Dodaj do ulubionych

chodź szogunie

06.03.15, 13:22
nie wiem czy widzieliście poniższy filmik, bo ja dopiero wczoraj raczyłem się nim zainteresować ale to jest jakiś totalny obciach! i dla mnie wcale nie wejście Bronka na krzesełko japońskiego marszałka, dobra każdemu może się zdarzyć (ale w sumie powinni go wcześniej na to uczulić) ale te focie robione smartfonem przez Kozieja i ta reakcja na zaproszenie "chodź szogunie!"... to przecież generał, szef BBN a biega jak chłopczyk na posyłki. no kur... ja bym nie pobiegł, a taka szycha, generał biega???
już od dość długiego czasu facet mi w ogóle podpada, bo ględzi głupoty (tak uważam), a tu jeszcze biega jak młody po flaszkę... ;-(

zresztą całość jakoś wpisuje się w ogólną degradację elit politycznych i dyplomatycznych. Radzio Sikorski i jego wpisy na Twitterze "brawo MCDonald" po tym jak sieć wycofała się z Krymu... no kurde min. spraw zagranicznych powinien wiedzieć co jest istotne, a nie cieszyć się jak głupi z bateryjki z takich pierdoł...
Obserwuj wątek
    • krakus.mp Re: chodź szogunie 06.03.15, 18:15
      Gdy widzę jak te miernoty z PO ośmieszają siebie i nasz Kraj , to wstydzę się swojego obywatelstwa.
      I to nie tylko PO daje takie wolty, ale większość naszych tzw parlamentarzystów.
      Pocieszające może być tylko to, iż w innych izbach parlamentu, też można znaleźć "bydło".
      • bassooner Re: chodź szogunie 06.03.15, 23:03
        usprawiedliwieniem może być fakt, że są oni reprezentatywną częścią naszego społeczeństwa... czyli wciąż jesteśmy jednak wiochą ;-)
        • sven_b Re: chodź szogunie 07.03.15, 17:21
          Wioska maksymalna, no ale cóż... Dżordzi Dablju czy Silvio to też nie orły salonów:)
          W pewnym sensie Bronco pociągnął tradycję poprzednich prezydentów. Ale jest w naszej historii jeden b.pozytywny epizod - wyjście wojsk radzieckich z Polski. Możliwy, dzięki temu, że Lech i Borja nawalili się na najwyższym szczeblu:)
          • bassooner Re: chodź szogunie 07.03.15, 22:13
            a to nie było tak, że przy flaszce uzgodnili, że wstąpimy do NATO? a wyjście powiodło się bez flaszki... ;-)
            • bassooner a to o Ruskich 07.03.15, 22:15
              KLIK

polecam bo to takie inne spojrzenie ;-)
              • sven_b Re: a to o Ruskich 08.03.15, 23:02
                Czyli blisko tezy o dziwnym miejscu, które się tylko okrada, a rodziny i geld trzyma na Zachodzie.
                • bassooner i piosenka na początek tygodnia 09.03.15, 10:58
                  www.facebook.com/video.php?v=885302678189237&set=vr.885302678189237&type=2&theater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka