xeikon 14.02.16, 11:59 www.youtube.com/watch?v=YASYgWOUb5Q www.youtube.com/watch?v=O775dHUHxLs Która wersja fajniejsza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bassooner Re: Popcorn 14.02.16, 12:33 żadna ;-) pierwsza jedzie weselem a w drugiej facet mógłby jeszcze poćwiczyć ;-) Odpowiedz Link
xeikon Re: Popcorn 14.02.16, 12:41 No tak. Zapomniałem że na forum znajduje się wirtuoz muzyki poważnej. :)) Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Popcorn 14.02.16, 12:52 www.youtube.com/watch?v=NjxNnqTcHhgoriginał. już myślałem, że wersja metalowa będzie lepsza, ale on się tam tonacji nie trzyma i chwilami paskudnie fałszuje. I to nie chodzi o melodię a aranżacje tła. Odpowiedz Link
bassooner Re: Popcorn 14.02.16, 13:24 xeikon napisał: > No tak. Zapomniałem że na forum znajduje się wirtuoz muzyki poważnej. :)) bez przesady... wirtuozem nie jestem a raczej rzemieślnikiem... a co do gitarzysty... no wiesz gościu już na wstępie nie wyrabia tempa, trochę z ledwością trafia w niektóre dźwięki, a to wszystko dlatego, że używa tylko jednego palca ;-) Odpowiedz Link
tiges_wiz to zjada te 2 wersje na śniadanie :> 14.02.16, 12:58 Popcorn song (metal cover by Feanor X) Odpowiedz Link
tiges_wiz i tu bardziej elektronicznie bez fałszowania :> 14.02.16, 13:04 popcorn - remix COVER on Tyros 3 - VST Odpowiedz Link