xurek 17.06.05, 13:35 Dina przeploszylista a sami to oprocz Szwedki zadnego wkladu w rozwoj :)). Proponuje by za kare Drapieznik rozpoczal co najmniej 10 nowych ciekawych watkow a Maria co najmniej ze dwa :))))) nudzem siem i nie mam pomyslow Xurek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xurek dodam jeszcze pytanie 17.06.05, 13:36 gdzie som forumowe chlopy? Don, Ertes, Wkrasnicki, SP, CJ, Swiatlo, MK i Ci wszyscy nieobecni od dluzszego czasu? PS: w nagrode za jedyna aktywna obecnosc na forum Drapieznikowi odpuszczony zostanie jeden watek :)))))) Xurek Odpowiedz Link
drapieznik Re: dodam jeszcze pytanie 17.06.05, 13:44 ok, zaraz leca watki, Xurek. Nie wiem czy ci sie beda podobaly :) Odpowiedz Link
xurek minelo 30 minut 17.06.05, 14:10 i wciaz nie ma ani tych, co by mi sie podobaly, ani tych na odwrot. Cus malo wydajny dzisiaj jestes :))) Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Tez minelo 30 minut... 17.06.05, 14:46 ... a Xurek nie odpowiada na moje podanie o przepustke! Bo siem zestresujem! ;-))))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Tez minelo 30 minut... 17.06.05, 14:52 nie stresujta sie!:) cierpliwosc to CNOTA!:)))))) Odpowiedz Link
jutka1 W sprawie cnoty 17.06.05, 14:55 Dziecko drogie moje, nie pindul mi tu o cnocie, bo cnota czasem wcale nie jest chlubnym stanem!!! ;-)))))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: W sprawie cnoty 17.06.05, 15:28 nieeeee?:) oo... to znowu lekcji nie odrobilam:)))))) Odpowiedz Link
jutka1 Donos :-)))) 17.06.05, 14:06 Pisalam pare dni temu o Ertesie i Kolkrasie, ale wtedy mialas z forum klopoty, to moze Ci sie nie pokazalo.. :-) Ertes jest zaprzatniety innymi sprawami i nie ma czasu. Znajac realia, Kolkras wpadl na chwile pare dni temu i powrocil na dzialke. Don jest na wyjezdzie, ale powinien dzis/jutro/pojutrze wrocic. Swiatlo sie zapienil, z bratem poklocil, i poszedl sobie. Znajac Swiatlo, wroci. Na razie pisze pod innym nickiem na innym forum. MK... chyba remont ma, gdzies mi sie cos rzucilo na innym forum, a remont jak wiadomo rzecz czasochlonna i zwykle stresujaca. SP nie wiem. Wszystkich innych tez nie wiem :-)))) Jutka Donosiciel :-) Odpowiedz Link
xurek Jutka, 17.06.05, 14:09 masz jeden Pluspunkt za oswiecenie towarzystwa co do nieobecnosci nieobecnych. Pluspunkt liczy sie jak watek, wiec chwilowo jestes usprawiedliwiona :)). Idz i czytaj w (s)pokoju :)). Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka, 17.06.05, 14:15 Dziekuje! :-)) A propos, czy moglabym prosic o przepustke miedzy 16:00 i 19:00 GMT (circa)? Ide na obiadokolacje z Rodzicielka, inter alia... Z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojego podania ;-))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: no i co? 17.06.05, 13:58 No i co? Przeca zrobilam dzis pare wpisow :-)) Tak powaznie, bylam zajeta czytaniem: juz skonczylam Przekroj, prawie skonczylam the Economist, i czeka na mnie NYRB. I papiery zawodowe cztalam. Wprawdzie na tarasie, kultywujac piegi, ale jednak z dala od komputera i w lekkim skupieniu. :-) Poza tym czekam na to, co mi DrapuDrap chce powoli wytlumaczyc :-) Odpowiedz Link
drapieznik Re: no i co? 17.06.05, 14:11 aaa, dalem spolok bo sie zaraz zacznie. Przejrzalem pare wpisow dino22 i wyszlko ze na forum Holandia to potrafi sie ladnie zachowywac a tu pisze jak listonosz na emeryturze. Dobra, wiadomosci: trafilo mnie jak zobaczylem ile ebay teraz liczy za ogloszenie transakcji!! Trzeba sobie dac spokoj z tymi zlodziejami. No, makabra. Oglosilem autko i licza tak: $40 za ogloszenie i drugie $40 w momencie jak ktos poda pierwszy bid. Czyli 80 juz sie jest w dolku. Oczywiscie gdyby ktos zrobil blad i zaczal np od zera to jasne ze cena moze nawet nie osiagnac 80 jak ten oglaszajacy ma pecha. To jest po prostu ebayowe dranstwo. Odpowiedz Link
ani-ta Re: no i co? 17.06.05, 14:51 fajnie, ze sie zreflektowales - szkoda ze pozno:( teraz w szkolach nie stawiaja za bledy do kata - ino kaza przyniesc zaswiadczenie, a chlopak na dosc mlodego i (niestety) sfrustrowanego wygladal:( nie mozna krzyczec na pierwszej randce!!! moze mielibysmy kolejnego forumowicza z holandii? w koncu 2 to troche malo! i na dodatek kobitki!:) a tak - szast prast i przepadlo! trza bedzie znowu dluuuuugie miesiace na kolejnego wystraszonego czekac!!!:) co do ebay'a - nie lubiem:( baska lubi, a ja nie;( ale baska kupuje w czasie chandry... a ja w nagrode;) stad moze roznica?:) przelicz czy sie oplaca autko do PL wyslac?:) na allegro za wystawienie ogloszenia sie nie placi, dopiero potem... % od sprzedazy:) ale i tak pewnie kiepsko na tym wyjdziesz:) Odpowiedz Link
drapieznik Re: no i co? 17.06.05, 15:16 Wiesz, tu masz racje, nie wpadlo mi to do glowy zyby takie eksportowe interesy robic ale to jest dobry pomysl. Ebay dziala mi na nerwy. ot, wlasnie dostalem email od goscia ktory mowi mi ze tyle to on nie da, ale jak sie aukcja skonczy to on kupi za mniej, hahahaha. Aukcja sie dopiero zaczela, dobre, nie? Poza tym to jakies nowe wirusy sie pokazaly i mialem troche pracy z ich usuwaniem. Milego dnia zycze!! Odpowiedz Link
ani-ta Re: no i co? 17.06.05, 15:27 jak sie okaze, ze ja mam leb do interesu... to kupie od ciebie kolejny samochod;))) ale poki co... 33lata slysze, ze mam wiele talentow... ale ten od pomnazania pieniedzy na 100% sie wsrod nich nie znajduje!:))))) Odpowiedz Link
drapieznik Re: no i co? 17.06.05, 18:02 definitywnie czuje ze masz talent. Zobaczysz ze w ktoryms momencie ten klub zmienimy na klub milionerow. Odpowiedz Link
ani-ta Re: no i co? 17.06.05, 18:22 trzymam cie za slowo!!! tylko nie probuj mnie wyrolowac tak jak Walesa:PPP on tez miliony obiecywal... a potem walute zmienili:PPPP Odpowiedz Link
drapieznik Re: no i co? 17.06.05, 21:02 kawal, ze facio zlapal rybke, ktora puscil jak rybka spelnie jego zyczenie zeby mial po kolana. Na drigi dzien, odchyla kocyk, patrzy i rzeczywiscie: po kolana. Tylko nozki krociutkie... All relative. Odpowiedz Link