jutka1 Re: 6446 + no dobra...... 12.11.03, 16:04 waldek.usa napisał: > A dus mnie, dus!! > Hugs ********* haguje kongratulacyjnie wiec... a jak poddusze, to moge spanierowac, co mi tam... ze tez taka zmije wychowalam, no!!! ;))))))) Jutka "I'll show you next time" Glab Numeryczny (parzysty i symetryczny ;))) Odpowiedz Link
waldek.usa Re: 6446 + no dobra...... 12.11.03, 16:09 jutka1 napisała: > waldek.usa napisał: > > > A dus mnie, dus!! > > Hugs > ********* > haguje kongratulacyjnie wiec... a jak poddusze, to moge spanierowac, co mi > tam... ze tez taka zmije wychowalam, no!!! ;))))))) > > Jutka "I'll show you next time" Glab Numeryczny (parzysty i symetryczny ;))) Jutka jest wesola "baba", usmialem sie. Jak tam w Paryzu? Tutaj kropi i zimno - bar weather hehehe! What you gonna show me next time??? Odpowiedz Link
jutka1 Re: 6446 + no dobra...... 12.11.03, 16:16 waldek.usa napisał: > Jutka jest wesola "baba", usmialem sie. > Jak tam w Paryzu? Tutaj kropi i zimno - bar weather hehehe! > What you gonna show me next time??? ********* Kurna, Waldek, jakbys czytal to forum dluzej, to bys wiedzial, ze na rejtana sobie trzeba zapracowac... hehehe ;)))) A rejtana robie jak jestem juz przyparta do muru, nie ma innej opcji negocjacyjnej, i w ogole kiedy nawet "prisoner's dilemma" nie dziala :) Typu, kiedy ktos mi numerki kradnie hahahaha;)))) to byla odpowiedz na pytanie co Ci pokaze ;) a w Paryzu kurdebalans chmurno, durno, nieprzyjemnie, (luzna plomba dzwoni w zebie - to nie o mnie to nadal cytat ;PP) Bar weather, indeed. Chyba po pracy pojde se kurna golnac cusmokrego. A moze kupie wino i uracze sie w domu. przypomnialo mi sie, ze mam jeszcze 200 gram kawioru (bieluga, prawdziwa, etc etc). bedzie jak znalazl duza lyzka myk, myk. czirs, pis end hepines :) Odpowiedz Link
akawill Re: 6446 12.11.03, 16:11 Cos mi sie widzi ze szykuje sie niezla bitwa na 6666. Moze jeszcze dzis. Odpowiedz Link
jutka1 6666 !!! 12.11.03, 16:18 akawill napisał: > Cos mi sie widzi ze szykuje sie niezla bitwa na 6666. Moze jeszcze dzis. ******* 6666 mniem siem nie podoba, bo diaboliczne i szatanskie, a ja jako biala wiedzma od lucyfera staram sie z daleka ("don't talk to strangers... well, unless they offer money" Joan Rivers 1980s) ALE. moze mnie diabelek podkusi i rzeczywiscie zawalcze??..... kto wie??? ja ruda i wredna a do tego nieprzewidywalna... ;)))) Jutka Odpowiedz Link
waldek.usa Re: 6446 12.11.03, 16:59 akawill napisał: > Cos mi sie widzi ze szykuje sie niezla bitwa na 6666. Moze jeszcze dzis. > 130 postow brakuje, dzis cienko to widze, ale jutro moze sie zdarzyc. Odpowiedz Link
ertes Re: 6446 12.11.03, 17:02 Napisz jeszcze ze 129 postow ze slowem UP i bedziesz mial... Odpowiedz Link
waldek.usa Re: 6446 12.11.03, 17:19 ertes napisał: > Napisz jeszcze ze 129 postow ze slowem UP i bedziesz mial... > wiem, ale to byloby nachalne spamowanie, osla lawka for sure. Odpowiedz Link