don2 27.12.03, 18:50 Wszystkim skladam najserdeczniejsze zyczenia noworoczne kazdemu co kto chce.kazdy wie co sobie zyczy i ja sie do tego przykladam. A kranowi zycze szybszego refleksu.:)))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Zyczenia noworoczne 27.12.03, 18:53 Don, zycze Ci rowniez. W zalaczeniu rzucam topor. Wrrrr!! Jak sie dobrze rozmachne to doleci do Ciebie:-))) Poza tym nic straconego. Zaraz zaloze watek wielkanocny :-PPPP K. Odpowiedz Link
a.polonia Re: Zyczenia noworoczne 27.12.03, 18:54 don, Tobie naprawde strasznie....strasznie sie nudzi...? Odpowiedz Link
don2 Re: Zyczenia noworoczne 27.12.03, 18:58 a.polonia napisała: > don, Tobie naprawde strasznie....strasznie sie nudzi...? <<<<<<<<<<<<<<< yes !! Odpowiedz Link
a.polonia Re: Zyczenia noworoczne 27.12.03, 19:01 to moze napiszesz za mnie prace...? ps. celowe skrecanie watku...za wczesnie na zyczenia Odpowiedz Link
don2 Re: Zyczenia noworoczne 27.12.03, 19:06 wybacz pola.po primo pierwsze nie wiem o czym ta praca po drugie pewno mam pojecie o temacie jak swinia o blyskawicy. po primo trzecie to nie ja cie pchalem na te studia.Moglas isc na 2 letni kurs kelnerski i bys miala kupe szmalu i fajne ubranko.no i wyzywienie klawe !! Odpowiedz Link
a.polonia Re: Zyczenia noworoczne 27.12.03, 19:10 > wybacz pola.po primo pierwsze nie wiem o czym ta praca po drugie pewno mam pojecie o temacie jak swinia o blyskawicy. > po primo trzecie to nie ja cie pchalem na te studia.Moglas isc na 2 letni kurs kelnerski i bys miala kupe szmalu i fajne ubranko.no i wyzywienie klawe !! a jakiego super szefa - chyba sie przekwalifikuje, pieprzyc te studia! :))) a tak serio to wylecialabym z roboty po pierwszym dniu, za zwyzywanie klientow,dla ktorych zupa byla za slona hehe Odpowiedz Link
don2 Re: Zyczenia noworoczne 27.12.03, 19:16 swojego czasu ,jedna z moich najlepszych kelnerek byla panienka po studiach. jak ja wnerwili klienci to wyzywala ich po czesku,zachowujac przy tym mily usmiech.jej ulzylo a oni napiwek suty zostawiali.A co do szefa to juz jak sie uda-moze sie trafic Don lub inny sk...syn.W opinii personelu dobry szef to taki ,ktorego nigdy nie ma w lokalu. Odpowiedz Link
a.polonia Re: Zyczenia noworoczne 27.12.03, 19:45 przekonales mnie....ide sie uczyc czeskiego.... ;-) Odpowiedz Link