parkermarcin 30.07.05, 10:53 Drodzy Alfiści czym czyścicie wasze cacka... chodzi mi o siedzenia, obicia drzwi itp. Jakim preparatem najlepiej schodzą plamy i nie pozostają odbarwienia na siedzeniach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
de_silva Re: Czyszczenie tapicerki... 30.07.05, 15:20 Wczoraj zastosowalem srodek w sprayu marki Shell, i powiem ze efekt jest kiepski. moze te mniejsze plamki zeszly ale wiekszosc niestety nie i chyba nie obejdzie sie bez tradycyjnej metody, na mokro w specjalistycznych zakladzie. mam zamiar znalezc takowy w przyszlym tygodniu. Odpowiedz Link
parkermarcin Re: Czyszczenie tapicerki... 02.08.05, 21:21 Własnie dzisiaj wyczysciłem siedzenia zwykłą woda z mydłem w płynie efekt jest całkiem dobry tzn. wszystko zeszło a przebarwien brak. Odpowiedz Link
janpan14 Re: Czyszczenie tapicerki... 17.11.14, 21:04 Ja raz w roku piorę - nie sam ale przy pomocy firmy, która przyjeżdża pod dom i pierze wszystko, włącznie z bagażnikiem. Sam nie dojdę do wszystkich zakamarków, a oni mają sprzęt i środki, które nie niszczę materiału. Mieszkam we Wrocławiu więc mam firmę wrocławską: uslugi24.biz W innych miastach także są takie firmy. Można też po prostu na myjnię ręczną, ale ja nie lubię całego zamieszania z umawianiem, czekaniem itd tym bardziej, że tapicerka to dłuższy czas.... Odpowiedz Link