chris-joe 04.12.03, 03:51 mamy kolejne dwa zgloszenia. Do urn, galernicy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: glosowanie galeryjne 1 04.12.03, 08:01 Znowu sie okaze, jak sluszne bylo przyjecie mnie do grona glaböw: pröbowalam zaglosowac, ale jakos nie idzie to u mnie. Nie sadze, abym byla pozbawiona glosu, wiec moze tutaj? Jestem za Swiatlem i Waldkiem, bo wyzywaja sie na primie a tu wykazali sie nienagannymi manierami. Numerowanego Roberta nie znam. Odpowiedz Link
ertes Re: glosowanie galeryjne 1 04.12.03, 08:09 Basiu czy Ty mowisz o tych samych osobach? Swiatlo pisze czasami dziwacznie to fakt ale wyzywaniem tego nazwac sie nie da. Waldek tez roznie kwadratowo i podluznie ale raczej grzeczny czlowiek. Co do glosowania to nacisnij po lewej stronie na POLLS albo odpowiednik jesli masz po niemiecku. Potem nacisnij na kazdy z linkow i tam bedziesz mogla zaglosowac. Pytanie jest po polsku. Odpowiedz Link
swiatlo Re: glosowanie galeryjne 1 04.12.03, 08:30 basia553 napisała: > Znowu sie okaze, jak sluszne bylo przyjecie mnie do grona glaböw: > pröbowalam zaglosowac, ale jakos nie idzie to u mnie. Nie sadze, abym > byla pozbawiona glosu, wiec moze tutaj? Jestem za Swiatlem i Waldkiem, > bo wyzywaja sie na primie a tu wykazali sie nienagannymi manierami. > Numerowanego Roberta nie znam. Jezus Maria, kiedy to ja cokolwiek pisywalem na Primie? Czy jestes pewna ze o mnie tu chodzi? Odpowiedz Link
basia553 Re: glosowanie galeryjne 1 04.12.03, 08:09 No dobra, w miedzyczasie znalazlam instrukcje i zaglosowalam jak trza. Sorry za zamieszanie, ale takie sa niestety niektöre baby - np. ja, specjalistka od zamieszania. Odpowiedz Link
sabba Re: glosowanie galeryjne 1 04.12.03, 08:14 spelnilam swoj oboiazek obywatelski i od razu czuje sie lepiej. mam nadzieje ze rzad jest porzadny i nie podkupil wyborow:)) Odpowiedz Link
basia553 Re: glosowanie galeryjne 1 04.12.03, 08:34 Przepraszam wszystkich ktörych pomylilam, posadzilam, obrazilam lub tp. Ale faktycznie kilka osöb ma jakby dwa wcielenia, ja sie röwniez do nich zaliczam i zdarza mi sie na primie uzyc slöw niecenzuralnych. Gotowa jestem wejsc pod stöl i odszczekac, ale mam nadzieje, ze mnie do tego nie bedziecie zmuszac? Möwie przeciez, ze jestem baba od zamieszania. Odpowiedz Link
xurek pytania 04.12.03, 11:01 wszystkie glosy oddalam, a teraz mam dwa glabowate pytania. Wiec w zasadzie mialam jedno i chcialam je zadac na galerii ale....... nie wiem jak mam tam cos napisac :)))))))) znalazlam tylko "expand messages / collapse messages" i wiecej nic :))). Jak sie tam pisze? Pytanie dwa: tylko w moim albumie przy nicku jest takie male "okienko" - co to jest, dlaczego tam jest i dlaczego nie ma przy innych i czy nalezy (jezeli to jak) sie go pozbyc ? No i prosze sie ze mnie nie smiac za bardzo - nie mozna byc "dobrym" we wszystkim :))))))))) Xurek - Glab5 Odpowiedz Link
sabba nie jestem pewna 04.12.03, 11:03 bo nie wyprobowalam, ale to chyba znaczy ze tylko w swoim albumie mozesz dodawac zdjecia, robic poprawki, lub je wyciagac. A w innych nie. ale nie wiem... Odpowiedz Link
basia553 Re: glosowanie galeryjne 1 04.12.03, 11:08 A jak ja do albumu zagladam, to u mnie jest to okienko. To na pewno dostaja wszystkie glaby jakby zapomnialy kim sa.. Odpowiedz Link
sabba jest to osobnik 04.12.03, 11:25 pod tym nickiem nie znany i zupelnie swiezy(zadnego wpisu ingdzie) wiec watpie zeby sie ujawnil. Ale kto wie.... Odpowiedz Link
sabba Re: jest to osobnik 04.12.03, 11:39 a nie ma opcji wstrzymuje sie ?:) ja nie mam tutaj zadnych watpliwosci a namawiac nie moge i podpowiadac tez nie bo to niedozwolone Odpowiedz Link
ani-ta glusujecie "czy przyjac kogos do galerii"??? 04.12.03, 12:07 znaczy demokracja? tak? a uzasadniac trzeba? a zglaszajacy moze poznac stosunek glosow? a opinie? a. Odpowiedz Link
xurek wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania 04.12.03, 12:55 znajduja sie w samej procedurze glosowania - takie jasne, ze nawet glab taki jak ja od razu zrozumial i nic nie zepsul :))))))))) Wlaz na galerie i glosuj :)))))) Xurek Odpowiedz Link
ani-ta Re: wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania 04.12.03, 21:40 xurku, jest jedno "ale"... zeby tam wejsc musze chyba "zglosic chcec"... a chyba nie mam "checi" dowiedziec sie, zem np. niegodna wejscia... albo minimalna iloscia glosow... albo tak "ale pod warunkiem".... zle znosze porazki;) przetrawie to sobie... w koncu polowe prawie juz widzialam... a od reszty zawsze moge jakas fotke wyzebrac;))) nooooo poza ertes.... on zawsze chetnie i duzo daje;)))) a.:) Odpowiedz Link
don2 Re: wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania 04.12.03, 21:44 Anita ? cos ty taka delikatna ? masz moj glos i nic za to nie chce . Mimoza psiakrew.kazdy cie kocha albo lubi :)) jestes ladna dziewczynka,madra i co jeszcze chcesz ?A moze i na zdjeciu dobrze wygladasz.wsio gra. Odpowiedz Link
ani-ta Re: wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania 04.12.03, 21:50 wiesz don, nawet najtwardsza baba w czarnym garniturze ma swoje "slabe strony". a ja tu za dobrze sie czuje... dziekuje ale zeby byc wobec was w porzadku... zglosze "chec" wtedy gdy bede miala co zamiescic... poki co ani zdjec ani maszyn do obrobki nie mam... chyba, ze... kras moja karykature zamiesci? polubilaam ta anite z kura na glowie... noszzzz... laska;))) Odpowiedz Link
don2 Re: wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania 04.12.03, 22:08 tez nie mam zdjecia ani maszyny.galeria poczeka a wazne zajac miejsce . jak sie tlok zacznie wyladujesz na 125 stronie miedzy kotami i chomikami :)) zreszta uwazam ,ze miejsce powinno byc albo dziedziczne albo jako " wlasnosciowe" wolne do sprzedazy.jeszcze zarobimy na tym. Odpowiedz Link
ani-ta Re: wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania 04.12.03, 22:13 hihihi:))) don, ale ja sie targowac nie umiem;))) no prawie nie umiem... ale argument o miejscu miedzy chomikami a kotkami.... trafil!:)))))) dawaj szybko adres... pokim jeszcze goraca i napalona na biznes;))) a.:))))))))) P.S. upraszam o glosowanie JEDNYM palcem:) Odpowiedz Link
chris-joe wyniki glosowania 04.12.03, 15:20 swiatlo i waldek przeszli, ro_bert1111 nie. Wyniki wyborow zostaly przeslane do galernikow. Poniewaz demokracja galeryjna jest jeszcze mlodziutka, pozwolilem sobie na arbitralne powziecie decyzji dotyczacej zamkniecia wyborow. Zamnknalem je mianowicie, gdy ilosc glosujacych przekroczyla 50% liczby czlonkow. Czy jest to do zaakceptowania? Jaki procent galernikow musi sie wypowiedziec, by rezultaty glosowania byly wiazace? Odpowiedz Link
xurek dla mnie jest OK, 04.12.03, 15:51 ale co z moimi pytaniami o okienko i jak pisac na galerii :))? Xurek Odpowiedz Link
chris-joe xur 04.12.03, 16:03 xurze, gdy wchodze do galerii na lewym marginesie mam (tusze, ze ty takze) nastepujace opcje, idac od gory: messages-pending-post. By zrobic wpis, klikam na "post", pojawia sie wowczas pole do wpisania tekstu. Nastepnie klikam na guzik "send". Et voila! Zaraz zajrze do twego kolejnego pytania. Hold on. Odpowiedz Link
chris-joe xur 2 04.12.03, 16:10 ja mam takie okienko przy kazdym albumie, a to pewnie dlatego, ze jestem w galerii panisko, czyli VIP, czyli wlasciciel i moge sie szarogesic we wszystkich albumach, a ty i inni smiertelnicy macie kontrole jedynie nad swoimi wlasnymi albumami. Did I answer all of your questions? Odpowiedz Link
xurek yes, thank you very much :))) 04.12.03, 17:03 w nagrode zaglosowalam od razu jak prosiles :))) Xur(ek) :)))))) Odpowiedz Link