lolo271 25.12.03, 03:29 Milych dla komuny swiat.........stop. Jebac wszystkich..stop. Ja was mam w dupie........stop Bylem niemily?.....stop Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seksualnyklusownik Re: Longin Pastusiak.....SS........przekaz....... 25.12.03, 17:04 W przyszlym roku, Pastusiak ... stop zniesiemy wam wizy ... stop za to ze do Unii Europejskiej raczycie wejsc ... stop Wizy ale na Ukraine ... stop A teraz Pastusiak wypierdalaj ... start. Odpowiedz Link
ertes Re: Longin Pastusiak.....SS........przekaz....... 25.12.03, 17:08 Kto to Pastusiak stop Longina znam ale Podbipieta stop Czy to syn stop Prosze moje wizy nie znosic gdyz american express nie wszedzie przyjmuja start Odpowiedz Link
don2 Re: Longin Pastusiak.....SS........przekaz....... 25.12.03, 17:10 Byly sekretarz PZPR,ambasador w CCCP,obecnie posel i dzialacz SLD Odpowiedz Link
ertes Re: Longin Pastusiak.....SS........przekaz....... 25.12.03, 17:14 Klawy gosciu stop Odpowiedz Link
basia553 Re: Longin Pastusiak.....SS........przekaz....... 25.12.03, 17:30 Co to jest SLD? Czy to jakis narkotyk? Chyba slyszalam.. Odpowiedz Link
ertes Re: Longin Pastusiak.....SS........przekaz....... 25.12.03, 17:32 Narkotyk to jest. Dla wiekszosci Polakow... Ale ten bardziej znany to chyba LSD ;) Lucy in the Sky with Diamonds. Odpowiedz Link
don2 Re: Longin Pastusiak.....SS........przekaz....... 25.12.03, 17:53 Ciekawe czy Lucja nasza lubi diamenty ? Bo w sky bywa sadzac po jej wypowiedziach.i ma racje !!!!!! Odpowiedz Link
seksualnyklusownik Kim jest Longin Pastusiak 26.12.03, 14:00 Kiedys przyslal mi list, jako ze ja bylem internowany przez 6 miesiecy. Pytal w liscie - ankiecie, jak mnie traktowano. To znaczy, dokladnie biorac, jak traktowali mnie ludzie, ktorym on i jego koledzy-komuchy kazali zamknac takich jak ja i podobnych biedakow. Teraz nasz Plastus ma nowe hobby- zniesienie wiz dla Polakow, jadacych do USA. Kako uparta komunistyczna swinia, Plastus nie potrafi pokumac, ze to, ze Polska wyslala swych szeregowcow do Iraku lub ze wchodzi do Srunii Eropejskiej, nie ma zadnego znaczenia dla sprawy wiz do USA. Z uporem komucha wysyla swe glupie petycjo- prosby gdzie sie da, raz za razem wywolujac usmiech politowania na twarzach amerykanskich senatorow i kongresmanow.... Odpowiedz Link
ertes Re: Kim jest Longin Pastusiak 26.12.03, 16:12 A to chyba nie tak zle bo ostatnio cos zaczynaja przebakiwac o kontroli granicznej juz w Polsce. Az tak bardzo wiec sie chyba z niego nie smieja. Odpowiedz Link
seksualnyklusownik Re: Kim jest Longin Pastusiak 26.12.03, 17:02 ertes napisał: > A to chyba nie tak zle bo ostatnio cos zaczynaja przebakiwac o kontroli > granicznej juz w Polsce. Az tak bardzo wiec sie chyba z niego nie smieja. Przebakiwac czy puszczac baki? Zorientuj sie dokladnie, bo to jest roznica. Odpowiedz Link
ertes Re: Kim jest Longin Pastusiak 26.12.03, 17:07 A tobie klusior cos jedzonko zaszkodzilo wczoraj ze je puszczasz? Odpowiedz Link
basia553 Re: Kim jest Longin Pastusiak 26.12.03, 17:49 Hallo Ertes, masz wolne i siedzisz przy compie? Masz wlasny, czy Cie Dzieci dopuscily? Poniektörych (szczegölnie na primie) dzieci nie dopuszczaja.. Odpowiedz Link
ertes Re: Kim jest Longin Pastusiak 26.12.03, 17:58 ech Basiu psujesz mi zabawe. Ale dzis nie mam wolnego. Siedze w pracy i sie nudze. Chociaz wiec ludzi podenerwuje. A co tam. Odpowiedz Link
basia553 Re: Kim jest Longin Pastusiak 26.12.03, 18:13 To co Ty takiego robisz (nie musisz podawac pracodawcy!), ze dzis musisz orac? Odpowiedz Link