gadula_ 28.08.03, 17:16 to sie nazywa demokracja az trzy dni trwaly rozprawy czy wpuscic czy nie? hehe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: ?! 28.08.03, 17:38 gadula_ napisał: > to sie nazywa demokracja > az trzy dni trwaly rozprawy czy wpuscic czy nie? hehe ********* ooooooo... moj "nowy znajomy" z Polonii ;) widze ze Cie wpuscili... podobno wszystkich wpuszczaja pozdrawiam, Jutka Odpowiedz Link
gadula_ Re: ?! 28.08.03, 18:00 no tak, jek mnie wpuscili to chyba naprawde wszystkich wpuszczaja. na pewno sie za mna wstawilas. Odpowiedz Link
jutka1 Re: ?! 28.08.03, 18:53 gadula_ napisał: > na pewno sie za mna wstawilas. ************ Gadulo, jesli wszystkich wpuszczaja, to po co sie wstawiac? (nie mylic z wstawianiem sie % :)) Jutka :) Odpowiedz Link
pani-i-toto podzękuj za cichą przystań na ciotkowym 28.08.03, 19:46 strychu, gdyż się wypaliłeś i ględzisz. Udaj się więc do kącika robót ręcznych i sobie tam siedź cicho w kącie. I nawet nie myśl żeby podskoczyć bo skończy się to szydłem w gadupie. dorota Odpowiedz Link
moore_ash Re: podzękuj za cichą przystań na ciotkowym 28.08.03, 19:47 szydłem w gadupie. AUC!:) pozdr. tb Odpowiedz Link
gadula_ Re: podzękuj za cichą przystań na ciotkowym 28.08.03, 19:56 nie chcialabys moze swego otworu gebowego przymknac albo wykorzystac go w jakims innym bardziej zboznam celu? chlewem powialo Odpowiedz Link
backpacker Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 21:53 Coz, gadula_, jest tu tylko w jednym celu. Zeby rozrabiac i zrobic na zlosc ze szczegolnym naciskiem na zlosc. Ale nie ma sie co przejmowac ehhmmm gadula_ . Odpowiedz Link
sabba Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 21:56 a komu na zlosc trzeba robic? Ja myslalam ze my tu wszyscy rodzina, za raczki sie trzymamy, kochamy i razem do sauny chodzimy. NO jak to? Odpowiedz Link
vaud Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 22:00 sabba napisała: > a komu na zlosc trzeba robic? Ja myslalam ze my tu > wszyscy rodzina, za raczki sie trzymamy, kochamy i razem > do sauny chodzimy. NO jak to? > > Ojej, nie było mnie chwilkę i nie załapałam się na saunę! Sabba, rzć jakimś szczegółem: kto bywał i czy w ręcznieku, czy ten tego... no. Odpowiedz Link
sabba Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 22:02 > Ojej, nie było mnie chwilkę i nie załapałam się na saunę! Sabba, rzć jakimś > szczegółem: kto bywał i czy w ręcznieku, czy ten tego... no. a co ci bede szczegoly zdradzac:)) zreszta ja nic nie wiem nie bylam, oni tam w heimacie sobie dogadzali i w ogole ale ponoc bylo odjazdowo:)))) Odpowiedz Link
jutka1 poprawka, sabbcia i vaud 28.08.03, 22:06 sabba napisała: > a co ci bede szczegoly zdradzac:)) zreszta ja nic nie > wiem nie bylam, oni tam w heimacie sobie dogadzali i w > ogole ale ponoc bylo odjazdowo:)))) *********** hahahahahahaha sauny nie robilismy, aczkolwiek goraco i parno bylo momentami, hahahaha Vaud, nie znamy sie chyba "osobiscie", ale czytam Cie od dawna, i chcialam z tego tu miejsca, ehem, siem przedstawic. Jutka jestem :)) a po szczegoly imprezy prosze o kontakt z moim prawnikiem :))) Jutka Odpowiedz Link
vaud Re: poprawka, sabbcia i vaud 28.08.03, 22:14 jutka1 napisała: > sabba napisała: > > > a co ci bede szczegoly zdradzac:)) zreszta ja nic nie > > wiem nie bylam, oni tam w heimacie sobie dogadzali i w > > ogole ale ponoc bylo odjazdowo:)))) > *********** > hahahahahahaha > sauny nie robilismy, aczkolwiek goraco i parno bylo momentami, hahahaha > > Vaud, nie znamy sie chyba "osobiscie", ale czytam Cie od dawna, i chcialam z --------> Bardzo mi miło, a nawet przemiło. Vaud jestem, (jak kanton, który mam zaszczyt zamieszkiwać ). Też Cię czytam i taką miałam nadzieję, że jak ja się do tej sauny przyczepię, to niewątpliwie Jutka się odezwie i proszę! > tego tu miejsca, ehem, siem przedstawic. Jutka jestem :)) > > a po szczegoly imprezy prosze o kontakt z moim prawnikiem :))) --------> Chętnie bym sobie najpierw jakieś zdjąciałka obejrzała, żeby wiedzieć za co ta rozmowa z prawnikiem :-))))))) > > Jutka Odpowiedz Link
jutka1 Re: poprawka, sabbcia i vaud 28.08.03, 22:20 vaud napisała: miałam nadzieję, że jak ja się do tej sauny przyczepię, to niewątpliwie Jutka się odezwie i proszę! ************** Kurdebalans Znowu sie wydalo :)))) > --------> Chętnie bym sobie najpierw jakieś zdjąciałka obejrzała, żeby wiedzieć za co ta rozmowa z prawnikiem :-))))))) ************** Zdjecia u prawnika w sejfie, kombinacja 8-cyfrowa, i niech juz tak zostanie, bo jeszcze rozne klopsy moga z tego byc... ;)))) A tak naprawde to marze o saunie... tzn. zeby miec :((( Sciskam, Jutka Odpowiedz Link
sabba Re: poprawka, sabbcia i vaud 28.08.03, 22:24 jutus tak to juz jest, czlowiek przewrotne zwierze, byla sauna sie narzekalo, nie ma sauny tez sie narzeka:)) u mnie deszczyk a ja zaraz do lozeczka mykmyk:))) Odpowiedz Link
vaud Re: poprawka, sabbcia i vaud 28.08.03, 22:26 jutka1 napisała: > vaud napisała: > miałam nadzieję, że jak ja się do tej sauny przyczepię, to niewątpliwie Jutka > się odezwie i proszę! > ************** > Kurdebalans > Znowu sie wydalo :)))) > > > --------> Chętnie bym sobie najpierw jakieś zdjąciałka obejrzała, żeby > wiedzieć za co ta rozmowa z prawnikiem :-))))))) > ************** > Zdjecia u prawnika w sejfie, kombinacja 8-cyfrowa, i niech juz tak zostanie, > bo jeszcze rozne klopsy moga z tego byc... ;)))) > ---------> Eee.. to się wytnie....:-))))) > A tak naprawde to marze o saunie... tzn. zeby miec :((( ----->Coś Ty : po takim lecie jeszcze Ci sauna w głowie? Ja to się nagrzałam na całą zimę i jeszcye na następną, a poprawiłam na wakacjach, bo 43 stopnie było i woda się skraplała na nas jak na szklankach z colą, bo chłodniejsi od powietrza byliśmy... > > Sciskam, > Jutka Odpowiedz Link
anzza Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 22:08 sabba napisała: > > > Ojej, nie było mnie chwilkę i nie załapałam się na > saunę! Sabba, rzć jakimś > > szczegółem: kto bywał i czy w ręcznieku, czy ten > tego... no. > > > a co ci bede szczegoly zdradzac:)) zreszta ja nic nie > wiem nie bylam, oni tam w heimacie sobie dogadzali i w > ogole ale ponoc bylo odjazdowo:)))) > No to ide po klapki i recznik, zeby sobie ten tego... zakryc glowe ;))) Odpowiedz Link
vaud Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 22:17 anzza napisała: > sabba napisała: > > > > > > Ojej, nie było mnie chwilkę i nie załapałam się na > > saunę! Sabba, rzć jakimś > > > szczegółem: kto bywał i czy w ręcznieku, czy ten > > tego... no. > > > > > > a co ci bede szczegoly zdradzac:)) zreszta ja nic nie > > wiem nie bylam, oni tam w heimacie sobie dogadzali i w > > ogole ale ponoc bylo odjazdowo:)))) > > > > No to ide po klapki i recznik, zeby sobie ten tego... zakryc glowe ;))) ----------> Nie wiem, czy wpuszczają w klapkach. Nowe fora, nowe zwyczaje. Polecam recznik na ławkę, bo grzybki :-))))))) Odpowiedz Link
anzza Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 22:31 vaud napisała: > anzza napisała: > > > sabba napisała: > > > > > > > > > Ojej, nie było mnie chwilkę i nie załapałam się na > > > saunę! Sabba, rzć jakimś > > > > szczegółem: kto bywał i czy w ręcznieku, czy ten > > > tego... no. > > > > > > > > > a co ci bede szczegoly zdradzac:)) zreszta ja nic nie > > > wiem nie bylam, oni tam w heimacie sobie dogadzali i w > > > ogole ale ponoc bylo odjazdowo:)))) > > > > > > > No to ide po klapki i recznik, zeby sobie ten tego... zakryc glowe ;))) > > > ----------> Nie wiem, czy wpuszczają w klapkach. Nowe fora, nowe zwyczaje. > Polecam recznik na ławkę, bo grzybki :-))))))) Oooo nieeee, na grzybki to ja tylko do lasku, wiec recznik w cztery pod siedzonko i sciagam klapki z nóg, choc ja tylko tak, zeby sie nie poslizgnac chcialam ;o)))) Potem chce herbatke z cytrynka, jak na tradycyjna polke przychodzi i plasterki ogórka na powiekach, zeby wyprasowac to i owo ;o) Odpowiedz Link
szfedka Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 22:33 Masazyk moze jeszcze co? Odpowiedz Link
anzza Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 22:43 A kto mi te masazyki bedzie dawal, i gdzie, bo ja wybredna jeszcze jestem ;)))) Odpowiedz Link
szfedka Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 22:50 anzza napisała: > A kto mi te masazyki bedzie dawal, i gdzie, bo ja wybredna jeszcze jestem ;)))) moze jakiegos pana forumowego poprosic? drwala moze drwale maja silne rece :) Odpowiedz Link
akawill Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 22:54 szfedka napisała: > anzza napisała: > > > A kto mi te masazyki bedzie dawal, i gdzie, bo ja wybredna jeszcze > jestem ;)))) > > moze jakiegos pana forumowego poprosic? > drwala moze > drwale maja silne rece :) Gdziekolwiek jaka robota jest (masaze, sza...jak to bylo?) to zaraz drwala wolaja... Odpowiedz Link
anzza Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 22:58 akawill napisał: > szfedka napisała: > > > anzza napisała: > > > > > A kto mi te masazyki bedzie dawal, i gdzie, bo ja wybredna jeszcze > > jestem ;)))) > > > > moze jakiegos pana forumowego poprosic? > > drwala moze > > drwale maja silne rece :) > > Gdziekolwiek jaka robota jest (masaze, sza...jak to bylo?) to zaraz drwala > wolaja... No jak ma wielkie, silne i miekkie lapska to z checia, bom delikatna, ale nie za bardzo ;)))))) Aj, ale napaplalam teraz !!! Odpowiedz Link
akawill Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 23:01 anzza napisała: > akawill napisał: > > > szfedka napisała: > > > > > anzza napisała: > > > > > > > A kto mi te masazyki bedzie dawal, i gdzie, bo ja wybredna jeszc > ze > > > jestem ;)))) > > > > > > moze jakiegos pana forumowego poprosic? > > > drwala moze > > > drwale maja silne rece :) > > > > Gdziekolwiek jaka robota jest (masaze, sza...jak to bylo?) to zaraz drwala > > > wolaja... > > No jak ma wielkie, silne i miekkie lapska to z checia, bom delikatna, ale nie > za bardzo ;)))))) > Aj, ale napaplalam teraz !!! To wszystko dlatego, ze to watek gaduly. Odpowiedz Link
anzza Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 28.08.03, 23:26 akawill napisał: > anzza napisała: > > > akawill napisał: > > > > > szfedka napisała: > > > > > > > anzza napisała: > > > > > > > > > A kto mi te masazyki bedzie dawal, i gdzie, bo ja wybredna > jeszc > > ze > > > > jestem ;)))) > > > > > > > > moze jakiegos pana forumowego poprosic? > > > > drwala moze > > > > drwale maja silne rece :) > > > > > > Gdziekolwiek jaka robota jest (masaze, sza...jak to bylo?) to zaraz d > rwala > > > > > wolaja... > > > > No jak ma wielkie, silne i miekkie lapska to z checia, bom delikatna, ale > nie > > za bardzo ;)))))) > > Aj, ale napaplalam teraz !!! > > > To wszystko dlatego, ze to watek gaduly. A to mial byc watek obyczajowo-pouczajacy i znów sie pokrecil, choc to ekskluzywna specjalnosc Jutki Sorry Jutus Odpowiedz Link
jutka1 specjalnosc + Anza 28.08.03, 23:57 anzza napisała: > A to mial byc watek obyczajowo-pouczajacy i znów sie pokrecil, choc to > ekskluzywna specjalnosc Jutki > Sorry Jutus ********** no kurdesztybalans :)) no problem rubia :))) odkrecac mniem siem niekce, to niech taki seksowno-masazowo-saunowy pozostanie :) P....sita :)) Odpowiedz Link
vaud Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 29.08.03, 08:59 szfedka napisała: > anzza napisała: > > > A kto mi te masazyki bedzie dawal, i gdzie, bo ja wybredna jeszcze > jestem ;)))) > > moze jakiegos pana forumowego poprosic? > drwala moze > drwale maja silne rece :) ----------> W Szwecji lasów dostatek to i drwal się dla anzzy znajdzie. W Szwecji rodzinę albowiem mam, to wiem. Odpowiedz Link
anzza Re: No tak, to bedzie teraz ciekawe forum:) no tx 29.08.03, 19:51 vaud napisała: > szfedka napisała: > > > anzza napisała: > > > > > A kto mi te masazyki bedzie dawal, i gdzie, bo ja wybredna jeszcze > > jestem ;)))) > > > > moze jakiegos pana forumowego poprosic? > > drwala moze > > drwale maja silne rece :) > > > ----------> W Szwecji lasów dostatek to i drwal się dla anzzy znajdzie. W > Szwecji rodzinę albowiem mam, to wiem. > No to jade do Szwecji, aby mego drwala poznac ;)) Odpowiedz Link
szfedka Siostro :) 29.08.03, 19:53 Tys zawsze mile widziana ;) Taka blondyna to i za Szwedke ujdzie :))) cmok Odpowiedz Link
anzza Re: Siostro :) 29.08.03, 19:58 szfedka napisała: > Tys zawsze mile widziana ;) > Taka blondyna to i za Szwedke ujdzie :))) > cmok Wielkie dzieki :oD He he, no to jeszcze mnie podtlenie troche, i te ogórki z oczu na cala twarz przylepie, bo tam bialaski takie, ze za murzynke przejde, zwlaszcza po tegorocznym lecie :)))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: No tak, to bedzie teraz + do Gaduly_ 28.08.03, 22:00 backpacker napisał: > Coz, gadula_, jest tu tylko w jednym celu. > Zeby rozrabiac i zrobic na zlosc ze szczegolnym naciskiem > na zlosc. Ale nie ma sie co przejmowac ehhmmm gadula_ . *********** zostawcie Gadule_ w spokoju netykiety nie lamie nie on jeden zaczepny jest ;)))) Gadulo_, no teraz to sie publicznie wstawilam za Toba. Ja i tak mam do ciebie slabosc z jakiegos nieznanego powodu. A moje intuicje mnie rzadko myla. Jutka :) Odpowiedz Link
szfedka Re: No tak, to bedzie teraz + do Gaduly_ 28.08.03, 22:05 jutka1 napisała: > Gadulo_, no teraz to sie publicznie wstawilam za Toba. Ja i tak mam do ciebie > slabosc z jakiegos nieznanego powodu. A moje intuicje mnie rzadko myla. hahaha, nie wiadomo dlaczego? kadzil Ci na primie a Ty lasa na to hehehe na kadzenie znaczy ;-P daj mu tez pieprzowki ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: No tak, to bedzie teraz + do Gaduly_ 28.08.03, 22:09 szfedka napisała: > hahaha, nie wiadomo dlaczego? > kadzil Ci na primie a Ty lasa na to hehehe > na kadzenie znaczy ;-P *********** oooo szerlok cholera :) jasne ze lasa! kto nie jest? ;PPP > daj mu tez pieprzowki ;) *********** sorry winnetou, pieprzowka odlozona dla Latwego, a wiecej nie mam. moge dac winko, abo piwo Odpowiedz Link
szfedka Re: No tak, to bedzie teraz + do Gaduly_ 28.08.03, 22:12 jutka1 napisała: > sorry winnetou, pieprzowka odlozona dla Latwego, a wiecej nie mam. moge dac > winko, abo piwo > to ci podpowiem: on lubi piwo ;-P daj mu piwa ino nie francuskiego moze lepiej gadac bedzie Odpowiedz Link
gadula_ Szwedka 29.08.03, 09:35 a ty skad sie taka bystra wzielas? wszystko wiesz czy tylkko chcialabys wszystko wiedziec? moze bys sie zajela czyms pozytecznym zamiast sie mnie czepiac? Odpowiedz Link
gadula_ Re: gadula_ 29.08.03, 10:24 luzuj, luzuj ale najlepiej solo czy moze nawet wyluzowac sie sama nie umiesz? Odpowiedz Link
akawill Buczy az milo... 28.08.03, 22:46 ...a jeden z najpopularniejszych watkow zalozyl gadula. Co za czasy?! Co za ludzie?! Odpowiedz Link
szfedka Re: Buczy az milo... 28.08.03, 22:48 akawill napisał: > ...a jeden z najpopularniejszych watkow zalozyl gadula. > > Co za czasy?! > Co za ludzie?! hahaha bedziemy musieli podziekowac gadule moze przeslac mu troche polskiej kielbasy? albo metki bydgoskiej? bydgoska najlepsza na zagryche, do piwa jutkowego ;) Odpowiedz Link
snow_ball Re: Buczy az milo... 29.08.03, 02:00 szfedka napisała: > do piwa jutkowego ;) Jutka ma browar ? kto by sie spodziewal no no Odpowiedz Link
jutka1 Re: Buczy az milo..+ wyjasnienie dla snowball :)) 29.08.03, 08:44 w sprawie browaru: piwo pije w Polsce. w Paris pijam Brouilly albo Gamay, czasem na nightcup Jamesona albo Langavulin 18 to piwo tutaj bylo dla gaduly_ - ktos powiedzial, ze lubi, to przywloklam :))) a Twoja twarz wydaje mi sie znajoma... moze z innego forum?... pozdrawiam Jutka Odpowiedz Link
prawdziwystarywiarus Lagavulin!!! 29.08.03, 14:25 jutka1 napisała: czasem na nightcup > Jamesona albo Langavulin 18 Na Boga, LAGAVULIN, nie Langavulin!!! Szkot by cie za swietokradztwo zabil na miejscu, ja sie na szczescie tylko tak wzburzylem, ze musialem sobie natychmiast tegoz wlasnie nalac. Kobiety nie powinny miec prawa konsumpcji single malts. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lagavulin!!! 29.08.03, 14:36 Bije sie w pardon, piersi!!! Mea culpa!!! To byl pisany odpowiednik przejezyczenia. Szkotow i Lagavulina tez przepraszam, bo rzeczywiscie wyszlo swietokradztwo. Nie odbieraj mi tej przyjemnosci, ja single malts tak lubie ... :( a LAGAVULIN w szczegolnosci.. :) Tobie dobrze, nalac sobie mozesz, a u mnie jeszcze za wczesnie. Enjoy! Jutka slusznie zbesztana i stawiajaca sie sama do kata Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lagavulin!!! + jeszcze do Wiarusa 29.08.03, 14:47 Lubie tez Laphroaig i Aberlour, zapomnialam dodac. Ale Lagavulin chyba najbardziej. Zazdroszcze Ci, ze teraz go saczysz... pozdrawiam Jutka Odpowiedz Link
jutka1 Re: Oban ? 29.08.03, 17:14 Waldku.usa, Pilam pare razy Oban 14 y.o. (nie wiem, czy inne produkuja tez), nawet w zeszly week-end mi sie przydarzylo. Niezla. "Gladka", dobry balans smakow. Jednak moimi favorytami pozostana wyroby "wyspowe", choc Highlands nie dyskryminuje :) Chyba pojde w drodze z pracy i kupie cos dobrego, na pozny wieczor pod papierosa i dzezik jakis. pozdrawiam, Jutka Odpowiedz Link
jutka1 Re: palenie 29.08.03, 17:56 backpacker napisał: > Rzuc to palenie wreszcie! Szkodzi zdrowiu. ********* Nawet tez ostatnio na ten pomysl wpadlam... kto wie, kto wie... Odpowiedz Link
snow_ball Re: Buczy az milo..+ wyjasnienie dla snowball :)) 29.08.03, 19:21 jutka1 napisała: > w sprawie browaru: > > piwo pije w Polsce. w Paris pijam Brouilly albo Gamay, czasem na nightcup > Jamesona albo Langavulin 18 Dobre krople sa na wage zdrowia a ono jest najwazniejsze. > a Twoja twarz wydaje mi sie znajoma... moze z innego forum?... Moja twarz jest jak cegla w murze. Nie wyrozniam sie z tlumu. Jednak mnie zasmucilas Jutka bez browaru to znacznie mniej niz z browarem. pozdrawiam chlodno Odpowiedz Link
jutka1 Re: Buczy az milo..+ wyjasnienie dla snowball :)) 29.08.03, 19:32 snow_ball napisał: > pozdrawiam chlodno *********** chlodno, bo jestes snow_ball? chlodno, bo ironia?? chlodno, bo zart??? czy... az sie wzdrygam - Odpowiedz Link
jutka1 Re: Do snow_ball :)) 29.08.03, 19:38 Acha, a mnie i tak wydajesz sie znajoma twarza. Nawet jesli to cegla w murze. Co, oczywiscie, niczego nie zmienia. Jutro Ci przyniose browar, bo dzisiaj gadula_ wszystko wypil... Jutka Odpowiedz Link
snow_ball Re: Do snow_ball :)) 29.08.03, 22:35 jutka1 napisała: > Acha, a mnie i tak wydajesz sie znajoma twarza. Nawet jesli to cegla w murze. > Co, oczywiscie, niczego nie zmienia. Juz jeden mur upadl zamierzasz obalic jakis inny ? tylko po to by wyjac jedna cegle ? > Jutro Ci przyniose browar, bo dzisiaj gadula_ wszystko wypil... > Slabo trafilas ;-) jestem abstynentem i do tego niepalacym, ale za dobre chceci dziekuje. pozdrawiam chlodno Odpowiedz Link
jutka1 Re: Do snow_ball 29.08.03, 23:11 snow_ball napisał: > pozdrawiam chlodno *********** nic innego nie wypada jak odwzajemnic milego wieczoru/reszty dnia/poranka/ niepotrzebne skreslic Odpowiedz Link
jutka1 Re: Do snow_ball + addendum 29.08.03, 23:52 zdalam sobie sprawe po lekturze Prima, ze to czesc Twojej cegly/twarzy. Juz mi nie jest przykro, i odwoluje. Cieeeeplo pozdrawiam (a stop sie kurdebalans :))))) Odpowiedz Link