radekbox 17.08.06, 12:10 ja mam pytanie ale z calkiem innej beczki. moze ktos wie, ile mozna przewiezc paliwa w karnistrach przez granice. slyszalem, ze sa jakies ograniczenia ale nie wiem jakie? za odpowiedz bylbym bardzo wdzieczny:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugimarcin Re: paliwo 17.08.06, 12:54 ciezarowka nie moze miec wiecej w zbiorniku niz 200 l., a osobowym to nie wiem jakie sa ograniczenia. Odpowiedz Link
radekbox Re: paliwo 17.08.06, 13:06 ok. tylko o zbiornik mi nie chodzi, ale o kanister... chce wziac te kanistry do bagaznika, ale nie chce zeby na granicy mnie cofneli, dlatego chce sie upewnic pozdrawiam Odpowiedz Link
piotr_tk Re: paliwo 17.08.06, 13:30 nie wiem gdzie jedziesz, ale w większości krajów Europy paliwo jest minimalnie droższe niż u nas, a po co zajmować sobie miejsce w bagażniku? Odpowiedz Link
drugimarcin Re: paliwo 17.08.06, 13:50 Jedziesz za zachodnia granice i nie chcesz zeby Ci sie fura do luxusu niechrzczonego paliwa przyzwyczaila? Odpowiedz Link
radekbox Re: paliwo 17.08.06, 14:03 jade po fure do niemiec, jest tam gdziees okolo 40 gr drozsze paliwo.Bagaznik i tak bede mial pusty:)) Ale macie racje, po przeliczeniu daje sobie z tym spokoj. na baku 20 zl wiecej, jakos przezyje <hahahahha> pozdro:-) Odpowiedz Link