Dodaj do ulubionych

watek niefizjologiczny

03.03.06, 19:53
wobec objekcji drogiego swiatly dotyczacych fizjologii, spiesze zamiescic do
wiadomosci i pod rozwage najbliwszego foruma te oto kwestie.
Mianowicie w miejscu moim zamieszkania murzyn nabyl muti*. Muti mialo go
uczynic niewidzialnym. Po zazyciu muti murzyn pospieszyl ukrasc bakkie**.
Kradnacego bakkie po spozyciu muti zastrzelil policjant.
No rzeczony murzyn byl oczywiscie idiota. Nie widze inaczej.
Jednak u foruma zabiegam i sie dopytuje o odpowiedz na inne pytanie. Co Wy
byscie uczynili gdybyscie zazyli muti i stali sie niewidzialni?
Stokrotka

*muti - lek ktory przepisuje sangoma
** bakkie - pojazd wykorzystywany przez burow
Obserwuj wątek
    • ewa553 Re: watek niefizjologiczny 03.03.06, 20:03
      Trudne pytanie. Zatkalo mnie. Niby tyle mozliwosci zeby wreszcie...no wlasnie,
      co? Chyba bym sie w koncu na nic nie zdecydowala:(((( Ciekawe jakie Wy macie
      pomysly.
      • a.polonia Re: watek niefizjologiczny 03.03.06, 22:44
        nie bylo latwo, ale wymyslilam
        podrozowanie za friko ;)
        a jeszcze udoskonaleniem bylaby mozliwosc bycia w dwoch miejscach jednoczesnie,
        wtedy problem urlopu tez rozwiazany :)
        • ewa553 Re: watek niefizjologiczny 03.03.06, 23:02
          czesc pierwsza - znakomity pomysl Polu, ale co do bycia w dwoch miejscach, to
          obawiam sie ze jako niewidzialna dalej nie moglabys sie dzielic:)))))
          • a.polonia Re: watek niefizjologiczny 03.03.06, 23:10
            oj ewcia, pogdybac sobie moge chyba i plan doskonalic, co? ;-)
            • ewa553 Re: watek niefizjologiczny 03.03.06, 23:14
              dobrze, zabieraj sie za doskonalenie:)))
    • jutka1 Re: watek niefizjologiczny --- marzenia....... 04.03.06, 00:06
      Stokrotko, roztoczylas takie wizje przede mna, i tak rozbuchalas moja
      wyobraznie! Kurdebalans, co bym zrobila?

Dalabym niewidzialnie pod oslona niewidzialnosci w morde temu, temu i tamtemu. I
      tamtej, jak jej tam bylo, cus na A.
      Wlazlabym do mieszkan/domow WSZYSTKICH bylych narzeczonych/mezow/kochankow i
      poogladala, jak im sie wiedzie i z kim. Zostalabym na noc oczywiscie, zeby
      obadac, jak im sie wiedzie (i z kim, jesli nie chodzi o nich samych).
      Zrobilabym sobie zdjecie w kabinie na dworcu.
      Podstawilabym noge burmistrzowi.
      Napelnilabym lodowke paru osob.
      ............
      Etc. etc. etc.
      Ech marzenia... :-))))
      • pani-i-toto Re: watek niefizjologiczny --- marzenia....... 05.03.06, 15:28
        Otoz Pytonijo, sama sie tak tem pomyslem rozbuchalam ze zasnac nie moglam. Wiec
        z pewnoscia uczynilabym podobnie jak Ty. Wiec podgladanie bylych - z tymze nie
        wszystkich bronCiepanieboze - a jedynie tych nielicznych ktorzy nie zapadli
        jeszcze miedzy kartki zdarzen anonimowych. Napelnianie lodowek i moze portfeli
        kilku osob ze wszechmiar zaslugujacych i z niewiadomych przyczyn niemajacych -
        ditto. Pranie po mordach - jak najbardziej - ale zwaz moja droga ze musi byc to
        czynione dla dobra i w celu, bo inaczej skutki oplakane. Tak jak z tym durnym
        murzynem co chcial bakkie krasc i co sie cala Afryka teraz trzymajac za brzuchy
        ze smiechu na takie glupote przewaraca. Bo wiadomo ze muti zazywac nalezy tylko
        i wylacznie bona fide, to najciemniejszy ciemniak wie.
        I zaraz mi do glowy wpadla mysl straszna. Z tym podgladaniem. No wiec jesli my
        ich to pewnie oni nas! Suponujesz moja droga iz pod naszymi lozkami a co gorzej
        obok naszych klozetek zalegaja i stercza byli kochankowie po zazyciu muti nas
        podgladajac???!!!
        Stokrotka
        • jutka1 Re: watek niefizjologiczny --- marzenia....... 05.03.06, 15:54
          pani-i-toto napisała:

> I zaraz mi do glowy wpadla mysl straszna. Z tym podgladaniem. No wiec jesli my
          >ich to pewnie oni nas! Suponujesz moja droga iz pod naszymi lozkami a co gorzej
          > obok naszych klozetek zalegaja i stercza byli kochankowie po zazyciu muti nas
          > podgladajac???!!!
          Mysl zaiste straszna droga Stokrotko! Aczkolwiek... Niech podgladaja, coby im
          przykro bylo i coby ich zazdrosc zzerala. Nie tylko w sypialni, ale rowniez
          jesli stercza obok klozetek - tam przeciez odbywa sie namaszczanie (pardon za
          drugi pardon czlon slowa), olejkowanie, kapiele i w ogole wszystkie czynnosci
          wskazujace na mlodosc, rzeskosc i piekno. Niech maja, co mi tam, tyle ich co po
          muti sie napatrza, bo wiecej nie bedzie never ever.
          :-)))
          !!!
          OK!
          • chris-joe Re: watek niefizjologiczny --- marzenia....... 05.03.06, 16:45
            Wiecej: w umywalce sie targam tylko tyle co trzeba i tam exom i obecnemu wara.
            Ale jak juz wtargne do reszty pieleszy (podloga kuchenna, stol i podstol
            obiadowy, kozetka, klozetka, kanapa i tylec dvd, to cienie wczorajsze mile
            widziane. The more the merrier.
            (o tylec dvd pytania niemile widziane)
            • jutka1 Re: watek niefizjologiczny --- marzenia....... 05.03.06, 18:52
              Zafrapowal mnie ten tylec dvd, prosze o wyjasnienie (obszerne i szczegolowe)
              ;-))))))))))))
    • bird_man2 I znowu zniszcze dziewczynskie marzenia.. 05.03.06, 17:51
      Drogie Panienki wszelkiego wieku, nie chce wam popsuc zabawy, ani humoru, ale
      ja osobiscie w zadnym wypadku nie chcialbym byc niewidzialny..
      Z bardzo prostego powodu (niestety praw fizyki nie da sie tu obejsc):
      osoba "Niewidzialna" musialaby byc automatycznie SLEPA ! - tzn. nie widziala by
      sama niczego i nikogo..
      Bardzo krotkie i proste wytlumaczenie: "widzenie" polega na tym, ze promienie
      swiatla padajac na siatkowke naszego oka powoduja powstanie impulsow nerwowych
      ktore nasz mozg przetwarza na "obrazy". Osoba niewidzialna dla innych musiala
      by sie charakteryzowac tym drobiazdzkiem, ze promienie swiatla ja by "omijaly"
      (niezaleznie jak by to mialo byc zrealizowane technicznie) w zwiazku z tym te
      promienie swiatla nie docieraly by do jej oczu i sama bylaby automatycznie
      niewidoma/slepa..
      Chcialybyscie tego ?
      Horror
      pozdrawiam
      ptaszek
      • ewa553 Re: I znowu zniszcze dziewczynskie marzenia.. 05.03.06, 17:53
        wstydz sie psujco!!!!! Tak dokladnie to pewnie zadna z nas nie chciala tego
        wiedziec!
      • jutka1 Re: I znowu zniszcze dziewczynskie marzenia.. 05.03.06, 18:53
        Alez Ptaku, nie udalo Ci sie byc psujakiem!
        Po zazyciu (za zyc przepraszam ;-) muti, niewidzialny widzi, jeno nie jest
        widziany. I nie widze inaczej.
        :-D
        • don2 Re: I znowu zniszcze dziewczynskie marzenia.. 05.03.06, 19:00
          Mialem kiedys psa,kradl zarcie w kuchni zawsze zamykajac oczy-byl niewidzialny?
          • iamhotep Re: I znowu zniszcze dziewczynskie marzenia.. 05.03.06, 20:30
            Pewnie w powieki sie wpatrywal.
    • sabba askeurancko 06.03.06, 08:11
      najpierw sprawdzilabym czy ta niewidzialnosc jest na zawsze, bo chyba nie
      chcialabym do konca zycia byc niewidzialna. A czy takze nieczulna? tzn bez
      ciala?
      • jutka1 Re: askeurancko 06.03.06, 11:39
        Niewidzialnosc nastepuje po zazyciu muti, wiec mniemam, ze jak muti przestaje
        dzialac, to i niewidzialnosc ustepuje - a jesli sie chce juz na zawsze, to
        trzeba muti dodawac do sniadania, obiadu, kolacji i do wina ofkors.

Co do obecnosci lub braku ciala, to niech sie Stokrotka wypowie, ja nie wiem...
        No ale jakies cialo trzeba miec, jesli sie ma po mordzie walic tego i tamtego?
        Czy zle rozumuje?
        :-)))
        • don2 Re: askeurancko 06.03.06, 17:54
          Niezależnie od wyniku wyborów prezydenckich, Białorusini powstaną przeciwko
          dyktatorowi - taką opinię wyraził w Kijowie kandydat na prezydenta Białorusi
          Alaksandr Kazulin.
          Niezaleznie od wynikow wyborow,ten facet pozostanie dostarczycielem wspanialych
          powiedzen a la Walesa
          • don2 Re: askeurancko 06.03.06, 18:05
            Coś Więcej o Tadeuszu Rydzyku. - Testwww.nasz-dziennik.pl/.
            www.naszdziennik.com/. www.x-laski.pl/.

A to google asekurancko podaja link

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka