Dodaj do ulubionych

Polska : Szkocja

09.10.15, 10:49
Czułem sie po tym meczu jakbym zniósł do piwnicy 4 metry węgla. Szkoci zagrali swój futbol - chaotyczny, siermiężny, ale obie bramki strzelili prze-pię-kne. My zaczynamy grać składnie. Ciągle trapi nas zagubienie, ale nauczyliśmy się szanować piłkę. Kreujemy. Jeszcze parę lat temu byliśmy mistrzami w człapaniu. Już od pierwszych minut drużyna dążyła do człapania i robiła to wspaniale. Nie wiem po co wystawiamy Piszczka, ale ogólnie jest praca, więc zacytuję kibica z pewnego pubu: Polskaaa, biało czz... Erwoooni!
Obserwuj wątek
    • bassooner Re: Polska : Szkocja 09.10.15, 11:27
      gdyby mecz zaczął się przysłowiową minutę później, a skończył kilka sekund wcześniej to byłoby nie za teges... ;-)
      • sven_b Re: Polska : Szkocja 09.10.15, 12:12
        Fart w stylu Barcelony. Drugą bramkę trudno nazwać strzeloną. Lewandowski ją jakoś upchał:)
        • bassooner Re: Polska : Szkocja 09.10.15, 12:34
          ale do statystyk się liczy i to najważniejsze ;-)
          • sven_b Re: Polska : Szkocja 09.10.15, 12:49
            Pewnie :)
    • tiges_wiz Re: Polska : Szkocja 09.10.15, 16:00
      a wyszedł mecz o nic ;)
      no Szkoci płaczą, że ich małe dziecko wywaliło :D. Karma wraca :P

ale widać pomysły Nawałki. Presing, dłuższe rozegranie i gra do końca.
      Jasne że nie mamy 11 wirtuozów i nie wszystko się udaje. Ale daje się to oglądać bez zażenowania.
    • mrzagi01 Re: Polska : Szkocja 09.10.15, 16:40
      Nie oglądam, bo mam fobię, że jak oglądam to przegrywają. Niemniej z satysfakcją odnotowuję że nasza kadra już nie jest chłopcem do bicia. Żeby jeszcze miał kto do Lewego podawać.
      • mrzagi01 :) 11.10.15, 22:54
        No :) i dobrze że nie paczałem :)
        • tiges_wiz Re: :) 12.10.15, 08:32
          ja przeszedłem 3 zawały ;)
          • lexus400 Re: :) 12.10.15, 10:18
            Wczoraj tez byly spore emotions :)) kurde prawie flaszke wypilem niechcacy.
            • sven_b Re: :) 12.10.15, 10:29
              Starsze dziecie dzielnie nam towarzyszyło, jednak w pewnym momencie nie wytrzymała emocji, wyjęła skakankę i zaczeła sobie pląsać tyłem do ekranu :) Jeszcze raz przeżyliśmy coś na kształt 'Panie Turek, kończ pan ten mecz!' :)
              • sven_b Świetne selfie 12.10.15, 10:44
                https://bi.gazeta.pl/im/ec/20/12/z19007980IH,Selfie-Blaszczykowskiego.jpg
                • bassooner Re: Świetne selfie 12.10.15, 13:23
                  ale lewego nie ma...
                  • sven_b Re: Świetne selfie 12.10.15, 13:57
                    Jest za Wawrzyniakiem. Wysyła SMSa. 'Utknąłem w pracy. Będę rano' :)
    • dr.verte Re: Polska : Szkocja 12.10.15, 20:27
      niektore druzyny i zawodnicy nawet jak wygraja zloto , szlema czy nie wiem rajd Dakar
      nie prezentuja az TAKIEJ radosci jak my z tego .....awansu
      • bassooner Re: Polska : Szkocja 12.10.15, 20:33
        przy okazji dowiedzieliśmy się jaką muzykę piłkarze preferują ;-)

no ale nie oczekujmy za wiele... wystarczy że będą dobrze kopać piłkę ;-)
        • dr.verte Re: Polska : Szkocja 12.10.15, 21:22
          nic dziwnego ze Lewy sie troche chowal , w koncu bardziej obyty w swiecie
          • bassooner Re: Polska : Szkocja 13.10.15, 09:23
            uu tak... zamienił dicho polo na volksmusic ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka