xurek 10.12.03, 16:36 wiec mozna tutaj napisac, jakie imie by sie jakiemu nickowi nadalo, zeby pasowalo do naszego o nim wyobrazenia. Ja zaczne: wiec wydaje mi sie, ze nick Basia553 moglby miec na imie.... Barbara :)))))))))) Xurek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Zabawa forumowa: nadajemy imiona 10.12.03, 16:58 hehehe pudlo. Choc moje pierwsze imie jest rownie tragiczne. Cale szczescie ze go nie uzywam hehe. Moj francuski tatuncio chcial zeby synus mial imie w tym jezyku tylko ze po polsku, przynajmniej dla mnie, brzmi strasznie. Odpowiedz Link
xurek ojezu, to Ty naprawde nazywasz sie 10.12.03, 17:00 Télésphore ? ;))))))))))))))))) Ale mialam nosa, Kassandra Odpowiedz Link
ertes Re: ojezu, to Ty naprawde nazywasz sie 10.12.03, 17:01 Télésphore ? Tak, i co piatek na obiad zjadam pozegnanie ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zabawa forumowa: nadajemy imiona 10.12.03, 17:04 Telesfor na ertesa mniem siem bardzo podobuje. :)))))))) A ja? czy mogem mniec na imiem natenprzyklad Henia? Z gory dziekujem, J. Odpowiedz Link
ertes Re: Zabawa forumowa: nadajemy imiona 10.12.03, 17:07 Oczywiscie pani Heniu. Nawet pasuje ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zabawa forumowa: nadajemy imiona - Telesfor :) 10.12.03, 17:08 Dzieki Telesforze... pozdrowienia - pani Henia ;)))))) Odpowiedz Link
xurek zdecydowanie nie :)))) 10.12.03, 17:07 Ty bedziesz Marusia, a Akawill Janek :))))))))) Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Re: zdecydowanie nie :)))) -- Xurek :) 10.12.03, 17:09 Oooooooooo...... Marusia tysz piknie! A czy na Janka nie trzeba blondyna?????? akawill bardziej szatynowaty chyba? Odpowiedz Link
xurek jako ze mamy tutaj wirtual a nie nudny real 10.12.03, 17:12 Akawilla latwo sie przerobic da. Niech CJ podfarbuje to zdjecie i juz bedzie gralo :))) Xurek Odpowiedz Link
akawill Olgierd rulez 10.12.03, 18:09 Olgierd mi się bardziej podoba - doświadczenie, te rzeczy - dzięki ertes. A Ty Xurek możesz być Szarik, już Ty wiesz dlaczego. A jak Ci się nie podoba, to Elokwencja. Odpowiedz Link
xurek Akawill, wygrales konkurs 10.12.03, 18:23 na xurkowe imie. Zrobmy z tego imie podwojne i bede tera Szara Elokwencja. Co ty na to :)))? PS: wiem dlaczego, ale sie nie sprawdzilo, mimo usilowani Skunka :)) Odpowiedz Link
don2 Re: Zabawa forumowa: nadajemy imiona 10.12.03, 17:11 jutka1 napisała: > Telesfor na ertesa mniem siem bardzo podobuje. :)))))))) > > A ja? czy mogem mniec na imiem natenprzyklad Henia? > > Z gory dziekujem, > J. nie mozesz ! Odpowiedz Link
xurek a Ty to na co idziesz? 10.12.03, 16:56 Zamiast cos wymyslic sam to tylko odmalpowujesz, co juz sama napisalam. Wymysl cos lepszego. Ertes moim zdaniem powinien sie nazywac Telesfor. Teraz juz lepiej? Xur Odpowiedz Link
ertes Re: a Ty to na co idziesz? 10.12.03, 17:00 Nie wiem czy Cie zrozumielame ale o latwizne chodzilo mi z Basia. Tam mialbyc ";)". A dlaczego Telesfor? Ten mi sie kojarzy ze zjadaniem "Do-wi-dze-niaaaaaa" Odpowiedz Link
xurek do Télésphora :))))))) 10.12.03, 17:10 Telesfor bo taki smok-nieudacznik, smok sam w sobie grozna rzecz, ale Telesfor jakis taki zmiekczony, taki smok zdrobnialy albo inny oksymoron :))) Ale teraz mnie sie Télésphore znacznie bardziej podoba :))))))))) Xur czekajacy na imie Odpowiedz Link
jutka1 Re: do Télésphora :) --- imie dla Xura 10.12.03, 17:12 xurek napisała: > Xur czekajacy na imie ******* Xur, proponuje nadac Ci imie Dziunia, zdr. Dziunieczka. Co Ty na to? Co kolektyw na to? Pozdrowienia pani Henia (aka Marusia) Odpowiedz Link
xurek nie nie i jeszcze raz nie 10.12.03, 17:13 to juz wole byc Jagna albo nawet Stanislawa :)))) Xurek Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Pytanie: 10.12.03, 16:56 Czy to ma byc lista zdrobniej, ktore ja tez uzywam (typu Mama- Kran, Wujek D. i Ciocia Marysia), czy mam nadac wszystkim nowe imie? Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
xurek to maja byc prawdziwe imiona, 10.12.03, 16:58 znaczy takie, ktore istnieja w rejestrach imion ogolnie uznanych za takowe, ktore Tobie do danego nicka pasuja. Jak np. Telesfor, starorzymskie popularne imie :))))))) Xurek Odpowiedz Link
xurek Jagna bo 10.12.03, 17:05 Ci sie taka pociagajaca wydaje czy bo sie doczekac nie mozesz, az mnie stad na taczkach wywioza :))))))))))? Xurek Odpowiedz Link
xurek ja bardziej pamietam film niz ksiazke i tam 10.12.03, 17:16 taczki byly z cala pewnoscia. Bylam wtedy dosc mala i bardzo sie przerazilam, ze jak bede niegrzeczna i niesprzatajaca to mi sie tez moze przytrafic... Ona na tych taczkach byla taka rozkosmana, zabrudzona, tylko w jakims czyms na ksztalt halki, u babci na podworku byl gnojok, wiec potrafilam sobie bardzo plastycznie wyobrazic ten feeling.... No ale skoro Ty nie pamietales o taczkacz to czuje sie skomplementowana :)))))) Xurek-Jagna Odpowiedz Link
don2 Re: ja bardziej pamietam film niz ksiazke i tam 10.12.03, 17:18 xurek napisała: > taczki byly z cala pewnoscia. Bylam wtedy dosc mala i bardzo sie przerazilam, > ze jak bede niegrzeczna i niesprzatajaca to mi sie tez moze przytrafic... > Ona na tych taczkach byla taka rozkosmana, zabrudzona, tylko w jakims czyms na > ksztalt halki, u babci na podworku byl gnojok, wiec potrafilam sobie bardzo > plastycznie wyobrazic ten feeling.... > > No ale skoro Ty nie pamietales o taczkacz to czuje sie skomplementowana :)))))) > > Xurek-Jagna giezlo to sie nazywa,widac przez to c... i inne detale Odpowiedz Link
xurek PS: 10.12.03, 17:18 no i jeszcze ta scena, jak uwodzi ksiedza. Meki piekielne przezywalam, bo wtedy jeszcze wierzylam, ze babcia ma racje mowiac, ze Bog jest wszedzie, nawet w piwnicy i na strychu tez i ze wszstko widzi, wiec rowniez te Jagne i ksiedza i ojezusiemaryjoswieta obydwoje skazani na wieczne potepienie i pocenie sie w piekle (ja nie znosze sie pocic......) Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Re: PS: 10.12.03, 17:23 don2 napisał: > Jutka to mi pasuje na Kazimiera Jurata,stad Jutka. ********* Kurde, a ja juz sie zbieralam dopisac "pozdrowienia pani Henia" do mojej sygnaturki.... :( No w sumie Kazia tysz moze byc. Ale jak wtedy do rymu sygnaturke przerobic?????? Odpowiedz Link
basia553 Re: Jagna bo 10.12.03, 17:14 A czy Jagna to nie byla ta, co d... orzechy rozgniatala? To przeciez nie Xurek! Po tej kuracji marchewkowej to by nawet laskowego nie rozlupala! A ja protestuje przeciwko Basi. Chce byc Pelagia. A Don to pewnie skröt od Donbas? A Akawill juz sie zgodzil dawno na Rumcajsa! Odpowiedz Link
don2 Re: Jagna bo 10.12.03, 17:16 To ja juz wole byc DONALT, ostatnio na rowerze jechalem w lesie. Odpowiedz Link
don2 Re: Don bedzie sie teraz nazywal... 10.12.03, 17:25 czemu nie jak za ta theke stanie piekna BarManka,nad n apostrof. Odpowiedz Link
don2 Re: dajcie imie znajde czlowieka 10.12.03, 17:30 mam wolne do wziecia- hexaGenia,starorzymskie.juz w katakumbach znaleziono skorupke z takim imieniem. Odpowiedz Link
xurek a Kran bedzie teraz 10.12.03, 17:24 Waltraud - Hermenegilde, jak na prawdziwego germanofila przystalo :))))))) Xurek Odpowiedz Link
szfedka Re; DON blagam ...nie rob ze mnie... 10.12.03, 17:29 Kerstin - niewtajemniczonym (znaczy niesvenssonow) wyjasniam ze to imie op szwedzku wymawia sie "siesztin" bleeee Odpowiedz Link
szfedka Re: Re; DON blagam ...nie rob ze mnie... 10.12.03, 17:34 Don - nie mowilam o moim prawdziwym imieniu tylko jakie sie kojarzy z nikiem Odpowiedz Link
don2 Re: Re; DON blagam ...nie rob ze mnie... 10.12.03, 17:37 szfedka napisała: > Don - nie mowilam o moim prawdziwym imieniu > tylko jakie sie kojarzy z nikiem upsAla Odpowiedz Link
don2 Re: Lolo mi pasuje 10.12.03, 17:35 Adminke o imieniu XXX prosze o nie psucie zabawy :))))))))))) Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: popieram Dona 10.12.03, 17:54 poloniaii napisał: Admin 6 ### No wreszcie ktores ruszylo siedzenie, bo od kilku dni tylko ja tu tyram - w dodatku spolecznie. :-) Admin 7+ Odpowiedz Link
xurek az dwoch ruszylo :))) 10.12.03, 17:57 jeden wycina a drugi prostestuje. Sie zastanawiam, czy to nie jakas ukartowana gra, spisek jakis czy co, jakies tajemne masonskie cosiktam albo w ogole. I na dodatek skrecaja nam tem piekny watek. Admin 7, wez sie za nich :)))) Xurek Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: az dwoch ruszylo :))) 10.12.03, 18:02 xurek napisała: jeden wycina a drugi prostestuje. Sie zastanawiam, czy to nie jakas ukartowana gra, spisek jakis czy co, jakies tajemne masonskie cosiktam albo w ogole. I na dodatek skrecaja nam tem piekny watek. Admin 7, wez sie za nich :)))) Xurek ### Kiedy ja mientkie serce mom i tolerancyje duzom. No najwyzej po premii pojade i juz. :-) Admin 7+ Odpowiedz Link
poloniaii Re: Lolo mi pasuje 10.12.03, 18:05 don2 napisał: > > Adminke o imieniu XXX prosze o nie psucie zabawy :))))))))))) prosiemy o nieujawnianie imien albo sugerowanie "imion" Odpowiedz Link