amerykanski_ksiegowy 20.12.03, 17:06 potrzebuje pomocy wlasnie dostalem telefon, ze moja cherzesniaczka chce dostac na gwiazdke rozowe walkie talkie. Jakiekolwiek. Czy ktos widzial takie. KMart, Toys R Us, Target lub inne temu podobne. AK Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: rozowe walkie talkie 20.12.03, 17:29 Zycze milego scisku w sklepie :)))) Za pözno, aby gdzies zamöwic. Odpowiedz Link
amerykanski_ksiegowy Re: rozowe walkie talkie 20.12.03, 17:43 tyle to i ja wiem. Moze ktos z was gdzies to widzial. Jej brat "pomogl" jej zmienic zdanie. :) Odpowiedz Link
ani-ta Re: rozowe walkie talkie 20.12.03, 18:22 nie pytaj;) tylko... lyknij sobie meliski... i idz w ten tlum;) wspolczuje!!:)))) P.S. sklep... duzy! im wiekszy tym lepszy... musisz miec cos w rodzaju naszego SMYKA (ktorego nota bene teraz bys nie poznal) i szukaj;) jak nie bedzie rozowego to bierz fioletowy... i przekonaj, ze jest lepszy;) ale... nie kombinuj z innymi kolorami! czerwonego czy czarnego juz tak latwo nie przeforsujesz;))) a. znawca dziwacznych gustow dam mlodszych;))) Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: rozowe walkie talkie 20.12.03, 18:48 Kup jakikolwiek + lakier w sprayu. Na wszelkij sluczaj zapytaj ja o nr RAL bo wiesz, odcien tez moze grac ogrooomna role. :-) Odpowiedz Link
amerykanski_ksiegowy Mam 21.12.03, 21:24 Kupilem wprawdzie nie rozowe ale czerwono-bialo-zielone zrobione przez disneya. circutcity - $25 Odpowiedz Link
starypierdola Rozowe? 21.12.03, 21:43 Zawaliles. Idz oddaj. Potem jedz do najblizszego do BestBuy. Maja tony w roznych kolorach. I tansze! SP Odpowiedz Link
amerykanski_ksiegowy Re: Rozowe? 21.12.03, 22:30 teraz mi mowisz ;)z bylem nie maja, owszem zielone, granatowe, szare i zolte tak ale nic dzieciecego Odpowiedz Link