Dodaj do ulubionych

Piwo Łomża miodowe

27.03.15, 16:21
Lubię piwa miodowe. Nie jestem na bieżąco z rynkiem browarniczym w Polsce. Trafiłem do sklepu, który sprzedaje rozmaite polskie piwa. Kupiłem kilka do spróbowania, w tym z browaru Kormoran i browaru Namysłów (dobre). Została mi w lodówce jedna butelka Łomża Miodowe. Zostawiłem na koniec bo ktoś kiedyś chyba tu mówił, że piwo Łomża jest dobre...

Ojej, miodowe jest tak wysoce niedobre, że chyba go nie dopiję :( :( Smakuje jak Tennent's podany w niedomytym pudełeczku po sztucznym miodzie :( :(
Obserwuj wątek
    • bassooner Re: Piwo Łomża miodowe 27.03.15, 16:45
      smakowe piwa dla mnie to porażka...
      • tomek854 Re: Piwo Łomża miodowe 27.03.15, 16:49
        Ja lubię, ale dobre!

Fajne są te z kormorana "śliwka w piwie", "jabłko w piwie" i takie tam.
        • dr.verte Re: Piwo Łomża miodowe 27.03.15, 17:00
          musze sie zgodzic z bassem , to wogole nie sa piwa

producenci maja to w ofercie dla kobiet oraz kolesi po coming-outach
          • tomek854 Re: Piwo Łomża miodowe 27.03.15, 17:01
            Musisz się zgodzić z bassem, bo daje Ci to okazję do przywalenia się do mnie personalnie, a takiej nigdy nie przepuścisz :)

Na szczęscie mam Cię w dupie :)
            • mrzagi01 Re: Piwo Łomża miodowe 27.03.15, 17:48
              No nie wiem..... na gorące lato pasjami lubię radlera, ale nie nazywam tego piwem.
              • tomek854 Re: Piwo Łomża miodowe 27.03.15, 18:00
                Bo radler to coś takiego jak shandy, czyli piwko rozcieńczone sokiem czy inną lemoniadą.

Piwo smakowe moc przepisową posiada :)

Swoją drogą, ja bardzo lubię cydr. Muszę być strasznie spedalony :)
                • bassooner Re: Piwo Łomża miodowe 27.03.15, 19:22
                  na letnie dni swietnie mi pasuje piwo z kolendra browaru rebel, jest w tesco... Ale ono nie jest slodkie na szczescie.
    • rapid130 Re: Piwo Łomża miodowe 27.03.15, 20:59
      > Ojej, miodowe jest tak wysoce niedobre, że chyba go nie dopiję :( :( Smakuje ja
      > k Tennent's podany w niedomytym pudełeczku po sztucznym miodzie :(

Exactly!

dr.verte napisał:
      > musze sie zgodzic z bassem , to wogole nie sa piwa
      > producenci maja to w ofercie dla kobiet oraz kolesi po coming-outach

Dziwaczycie. :D Lepsze odkrywanie smaków - czasem rozczarowania, czasem epokowe odkrycia - niż upajanie się tym samym od lat si*urem piwowym za 1,80 zł / flaszka, im więcej woltów tym lepiej, byleby dobrze w czerep pizg**ło po trzecim. Mainstreamowe piwa to są li tylko płukanki kamieni nerkowych. :D
      • tomek854 Re: Piwo Łomża miodowe 27.03.15, 23:06
        Exactly! :)
      • mrzagi01 Re: Piwo Łomża miodowe 28.03.15, 00:07
        rapid130 napisał:

> Dziwaczycie. :D Lepsze odkrywanie smaków - czasem rozczarowania, czasem epokowe
        > odkrycia - niż upajanie się tym samym od lat si*urem piwowym za 1,80 zł / flas
        > zka, im więcej woltów tym lepiej, byleby dobrze w czerep pizg**ło po trzecim. M
        > ainstreamowe piwa to są li tylko płukanki kamieni nerkowych. :D

A kto tu mówi o mainstremowym moczu pawiana? to też w zasadzie nie jest piwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka