maria421 26.09.05, 10:36 ... wyniosl pare dziel z Louvru, zaladowal na swoj SUV i uciekl. Niestety, pare ulic dalej zabraklo mu paliwa i dopadla go policja, zaczal wiec tlumaczyc: "Monsieur, I had no Monet to buy Degas to make the Van Gogh". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don2 Re: Amerykanin w Paryzu..... 26.09.05, 12:43 wysmienite :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Amerykanin w Paryzu..... 26.09.05, 17:59 Pierwszy raz przeczytalam przed poludniem, w pospiechu, miedzy jednym telefonem a drugim, jednym akapitem a drugim.... i nie zrozumialam :-))) Mario, cudne! :-)))))) Z podziekowaniami, Twoj Glab1 :-))) Odpowiedz Link
ertes SUV 26.09.05, 22:23 Gwoli scislosci VAN to nie jest SUV ;) Ale w temacie SUV, przez najblizsze kilka dni jezdze wlasnie tym ogomniastym samochodom. Fajnie sie siedzi tak wysoko. Jedno jednak trzeba przyznac Amerykanom: nikt im nie dorowna w wyposazeniu i pomyslowosci i wygodzie wszystkich dodatkow. Odpowiedz Link
don2 Re: SUV 26.09.05, 22:34 masz racje Ertes,szczegolnie gdy wszystko wymyslili japonczyki,niemcy ,francuzy i koreanczyki.A design to italiancy :))))))) Odpowiedz Link
ertes Re: SUV 26.09.05, 22:47 Bzdura. Akurat wnetrza sa wymyslone przez tutejszych. To umieja. O reszcie lepiej milczec. Odpowiedz Link
ertes Re: SUV 26.09.05, 22:59 Jestem. Nie chodzi mi o to jak wnetrze wyglada bo tu akurat mam inne zdanie ale o wszystkie gadzety typu pojemnik na szklanke, otwory wentylacyjne itp. To w kazdym wozie tutejszej produkcji jest zaprojektowane do uzywanie w przeciwienstwie do wygladu. Odpowiedz Link
don2 Re: SUV 26.09.05, 23:07 w moim uchwyty na szklanke i butelke sa tak umieszczone,ze za kazdym razem jak zmieniam bieg to wszystko leci mi pod nogi.A auto amerykanskie :)) Odpowiedz Link
ertes Re: SUV 26.09.05, 23:08 W moim pojemnik na kubek jest pod podlokietnikiem a auto niemieckie ;) Myslalem ze ty beemke masz. Odpowiedz Link
don2 Re: SUV 26.09.05, 23:15 Sprzedalem ta bmw,stala w hiszpanii na sprzedaz,jezdze juz ponad 2 lata voyagerem 2,4 manual.bardzo dobrze sie jezdzi,wlozylem teraz forse w remont motoru i bedzie dalej jezdzil,gdyz jest idealny by psa wozic.A ile sie w niego laduje ,jak w mala ciezarowke. Odpowiedz Link
ertes Re: SUV 26.09.05, 23:18 A widzisz to ja rowniez mam Dodge tyle ze zwie sie Durango :) a jest wielkosci Stara. Odpowiedz Link