Dodaj do ulubionych

Ulubione watki z innych forow

18.08.05, 03:14
Zakladam ten watek zeby wrzucac na niego przyklady Waszych ulubionych watkow
z innych forow. Don ma swoje cytaty-perelki, ktore przyprawiaja o rechot, a
ja z grubej rury - od razu calymi watkami.

Pozdrawiam
Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
.·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
Obserwuj wątek
    • luiza-w-ogrodzie Watek "Dekolty rowerzystek" z forum "Rowery" 18.08.05, 03:16
      Podoba mi sie i temat, i sposob w jaki jest dyskutowany. Takie dobroduszne
      swintuszenie osob z doswiadczeniem w temacie ;oD

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=372&w=25998471
      Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

• triskell Mój ulubiony wątek z Forum Humorum 18.08.05, 03:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=15012800&s=0
    • basia553 Re: Ulubione watki z innych forow 18.08.05, 11:31
      triskell - bomba! Czesto zagladam na to forum, a ten watek przegapilam.
      Dzieki:)))))
      • don2 Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 10:58
        Autor: aneya (2005-08-17 12:27:59)
        ---
        • don2 Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 11:04
          A mnie sie w USA nie podobało,że tam wcale nie jest tak, jak pokazuja na
          filmach. Na filmach to są piękne kobiety, smukłe , albo nawet jak z pupą to też
          fajne. A ja jak zobaczyłam, że tam prawie każdy ponad 100kg waży, to nie mogłam
          ze zdziwienia ruszyć z miejsca. Stałam na ulicy, ludzie lecieli a ja patrzyłam,
          jak sie toczą. I te różowości.Aż mdli. Duże kobiety blond w różowych ,
          obciskających sweterkach i spodniach z jakiegoś dżerseju! Okropne. Nie podoba
          mi sie takie coś. Juz więcej nie pojadę!
          • don2 Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 11:09
            Autor: Polko-Amerykanka (2005-08-19 19:16:02)
            ---
        • jutka1 Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 13:11
          Aneya ma szanse zostac moja idolka!
          :-)))))))
          • maria421 Przeczytajcie to- miodzik...))) 20.08.05, 17:09
            Grucha czy jabłko?
            Autor: fionna
            Data: 04.08.2005 22:59

"Ja niestety jestem grucha paskudna - mikrobiust (mniej niż 90cm), w pasie też
            w miare, a od pasa w dół jestem jakby z innej foremki - duży tyłek, nogi itd.
            Niestety sadełka tam nagromadzonego bardzo trudno się pozbyć. Ćwiczenia na
            nogi też powodują zbytnie rozwinięcie mięśni. Chyba się wezmę i odessę (jak
            to się pisze???)"
            =========================================

ODESSAC sie! To jest to, co mi potrzeba! Ide sie ODESSAC!... ))))

• don2 Re: Przeczytajcie to- miodzik...))) 20.08.05, 19:59
              jest takie ladne miasto,ktore juz od co najmiej 18 wieku obiecuje rozkosze
              oralne.Niestety nie bylem i nie moge potwierdzic czy to prawda :))))
          • triskell Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 22:22
            jutka1 napisała:
            > Aneya ma szanse zostac moja idolka!

Jakoś te posty Aneyi śmierdzą mi prowokacją. Już pomijam meritum sprawy, ale
            ilość błędów ortograficznych (zwłaszcza w drugim cytowanym przez Dona poście)
            wydaje mi się przesadzona, tak jakby były tam powstawiane "na siłę". Ludzie
            robią błędy na forach, ale tu jest ich moim zdaniem _za_dużo_ jak na autentyk.
            • jutka1 Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 22:27
              Tris., moze i tak... Szkoda, bo juz sie nasadzilam, zeby toto wielbic! ;-))))))
            • don2 Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 22:36
              > Jakoś te posty Aneyi śmierdzą mi prowokacją. Już pomijam meritum sprawy, ale
              > ilość błędów ortograficznych (zwłaszcza w drugim cytowanym

A to moja wina,ze jestes na takim ynteligentnym forum :))))) A tak serio ,to
              rozni ludzie pisza na roznych forach A NIECH SE TAM PISZA,JA I TAK POJDE
              PIECHOTA .
              • triskell Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 22:47
                A tak w ogóle to skąd ten post jest? Czy z tego legendarnego forum Polonia?
                • jutka1 Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 23:06
                  Na Polonii nie zauwazylam, ale tez nie czytam tam wszystkiego..

Don! Skad bierzesz te cudenka?
                  • triskell Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 23:12
                    Jutko - znalazłam!!! :-)

www.kafeteria.pl/namarginesie/obiekt.php?id_t=175
                    Nie mam tego teraz czasu przeczytać, ale zostawiam sobie stronę z tym wątkiem
                    otwartą, do poczytania wieczorem "na deser". Coś mi się wydaje, że będzie warto :-)
                    • triskell Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 23:16
                      Niestety, wpisałam w Google "Aneya Kafeteria". I znalazło mi tylko ten wątek.
                      Żegnajcie resztki nadziei, że ona może jednak jest prawdziwa.
                    • jutka1 Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 23:17
                      Zrobilam to samo :-)
                      Jak to znalazlas?
                      • triskell Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 23:20
                        jutka1 napisała:
                        > Jak to znalazlas?

Na innym forum od wczoraj ludzie komentują (też raczej krytycznie) wątek, który
                        brzmiał mi podejrzanie podobnie. Nie miałam czasu wczoraj w niego wejść, ale
                        teraz sprawdziłam - ten sam :-P.
                        • jutka1 Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 23:47
                          czy moja niedoszla idolka wpisala sie w dyskusji pod glownym tekstem?
                          • triskell Re: Ulubione watki z innych forow 20.08.05, 23:57
                            jutka1 napisała:
                            > czy moja niedoszla idolka wpisala sie w dyskusji pod glownym tekstem?

Tak, jakoś tak bliżej końca, niż początku.
                            • triskell Re: Ulubione watki z innych forow 21.08.05, 00:29
                              Wiesz co, w końcu mnie samą ta Aneya zafascynowała, więc wrzuciłam nicka w
                              Google Polska, z opcją wyszukiwania tylko na polskich stronach. Znalazłam kilka
                              wypowiedzi jakiejś Aneyi, dotyczących edukacji i matury, tylko że ta Aneya
                              błędów nie robi. Na jakimś muzycznym forum znalazłam też następującą wypowiedź:
                              "są super ale też nudniiiiiiiiiiii
                              aneya"
                              ( emuzyka.pl/opinia/wykonawca/opinie/index.php?wyk=1558 )

... więc niby żadna rewelacja, poszukiwania raczej nieskuteczne... ALE ... na
                              tej samej stronie, do której link podałam przed chwilą, znalazłam też np. takie
                              wypowiedzi:

"Jeden Osiem L to zespół najpopularniejsz wśród
                              młodzieży. Kolesie z zespołu są spoooko, a wszyscy ci
                              którzy ich nie znaja albo nie lubią to dupki.Oby jak
                              najdłużej isnieli i żeby im się udały koncerty w
                              stanach. Powodzenia wam życzę.
                              Ewa"

"jJA UWARZAM ŻE JEDEN OSIEM L JEST WPOŻO MUZĄ!! ONI SIE
                              RUŻNIĄ OD TYCH INNYCH RAPERuW JAK MEZO CZY
                              LIBER!!!!ONISĄ ZAJEFAJNI!!!CHOCIAZ NIEKTURZY MYSLA ZE
                              TO POP ALE NIE TO HIP-HOP TAK JEDEN OSIEM L
                              GORA!!!!!!!!!!!15.O8.2004
                              GOCHA"

"hej uważam że jesteście fajnymi
                              gościami(przystojnymi)piosenki są cool więc krycycy
                              niech sie nie wypowiadają!!!!
                              AŚKA"

"jeded osiem l jest super to muj ulubiony zespół TEKSTY
                              TYCH PIOSENEK PRZEDSTAWIAJĄ PRAWDE JAKA JEST W ŚWIECIE
                              I TAKRZE MAJA ŚWIETNĄ MUZYKĘ
                              PAULA"

"To najlepsza grópa na świecie uwielbiam zarówno ich jak
                              i ich piosenki.Co do wykonawców to sa cudowni i bardzo
                              utalentowani.Kiedy oglądam ich teledyski to az mnie
                              ciarki z zachwytu przechodza. Ich muzyka jest szczera
                              iplynie prosto z ich serduszek.Znam ich wszystkie
                              piosenki na pamiec bo spiewaja o zyciu bez zadnych
                              śćem. pozdrowionka SYLWIA
                              sylwia"

"Gorszych debili którzy tu pisali nigdy nie widziałam no
                              niektórzy co oki,ale jak czytam nie które opinie innych
                              ludzi to mnie sraka ciśnie(sora,że się tak wyraże)jak
                              np.jakaś tak Agnieszka napisała, że ściągneli z
                              jakiegoś filmu no to naprawne mnie sraka scisnęła. Nie
                              powiem,zespół JEDEN OSIEM L jest naprawde super i
                              cool,ale nie którzy nie doceniają tego lepiej,ale
                              lepiej by nie zaśpiewali,więc Ci którzy napisali o nich
                              żle to poczujcie sie właśnie tak : Włączasz sobie
                              kompa i wchodzisz na swoją strone
                              Natalia"

"OSZOŁOMY te PAJACE z "Jeden Osiem L" w swich
                              tekstach obrażają Polaków, gdyż poddali sie
                              ANTY-polskiej INDOKTRYNACJI z gazet SZMATŁAWCÓW
                              drukowanych w Polsce w jezyku polskim jak np. Gazeta
                              Wyboprcza lub innych które oczerniają Polaków. 85%
                              drukowanych gazet codziennych w Polsce w jezyku polskim
                              jest WŁAŚNOSCIĄ KAPITAŁU ZAGRANICZNEGO, który usiłuje
                              SKOLONIZOWAĆ Polaków i OGRABIĆ. Te PAJACE z "Jeden
                              Osiem L" produkuja słowa do swich MURZYNSKICH
                              PALAGIATÓW tak aby pomagać GRASUJACEMU kapi
                              Broniacy dobre imię Polaków"

"qurwa 18L to najbardziej zj***** zespul hip-hop-owy w
                              calej POLSCE sa POprosty do DUPY bo to ciule jak 18L to
                              jest HIP-HOP to ja qurwa jestem hmm..Qurwa ja wy qurwa
                              mozecie sluchac takiego ciulstw qurwa ludzie
                              posluchajcie se prawdziwego HIP-HOP-u jak posluchacie
                              to dopiero zrozumicie ze to qurwa jakies Disco-polo
                              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18L obrarza caly
                              polsi sklad Hip-Hop-powy
                              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlatego ich tak
                              nienawidze
                              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              !
                              Szasza kIng"

Na podstawie powyższego stwierdzam, że fora gazety są naprawdę na wysokim poziomie.
                              • jutka1 Re: Ulubione watki z innych forow 21.08.05, 00:35
                                I juz jestesmy w elycie hehehe ;-)))))

Tak powaznie, to mnie tez rece opadly jak to poczytalam ...
    • ani-ta Re: Ulubione watki z innych forow 21.08.05, 21:52
      nie wiem czy bylo... bo mam zaleglosci w czytaniu...
      ale ci duzi chlopcy mnie do lez rozbawili:))))))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=644&w=27895576&s=1
      • jutka1 Re: Ulubione watki z innych forow 21.08.05, 22:40
        Jak to bylo? Dlaczego kobiety maja problemy z parkowaniem rownoleglym (do tylu
        miedzy 2 samochody)?
        Bo cale zycie nam wmawiaja ze "tyle" to jest 20 centymetrow :-)))))
    • bella-donna Re: Ulubione watki z innych forow 22.08.05, 02:55
      nie wiem skad macie tyle czasu aby jeszcze sledzic co sie dzieje
      na innych forach...
      • luiza-w-ogrodzie Re: Ulubione watki z innych forow 22.08.05, 02:56
        bella-donna napisała:

> nie wiem skad macie tyle czasu aby jeszcze sledzic co sie dzieje
        > na innych forach...

Jak to skad mamy tyle czasu? Pozyczamy!

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie

• luiza-w-ogrodzie "Zapomniane ksiazki dla dzieci" Forum "Ksiazka" 22.08.05, 03:07
      Dla sentymentalnych: poczytajcie watek p.t. ""Zapomniane ksiazki dla dzieci" na
      Forum "Ksiazka".
      Uprzedzam ze jest to bardzo dlugi watek (ponad 1300 wpisow) wiec jesli Wasz
      system tego nie zdzierzy, prosze narzekac komputerowi ;oD

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=4353171
      Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

• luiza-w-ogrodzie "Dzieci rozmawiaja" - na Forum Humorum 25.08.05, 07:00
      Poszlam tam za linkiem na glownej stronie Forum GW i nie zaluje. Dostalam
      czkawki od tlumienia histerycznego smiechu a najgorsze to ze w pracy nie moglam
      sie nikim z tym podzielic (no dobra, przetlumaczylam dla kolezanek kawalek o
      dziadku, ktory pytal sie wnuczki czy wolalaby zeby bocian jej przyniosl
      braciszka czy siostrzyczke).

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=27610767
      Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

• basia553 Re: "Dzieci rozmawiaja" - na Forum Humorum 25.08.05, 10:17
        no. troche poczytalam, choc humor dziecinny mniej mnie bierze. ale mi sie
        przypomnialo, ze uzylam jakiegos slowa rosyjskiego na wakacjach i möj cioteczny
        wnuk zapytal, czy urodzilam sie pod zaborem rosyjskim. dla tych mlodych dzisiaj
        to niezrozumiale, ze mysmy sie wszyscy rosyjskiego uczyli..
        • don2 Re: "Dzieci rozmawiaja" - na Forum Humorum 25.08.05, 10:36
          Doloze,z tym zaborem:)) w TVP jakis mlody tytulujacy sie historykiem stwierdzil:
    • basia553 Tak Donie, 25.08.05, 10:46
      dla mlodych jestesmy chyba historia:)))))
      • don2 Re: logika kobieca :)))))))))))))))) 25.08.05, 13:28
        tato przytargal skads uzywany sprzet do wywolywania zdjec. moglam byc wtedy
        moze w 2kl podstawowki. ciemnie zrobli w kibelku, bo tam nie bylo oka,
        obowiazkowo po polnocy, bo wtedy juz ciemno na dworze. wywolywalismy stare,

a potrzebne jest do ciemni:pomieszczenie bez okna i koniecznie ciemnosc za oknem
        i jak tu nie sikac z radosci na takie bzdety.I nie trzeba sie
        wysilac,wchodzisz na te Forum i gdzie nie klikniesz to takie kwiatki.To jest
        lepsze jak forum humorum :))))))))))))))))))
        • triskell Re: logika kobieca :)))))))))))))))) 25.08.05, 13:38
          don2 napisał:
          > a potrzebne jest do ciemni:pomieszczenie bez okna i koniecznie ciemnosc za okne
          > m

Donie, ja tu akurat rozumiem, o co dziewczynie chodziło. Ja też moją łazienkę
          wielokrotnie zamieniałam w ciemnię, zdarzało mi się robić odbitki i w dzień, ale
          wtedy szybkę w drzwiach do łazienki trzeba było zasłonić ręcznikiem, podobnie
          jak i kratkę na dole drzwi i wszystkie szpary w tychże drzwiach. W przeciwnym
          razie wpadało światło z przedpokoju. Nie wiem, czy pamiętasz, jakie w polskich
          blokach były "wspaniałe" i "szczelne" drzwi w łazienkach?
          • triskell Re: logika kobieca :)))))))))))))))) 25.08.05, 13:43
            triskell napisała:
            > i wszystkie szpary w tychże drzwiach.

Zanim się przyczepisz do braku precyzji językowej - sprostowanie: nie _w_
            drzwiach, tylko pomiędzy drzwiami a futryną. :-) No a "w" drzwiach te elementy,
            o których już wspomniałam: szybka na górze i kratka na dole.
            • don2 Re: logika kobieca :)))))))))))))))) 25.08.05, 15:11
              . ciemnie zrobli w kibelku, bo tam nie bylo oka,
              obowiazkowo po polnocy, bo wtedy juz ciemno na dworze.

Trixi ty mizerny adwokacie,przeczytaj to sobie ! kogo obchodza zakulisowe
              wiadomosci o stanie budownictwa PRL.Co mnie jako czytajacego i szukajacego
              perelek to interesuje.Mnie siem w oczy zuca codactwo tekstowe i co ja mogie na
              to.
              • lucja7 Ja w sprawie kibla 25.08.05, 15:28
                Nic z tego nie rozumiem.
                To ze mozna postawic np powiekszalnik na kiblu gdy sie go nie uzywa, zgoda.
                Ale prosze mi wytlumaczyc dzialanie kibla bez oka gdy chce sie go uzyc!
                Bo zgadzamy sie chyba ze "robi sie" w oko kibla?
                • triskell Re: Ja w sprawie kibla 25.08.05, 16:38
                  Donie, Łucjo - wydaje mi się jasne, że "oka"/"okna" to literówka. Powiem więcej,
                  Donowi najwyraźniej nie o nią chodziło, bo parę postów powyżej napisał, cytuję:
                  "a potrzebne jest do ciemni:pomieszczenie bez okna i koniecznie ciemnosc za
                  oknem". Z powyższego cytatu było dla mnie jasne, że z jakiegoś powodu uważa za
                  nielogiczne używanie ciemni w nocy, bo przecież "i tak nie ma okna, to co za
                  znaczenie ma noc". Jeszcze raz podkreślam, z powyższego cytatu (w którym Don
                  napisał _"okna"_, nie "oka") wynika, że także bez literówki post tej dziewczyny
                  był dla Dona nielogiczny. W związku z tym nie ustosunkowałam się do literówki,
                  tylko do logiki używania łazienki jako ciemni nocą i napisałam, jakie mogą być
                  ku temu powody (brak światła dziennego przenikającego przez drzwi).

No chyba, że Don, chcąc dziewczynie wytknąć literówkę ("oka" zamiast "okna") sam
                  popełnił literówkę ("okna" zamiast "oka") i tym samym zaciemnił sens tego,
                  _czego_ właściwie się czepia ;-).
                  • lucja7 Re: Ja w sprawie kibla 25.08.05, 16:53
                    Dobrze juz, dobrze, brak problemu.
                  • don2 Re: Ja w sprawie kibla 25.08.05, 16:54
                    trixi,ty sie prosze ja ciebie nie wymadrzaj.Ty prawidlowo odczytalas moje
                    intencje i koniec.
    • tortugo Re: Ulubione watki z innych forow 25.08.05, 18:54
      to de facto nie z innego forum (czytam tylko jedno inne), ale tchnie swiezoscia
      nieznana naszemu, a jako zem sie narechotal do bolu brzucha, wiec oto:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=28138925&v=2&s=0
      • don2 Re: Ulubione watki z innych forow 25.08.05, 19:19
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=28064891
        a nie zabral bys glosu na tym watku ? jakos nikt z was nie ma ochoty :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka