sciemka2 18.09.06, 16:41 a moze ktos mi poda adresy firm w ktorych dostane tloki nadwymiarowe do bx 1.4 z 1997 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uki145 Re: tloki 19.09.06, 01:05 Witam! nie wiem do czego sa Ci potrezbne i w jakim stanie sa stare ,ale jesli chodzi o remont ,do zdecydowanie lepszym i tanszym rozwiazaniem jest wymiana tulei na nominalne i zostawienie starych tłoków.jesli oczywiscie stare tłoki sa w dobrym stanie .Pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link
sciemka2 Re: tloki 20.09.06, 00:12 witam moje tloki sa popekane,dlatego potrzebuje nadwymiarowych..........tak przynajmniej twierdzi mechanik..........ale koszt.1300zł porazka!!!!!!! szukam tanszego sposobu pozdrawiam Odpowiedz Link
aquarius01 Re: tloki 20.09.06, 10:00 Zastanów się na wymianą calego silnika. Będzie taniej niż remont tego, ktory posiadasz. Na forum jest kilka osób, które mają doświadczenie w tych sprawach i wielokrotnie pojawiały się kontakty do osób handlujących silnikami do AR. przeszukaj archiwum. Odpowiedz Link
sciemka2 Re: tloki 20.09.06, 11:52 serdeczne dzieki....juz szperam.a tak swoja droga to co ja bym zrobil bez tego forum....super sprawa. pozdrawiam Odpowiedz Link