYBY (19 II - 20 III): Rozsadek zwyciezy! Rozum odniesie triumfy. Trzeba
        tylko
        > dzialac. JAKUB
        > CIECKIEWICZ

a ja moje dzisiejsze dzialania moge nazwac... " w pogoni za rozumem"... badz
        tylko kawa...
        spaaaaaaaaaaac!!!!!!!!

a.:)
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 13 stycznia 13.01.05, 09:54
      Bardzo milego czwartku zycze wszystkim znakom :-)

Ksiezyc w znaku Ryb, w pieknych i harmonijnych ukladach z Wenus i z Merkurym. Smutni
      zostana pocieszeni!

BARAN (21 III - 20 IV): Elastyczny. Chetnie ustapisz dla dobra ogolu. Wycofasz sie z ambicji.
      Slusznie!

BYK (21 IV - 21 V): Realizm. Rozsadek. Mozna miec tylko to, co mozna. Najlepiej - swiety
      spokoj.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Mila aura. Przyjemna, wesola, radosna, serdeczna - a przede
      wszystkim: spokojna, bezpieczna.

RAK (22 VI - 22 VII): Menago. Czlowiek od pomyslow. Widzisz wszystko jasno. Z wyjatkowa,
      radosna precyzja!

LEW (23 VII - 22 VIII): Szlachetny i pomocny - wspierasz innych ludzi. Pomagasz rozwiazywac
      zasadnicze problemy.

PANNA (23 VIII - 22 IX): Sprawy przybiora dobry obrot - trzeba w to uwierzyc. Spokojnie,
      madrze, rozsadnie i szczerze.

WAGA (23 IX - 22 X): Rozwijasz skrzydla, blyszczysz. Jak cudownie! Na falach sukcesu i
      popularnosci.

SKORPION (23 X - 21 XI): Rano moze byc jeszcze troche trudno, ale potem - bajka. Cudowna
      energia!

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Sprawy sie przewlekaja i gmatwaja, ale wkrotce peknie jajo? z
      niespodzianka.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Sklonnosc do dobroczynnosci i do szlachetnosci. Nadchodzi czas
      solidarnosci.

WODNIK (21 I - 18 II): Nowoczesnosc, dynamika, sila - idziesz po sukcesy. Pokonujesz klopoty,
      redukujesz stresy.

RYBY (19 II - 20 III): Jak milo. Wszystko powoli sie wyjasnia, otwiera, uspokaja. Nadchodzi czas
      na radosc.

JAKUB CIECKIEWICZ
      • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 13 stycznia 13.01.05, 10:24
        Sprawy sie przewlekaja i gmatwaja, ale wkrotce peknie jajo z niespodzianka.

Hmmm.
        Strach sie bac.

A przewloke to ja dzisiaj nitke przez igle, nie tam zadne sprawy...
        :-)
      • tortugo Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 13 stycznia 13.01.05, 19:04
        jutka1 napisała:
        >
        > Ksiezyc w znaku Ryb, w pieknych i harmonijnych ukladach z Wenus i z Merkurym.
        S
        > mutni
        > zostana pocieszeni!
        >
        >
        > RYBY (19 II - 20 III): Jak milo. Wszystko powoli sie wyjasnia, otwiera,
        uspokaj
        > a. Nadchodzi czas
        > na radosc.
        >
        > JAKUB CIECKIEWICZ
        >
        >
        Ten palant zyje w jakowyms parallel uniwersie do mojego. Ale i tak zywie
        nadzieje ze jakas Wenus mnie pocieszy. W koncu jezdze na codzien fordem ;)
        ~:O:=o
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Piatek 14 stycznia 14.01.05, 09:28
      Milego dnia :-)

Ksiezyc w znaku Ryb, w pieknych ukladach ze Sloncem. Czas dobroci, radosci, pojednania,
      pomyslnosci.

BARAN (21 III - 20 IV): Miekki i szlachetny - pomagasz innym ludziom! Jak aniol nadziei.

BYK (21 IV - 21 V): Dobre uczynki, potrzebne jak swieze powietrze. Temu, co daje i temu, co
      bierze.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Maly kryzys? Szybko pokonasz! Usmiech. 10 glebokich, spokojnych
      oddechow, jakis dowcip?

RAK (22 VI - 22 VII): Dobre uklady - to podstawa. Teraz mozna wznosic, rozwijac, budowac,
      umacniac.

LEW (23 VII - 22 VIII): Wokolo mili ludzie, przyjemni i przyjazni. Radosni i weseli. Cudowni i
      wspaniali.

PANNA (23 VIII - 22 IX): Pasywnie. Bez wielkich oczekiwan. Na luzie i spokojnie. Nadejdzie
      jeszcze czas radosci.

WAGA (23 IX - 22 X): Powiew wspanialej energii. Ona plynie i napelnia serce. A wraz z nia...
      drobne prezenty!

SKORPION (23 X - 21 XI): Zdolnosc do zrozumienia innych ludzi, postawa altruistyczna, pelna
      swiatla. Bedzie i nagroda!

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Humor lekiem na kwas. Was? Ja, ja. Radosc. To sie zrobic da. Mein
      Herr.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Swietna dyspozycja intelektualna - poszukiwanie zlotego srodka
      na... dobrobyt.

WODNIK (21 I - 18 II): Handel, wysokie zarobki, cala naprzod! Po zloto, prestiz, awans i torcik
      wedlowski.

RYBY (19 II - 20 III): Dobroc. Humanitaryzm. Latwo sie wzruszasz i rozklejasz. Zwlaszcza gdy los
      Cie troche sponiewiera.

JAKUB CIECKIEWICZ
      • basia553 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek 14 stycznia 14.01.05, 09:34
        BARAN (21 III - 20 IV): Miekki i szlachetny - pomagasz innym ludziom! Jak aniol
        nadziei

A widzicie jakam dobra??? Ide sie delektowac wlasnym dobrem popijajac porannom
        kafke.
        • don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek 14 stycznia 14.01.05, 10:54
          RYBY (19 II - 20 III): Dobroc. Humanitaryzm. Latwo sie wzruszasz i rozklejasz.
          Zwlaszcza gdy los
          Cie troche sponiewiera.

Halleluja !! To prawda,los mnie sponiewieral okrutnie ! O ! biedny ja !!!! Oj
          biedny !!
          • bella-donna Re: mezczyzni nie placza...n/t 15.01.05, 00:28
            don2 napisał:

> RYBY (19 II - 20 III): Dobroc. Humanitaryzm. Latwo sie wzruszasz i
            rozklejasz.
            > Zwlaszcza gdy los
            > Cie troche sponiewiera.
            >
            > Halleluja !! To prawda,los mnie sponiewieral okrutnie ! O ! biedny ja !!!!
            Oj
            > biedny !!
      • bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek 14 stycznia 15.01.05, 00:26
        jutka1 napisała:

> KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Swietna dyspozycja intelektualna - poszukiwanie
        > zlotego srodka na... dobrobyt.

cieplo, cieplo...tylko napisz mi jak dlugo bedzie to trwalo, jestem troche
        niecierpliwa...o;
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- sobota 15 stycznia 15.01.05, 11:02
      Milego dnia i week-endu...
      :-))

Ksiezyc w znaku Barana - inauguruje okres wielkiej, zdrowej aktywnosci!

BARAN (21 III - 20 IV): Dobra forma: sila, aktywnosc, dynamika, a takze radosc, co nie znika.

BYK (21 IV - 21 V): Intuicja i dobre pomysly pomoga Ci w waznych sprawach zyciowych. Dzialaj
      tylko z glowa.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Nowe inicjatywy, radosne spelniania. Trwa calkiem niezly okres - lowy
      na jelenia.

RAK (22 VI - 22 VII): Na dobre rozwiazania trzeba czekac. Najlepiej aktywnie. Wez sie wiec w
      garsc i... Ofensywnie!

LEW (23 VII - 22 VIII): Gwiazdy Cie poprowadza, jak lodke na falach. Ksiezyc oswietli zagiel, a
      wiatr wciaz pomaga.

PANNA (23 VIII - 22 IX): Male klopoty, zgrzyty i problemy - poradzisz sobie. Najlepiej z
      usmiechem!

WAGA (23 IX - 22 X): Za wiele emocji, przezyc i fantazji. Uspokoj sie - wycisz troche swoja
      wyobraznie!

SKORPION (23 X - 21 XI): Sila i energia - myslisz kreatywnie. Jak zrobic pieniadze? Jak zalozyc
      biznes?

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Dzialalnosc gospodarcza bedzie premiowana. Walcz, dzialaj, od
      samego rana.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Troche uparty, troche apodyktyczny, troche zmeczony, no a troche
      dziwny.

WODNIK (21 I - 18 II): Wielka intuicja, radosc, szansa! Dzialaj - uwierz w siebie!

RYBY (19 II - 20 III): Dobre uczucia - milosc wciaz wygrywa! Nadchodzi czas jednosci. Wielkie
      zniwa.

JAKUB CIECKIEWICZ
      • basia553 Re: HORROR-SCOPE (c) -- sobota 15 stycznia 15.01.05, 11:07
        BARAN (21 III - 20 IV): Dobra forma: sila, aktywnosc, dynamika, a takze radosc,
        co nie znika.

Dziekuje, biore!
        • don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- sobota 15 stycznia 15.01.05, 11:48
          RYBY (19 II - 20 III): Dobre uczucia - milosc wciaz wygrywa! Nadchodzi czas
          jednosci. Wielkie
          zniwa.

zwariowal czy co?
          • basia553 Re: HORROR-SCOPE (c) -- sobota 15 stycznia 15.01.05, 13:55
            szybko sie zastanöw Donie cos w Polsce zasial!!!
          • bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- don2... 15.01.05, 14:28
            don2 napisał:

> RYBY (19 II - 20 III): Dobre uczucia - milosc wciaz wygrywa! Nadchodzi czas
            > jednosci. Wielkie zniwa.
            >
            > zwariowal czy co?

...a chcesz sie zamienic ?

>KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Troche uparty, troche apodyktyczny, troche
            >zmeczony, no a troche dziwny.
      • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- sobota 15 stycznia 15.01.05, 14:44
        Dzialalnosc gospodarcza bedzie premiowana. Walcz, dzialaj, od
        samego rana.

Panie Jakubie! prosze pode mna nie kopac dolkow, zadnych dzialalnosci gospodarczych sobie
        nie zycze i koniec!
        Dolce farniente, ot co!
        :-)))
        • bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- sobota 15 stycznia 15.01.05, 15:50
          jutka1 napisała:

> Dzialalnosc gospodarcza bedzie premiowana. Walcz, dzialaj, od
          > samego rana.
          >
          > Panie Jakubie! prosze pode mna nie kopac dolkow, zadnych dzialalnosci
          gospodarc zych sobie nie zycze i koniec!
          > Dolce farniente, ot co!

...i Ty tez z reklamacja do tego jakiegos Jakuba ?
          ps. tylko bez lokci , prosze, tu sie w kolejce stoi/siedzi
          ...przypominam, ze ja za cashem, jakby co
          • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- sobota 15 stycznia 16.01.05, 10:20
            bella-donna napisała:

> ...i Ty tez z reklamacja do tego jakiegos Jakuba ?
            > ps. tylko bez lokci , prosze, tu sie w kolejce stoi/siedzi
            > ...przypominam, ze ja za cashem, jakby co
            bez lokci, no prob...
            na dzis horror-scope-u nie ma, wiec nie mam o co reklamacji wnosic.. :-)
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 17 stycznia 17.01.05, 11:32
      Milego dnia i tygodnia zycze :-)

Pierwsza kwadra Ksiezyca w znaku Barana. Czas powagi i aktywnosci.

BARAN (21 III - 20 IV): Problemy wkrotce same sie rozwiaza. Trzeba tylko troszeczke pomoc
      swemu szczesciu!

BYK (21 IV - 21 V): Na prostej drodze - czas zakupow bliski. Antyki? Stara porcelana? Obraz?

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Masz wiele pracy, mnostwo obowiazkow, ale ambicja ciagle rosnie.

RAK (22 VI - 22 VII): Porzadkowanie spraw zawodowych. Konieczne. Mina problemy i klopoty.

LEW (23 VII - 22 VIII): Duze szanse i wielkie nadzieje. Dzialaj! Mysl o sukcesach!

PANNA (23 VIII - 22 IX): Wesoly, dowcipny, inteligentny, blyskotliwy - idziesz teraz jak burza
      przez zycie.

WAGA (23 IX - 22 X): Czas sympatyczny. Mozesz wypic whisky.

SKORPION (23 X - 21 XI): Spokoj, cisza, relaks, odprezenie. Powoli wracasz do sil.
      Odbudowujesz swa psychike.

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Wiele spraw. Trzeba sie sprezac. Nadazyc szybko trzeba. "Za tempem
      wspolczesnego swiata".

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Jest dobrze. Tylko jakies drobne klopoty... komunikacyjne? albo w
      porozumieniu z ludzmi?

WODNIK (21 I - 18 II): Czas kariery. Rozwijasz sie i toczysz. Gladko, radosnie, spokojnie,
      wygodnie.

RYBY (19 II - 20 III): Aktywnosc, dynamika, poszukiwanie zlotego srodka. Wolnosc! Wolnosc!

JAKUB CIECKIEWICZ
      • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 17 stycznia 17.01.05, 12:22
        Wiele spraw. Trzeba sie sprezac. Nadazyc szybko trzeba. "Za tempem
        wspolczesnego swiata".

Niestety, zgadza sie. Od groma mam dzis do zrobienia i zalatwienia ;-(
      • szfedka Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 17 stycznia 17.01.05, 13:39

> BARAN (21 III - 20 IV): Problemy wkrotce same sie rozwiaza. Trzeba tylko
        trosze
        > czke pomoc
        > swemu szczesciu!

Tez tak myslalam i probowalam, okazalo sie gowno prawda...
        • don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 17 stycznia 17.01.05, 15:05
          RYBY (19 II - 20 III): Aktywnosc, dynamika, poszukiwanie zlotego srodka.
          Wolnosc! Wolnosc!
          Yes ! o yes !-aktywnie zrobilem sobie herbaty,dynamicznie kanapke z kielbasai
          nie mam co szukac zlotego srodka,zloty " srodek" niedlugo przyjedzie.A wolnosc
          jest marzeniem niewolnikow !!! ja ja mialem zawsze :))
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek 18 stycznia 18.01.05, 09:45
      Milego dnia zycze..

Ksiezyc w znaku Byka, w dobrych ukladach z Wenus i Merkurym. Czas bardzo powaznych i
      udanych interesow.

BARAN (21 III - 20 IV): Nowe pomysly: praca, biznes, zycie urzedowo-administracyjne. A gdzie
      miejsce na prawdziwa milosc?

BYK (21 IV - 21 V): Skomplikowane interesy: ziemia? nieruchomosci? kosztownosci?
      Poszukiwanie zlotego srodka.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Wazne inicjatywy, szanse i nadzieje. Ostro ruszasz z miejsca! Jak
      torpeda!

RAK (22 VI - 22 VII): Talent i inteligencja - jestes elastyczny: dogadujesz sie z szefem - wcielasz
      w zycie ciekawe pomysly.

LEW (23 VII - 22 VIII): Nie wszystko jest jasne. Wiele spraw sie gmatwa. Pora zaczac rozmawiac i
      wyjasniac.

PANNA (23 VIII - 22 IX): Narady i decyzje. Trzeba sie wytezyc! Przemyslec wszystko, dzialac. I
      zwyciezac.

WAGA (23 IX - 22 X): Finansowo do gory, zawodowo do gory, naprzod - prosto w chmury!

SKORPION (23 X - 21 XI): Wypocznij, odetchnij - nabierz powietrza w pluca. Relaks! Relaks!

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Wazne spotkania i rozmowy - pora dzialac. Realizowac plan, ostro sie
      starac!

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Meskie decyzje. Konkretne, madre, wywazone? doprowadza Cie do
      waznego przelomu.

WODNIK (21 I - 18 II): Do pracy! Tak trzeba, to konieczne. Musisz przebudzic sie - ostatecznie.

RYBY (19 II - 20 III): Mily czas - sztuka, kultura, imprezy art and itd. Jak lekko teraz zyje sie.

JAKUB CIECKIEWICZ
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 19 stycznia 19.01.05, 10:03
      milego dnia... :-)

Ksiezyc w znaku Byka, w ladnych ukladach z Saturnem. Czas pokonywania przeszkod
      zyciowych.

BARAN (21 III - 20 IV): Wspolpraca, elastycznosc, dynamika - wiara w lepsze jutro. A w szafie -
      nowe futro.

BYK (21 IV - 21 V): Dyplomacja i polityka. Madre kompromisy. Poszukiwanie rozwiazan. Wielka
      burza mozgow.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Porozumienie i wspolpraca - omijasz przeszkody - sukces jest teraz
      tuz przed Toba.

RAK (22 VI - 22 VII): Wiesz jak, z kim, o czym i jak dlugo. Dzieki temu wreszcie radzisz sobie!

LEW (23 VII - 22 VIII): Unikaj zbednych wydatkow i rozmow o pieniadzach. Zyj spokojnie,
      skromnie, bez wielkich emocji.

PANNA (23 VIII - 22 IX): Talent polityczny, inteligencja, zdolnosc do przewidywania zdarzen.
      Szara eminencja?

WAGA (23 IX - 22 X): Dobra mina, a gra... obojetna. Trzeba poradzic sobie na zakretach.

SKORPION (23 X - 21 XI): Malo realistyczne kalkulacje finansowe. Trzymaj lepiej reke na
      portfelu.

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Dobra kondycja. Sila, energia, radosc, wiara we wlasne mozliwosci.
      Dzialaj! Gwiazdy dopomoga!

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Realizacja marzen. Spelnienie barwnych fantazji. Powoli rozszerzaj
      wlasna wyobraznie.

WODNIK (21 I - 18 II): Unikaj sprzeczek, omijaj szerokim lukiem konflikty. Szukaj porozumienia!
      Zrozumienia.

RYBY (19 II - 20 III): Wazne projekty. Istotne, potrzebne. Nowe, ciekawe, wspaniale, podniebne.

JAKUB CIECKIEWICZ
      • basia553 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 19 stycznia 19.01.05, 10:12
        Mam problem:
        BARAN (21 III - 20 IV): Wspolpraca, elastycznosc, dynamika - wiara w lepsze
        jutro. A w szafie - nowe futro.
        Problem polega na tym, ze oboje z TZ jestesmy urodzeni 13.kwietnia. Horoskop
        mamy wspölny. Ale piniondz tylko na jedno futro. Tak wiec nasz horoskop nie
        moze zostac wypelniony. Co zrobic, szanowna Redakcjo?
        • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 19 stycznia 19.01.05, 13:40
          Basiu, dwa krotkie futra proponuje ;-)))
          (albo tobie futro, a panu waciak... ;-)))
          • don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 19 stycznia 19.01.05, 13:50
            RYBY (19 II - 20 III): Wazne projekty. Istotne, potrzebne. Nowe, ciekawe,
            wspaniale, podniebne.
            Hi hi hi ,deszcz leje jak z cebra,ciemno jak w d u Pani Malinoskiej,biznes
            martwy-strasznie ciekawe !!!
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 20 stycznia 20.01.05, 12:41
      Dobrych konstelacji i milego dnia zycze :-))

Ksiezyc w konstelacji Blizniat, Slonce w Wodniku! Czas przyjazni i solidarnosci.

BARAN (21 III - 20 IV): Prosta droga do celu. Mimo roznych wertepow. Naprzod - przyjacielu!

BYK (21 IV - 21 V): Dobre wiatry Cie poprowadza! Ster w dlon. Flaga na maszt. Nawigare
      necesse est.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Cieple promienie usmiechow, dobroc zakleta w czulym gescie.
      Nareszcie!

RAK (22 VI - 22 VII): Walka o uznanie, milosc lub pieniadze zostanie wygrana. Mozesz sie
      cieszyc od samego rana.

LEW (23 VII - 22 VIII): Zamykanie problemow - otwieranie nowych, dobrych drog... ku szczesciu!

PANNA (23 VIII - 22 IX): Jalowe rozmowy. Cos, gdzies, ktos... powiedzial albo nie powiedzial.
      Machnij reka!

WAGA (23 IX - 22 X): Nowe przestrzenie, szanse, nadzieje i marzenia. Tak wiele jeszcze masz
      do powiedzenia.

SKORPION (23 X - 21 XI): Zart, ironia, zabawa - heca, heca. A oczy sie radosnie i wspaniale
      swieca.

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Sredni nastroj. Idzie: jako tako. Raz lepiej, czasem gorzej. Czekaj
      spokojnie na generalna zmiane. Wiosna bedzie wygrana.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Powazne operacje - finansowe albo zawodowe. Poszukiwanie
      ostatecznego rozwiazania! Strzal! Wygrana!

WODNIK (21 I - 18 II): Dobry nastroj gwarancja sukcesu. Naprzod! Po zlote ananasy!

RYBY (19 II - 20 III): Troche rozkojarzony, troche roztrzepany. Dzialasz! Sam wyznaczasz trase.

JAKUB CIECKIEWICZ
      • ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 20 stycznia 20.01.05, 20:53
        > RYBY (19 II - 20 III): Troche rozkojarzony, troche roztrzepany. Dzialasz! Sam
        w
        > yznaczasz trase.

oj tam, od razu roztrzepana...

a.:))))
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Piatek 21 stycznia 21.01.05, 09:25
      Milego dnia...
      :-)))

Ksiezyc w znaku Blizniat, w trudnych ukladach z Marsem, a potem w dobrych z Jowiszem. Czas
      rozwiazywania problemow.

BARAN (21 III - 20 IV): Aktywnosc, dynamika, rozwiazywanie trudnych problemow zyciowych.
      Radosc, co nie znika.

BYK (21 IV - 21 V): Wazne kwestie zawodowe domagaja sie rozstrzygniecia. Trzeba konkretnie i
      bojowo! Laduj. Ognia!

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Obrotny i dynamiczny - potrafisz rozwiazywac problemy. Dzis zajmij
      sie jednak swoimi najblizszymi.

RAK (22 VI - 22 VII): Jest lepiej, a sprawy domowe powoli dojrzewaja do konkretnych
      rozstrzygniec. Badz spokojny, uwazny, rozsadny, krytyczny...

LEW (23 VII - 22 VIII): Na fali powodzenia - surfujesz arcyzrecznie. Inteligentnie. Blyskotliwie.
      Sukces pewny!

PANNA (23 VIII - 22 IX): Nie trac czasu. Dzialaj z szerokim usmiechem. Radosnie, tworczo,
      dynamicznie. Mnozenie! Mnozenie!

WAGA (23 IX - 22 X): Nadwrazliwosc. Wszystko Cie denerwuje, emocjonuje... Polecam jasne,
      gorzkie - ono tonizuje.

SKORPION (23 X - 21 XI): Jest dobrze: sprawy sie wyjasniaja, masz nowe pomysly - dzialasz! Z
      szostym zmyslem.

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Unikaj plotek! Szukaj prawdziwej radosci. Milosci i wolnosci.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Walka o awans. Wazna, podniecajaca, goraca, namietna...

WODNIK (21 I - 18 II): Porozumienie z krewnymi - konieczne. Znowu poczujesz sie bezpiecznie.

RYBY (19 II - 20 III): Sprawy spadkowe? Mieszkaniowe? Wazne transakcje? Operacje? Dzieje sie i
      rozgrywa. Moc atrakcji!

JAKUB CIECKIEWICZ
      • wkrasnicki Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek 21 stycznia 21.01.05, 11:34
        KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Walka o awans. Wazna, podniecajaca, goraca, namietna...
        _______________________________ _____________

Jaka znowu walka, przecież niżej już się stoczyć nie mogę, więc oczywiście, że awans.
        To znaczy konkretnie co, mam zostać burdel-tatą?
        ;-)
      • don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek 21 stycznia 21.01.05, 12:58
        zadziwiajace jak zgadza sie wszystko:Obawy co do spadku (czy dlugi placa
        spadkobiercy ? ) mieszkaniowe:mam 3 rachunki za prad i jeden za wode.transakcje
        ograniczone iloscia srodkow do dokonania ich (patrz rachunki)Atrakcje zaczna
        sie wraz z upomnieniem o zaplate !
      • bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek 21 stycznia 22.01.05, 00:50
        jutka1 napisała:
        > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Walka o awans.
        Wazna, podniecajaca, goraca, namietna...

hmmm....jutka, czy Tobie sie aby nie pomylilo ?
        • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek 21 stycznia 22.01.05, 09:13
          B-D, to nie mnie sie moglo pomylic ale panu Jakubowi..
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 22 stycznia 22.01.05, 09:15
      Milego week-endu :-))

Ksiezyc w znaku Raka. Czas rodziny i przyjaciol.

BARAN (21 III - 20 IV): Unikaj spiec i napiec, przepiec oraz wypiec - zyj spokojnie, zgas
      wyladowania elektryczne!

BYK (21 IV - 21 V): Bez wielkich szalenstw. Zalecam spokojne zycie sybaryty. Czas jesc, pic,
      ogladac telewizor.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Zakupy, interesy, dzialania energiczne i energetyczne, wielki, radosny,
      tworczy wysilek.

RAK (22 VI - 22 VII): Potrzeby opiekuncze - zycie rodzinne nabiera wreszcie smaku! Cieszysz
      sie! Rosniesz! Slodkie sa owoce.

LEW (23 VII - 22 VIII): Wytrwaj w oczekiwaniu. Cierpliwosc przyniesie wygrana!

PANNA (23 VIII - 22 IX): Sprzatanie, gotowanie - mile chwile. Radosc to rodzina.

WAGA (23 IX - 22 X): Unikaj rozgoryczenia - poszukuj szczescia i radosci. Wraz z bliskimi!
      Nadejdzie jeszcze pora namietnosci.

SKORPION (23 X - 21 XI): Wreszcie otwierasz sie na ludzi - z usmiechem i radoscia. Czekasz.
      Promieniujesz szczesciem i wolnoscia.

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Ulga. Kamien z serca, w wode. Znikaja bariery i przeszkody.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Unikaj samotnosci - szukaj dobrych kontaktow z ludzmi. Moze
      nawet milosci?

WODNIK (21 I - 18 II): Dobry czas. Wychodzisz na prosta droge. Zaczynasz sie smiac. Ja nie
      moge!

RYBY (19 II - 20 III): Pora dogadac sie z rodzina, rozwiazac problemy mieszkaniowe? Finansowe?
      Czas podniesc w gore glowe.

JAKUB CIECKIEWICZ
      • ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 22 stycznia 22.01.05, 11:19
        > RYBY (19 II - 20 III): Pora dogadac sie z rodzina, rozwiazac problemy
        mieszkani
        > owe? Finansowe?
        > Czas podniesc w gore glowe.

rozwiazac moje problemy mieszkaniowo-finansowe? to tylko glowna wygrana w totka
        potrafi... znaczy... sobota... "...to... co...?.... mam graaaac...?":))))

co do glowy... to podniesiona ona dumnie... az za bardzo czasami:PPPPP

aaa... nic w horoskopie o czerwonej kanapie nie bylo! a wlasnie doniesli, ze
        chca przyniesc... 2 tyg. przed czasem!!!:)))))))

• jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 22 stycznia 22.01.05, 11:48
        Ulga. Kamien z serca, w wode. Znikaja bariery i przeszkody.

Taaaak?????? Ciesze sie panie Jakubie, tgylko kamien z serca, w wode, moze oznaczac tez...
        hmmm. Ktoz mi dzisiaj zniknie jak kamien w H2O?

Jade do Wroclawia do desy i tym podobnych - potrzebuje wieszaka starego do sieni, z polka na
        kapelusze, szufladka na paste do butow, miejscem na parasole i z lustrem biensjur. Widzialam
        taki tydzien temu, a ze moj uczen chce pojechac, to kto wie, moze kupie ten wieszak...

J. ;-)))
        • ani-ta HASLO - uczen! 22.01.05, 11:52
          wzbudza zainteresowanie...

pojetny chociaz?:PP

a.:))))))))))))

P.S.
          zrob fotke!:) uwielbiam starocie...
          P.P.S.
          fotke wieszaka!!!!!!:)))))))))
          • don2 Re: HASLO - uczen! 22.01.05, 12:13
            P.S.
            > zrob fotke!:) uwielbiam starocie

co Ty Anita ,Jutki fotke czy ucznia ? (joke al.)
          • jutka1 Re: HASLO - uczen! 22.01.05, 23:59
            Przeca juz pisalam, ze przyjaciela domu odkrecam z azjatyckiego angielskiego (koszmar! ;-) na
            normalny.
            Podkreslam "przyjaciel domu", zadne tam tenteges, no!

Pojetny, rewelacyjna pamiec i zdolnosc kojarzenia, do tego ma motywacje. Najgorsza ta
            gramatyka - wymowa tez problematyczna, ale sie poprawia...

DON. Zdjecie mialo byc wieszaka. Kurdebalans. Ani ja ani uczen sie do Desy nie kwalifikujemy!
            (bo sie zezloszcze! ;-))))))

Anita, wieszak ktos kupil :-(((( W innych miejscach tez nie bylo.

Ech, panie Jakubie, bylo mi napisac, ze zadnych zakupow dzis...
            • ani-ta Re: HASLO - wieszak:) 23.01.05, 20:55
              a taki cie nie pocieszy?
              allegro.pl/show_item.php?item=39601235
              ide szukac "przysciennego":)

a.:)
              • jutka1 Re: HASLO - wieszak:) 24.01.05, 07:42
                Anita, dzieki, ale mnie wlasnie o taki "przyscienny" chodzi.. :-))
        • don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 22 stycznia 22.01.05, 12:19
          RYBY (19 II - 20 III): Pora dogadac sie z rodzina, rozwiazac problemy
          mieszkaniowe? Finansowe?
          cos zafiksowany ten horoskopista na finanse.jedynym moim rozwiazaniem
          finansowym to faktycznie dogadac sie z rodzina-moze pozycza?
          • bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- don2... 22.01.05, 13:05
            don2 napisał:

> RYBY (19 II - 20 III): Pora dogadac sie z rodzina, rozwiazac problemy
            > mieszkaniowe? Finansowe?
            > cos zafiksowany ten horoskopista na finanse.

...tu jest kolejeczka, bylam pierwsza o;

• bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 22 stycznia 22.01.05, 13:09
        jutka1 napisała:
        > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Unikaj samotnosci - szukaj dobrych kontaktow z
        ludzmi. Moze nawet milosci?

zima ? nie wyrobie...poczekam lepiej na te kasztany
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 24 stycznia 24.01.05, 07:44
      Milego dnia i tygodnia zycze :-)

BARAN (21 III - 20 IV): Pobudzony. Gdzie moja podwyzka? Gdzie apanaze? Gdzie forsy walizka?

BYK (21 IV - 21 V): Sluszne decyzje. Czas zamykac sprawy i otwierac nowe, juz pora cieszyc sie
      spokojem.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Wykorzystaj urok osobisty. To bardzo mocny atut. Ten wzrok
      jedwabisty?

RAK (22 VI - 22 VII): Wyjasniaja sie sprawy: rodzinne, zawodowe... wszelkie. Znow plyniesz na
      korzystnej fali! Otworzmy butelke!

LEW (23 VII - 22 VIII): Za wiele spraw. Za wiele prac. Dlatego unikaj samotnosci. Szukaj przyjazni
      i milosci.

PANNA (23 VIII - 22 IX): Znajdz czas dla bliskich, posluchaj, co maja Ci do powiedzenia. To
      odmienia!

WAGA (23 IX - 22 X): Frustracja? Zjedz burito i wypij piwo meksykanskie. A potem flamenco na
      bufecie!

SKORPION (23 X - 21 XI): Gwiazdy Ci sprzyjaja, laduja energia. Zyjesz, radosnie. Calkiem serio.

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Male pobudzenie? Wypij piwko. Najlepiej w barze naprzeciwko.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): W roli mediatora. Poszukujesz "zlotego" rozwiazania. A za ile
      zlotych?

WODNIK (21 I - 18 II): Dzialalnosc gospodarcza. Biznes. Przedsiebiorczosc.

RYBY (19 II - 20 III): Sprawy rodzinne domagaja sie wyjasnienia i rozstrzygniecia. Nadchodzi
      pora pojednania.

JAKUB CIECKIEWICZ
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 25 stycznia 25.01.05, 09:48
      Milego dnia! :-))

Pelnia Ksiezyca w znaku Lwa. Czas zabawy i rozrywki.

BARAN (21 III - 20 IV): Sila i energia, sprawnosc, dynamika. Rozwiazujesz problemy. Idzie
      ofensywa.

BYK (21 IV - 21 V): Potrzeba zdrowego wypoczynku - narty? bilard? kino? Najlepiej z chlopcem
      lub z dziewczyna.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Pod wplywem Merkurego: czarujacy i skuteczny. Przedsiebiorczy.
      Radzisz sobie swietnie.

RAK (22 VI - 22 VII): Optymizm! Dzieki niemu juz wkrotce pokonasz problemy, nawet te, ktore
      wydawaly sie nierozwiazywalne. Jedz kremowki w wannie!

LEW (23 VII - 22 VIII): Usmiech, kuszacy wyglad, miekkosc, delikatnosc - emocje, namietnosci!
      Co za radosc.

PANNA (23 VIII - 22 IX): Czas pracy, kariery, odpowiedzialnosci. Pokonujesz wszystkie biezace
      trudnosci.

WAGA (23 IX - 22 X): Jowisz Cie wesprze, pomoze przezwyciezyc klopoty, osiagnac postep,
      zarobic pieniadze.

SKORPION (23 X - 21 XI): Na luzie, spokojnie, bez emocji. Co sie uda, to sie uda. A teraz
      odpocznij!

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Dobry nastroj, bo sytuacja rozwija sie pomyslnie. Intuicja i elegancja.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Unikaj przygnebienia, poszukuj ladu i harmonii. Radosci i
      spelniania. Prawdziwej wolnosci.

WODNIK (21 I - 18 II): Spokojnie, pasywnie i na luzie. Zyj sobie bez troski.

RYBY (19 II - 20 III): Ludzie Cie doceniaja, lubia i szanuja. Dzieki temu masz szanse osiagnac
      duzy sukces.

JAKUB CIECKIEWICZ
      • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek, 25 stycznia 25.01.05, 09:50
        Dobry nastroj, bo sytuacja rozwija sie pomyslnie. Intuicja i elegancja.

Jak milo, panie Jakubie.... Nie wloze dzis waciaka i walonek, i juz wszystko sie sprawdzi :-))
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 26 stycznia 26.01.05, 09:16
      jak zwykle milego dnia zycze wszystkim znakom :-))

Ksiezyc w znaku Lwa, w pieknych i harmonijnych ukladach z Jowiszem i z Marsem. Czas
      rozrywek.

BARAN (21 III - 20 IV): Dynamiczny, ofensywny, idziesz do przodu jak burza. Wokolo widac
      zlote gromy. Brylantowe krople.

BYK (21 IV - 21 V): Spokojniej, pasywnie, miekko, nie przejmuj sie okolicznosciami. Zjedz lepiej
      slodkie ciastko!

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Wielka ekspansja rozpoczeta. I Achillesa juz nie boli pieta.

RAK (22 VI - 22 VII): Przedsmak radosci. Ona idzie, nadciaga, zapowiada spelnienia. Powachaj
      tylko! Czujesz grochowke zolnierska?

LEW (23 VII - 22 VIII): Uroda, seksapil, co za zapachy i w ogole! Wywolujesz spore zamieszanie.
      To rozumiem!

PANNA (23 VIII - 22 IX): Cierpliwosc, dobre pomysly, dzialanie strategiczne. A przed Toba
      prawdziwe wyzwania.

WAGA (23 IX - 22 X): Zadowolony? Wiele ostatnio osiagnales. I pokonales swe demony.

SKORPION (23 X - 21 XI): Obowiazki. Prace heraklejskie. Czyszczenie stajni Augiasza? Czas doic
      i sprzedawac, bo zezarta pasza.

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Biznes czeka i zaprasza. Dobra nasza!

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Sto dobrych pomyslow na zycie. (Najlepiej w dobrobycie.)

WODNIK (21 I - 18 II): Slonce swieci, ogrzewa, dodaje nadziei. A wkrotce wszystko sie radosnie
      zmieni.

RYBY (19 II - 20 III): Wenus Cie poprowadzi, doda uroku, wdzieku. Wesprze wspaniala, cudowna
      energia.

JAKUB CIECKIEWICZ
      • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 26 stycznia 26.01.05, 09:59
        Biznes czeka i zaprasza. Dobra nasza!

No, jesli biznesem mozna nazwac prace domowe typu pranie i szykowanie sie powoli do
        wyjazdu...
        Innych biznesow nie przewiduje :-)
        • don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 26 stycznia 26.01.05, 12:01
          RYBY (19 II - 20 III): Wenus Cie poprowadzi, doda uroku, wdzieku. Wesprze
          wspaniala, cudowna
          energia.
          Sex ,sex,sex wszedzie sex ! co z zycie,zwariowac mozna.
          • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 26 stycznia 26.01.05, 12:05
            A tobie znowu tylko jedno w glowie :-))))))

(wspaniala cudowna energia moze byc tez energia do zrobienia gourmet kolacji!!! ... no tak, ale
            gourmet kolacja tez sie seksem konczy... hmmm... no masz racje ;-))))
            • ani-ta absolutnie!!!! 26.01.05, 12:09
              pan Jakubek NIE mial na mysli kolacji!:))))

sex, sex, sex... itd.:PPPPPP

P.S.
              od kogo ja sie tego nauczylam? od mamusi?:))))))))
              • jutka1 Re: absolutnie!!!! 26.01.05, 12:12
                Anita, jak by tu, ten, no, ehem....

Jasne ze od mamusi ;-))))))
                • tortugo Re: absolutnie!!!! 26.01.05, 18:50
                  RYBY (19 II - 20 III): Wenus Cie poprowadzi, doda uroku, wdzieku. Wesprze
                  wspaniala, cudowna
                  energia.

zdaje sie, ze cos o Wenus bylo w zeszlym miesiacu... hmmmmmmmmm... cykliczne
                  to? Ale nie bede sie dopatrywac powiazania horoskopu z naukami przyrodniczymi.
                  Energia mnie rozpiera, wspaniala, cudowna, przelotne spojrzenie w lustro
                  potwierdza, ze jestem przystojny i pelen uroku, lece sie bzykac ;)

• don2 Re: absolutnie!!!! 26.01.05, 19:07
                    sam siebie? :)))
                    • jutka1 Re: absolutnie!!!! 26.01.05, 20:28
                      Sznycel no wlasnie! Nie "ide sie bzykac" tylko "ide kogos bzykac"... ;-)))

hehehehe :-))))))))
                      • ani-ta zaraz! moment!!! 26.01.05, 20:48
                        a moze on chcial SIE a nie KOGOS?:)
                        nie wkladajcie mu do ust czegos czego tam jeszcze nie bylo!:)))

boszzzzzzzzz... ktos tu musi stac na strazy slowa:)))))))

a.:)))
                        • jutka1 Re: zaraz! moment!!! 26.01.05, 20:51
                          ani-ta napisała:

> nie wkladajcie mu do ust czegos czego tam jeszcze nie bylo!:)))
                          No wiesz?????
                          Skandal!!!
                          Sznycel doswiadczony facet, co mial miec w ustach, to juz mial, nespa Pooptie?
                          Hahahahahahahahahaha..... :-))))

Poplakalam sie ze smiechu :-D
                          • ani-ta Re: zaraz! moment!!! 26.01.05, 20:57
                            mysle, ze scurvienie dzisiejszego horoskopu RYB na sex... jest jak najbardziej
                            uzasadnione:)

"mniaaaaaaaam... cieply ptak w ustach... to jest to co lubie..."
                            powiedzial wyglodnialy mezczyzna palaszujac kurczaka:P
                            inny dodal:
                            "ptak... noooo... ale te cycki wczoraj byly wysmienite...."
                            wolne tlumaczenia brzmi: "cycki=piersi - filety z kurczaka"

ja wierze... ze oni JEDLI w delegacji:))))))))))))))))))))) )

a.:)))))))
                            • jutka1 Re: zaraz! moment!!! 26.01.05, 21:06
                              Kto mial scurviac jak nie my? Scurviacze parekselons?? ;-)))))
                              • tortugo Re: zaraz! moment!!! 27.01.05, 00:50
                                spiesze niespiesznie z odpowiedzio:

(1) "sie bzykac" z kims, naturalnie, uzylem w bardziej popularnej formie
                                przechodniej ;) Bo jakbym napisal "z kims" to by wyszlo ze na polowanie ide
                                (niezgodnie ze stanem faktycznym). A jakbym napisal dokladnie z kim ide sie
                                bzykac, to by sie (a) wydalo, i (b) wyszedlbym na nie-dzentelmena (niezgodnie
                                zez stanem faktycznym). Poza tym jest jeszcze kwestia retoryczna: jak bym
                                napisal ze ide bzykac, to by wyszlo, ze jestem szowinista i dbam jeno o siebie,
                                albo i podejrzenia by sie zaczely ze moze sznycel bzyka jakies bezbronne istoty
                                wbrew ich woli lub nawet zgodnie z ich wola w wypadku zwierzat (oba niezgodne
                                ze stanem faktycznym).

(2) si, co mial miec w ustach to juz mial, na ekszperymienty w tym wieku sie
                                juz sznycel nie pisze. Wole poblazac swoim wyuzdanym acz sprawdzonym
                                upodobaniom ;)

(3) a propos ryb (wpis anity bodajze), przypomnial mi sie kawal, ale jest tak
                                zenujaco gupi, ze tylko zacytuje punchline:
                                "... ale dlaczego ty masz takie smutne oczy...?"

:))))))))))

• jutka1 Re: zaraz! moment!!! 27.01.05, 08:55
                                  Pieknies to Sznycelku wyjasnil :-))

Nie znam tego kawalu... ;-(
                                  • tortugo Re: zaraz! moment!!! 27.01.05, 17:21
                                    kawal zaczyna sie:
                                    "Stoi pijany gosciu przed pisuarem ..."
                                    dalej kojarz se sama :))))))))
                                    cmokasy
                                    • jutka1 Re: zaraz! moment!!! 27.01.05, 19:11
                                      Daj ten kawal, bo mi mozg wysiadl :-))
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 27 stycznia 27.01.05, 08:57
      Milego dnia :-)))

O godzinie 12.25 Ksiezyc ze znaku Lwa przemiesci sie do gwiazdozbioru Panny. Czas pracy
      intelektualnej.

BARAN (21 III - 20 IV): Czas podejmowania bardzo waznych decyzji. Przelomowych. Wielkie
      narady i dyskusje.

BYK (21 IV - 21 V): Gry towarzyskie. Rozmowy i ploteczki, zarciki, zabawy. Male frywolnosci.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Nie narzekaj, nie marudz, wez sie za bary z losem i jesli trzeba -
      walnij go kokosem.

RAK (22 VI - 22 VII): Dobry nastroj! To podstawa. Spokoj, rozrywka, alkohol, zabawa.

LEW (23 VII - 22 VIII): Flirty, zarty, mile, radosne rozmowy. Dzien toczy sie - kolorowo.

PANNA (23 VIII - 22 IX): Porzadek, logika i precyzja. Widzisz sprawy jasno. Dzialasz kreatywnie.

WAGA (23 IX - 22 X): Mily czas - drinka i przekaski. Pora juz zaczac tango milonga.

SKORPION (23 X - 21 XI): Optymizm, troska i zyczliwosc. Radosc! Radosc zycia!

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Nie przejmuj sie drobnymi klopotami. Spokojnie zyj. Szukaj malych
      radosci.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Przyjemnosci zakupow. Chodzenie po sklepach. Koszyk stale
      rosnie!!!

WODNIK (21 I - 18 II): Zla passa zostala pokonana - mozesz juz wreszcie zjesc banana.

RYBY (19 II - 20 III): Trzeba wiary, nadziei i milosci. Trzeba wciaz poszukiwac pretekstow do
      radosci.

JAKUB CIECKIEWICZ
      • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 27 stycznia 27.01.05, 08:59
        Nie przejmuj sie drobnymi klopotami. Spokojnie zyj. Szukaj malych radosci.

Dobra, postaram sie. Tylko mam niejasne wrazenie panie Kubusiu kochany, ze cos dzis ma pan
        spadek formy... taki banal?... :-)))
        • tortugo Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 27 stycznia 27.01.05, 17:23
          RYBY (19 II - 20 III): Trzeba wiary, nadziei i milosci. Trzeba wciaz poszukiwac
          pretekstow do
          radosci.
          • don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 27 stycznia 27.01.05, 17:49
            RYBY (19 II - 20 III): Trzeba wiary, nadziei i milosci. Trzeba wciaz poszukiwac
            a prosciej nie mozna:wierze i to mi daje milosc i nadzieje ( Swiatlo patrz i
            podziwiaj) :)))))))))))))))))))))))))))))) )))
          • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 27 stycznia 27.01.05, 19:13
            Sznycel, jesli "stan fucktualny" i "No to ja ide... " to....
            znowu idziesz sie bzykac? ;-)))))
            pardon pardon pardon....
      • bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 27 stycznia 28.01.05, 01:10
        jutka1 napisała:
        > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Przyjemnosci zakupow. Chodzenie po sklepach.
        Koszyk stale rosnie!!!

wlasnie wrocilam, hmmm , ale skad jakub wiedzial ?
        • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 27 stycznia 28.01.05, 07:04
          bella-donna napisała:

> jutka1 napisała:
          > > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Przyjemnosci zakupow. Chodzenie po sklepach.
          > Koszyk stale rosnie!!!
          >
          > wlasnie wrocilam, hmmm , ale skad jakub wiedzial ?
          Sledzi cie, inaczej nie widze! (cycat ;-))))
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 28 stycznia 28.01.05, 07:06
      Milego dnia znakom wszelakim :-))

Ksiezyc w znaku Panny, wolny od wszelkich negatywnych wplywow planetarnych. Czas pracy,
      precyzji, odpowiedzialnosci.

BARAN (21 III - 20 IV): Tworczy niepokoj. Dzialanie w sferze nieznanej. Eksperymenty. Nauka,
      alchemia i banany.

BYK (21 IV - 21 V): Skuteczny. Wiesz, czego chcesz i osiagasz konkretne efekty. Liczy sie
      realizm. Oraz spokoj. Swiety.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Wiele emocji. Gora-dol! Jest jednak jeszcze miejsce na? kieszonkowa
      radosc.

RAK (22 VI - 22 VII): Osiagasz wazne satysfakcje: zawodowe, osobiste, tworcze... I z forsa
      rowniez nie jest zle.

LEW (23 VII - 22 VIII): Obowiazki. Trzeba sie sprezyc i naprezyc. Wypiac muskuly. Trabka gra!
      Tra-ta-ta-ta!

PANNA (23 VIII - 22 IX): Przed Toba wiele waznych spraw. Wiec najpierw dzialaj, a potem sie
      baw.

WAGA (23 IX - 22 X): Klopoty zostana rozwiazane. Trudnosci znikna. Osiagniesz teraz
      gigantyczny postep.

SKORPION (23 X - 21 XI): Jak milo. Kobieta, wino, spiew, taniec, zabawa... Jak milo!

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Narzekanie. Marudzenie. Lepiej wypij male piwko z sokiem. Zdrowie!

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Nowe satysfakcje, nowe ambicje, marzenia i dazenia. Atomowe,
      odlotowe, az sie trzesie ziemia.

WODNIK (21 I - 18 II): Merkury juz zbliza sie do Twojego znaku. Na paluszkach. I niesie zloto w
      aksamitnej poduszce.

RYBY (19 II - 20 III): Wahania nastroju. Raz lepiej. Wiecej usmiechu, wiecej smiechu!

JAKUB CIECKIEWICZ
      • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 28 stycznia 28.01.05, 07:54
        Narzekanie. Marudzenie. Lepiej wypij male piwko z sokiem. Zdrowie!

Kula w plot panie Jakubie!
        Ani nie marudze ani nie narzekam (i nie bede), piwa z sokiem nie lubie, a i bez soku pic nie
        bede.
      • tortugo Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 28 stycznia 28.01.05, 17:20
        RYBY (19 II - 20 III): Wahania nastroju. Raz lepiej. Wiecej usmiechu, wiecej
        smiechu!

no dooobra :)))))))))))))))))))))))))))))) )

PiEs: czas na gimnastyke: glowka w prawo, glowka w lewo! coby szyja nie
        zesztywniala ;)
        (:
        (:
        (:
      • bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 28 stycznia 29.01.05, 03:02
        jutka1 napisała:
        > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Nowe satysfakcje, nowe ambicje, marzenia i
        dazenia. Atomowe, odlotowe, az sie trzesie ziemia.

no co Ty , musisz tak od razu o wszystkim publicznie ?
        znowu strzal w 10-tke !!!!
        • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 28 stycznia 29.01.05, 13:20
          bella-donna napisała:

> jutka1 napisała:
          > > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Nowe satysfakcje, nowe ambicje, marzenia i
          > dazenia. Atomowe, odlotowe, az sie trzesie ziemia.
          >
          > no co Ty , musisz tak od razu o wszystkim publicznie ?
          > znowu strzal w 10-tke !!!!
          Toz ci juz pisalam, ze pan Jakub cie sledzi... ;-)))
    • jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 29 stycznia 29.01.05, 13:21
      Milego dnia i week-endu :-)

Ksiezyc w konstelacji Panny, utworzy trudne uklady z Plutonem i z Marsem. Uwaga
      na szosach i na stokach.

BARAN (21 III - 20 IV): Sprawny i przenikliwy - gromadzisz cenne informacje. Ta
      wiedza Ci pomoze odkryc rewelacje!

BYK (21 IV - 21 V): Potrzeba konsekwencji, doprowadzania spraw do konca,
      zamykania procesow - wymusi rozstrzygniecie.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Nie narzekaj. Spokojnie przyjmij, co przynosi zycie.
      I smutki, i radosci.

RAK (22 VI - 22 VII): Bystry, logiczny, szybki, sprawny, zorganizowany.
      Dzialasz radosnie - jak dynamit!

LEW (23 VII - 22 VIII): Nadrabiaj zaleglosci - idz do lekarza albo odpisz na
      listy. Zalatwiaj sprawy wedlug listy.

PANNA (23 VIII - 22 IX): Troche rozkojarzony, zdenerwowany? Zagubiony? Przegnaj
      chandre, pokonaj demony!

WAGA (23 IX - 22 X): Nadmiar kontaktow towarzyskich. Od sniadania do sniadania -
      buzka, telefon, grabulka i bania.

SKORPION (23 X - 21 XI): Mile zniwo. Ludzie Cie lubia i wspieraja. Dzieki temu
      odczuwasz nadchodzaca radosc.

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Szukaj przyjemnosci, unikaj smutku oraz przykrych
      wspomnien. Z ludzmi badz, wygodnie.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Analiza i planowanie - wielka strategia! Jestes
      potezny, bardzo elokwentny...

WODNIK (21 I - 18 II): Dobry czas. Spokoju, radosci, powodzenia. Idziesz do
      przodu az sie trzesie ziemia.

RYBY (19 II - 20 III): Na luzie zyj, spokojnie i wesolo. (Lecz sie rozgladaj
      wokolo!).

JAKUB CIECKIEWICZ
      • jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 29 stycznia 29.01.05, 13:22
        Szukaj przyjemnosci, unikaj smutku oraz przykrych wspomnien. Z ludzmi badz,
        wygodnie.

Kurcze, panie Jakubie, zgadza sie co do joty!
        :-)))))
        • don2 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 29 stycznia 29.01.05, 13:30
          RYBY (19 II - 20 III): Na luzie zyj, spokojnie i wesolo. (Lecz sie rozgladaj
          wokolo!).
          Ide i sie rozgladam wesolo wokolo,a ludzie mysla,ze wariat na luzie
      • bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 29 stycznia 29.01.05, 18:49
        jutka1 napisała:
        > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Analiza i planowanie - wielka strategia! Jestes
        > potezny, bardzo elokwentny...

no, no, takie pochwaly, a jeszcze nie bylo partyjki w szachy...

Ps. prosba/grozba, - jakubie, jesli przegrasz nie zmieniaj mi tu tonu, gra
        zaczyna byc bardzo interesujaca, przypominam , jestem kobieta i paraduje
        wszedzie z torebka...tu sie domysl co cie czeka
        • bella-donna Re: HORROR-SCOPE-- Sobota 29 stycznia .ps... 29.01.05, 18:52
          ...i szpilki tez nosze, zima, lato...o;
        • jutka1 w sprawie torebki 30.01.05, 15:10
          przypominam ze walenie torepkom bezlep to MOJ monopol.
          tantiemy placic, inaczej nie da sie.
          no.
          • don2 Re: w sprawie torebki 30.01.05, 15:21
            Wpisuje cie na liste osob podejrzanych na bycie Bella Donna.Podejrzenia moje
            uzasadniam podobnymi okresleniami oraz tym samym charakterem pisma.Co prawda
            nie jestem grafologiem ale wyraznie widac.
            • jutka1 Re: w sprawie torebki 30.01.05, 15:31
              Ano, Donie, krag podejrzanych sie rozrasta... :-)

Niestety, kazdy, kto mnie zna choc troche, wie ze nocami sypiam, i nie ma sily,
              ktora by mnie zmusila do zarywania nocek i pisania na forum o jakichs okrutnych
              porach.
              Oraz mam swiadkow, ze w Europie jestem non-stop od wielu, wielu, wielu
              miesiecy....

Ale dyplom masz za czujnosc, iscie rewolucyjna! :-)))))))))))))
            • bella-donna Re: w sprawie torebki-Don 30.01.05, 22:34

-no , na tego sobowtora ostatecznie moge przystac, przynajmniej cos sie
              zgadza...kobietka, torebka, szpileczki, oczka piekne i cala masa innych
              jeszcze drobiazgow...ale na te poprzednie... to bron mnie Panie Lord...
          • basia553 BellaDonna 30.01.05, 15:53
            - komkolwiek jest, jest chyba kleptomanka. Jednemu kradnie adres
            innej torepkie. Uwaga, chowac srebra rodowe!!!
          • bella-donna Re: w sprawie torebki-...kurdebalans... 30.01.05, 22:28
            pochwalic sie juz nawet nie mozna, czy co ?
    • bella-donna Re: Jakubie...pilna sprawa !!! 30.01.05, 22:26
      Gdzie jestes ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka